hamidarchitec
عضو جدید
یادم افتاد به زمانی که مموتی به زن موسوی گیر داد حالا سر خودش اومده
این پول رو دریافت می کنن تا درس بخوننکمک هزینه تخصیلی ؟!!!
از جیب مردم دیگه !
کی گفته مجاز به این کارند ؟
الان توی قم دیگه فقیر نداریم ...نه ؟
من خودم قم رفتم .... یکی از فقیر ترین شهر های ایرانه ...
منم تحصیل میکنم باید قبل از انتخاب واحد پولم رو بریزم یک دفعه 50 هزار تومن پولم کم بود خودمو کشتم گفتم فردا میریزم ( آخرین روز حذف و اضافه بود ) گفتم ساعتم و گوشیم رو میزارم پیش امور مالی رفتم پیش معاون رئیس دانشگاه رفتم و رفتم و رفتم ولی آخرش به خاطر 50 هزار تومن پول زور که باید قبل از انتخاب واحد بریزم یک ترم بهم اضافه شد...
ولی فقیه کجاست بیاد این چیزا رو ببینه که دارن چه جوری خون مردم رو تو شیشه میکنن
وظیفه ولی فقیه فقط حلال و حروم کردن زن مردم به شوهرش هست ؟
این مذهب نیست که نیست که آینده یک کشور رو میسازه علم عزیز من علم ...
من تا حالا خیلی از این جور مسائل برام پیش اومده و دیگه کشورم برای من کم ارزش شده این چیزهاست که آینده ایران رو خراب میکنه وقتی ببینم توی این مملکت اندازه 50 هزار تومن (اون هم برای یک روز ) ارزش ندارم دیگه خیلی از ارزش ها باری من کمرنگ میشه
آره عزیز من ظلم داره بیداد میکنه تو این کشور کاش منم مثل شما خودم رو میزدم به خواب ولی نمیتونم چشمام رو ببندم ...
کمک هزینه تخصیلی ؟!!!
از جیب مردم دیگه !
کی گفته مجاز به این کارند ؟
الان توی قم دیگه فقیر نداریم ...نه ؟
من خودم قم رفتم .... یکی از فقیر ترین شهر های ایرانه ...
منم تحصیل میکنم باید قبل از انتخاب واحد پولم رو بریزم یک دفعه 50 هزار تومن پولم کم بود خودمو کشتم گفتم فردا میریزم ( آخرین روز حذف و اضافه بود ) گفتم ساعتم و گوشیم رو میزارم پیش امور مالی رفتم پیش معاون رئیس دانشگاه رفتم و رفتم و رفتم ولی آخرش به خاطر 50 هزار تومن پول زور که باید قبل از انتخاب واحد بریزم یک ترم بهم اضافه شد...
ولی فقیه کجاست بیاد این چیزا رو ببینه که دارن چه جوری خون مردم رو تو شیشه میکنن
وظیفه ولی فقیه فقط حلال و حروم کردن زن مردم به شوهرش هست ؟
این مذهب نیست که نیست که آینده یک کشور رو میسازه علم عزیز من علم ...
من تا حالا خیلی از این جور مسائل برام پیش اومده و دیگه کشورم برای من کم ارزش شده این چیزهاست که آینده ایران رو خراب میکنه وقتی ببینم توی این مملکت اندازه 50 هزار تومن (اون هم برای یک روز ) ارزش ندارم دیگه خیلی از ارزش ها باری من کمرنگ میشه
آره عزیز من ظلم داره بیداد میکنه تو این کشور کاش منم مثل شما خودم رو میزدم به خواب ولی نمیتونم چشمام رو ببندم ...
خوب به قول خودت هر ماه یه مبلغی رو می گیرنبه والله قسم حداقل 20 تا از این طلبه ها و مبلغان مذهبی رو از نزدیک میشناسم که دین رو تبلیغ نکردنشون خیلی بهتر از تبلیغ کردنشونه
طرف (طلبه) دست به سیاه و سفید نمیزنه !
یه ماه پیش خونه چن صد میلیونی خرید
اون هم در اول جوونی
ماشین حداقل 30 میلیونی زیر پاش
هر دو سه سال یک بار یه جفت بچه دوقلو
همه اینها بدون هیچگونه منصب دولتی و غیر دولتی فراهم شده واسش
یعنی روضه خونی این همه درآمد داره ؟
البته این فقط یه نمونه هست که مثال زدم ! وگرنه زیاد میشناسم از این موردا !
در مقابل روحانی ای هم میشناسم که عمری ازش گذشته
صاحب عروس و داماد و نوه هست
سواد و معلومات حوزویش خیلی خیلی بالاتر از روحانیها و قاضیهای امروزی
تنها راه درآمدش همون روضه خونیه
درآمد فقط بخور و نمیر !
میگه من میبینم دل و جرات و . . .قضاوت رو ندارم ! چرا باید برای پول ، قاضی بشم که مجبور باشم حق یکی رو ناحق کنم !
کسی باید بیاید و بگوید اصلاً ولی فقیه چه کار به زن و بچه مردم دارد ؟ کسی که خودش و زندگیاش را فدای کشور و مردمش کرده و یک تنه مقابل یک دنیا ایستاده ، کسی که نگذاشته یک وجب از خاک این کشور را کسی غارت کند ، کسی که با همه مشکلات پای پیشرفت حیرت آور علمی این کشور ایستاده و عزت و آبروی این مردم را در دنیا خریده ، کسی که از بالای سرش روسیه و اسراییل و از پایین پایش شیخک های عرب و از راست و چپش آمریکا در افغانستان و عراق شب و روز مشغول تهدید و معرکه گیری اند و در همین حال در داخل هم با جماعتی کودک مزاج روبروست که هم از آنها خنجر میخورد و هم باید لبخند بزند و تحویلشان بگیرد چه کار به زن مردم دارد ?
این پول رو دریافت می کنن تا درس بخونن
این امری کاملا دینی هست در قرآن هم آمده که بر همه لازم نسیت که از خانه و کاشانه ی خود خروج کرده تا بدنبال احکام الهی بگردند بلکه فقط تعدادی باید بروند و بقیه از آنها بپرسند یا تقلید کنند
چطور بعضیا با پول این مملکت می رن امریکا و انگلیس درس مو خونن عیب نداره اونوقت گیر به این طلبه ها دادید
این امر امری دینی و قانونیه از زمان امام جعفر صادق(ع) هم رواج داشته هر کی مشکل داره مشکلش با دینه نه با فرد
ای کاش این حرف رو نمیزدی .... تا یک روز دوباره اعصابم خوردهتا دختران این مملکت که عربها میفروشند،...
ای کاش این حرف رو نمیزدی .... تا یک روز دوباره اعصابم خوردهتا دختران این مملکت که عربها میفروشند،...
ای کاش این حرف رو نمیزدی .... تا یک روز دوباره اعصابم خورده
هر چقدرهخوب به قول خودت هر ماه یه مبلغی رو می گیرن
این مبلغ مگه چقدره که باهاش بشه خونه خرید؟
اگه همشم پس انداز کنه تا آخر عمرش یه پژو هم نمی تونه بخره چه برسه به ....
خوب به قول خودت هر ماه یه مبلغی رو می گیرن
این مبلغ مگه چقدره که باهاش بشه خونه خرید؟
اگه همشم پس انداز کنه تا آخر عمرش یه پژو هم نمی تونه بخره چه برسه به ....
چون آقای ولایت فقیه به تصور شما، خودش و زندگی اش را فدای کشور و مردمش کرده ....می تواند به زن مردم کار داشته باشد؟چون آقای ولایت فقیه به تصور شما، خودش و زندگی اش را فدای کشور و مردمش کرده ....می تواند به زن مردم کار داشته باشد؟
لطفا فرض کنید که من هم یکی از جوانهای خیابانی هستم که شما داستان را بر حسب آن نوشته اید، و اگر ممکن هست، اخطار ندهید، و به من بگویید این آقای ولی فقیه که شما اینچنین جانانه از او دفاع میکنید، چه فداکاری برای این مملکت انجام داده؟ از چه چیز خود گذشته؟ مگر آقای ولایت فقیه قبلا در کاخ زندگی میکردند، و به خاطر رفاه مردم از کاخ نشینی خود دست کشیدند و یا دقیقا هیچ نداشته و حالا به کاخ رسیدن؟ شما به این میگویید از خود گذشتگی؟؟ فداکاری؟؟
مگر این آقا با این همه درامدی که این کشور دارد، از فروش نفت و خاک و سنگش بگیر تا دختران این مملکت که عربها میفروشند، چه دردی از درد این مردم حل کرده؟؟ که حالا حتی مجاز باشد راجع به زن مردم هم حق داشته باشد؟؟
چون آقای ولایت فقیه به تصور شما، خودش و زندگی اش را فدای کشور و مردمش کرده ....می تواند به زن مردم کار داشته باشد؟
من میتونم قسم بخورم شما این متن یه بار کامل نخوندین !!!!!!!!!!!!!!
چون آقای ولایت فقیه به تصور شما، خودش و زندگی اش را فدای کشور و مردمش کرده ....می تواند به زن مردم کار داشته باشد؟
من میتونم قسم بخورم شما این متن یه بار کامل نخوندین !!!!!!!!!!!!!!
من هم این متن رو خوندم و هم فرموده آقای ولایت فقیه که در آن ذکر میکنن که: حتی از 10% اختیاراتشون استفاده نکرده اند!!
البته من نه از شما انتظار درک کردن این موضوع را دارم و نه از خیلی های دیگه، چرا که شما فعلا مست از قدرت هستین!! ولی بدون که در همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه!!!
فقط میتونم بگم خیلی راحت در مورد افراد اظهار نظر میکنید!!!!!!!!
هدف کلا این دوموضوع بود!!!!!!!!!
1-شما درک مخاطب عام از تقلید یعنی " تکرار طوطیوار و بی معنی رفتار دیگران " را مقایسه کنید با تعبیر شگرف و زیبای علامه شهید سید محمد باقر صدر که تقلید یعنی گردن بند و قلاده به گردن آویختن و معنیاش این است که فقیه مجتهد بار عمل مکلف را به گردن میگیرد . در واقع فقیه خود را فدا میکند تا شخص مؤمن فردای قیامت آسوده باشد و فقیه در پیشگاه خدا به پاسخ برخیزد
2- میآییم و مثلاً برای بیان ارادت و تبعیت مان میگوییم اگر ولی فقیه در وسط روز بگوید : " الآن شب است ما میپذیریم ! " اگر ولی فقیه چنین بگوید هم او اشتباه میکند و هم تو که میپذیری ! اصلاً ولی فقیه را ما تبعیت میکنیم چون در شب تاریک زندگی روز را تشخیص میدهد و در روز روشن هدایت از شب حفظمان میکند و اگر روزی ولی فقیه فرق روز و شب را تشخیص ندهد همان لحظه از ولایت ساقط است . چرا عقل و فهم مردم را دست کم میگیریم و نه فقط به مردم بلکه به ولی فقیه و دین اهانت میکنیم ؟
بحث من سر تئوری ولایت فقیه و نوع نگرش به آن توی جامعه بود که نباید این گونه باشد !!!!!
گروهی ادعای خدایی ......
وگروهی بدون کوچکترین آگاهی............
حالا که بحثو به اینجا کشوندی، نمی خواستم بگم، حالا هم شما مجبور میکنی که آدم حرف بزنه، شایدم یه اخطار پشتش باشه، ولی همین که شما میفرمایید مظلوم واقع شدن، با یه حمایت اشتباه که از آقای احم...... کردن، باعث اون افتظاح تو کشور شد، و حالا هنوز به 2 سال نکشیده میبینید که خود ایشون هم چطور پشیمون هستن.....