وقتی که شهربی کلانترمیشودقورباغه هم فت تیر کش میشود!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز مهم صحت این خبر نیست مهم اقدام های اعرابه که داره صورت می گیره و همه از اون ها مطلع هستیم!و محدود به این موضوع نیست!
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
والا ما خواستیم ببینیم دقیقاً چی گفته که بر اساس حدسیات و گمان ها و اغراض سیاسی جهت گیری نکنیم، همونجور که گفتن 11 سپتامبر توی صحن سازمان ملل تاثیر فراوانی داشته، گفتن این حرف هم در سازمان ملل تاثیر فراوانی داره و در صورت صحت خواهد داشت...

البته ربطی نداره به موضوع ولی اتفاقاً دوره زمونه ای شده که چیزهای عیان، حاجت به بیانشون بیشتر شده...

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
والا ما خواستیم ببینیم دقیقاً چی گفته که بر اساس حدسیات و گمان ها و اغراض سیاسی جهت گیری نکنیم، همونجور که گفتن 11 سپتامبر توی صحن سازمان ملل تاثیر فراوانی داشته، گفتن این حرف هم در سازمان ملل تاثیر فراوانی داره و در صورت صحت خواهد داشت...

البته ربطی نداره به موضوع ولی اتفاقاً دوره زمونه ای شده که چیزهای عیان، حاجت به بیانشون بیشتر شده...

اگر منظورتون از جمله بالا من هستم که باید بگم متاسفانه این کار رو شما انجام دادید!
(چون دیدم ک تو یک پستتون به اصطلاح برای طرز فکر بنده نظراتی رو ارائه کردید)
درسته من و شما و خیلی از دوستان اختلاف نظر هایی با هم داریم اما پای ایران که می رسه همه میشیم ایرانی !!!
دیدن گستاخی اعراب و شیطنت های اونها مثل یک خورشید می درخشه فقط کافی چشم ها از سمت افکار تزریق شده به سمت حقیقت بره.حقیقت ناتوان شدن ایران در 30 سال گذشته به صورت تدریجی بوده !تلخه

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به شدت محکوم میکنم:exclaim::exclaim:چه معنی داره؟اصلا از اسم جزیره ها معلومه مال ایرانن.اصلا عربا چ وگ دارن که بخوان تنب کوچک وبزرگو تلفظ کنن؟:evil:
یه چیز دیگه هم میخوام بگم.ما همه مون از پررو بازیای این عربا خبر داریم ولی میدونین هر سال چقدر پول با سفرای توریستیمون به دوبی میریزیم توی جیب همین پرروها؟بالاخره جدااز حکومت یه کاراییم از خودمون بر میاد.
مزاحم آقای پرزیدنتم نشید.خداییش مدیریت جهان مهمنره یا 3 تا جزیره کوچیک؟

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
من به شدت محکوم میکنم:exclaim::exclaim:چه معنی داره؟اصلا از اسم جزیره ها معلومه مال ایرانن.اصلا عربا چ وگ دارن که بخوان تنب کوچک وبزرگو تلفظ کنن؟:evil:
یه چیز دیگه هم میخوام بگم.ما همه مون از پررو بازیای این عربا خبر داریم ولی میدونین هر سال چقدر پول با سفرای توریستیمون به دوبی میریزیم توی جیب همین پرروها؟بالاخره جدااز حکومت یه کاراییم از خودمون بر میاد.
صحبت آدمهای خشمگین اصلا به درد نمیخوره
تو الان عصبی هستی

arman23

عضو جدید
اولا كه منبع؟؟؟

ثانيا تو ادبيات ديپلماتيك گاهي بهترين پاسخ به اين خزعبلات عدم پاسخگوييه

فكرشو بكن كه ايران جواب بده و بگو مگوي سياسي به راه بيفته

وبا اين امپراطوري رسانه اي كه بر ضد ايران فعاله كاري خواهند كرد كه در خود ايران هم عده اي معتقد به اين خواهند شد كه بايد حق!!!!:surprised: امارات را به آنان پس داد

كما اينكه در همين جا (يا فرهيختگان حضور ذهن ندارم) چند وقت پيش بحث شد و عده اي مي گفتن كه ايران بحرين رو بايد آزاد ميكرد

يا همين چند روز پيش عده اي از دوستان طبق نظر شبكه معظم!!! بي بي سي ابراز مي كردند كه ايران جنايتكار جنگي و باعث آغاز جنگ است:eek:

متاسفانه این آقا قورباغه خیلی وقته که هفتیرش رو کشیده اما مسئولین ما نمی بینند!
وقتی به جای دفاع از حقوق ملت ایران از تریبون سازمان ملل برای دفاع از مردم فلسطین استفاده می کنند(رئیس جمهور محترم) و مشتاقانه به دنبال تاسیس شبکه ی فیلم و سریال عرب هستند که مبادا ذهنیتشان نسبت به ما خدشه دار شود(جوان خودمان به درک) انتظار می رود که اینگونه شود!

دوست عزيز بهتر است همه چيز را با هم مخلوط نكنيم

چه آنچه در مخيله شماست بر روي زمين وجود ندارد

mjvm

کاربر فعال گروه کیفیت مهندسی صنایع
اولا كه منبع؟؟؟

ثانيا تو ادبيات ديپلماتيك گاهي بهترين پاسخ به اين خزعبلات عدم پاسخگوييه

فكرشو بكن كه ايران جواب بده و بگو مگوي سياسي به راه بيفته

وبا اين امپراطوري رسانه اي كه بر ضد ايران فعاله كاري خواهند كرد كه در خود ايران هم عده اي معتقد به اين خواهند شد كه بايد حق!!!!:surprised: امارات را به آنان پس داد

كما اينكه در همين جا (يا فرهيختگان حضور ذهن ندارم) چند وقت پيش بحث شد و عده اي مي گفتن كه ايران بحرين رو بايد آزاد ميكرد

يا همين چند روز پيش عده اي از دوستان طبق نظر شبكه معظم!!! بي بي سي ابراز مي كردند كه ايران جنايتكار جنگي و باعث آغاز جنگ است:eek:

دوست عزيز بهتر است همه چيز را با هم مخلوط نكنيم

چه آنچه در مخيله شماست بر روي زمين وجود ندارد

عجب!
حقیقت اینقدر تلخه؟؟؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر منظورتون از جمله بالا من هستم که باید بگم متاسفانه این کار رو شما انجام دادید!
(چون دیدم ک تو یک پستتون به اصطلاح برای طرز فکر بنده نظراتی رو ارائه کردید)
درسته من و شما و خیلی از دوستان اختلاف نظر هایی با هم داریم اما پای ایران که می رسه همه میشیم ایرانی !!!
دیدن گستاخی اعراب و شیطنت های اونها مثل یک خورشید می درخشه فقط کافی چشم ها از سمت افکار تزریق شده به سمت حقیقت بره.حقیقت ناتوان شدن ایران در 30 سال گذشته به صورت تدریجی بوده !تلخه
با جملات قرمز شده موافقم، ما هم تو این مورد با هم اختلافی نداریم
ولی دو نکته:
1)منظورم از اون جمله، هم شما بودید هم خودم، تا حقیقت این خبر مشخص نشه بنده به شخصه نمیتونم نظری راجبش بدم، ولی در شیطنت اعراب تو این چند وقته شکی نیست.
اون اظهار نظرم هم واکنش به اظهار نظر خودتون بود، مسلماً وقتی بدون غرض نظر بدید، بنده بی جا میکنم واکنش تند ی نشون بدم...

2)یک قاعده کلی هست که میگه وقتی دشمنات زیاد شدن، بدون قدرتت زیاد شده، کسی با یک حکومت ناتوان و بی عرضه، چه دشمنی ای میتونه داشته باشه؟ این همه توطئه و تهدید و تحریم و سیاه نمایی و .... که علیه ایران توسط قدرت های جهان انجام میشه ، نشونه اینه که ایران قدرت منده، وگرنه مثل خیلی از حکومت های منطقه نباید مشکلی واسه ابرقدرتها ایجاد میکرد، اگر ناتوانه...
بهتره ریشه ناتوانی رو اگه وجود داره، جای دیگه جست و جو کنیم:
در سیاه نمایی هایی که خودمون علیه دستاوردهای خودمون انجام میدیم
در تحقیر کردن و کوچک شمردن پیشرفت های حاصل از تلاش جوانان خودمون و نسبت دادنشون به کشورهای دیگه
در دست کم گرفتن ها و بی احترامی هایی که خودمون به مسوولین خودمون و به فرهنگ خودمون و به دین خودمون میکنیم...

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگران نباشید فرزندان غیور ایران هنوز نمردن وغیرت ایرانی هنوز نخشکیده ما فرزندان ایران از گیلکی وشمالی وبلوچ وکرد وترک وعجم ومسیحی شیعه وسنی وزرتشتی ..... .یک سانتی متر از خاک کشور مون رو به کسی واگذار نمیکنیم حالا هر کی هر چی دلش میخواد بگه ما فرزندان غیور ایران زمینیم برگ چغندر که نیستیم
خاک کشور مثل ناموسمان هست حفاظت از ناموس وشرف شوخی نداره
درود بر هر ایرانی غیور چه مردچه زن چه پسر چه دختر چه کوچک چه بزرک
خاک ایران کنام پلنگان وشیران نمیشود چون همه ما زنده ایم
میسازیمت وطن اگر چه با مغز استخوان خویش

• Like
واکنش ها: IMDB

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالهاست اماراتیها کارشون طرح اینجور ادعاهاست. چه باید کرد به نظرتون؟

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

چ و گ؟:biggrin::biggrin::biggrin: