وقتی اینجا حرص می خورم!!!

magnet

عضو جدید
سلام.
من تو این مدت که عضو باشگاه مهندسا بودم ، زیاد از اینجا حال نکردم! (جدی)
درست مث پارسال که به همین خاطر یه سالی نبودم.

به 2دلیل :

1. من سرامیک می خونم ، سرامیک هم با وجود اینکه شاخه هاش و محدوده اش چند برابر متاله ، ولی کلاً ایران ضعیفه (مثلاً پروژه های دکترای مشترک دانشگاه فلوریدا تو قسمت advanced material دپارتمان material science همشون سرامیکه!!! یا دانشگاه بیرمنگام که همشون یا دیرگدازهای مهندسین یا مگنت ها یا شیشه سرامیک که خودش به تنهایی دنیاییه ) اینجا هم بالطبع ضعیفه (که این ضعف هم از خودمونه) و من در نتیجه سراغ فروم های خارجی (حتی عربی!!! مث almohandes.org ) میرم که واقعاً کتاباشون واسه دانلود خوبه. (حیف چینی بلد نیستم!!!:D)

2.از دیدن خیلی از تایپیکا واقعاً حرص میخورم. حتی تو قسمت دانلود هم یه عده فقط کتاب میخوان ، یه عده هم فقط لینک میذارن. پیشنهادم اینه که تو یه تایپیک سایتای دانلود رو بزارین هرکی دنبال کتابیه اول خودش بره بگرده اگه پیدا کرد یباد لینک بذاره بشه یه آرشیو خوب اگه نه بیاد اینجا دنبالش یگه دنبال این میگردم. 90%کتابای اینجا تو سایتایی مث avax ، library ، ebookee ، ebook3000 ، toodoc و ... هستش.
همین.

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی مگنت جان هم رشته ایه عزیز

ما هم سعیمون بر اینه که تا اونجایی که ممکنه مطالبی رو بذاریم که قبلا در این سایت ها نباشه مثله جزوات و تحقیقاته که حاصل از زحماته خودمونه

مرسی که سایت ها رو معرفی کردی

من خودم تا حالا از بین این سایت هایی که گفتین فقط یکیشو رفته بودم

magnet

عضو جدید
مرسی مگنت جان هم رشته ایه عزیز

ما هم سعیمون بر اینه که تا اونجایی که ممکنه مطالبی رو بذاریم که قبلا در این سایت ها نباشه مثله جزوات و تحقیقاته که حاصل از زحماته خودمونه

مرسی که سایت ها رو معرفی کردی

من خودم تا حالا از بین این سایت هایی که گفتین فقط یکیشو رفته بودم

منظورم معرفی سایتا نبود (هرچند یه جاییم بذارین واسه این خوبه) ، ولی واقعاً در مقایسه با بقیه تالارها .....
الان مثلاً یه ماه دیگه کنگره سرامیکه (تازه دوسالانه هم هست) ولی دریغ از یه کوچولو توجه ، قرار ، چکیده مقالات و ..... ، آخرش خودم رفتم تو خطش.
یا اصلاً خودم تو موضوع پایان نامه موندم ، از کل ایران آمار موضوعاتو اینکه هر استاد تو هر دانشگاهی رو چی کار میکنه و ... همشونو تک تک رفتم دنبالش ، در حالیکه همین جا میشه یه دایرکتوری راه انداخت.

همینا دیگه!

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم معرفی سایتا نبود (هرچند یه جاییم بذارین واسه این خوبه) ، ولی واقعاً در مقایسه با بقیه تالارها .....
الان مثلاً یه ماه دیگه کنگره سرامیکه (تازه دوسالانه هم هست) ولی دریغ از یه کوچولو توجه ، قرار ، چکیده مقالات و ..... ، آخرش خودم رفتم تو خطش.
یا اصلاً خودم تو موضوع پایان نامه موندم ، از کل ایران آمار موضوعاتو اینکه هر استاد تو هر دانشگاهی رو چی کار میکنه و ... همشونو تک تک رفتم دنبالش ، در حالیکه همین جا میشه یه دایرکتوری راه انداخت.

همینا دیگه!

بچه های سرامیکه اینجا پتانسیله این موضوعات رو دارن

شما استارتشو بزن

من خودم اولین نفری هستم که در این هدف کمک می کنم

واسه معرفی سایت که تاپیک داریم

magnet

عضو جدید
واسه معرفی سایت که تاپیک داریم

این تایپیکو که میگین الان بعد 10دقیقه گشتن دیدم!!! (اونم با کمک تایپیک چگونه در تالار مهندسی مواد و متالورژی فعالیت کنیم؟)
این تایپیک که تو قسمت گرایش ها اونم متالورژی صنعتی (!!! :surprised:) بود ، باور نمیکنین ولی فکر کنم بار اولی بود که این قسمت رفتم!!!:que:
لطفاً یه جای سرراست بیارین گم و گور نشیم!!!
ممنون بازم ;)

آخرین ویرایش:

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تایپیکو میگین الان بعد 10دقیقه گشتن دیدم!!! (اونم با کمک تایپیک چگونه در تالار مهندسی مواد و متالورژی فعالیت کنیم؟)
این تایپیک که تو قسمت گرایش ها اونم متالورژی صنعتی (!!!) بود ، باور نمیکنین ولی فکر کنم بار او اولی بود که این قسمت رفتم!!!
لطفاً یه جای سرراست بیارین گم و گور نشیم!!!
ممنون بازم

این تاپیک قبلا تو مهم ها اوله همین تالار مواد بود

احتمالا تو انتقال ها به اشتباه رفته اونجا

بر گردوندمش

...::لینکهای مهم و مفید رشته ی مواد و متالورژی::... (معرفی سایت)

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
: پایگاه خبر رسانی تالار مواد و متالورژی (همایش، کارگاه ها، سمینار و ....)

این هم تاپیکه خوبیه

اطلاعیه ی کنگره رو میذاری اینجا تا بچه ببینن ؟

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار

همینا دیگه!

سلام.

به 2دلیل :

1. من سرامیک می خونم ، سرامیک هم با وجود اینکه شاخه هاش و محدوده اش چند برابر متاله ، ولی کلاً ایران ضعیفه (مثلاً پروژه های دکترای مشترک دانشگاه فلوریدا تو قسمت advanced material دپارتمان material science همشون سرامیکه!!! یا دانشگاه بیرمنگام که همشون یا دیرگدازهای مهندسین یا مگنت ها یا شیشه سرامیک که خودش به تنهایی دنیاییه ) اینجا هم بالطبع ضعیفه (که این ضعف هم از خودمونه) و من در نتیجه سراغ فروم های خارجی (حتی عربی!!! مث almohandes.org ) میرم که واقعاً کتاباشون واسه دانلود خوبه. (حیف چینی بلد نیستم!!!:D)

2.از دیدن خیلی از تایپیکا واقعاً حرص میخورم. حتی تو قسمت دانلود هم یه عده فقط کتاب میخوان ، یه عده هم فقط لینک میذارن. پیشنهادم اینه که تو یه تایپیک سایتای دانلود رو بزارین هرکی دنبال کتابیه اول خودش بره بگرده اگه پیدا کرد یباد لینک بذاره بشه یه آرشیو خوب اگه نه بیاد اینجا دنبالش یگه دنبال این میگردم. 90%کتابای اینجا تو سایتایی مث avax ، library ، ebookee ، ebook3000 ، toodoc و ... هستش.
همین.
سلام مگنت جان
خوبي؟:gol:
خيلي كم پيدايا؟!!!!!:smile:
تا اونجايي كه يادمه يكي از گلهاي تالاري، هر چند خيلي كم سعادت داريم:redface::gol::gol::gol:
دوست عزيز، زياد نمي خوام سرتو درد بيارم،‌ولي آخه انگار فراموش كرديم كه چقدر اينجا سوت و كور بود، اينجا حتي تالار سراميك نداشت؛ نمي دونم خاطرتون هست يا نه، ولي با كلي دردسر همين تالار سراميك رو هم جدا كرديم!!!! مگنت عزيز، ببخشيد اينجوري ميگم؛‌ولي اينجا يه سايت خصوصي نيست كه شما بخواهيد از كسي خرده بگيريد؛ هر كس به اقتضاي فعاليتش در اينجا سهم داره،‌هر كس در حد و توانش اينجا رو ساخته؛‌پس اينجا يه كار گروهيه ؛ هيچ كس هم اگر فعال باشه كم نذاشته؛من هم سراميك ميخونم و موافقم 100% كه ايران خيلي تو سراميك عقبه؛‌ولي بذار يه انتقاد كنم(اميدوارم ازم دلير نشي،‌ميدونم كه به دل نمي گيري:redface:) ولي به نظرت به جاي پاك كردن صورت مسئله و رفتن به سايتهاي خارجي،‌بهتر نبود كه در كنار فعاليت در آن سايتها به اين كلبه حقيرانه هم يه دستي ميكشيدي؟(ببخشيد جسارت كردما:gol::redface::redface:)
ما همه جزء يه خانواده ايم؛‌براي خانواده هم بايد كار كنيم:gol:
دوست عزيز،‌باهات شديدا موافقم كه دنبال كتاب بايد رفت و يه آرشيو درست كرد،‌از مديران عزيز هم درخواست ميكنم اين پيشنهاد خوب رو جامعه عمل بدن،ولي دوست عزيز فراموش نكن كه خيلي از دوستان مثل خود من اينترنت ديال آپ دارنو نمي تونن همه كتابها رو دانلود كنن،‌براي همين دوستاني مثل آقا رضا زحمت كشيدند و كتابها رو به صورت DVD براي دوستان فرستادند، من هم دارم، پس ببينيد نميشه از همين سايت توقعات زيادي داشت.

در مورد پستتون كه در مورد كنگره و آمار موضوعات و غيره صحبت كرديد. خب ،‌دوست عزيز،‌همه كه به فكرشون نميرسه كه روي اين موضوعات كار شه،‌از يه جا بايد استارت بخوره،‌همش كه نبايد عزيزان اين تالار يا مديران زحمت بكشن. دستتون درد نكنه،‌خيلي زحمت كشيديد،‌ولي آيا بهتر نيست كه خودتونم يه كمكي به اين خانواده بكنيد. مطمئن باشيد كه خودم اول همه باهاتون همراه ميشم. همه ما ميخواييم كه اين تالار به يه تالار آرماني برسه،‌پس بهتره همه دست به دست هم بديم و جلو بريم،‌نه؟:redface:

ببخشيد سرتو در آوردم؛‌منتظرت هستيم،‌هر پستي بذاري،‌من خودم اول از همه هم تشكر ميكنم و اگه كمكي از اين حقير بربياد مطمئن باش دريغ نميكنم:redface::gol::gol::gol:

راستي يادمه تبريز بوديد،‌الان كجاييد؟ ارشد بوديد ديگه؟

براتون از صميم قلب آرزوي موفقيت ميكنم
برقرار باشيد و پيروز
بازم ممنون به خاطر يادآوري هاتوون:smile::redface:
ياحق:gol:

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارشیو رو دارم درست می کنم فعلا از کتبه موجود

یعنی دونه دونه همهی تاپیک ها و لینکارو بررسی می کنم

--->> آرشیو کتب و جزوات موجود در تالار مهندسی مواد <<---

من هنوزم درگیره مرتب کردنه تالار و آرشیو بندی ها هستم

از دوستان تقاضا دارم تا جایی که می تونن مطالبی که فکر می کنن به درده بچه ها میخوره در تالار بذارن

درخواست های بچه ها هم تا جایی که می تونینم پاسخگو باشیم

پ. ن : تشکر هام تموم شده

magnet

عضو جدید
خيلي كم پيدايا؟!

انگار فراموش كرديم كه چقدر اينجا سوت و كور بود، اينجا حتي تالار سراميك نداشت؛ نمي دونم خاطرتون هست يا نه، ولي با كلي دردسر همين تالار سراميك رو هم جدا كرديم!!!!

اينجا يه سايت خصوصي نيست كه شما بخواهيد از كسي خرده بگيريد؛ هر كس به اقتضاي فعاليتش در اينجا سهم داره.
به نظرت به جاي پاك كردن صورت مسئله و رفتن به سايتهاي خارجي،‌بهتر نبود كه در كنار فعاليت در آن سايتها به اين كلبه حقيرانه هم يه دستي ميكشيدي؟

دوست عزيز،‌باهات شديدا موافقم كه دنبال كتاب بايد رفت و يه آرشيو درست كرد،‌از مديران عزيز هم درخواست ميكنم اين پيشنهاد خوب رو جامعه عمل بدن،ولي دوست عزيز فراموش نكن كه خيلي از دوستان اينترنت ديال آپ دارنو نمي تونن همه كتابها رو دانلود كنن.

در مورد پستتون كه در مورد كنگره و آمار موضوعات و غيره صحبت كرديد. خب ،‌دوست عزيز،‌همه كه به فكرشون نميرسه كه روي اين موضوعات كار شه،‌از يه جا بايد استارت بخوره.

راستي يادمه تبريز بوديد،‌الان كجاييد؟ ارشد بوديد ديگه؟

سلام.
اول اینکه کلی ممنون !!!:gol::gol::gol:
راستشو بخوای وقت کم میارم!!! :( برا همین یهو دوسال نیستم!!!
درمورد همه اینا که درمورد کتابا گفتی قبول ، ولی مثلاً سالی چندتا کتاب سرامیک اضافه میشه؟
از 2008 تا 2011 کلاً 4.5تا بیشتر نیس. بهتر نیس بیایم کل صفحه سرچ واسه سرامیک سایتای ای بوک رو بذاریم؟ اونوقت که راحتتر میشه به لینک ها رفت.
تازه اگه از انجمن علمی دانشگاتون بخواین تا سال 2005 حتماً دارن (مثلاً یکی از دوستام میگفت 20gig کتاب مهندسی مواد داره که گداشته کتابخونه پژوهشگاه مواد کرج).
میدونم اینا دلیل نمیشن ، ولی بازم صفحات تکراری رو کم میکنن.
در مورد کنگره یه سر بزنین به چکیده ها (فقط عناوین) http://icers.iust.ac.ir/files/site1/book12.pdf
یا از سایت سیویلیکا چکیده کنگره هفتم رو ببینین ، بازم خیلی به دیدمون کمک میکنه. این خودش یه شروع واسه کنگره بعدی است.
در مورد سایتای خارجی هم راستش لازم میشه برم !!! این معنیش این نیس که همینا نمیذارن بیام اینجا ، نه ، ولی بازم پروژه ها و بعضاً pptها یا حتی طرح های تحقیقاتی مشترکشون خیلی کمک میکنه. حداقل میفهمیم که پروژه مونو کدوم سمت ببریم.
اینم یادم نره بگم که واقعاً قبلاً اینجا خیلی بوی فلز (!!! ;)) میداد الان بهتر شده ، دمتون گرم ....
مهندس جان هنوزم تبریزم ....

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سلام.

به 2دلیل :

همین.

موضوع تاپيكتو كه ديدم دنبال يه پست دعوايي تند بودم...:D
اول راجع به كنگره سراميك بگم.. من خيلي وقته پوسترشو ت ودانشكده ديدم اما من از سراميك سردرنميارم كه بخوام كنگره رو بذارم در صورتي كه بچه هاي سراميست فعال اينجا زياد داريم... خودت كاري كردي؟؟؟:razz:

خيليا از ديدن خيلي چيزا حرص ميخورن اينجا اما اگه بخوان بيان بگن كه ايجا ميشه يه جو متشنج بخصوص اگه خودشون كاري نكننن و منتظر باشن كه كاري انجام بشه...
از خودمون شروع كنيم...
موفق باشيد..
در ضمن صحبتاتون (هر 3) تاييد ميشه..
ايجا بوي فلز بده يا سراميك فرقي نيمكنه.. هر كسي آستين بالا بزنه ما دست مريزاد بهش ميگيم:gol:

magnet

عضو جدید
موضوع تاپيكتو كه ديدم دنبال يه پست دعوايي تند بودم...:D
اول راجع به كنگره سراميك بگم.. من خيلي وقته پوسترشو ت ودانشكده ديدم اما من از سراميك سردرنميارم كه بخوام كنگره رو بذارم در صورتي كه بچه هاي سراميست فعال اينجا زياد داريم... خودت كاري كردي؟؟؟:razz:

خيليا از ديدن خيلي چيزا حرص ميخورن اينجا اما اگه بخوان بيان بگن كه ايجا ميشه يه جو متشنج بخصوص اگه خودشون كاري نكننن و منتظر باشن كه كاري انجام بشه...
از خودمون شروع كنيم...
موفق باشيد..
در ضمن صحبتاتون (هر 3) تاييد ميشه..
ايجا بوي فلز بده يا سراميك فرقي نيمكنه.. هر كسي آستين بالا بزنه ما دست مريزاد بهش ميگيم:gol:

من دیگه حرص نمی خورم !!!:crying2: :crying:

بالا