وقتي قهر ميكني دوست داري چجور نازتا بكشن؟؟؟؟؟؟

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

ریحانه...

عضو جدید
من نمیدونم چرا ولی اصلا نمیتونم تحمل کنم کسی از من ناراحت باشه چه من مقصر باشم و چه نباشم که در اکثر موارد هم من مقصر نیستم نمیذارم به مرحله عذرخواهی برسه سریع ازش بی تفاوت میگذرم مهم هم نیست طرفم کی باشه:w05:طاقت ناراحتی هیچ کس رو ندارم

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم چرا ولی اصلا نمیتونم تحمل کنم کسی از من ناراحت باشه چه من مقصر باشم و چه نباشم که در اکثر موارد هم من مقصر نیستم نمیذارم به مرحله عذرخواهی برسه سریع ازش بی تفاوت میگذرم مهم هم نیست طرفم کی باشه:w05:طاقت ناراحتی هیچ کس رو ندارم

پس کلات پس معرکس!:D

ریحانه...

عضو جدید
این اخلاقم من رو اذیت میکنه این باعث میشه طرف مقابل طلبکار باشه و عادت کنه به این رفتار من
نمیدونم چرا ولی اکثر افراد جنبه ی خیلی چیزها رو ندارن

هستی بلا

عضو جدید

اینکه موشکل منم هس:redface:
خوب باید یکم سعی کنیم فیلم بی تفاتی بازی کنیم...

ببین
مجبورییممم!

هستی بلا

عضو جدید
این اخلاقم من رو اذیت میکنه این باعث میشه طرف مقابل طلبکار باشه و عادت کنه به این رفتار من
نمیدونم چرا ولی اکثر افراد جنبه ی خیلی چیزها رو ندارن

راس میگی راس میگی

ببین موشکل بقیه ان
موشکل تو نیسی:ی
آخه بخشندگی صفت خداست!
:redface:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم ولی چیکار کنم؟؟ بیشتر مواقع خودمو میذارم جای طرف خلاصه که با هزارتا دلیل خودمو راضی میکنم
مثلا ناراحت بوده دیگه غرور داره خوب خواهرمه دوسش دارم و.........

تو دقیقا بر عکس منی!:redface:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
بررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررردم اخجوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون