sinoohe123
عضو جدید
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیستاین خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیستآن دختـــــــــــر چشم آبی گیسوی طلاییطناز سیه چشــــــــــم چو معشوقه من نیستآن کشور نو آن وطــــن دانش و صنعتهرگز به دل انگیــــــــــزی ایران کهن نیستدر مشهد و یزد و قم و سمنان و لرستانلطفی است که در کلگری و نیس و پکن نیستدر دامن بحر خزر و ساحل گیلانموجی است که در ساحل دریای عدن نیستدر پیکر گلهای دلاویز شمیرانعطری است که در نافه ی آهوی ختن نیستآواره ام و خسته و سرگشته و حیرانهرجا که روم هیچ کجا خانه من نیست آوارگی وخانه به دوشی چه بلاییستدردی است که همتاش در این دیر کهن نیستمن بهر که خوانم غزل سعدی و حافظدر شهر غریبی که در او فهم سخن نیست.هرکس که زند طعنه به ایرانی و ایرانبی شبهه که مغزش به سر و روح به تن نیست.پاریس قشنگ است ولی نیست چو تهرانلندن به دلاویزی شیراز کهن نیست.هر چند که سرسبز بود دامنه آلپچون دامن البرز پر از چین وشکن نیستاین کوه بلند است ولی نیست دماونداین رود چه زیباست ولی رود تجن نیست این شهرعظیم است ولی شهرغریب استاین خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
وطنم گر تو سبزی، سبزم/گر تو شادی،شادم/ من ز شیرینی تو، فرهادم /عید آنروز مبارک بادم،که تو آبادی و من آزادم..
در تصاویرحکاکی شده بر سنگهای تخت جمشید هیچکس عصبانی نیست
هیچکس سوار بر اسب نیست
هیچکس را در حال تعظیم نمی بینید
در بین این صدها پیکر تراشیده شده حتی یک تصویر برهنه وجود ندارد.
این ادب اصیلمان است:
نجابت
قدرت
احترام
مهربانی
خوشرویی
هم وطن ایرانی من ، ایرانی اصیل بمان
![]()
ه کوروش به آرش به جمشید قسم
به نـقـش و نـگار تخت جمشید قسـم
ایــــران همی قلب و خون مـن اســــت
گـــرفــتـــه زجــان در وجـــود مــن اســت
بـــخــوانـیــم ایــن جـــمـلـه در گــوش بــــاد
چـــو ایــــــران مـــبــــاشــد تــن مـــن مــبــاد
منم اینو میزارم.......مرسی تکنو کرات
[FONT=}]ایرانی ام،ایران زمین را دوست دارم---از مشرق و مغرب همین را دوست دارم[/FONT]
[FONT=}]هرکس بنازد در جهان بر نازنینی---من از جهان این نازنین را دوست دارم[/FONT]
[FONT=}]گوهر فراوان است در خشکی و دریا---اما من این تنها نگین را دوست دارم[/FONT]
[FONT=}]من از ارس تا کیش وز اروند تا خاش---هر شهری و هر ده نشین را دوست دارم[/FONT]
[FONT=}]ترک و لرو کردو و بلوچ و گیلک و فارس---ایرانیان پاک بین را دوست دارم[/FONT]
[FONT=}]من حافظ و سعدی و مولانا و خیام---فردوسی شور آفرین را دوست دارم[/FONT]
[FONT=}]پرسی ز فرهنگم اگر برهان قاطع---هم دهخدا را هم معین را دوست دارم[/FONT]
[FONT=}]در دفتر بینش حدیث حق پرستی---در حلقه ی دانش نگین را دوست دارم[/FONT]
[FONT=}]یک عمر عاشق بوده ام ایران زمین را---تا زنده ام ایران زمین را دوست دارم.[/FONT]
[FONT=}]پروفسور حسن امین[/FONT]
[/QUOTE]