سلام من چند تا عکس و مقاله راجب وسایل اندازه گیری فشار می خوام.کمک می کنی؟
behalone.bjk عضو جدید Oct 17, 2007 #1 سلام من چند تا عکس و مقاله راجب وسایل اندازه گیری فشار می خوام.کمک می کنی؟
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Oct 17, 2007 #2 دوست عزیز در تالار مهندسی شیمی در یکی تعدادی از تاپیک ها درباره تمامی وسایل بحث کردیم و عکس های اون ها رو قرار دادیم.
دوست عزیز در تالار مهندسی شیمی در یکی تعدادی از تاپیک ها درباره تمامی وسایل بحث کردیم و عکس های اون ها رو قرار دادیم.
اشکان فروتن مدیر بازنشسته Oct 17, 2007 #4 بهتاش جان اگه یه تاپیک درست کنی و راجع به وسایل اندازه گیری فشار ، جریان ، جرم و ... صحبت کنیم ، فکر میکنم خوب و مفید بشه.
بهتاش جان اگه یه تاپیک درست کنی و راجع به وسایل اندازه گیری فشار ، جریان ، جرم و ... صحبت کنیم ، فکر میکنم خوب و مفید بشه.
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Oct 17, 2007 #5 خب خودتون زحمتش رو بکشید بعدش من همه تاپیک های مربوط به اون رو اون جا جمع می کنم.
behalone.bjk عضو جدید Oct 18, 2007 #6 سلام. آخه من فوری می خوام اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم عکس و pdf
اشکان فروتن مدیر بازنشسته Oct 18, 2007 #7 behalone.bjk گفت: سلام از بزل توجه شما ممنونم میشه عنوانشو بگین؟ کلیک کنید تا باز شود... مجید جان ، دلبندم ، اون بذل است ، نه بزل
behalone.bjk گفت: سلام از بزل توجه شما ممنونم میشه عنوانشو بگین؟ کلیک کنید تا باز شود... مجید جان ، دلبندم ، اون بذل است ، نه بزل
S saeedbilsa عضو جدید Nov 6, 2007 #9 salam.mamnoon az karai ke vase ma anjam midi.vali in bichare rast mige.vase manam kheili moheme.dar morede vasayele andazegiri vase ma bezari mamnonet mishim
salam.mamnoon az karai ke vase ma anjam midi.vali in bichare rast mige.vase manam kheili moheme.dar morede vasayele andazegiri vase ma bezari mamnonet mishim