سلام دوستان
ورژن اصلی آهنگ خانم صدیقه بحرانی(لالایی تیتراژ پایانی سریال مختارنامه)
از روزی که این سریال پخش میشه تو فکر اینم که چرا خواندنش با صدای زن اشکال نداره
یعنی اگه منم بخوام خواننده شم اشکال نداره؟؟؟
آخه مگه چه فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی جواب منو بده لطفا![]()
از روزی که این سریال پخش میشه تو فکر اینم که چرا خواندنش با صدای زن اشکال نداره
یعنی اگه منم بخوام خواننده شم اشکال نداره؟؟؟
آخه مگه چه فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی جواب منو بده لطفا![]()
ممنونطبق فتوای رهبری مداحی خانمها اگر باعث مفسده نشه، ایرادی نداره...
تشخیصش با عرفه...ممنون
بعد این مفسده بودنش چه جوری تعیین میشه؟؟؟؟
با ابزار دقیق!!!
کالیبراسیونشم دست بعضیاست فقط
تشخیصش با عرفه...
از نظر من فکر نمیکنم تیتراژ پایانی مختار نامه این مشکل رو داشته باشه...
ولی آهنگی که دوستمون گذاشتن رو فقط خانمها باید گوش بدن...
نه والا من لذتی نمی برم، بیشتر گریه ام میگیره و یاد مظلومیتشون میفتم تا بخوام به صدای طرف توجه کنم...
خوب اصلش همینه که دوستمون گذاشتن
یعنی تو فیلمم همینو یه روز میزارن
پس اشکال داره
من یه دخترم لذت میبرم از صداش چه برسه به آقایون البته معذرت میخوام
دیگه موندم چی خوبه چی بده![]()
خوب اصلش همینه که دوستمون گذاشتن
یعنی تو فیلمم همینو یه روز میزارن
پس اشکال داره
من یه دخترم لذت میبرم از صداش چه برسه به آقایون البته معذرت میخوام
دیگه موندم چی خوبه چی بده![]()
منظور من از لذت اون نبود که شما فکر کردینه والا من لذتی نمی برم، بیشتر گریه ام میگیره و یاد مظلومیتشون میفتم تا بخوام به صدای طرف توجه کنم...
لذت یعنی بشینی و گوش بدی به لطافت صدای طرف، اونم با دقت و از لطافت صداش بخوای استفاده کنی، این بیشتر ضجه میزنه، آواز نمیخونه...
توی فیلم همینو یه روز میذارن؟
فکر نمی کنم...
اون چیزی که توی بیست و سی گذاشتن اشکال داشت به نظرم، ولی این .......
سلام خانمی:
اینا رو داشته باش:
1) خواندن قرآن توسط خواهران در مقابل نامحرم اگر چه با صوت باشد اشكال ندارد مشروط بر آنكه موجب تحریك و مفسده نشود.
2) گوش دادن به تك خوانی زنان با توجه به اینكه بصورت غالب مفسده در پی دارد جایز نیست هر چند كه موجب تحریك نشود.
3) همخوانی زنان همچنین شنیدن آن برای نامحرم با توجه به اینكه عموماً موجب مفسده است جایز نیست.
در ضمن اینم من خونده بودم:
ضرغامی از خانم صدیقه بحرانی خواننده مرثیه علی اصغر (ع) تجلیل کرد
تهران ، شبکه خبر ، علمی فرهنگی هنری - هنر 6 آذر 1389 16:41
رئیس رسانه ملی از اجرای هنرمندانه و با اخلاص خانم صدیقه بحرانی در مرثیه لالایی علی اصغر(ع) که در تیتراژ سریال مختارنامه از آن استفاده شده است ، تجلیل كرد.
رئیس سازمان صدا و سیما در دیدار با خانم صدیقه بحرانی مداح اهل بیت و خواننده مرثیه لالایی علی اصغر(ع) که در تیتراژ سریال مختارنامه از آن استفاده شده با تجلیل از ایشان گفت: اجرای هنرمندانه و با اخلاص این قطعه، بیانگر ظرفیت ارزشمند و بی بدیل مراسم آئینی در فرهنگ دینی و ولایتمدارانه مردم جنوب ایران است.
ضرغامی گفت: میلیون ها نفر از عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) پس از دیدن هر قسمت از این سریال با این مرثیه حزن انگیز و جان گذاز نوحه سرایی می کنند.
خانم صدیقه بحرانی نیز در این دیدار با اشاره به اینکه اجرای ایشان در سال 82 در کنار دیگر خوانندگان این قطعه در صدا و سیما مرکز بوشهر، برترین اجراء شناخته شده گفت: افتخارم روضه خوانی و مرثیه سرایی در مجالس عزای حسینی ویژه بانوان است که سالهاست با لطف الهی توفیق آن را پیدا کرده ام.
سلام خانمی:
اینا رو داشته باش:
1) خواندن قرآن توسط خواهران در مقابل نامحرم اگر چه با صوت باشد اشكال ندارد مشروط بر آنكه موجب تحریك و مفسده نشود.
2) گوش دادن به تك خوانی زنان با توجه به اینكه بصورت غالب مفسده در پی دارد جایز نیست هر چند كه موجب تحریك نشود.
3) همخوانی زنان همچنین شنیدن آن برای نامحرم با توجه به اینكه عموماً موجب مفسده است جایز نیست.
رئیس رسانه ملی از اجرای هنرمندانه و با اخلاص خانم صدیقه بحرانی در مرثیه لالایی علی اصغر(ع) که در تیتراژ سریال مختارنامه از آن استفاده شده است ، تجلیل كرد.
رئیس سازمان صدا و سیما در دیدار با خانم صدیقه بحرانی مداح اهل بیت و خواننده مرثیه لالایی علی اصغر(ع) که در تیتراژ سریال مختارنامه از آن استفاده شده با تجلیل از ایشان گفت: اجرای هنرمندانه و با اخلاص این قطعه، بیانگر ظرفیت ارزشمند و بی بدیل مراسم آئینی در فرهنگ دینی و ولایتمدارانه مردم جنوب ایران است.
ضرغامی گفت: میلیون ها نفر از عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) پس از دیدن هر قسمت از این سریال با این مرثیه حزن انگیز و جان گذاز نوحه سرایی می کنند.
خانم صدیقه بحرانی نیز در این دیدار با اشاره به اینکه اجرای ایشان در سال 82 در کنار دیگر خوانندگان این قطعه در صدا و سیما مرکز بوشهر، برترین اجراء شناخته شده گفت: افتخارم روضه خوانی و مرثیه سرایی در مجالس عزای حسینی ویژه بانوان است که سالهاست با لطف الهی توفیق آن را پیدا کرده ام.
خانمی شما هر صدایی رو و هر شعری رو با این لالایی حزن نگیز مقایسه میکنی ...باشه تو هم برو بخون البته مثل این لالایی میتونی ...از ته دلت...هم صدا شو با داغ دل زینب کبری ...میتونی؟...
یا منظورت ازو ن شعر هایی خانم های مفسده میخونند و هم زن و هم مرد رو وسوسه میکنه ...
اره دختر گلم اونا مشکل داره نه این
هر کی میخواد گوش نده
منم مسلمونم
گوش میدم...و واسه خوانندش دعا میکنم
حتی یه آهنگ پاپ بخونه اگر همون حسی رو تو من ایجاد کنه که یه دعا میکنه
چه قران بخونه چه هرچیز دیگه
من اصلا چنین مقایسه ای نکردم
اصل شنیدن صدای زن نا محرم اشکال داره بحث من اینه
منم نگفتم میخوام مثل اونا که میگی بخونم
یه سری نکته تو این فتواهایی که نوشتم بود
یه بار خودم برداشتمو میگم:
اینجا نوشته:
2) گوش دادن به تك خوانی زنان با توجه به اینكه بصورت غالب مفسده در پی دارد جایز نیست هر چند كه موجب تحریك نشود
نوشته در صورتی که غالبا مفسده در پی دارد!!!!جایز نیست!!!
الان فک کنم باید دنبال این باشیم که آیا لذت عرفانی که از این آهنگ میبریم مفسده س یا نه!!
وقتی یکی دلش از مظلومیت میلرزه که مفسده نیس!! هست؟؟؟؟؟
مفسده ینی ایجاد کننده فساد!!!!
ینی یه سری تحول دیگه!!
نه عروج معنوی!!
پس این خودن خانوما اصولا نباید مشکل داشته باشه!!!
منتها از یه طرفم اینم داریم که صدا نازک کردن خانوم موقع حرف زدن با مرد حرامه!!
حتی حرف زدن زن و مرد نامحرم اگه لزومی نداشته باشه مکروهه!!
یه خورده مسئله پیچیده شد!!
ینی به تناقض رسید الان:دیییییی
فقط یه نکته هست
وقتی قران خوندن اگه مفسده ایجاد نکنه جایزه
پس اصولا اینم حکمش مثل اونه دیگه
ینی اگه مفسده نداره پس جایزه!!
(حجت الاسلام تی ام!!):دی
نه عزيز من حكم واجب اينست كه جايي كه به نفع خودشون باشه و سريال مذهبي هيچ اشكالي ندارد تازه ثواب هم دارد ولي براي غير گناه است و كفاره هم دارد .
سلام خانمی:
اینا رو داشته باش:
"و خوب ما معمولا دیر از خواب بیدار می شویم"رضا استادي: اين نواي لالايي گونه در مجموعهاي تحت عنوان «موسيقي مذهبي شيعيان ايران» در بخش «تعزيههاي بومي بوشهر» با عنوان «مرثيه علي اصغر بر اساس لالايي» آمده كه داراي مجوز انتشار به شماره 5979 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بوده و توسط انتشارات ماهور به دفعات منتشر و در سال 1388 مجددا منتشر و به بازار عرضه شده است.
وي ادامه داده است: استفاده از اين موسيقي نيز طي توافق رسمي صورت گرفته بين آهنگساز پروژه آقاي «امير توسلي» با مدير موسسه نشر ماهور آقاي «محمد موسوي» به عنوان صاحب قانوني اثر ذكر شده صورت گرفته و بر اين اساس، مطابق عرف آهنگسازي در ايران استفاده از قطعه مذكور از نظر قانوني بدون مانع است. البته جهت رعايت حقوق معنوي اين هنرمند بوشهري و پديد آورندگان اثر نيز، اين موضوع در بخش منابع و ماخذهاي موسيقي در عنوان بندي پاياني سريال مختارنامه نيز ذكر شده است.
با سلام خدمت دوستان
فکر کنم در این تاپیک مطلبی جا افتاده و نادیده گرفته شده و اون هم این که
قابل توجه دوستانی که این قدر روی درست بودن یا نبودن پخش این اجرا از تلوزیون دولتی بحث می کنند...و نگران اند که مبادا اسلام به خطر بافتد
این اجرا دارای مجوز نشر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال ها قبل می باشد(احتمالا سال 82)
"و خوب ما معمولا دیر از خواب بیدار می شویم"
تاریخ انتشار: [24/06/1388]
سیدی یک: تعزیه ملی
سیدی دو : تعزیه بومی
سیدی سه : مدح و منقبت
سیدی چهار : نوحه و پیش خوانی
پژوهش و ضبط: جهانگیر نصریاشرفی
(۴ سیدی)
موارد انتخابشده شاخصترين نمونههاى صوتى و الحان موسيقى مذهبى شيعيان ايران است كه با توضيحاتى موجز پيرامون مفاهيم هريك از لحنها و نمونهها ارائه شدهاند.
و باید در پایان اضافه کنم که با توجه به قوانین مالکیت معنوی (copyright) قرار دادن نسخه کامل یک اثر در سایت بدون موافقت عوامل زینفع یک جور دزدی و جرم محصوب می شود.(که گناهش از حکمی که هنوز محرض نیست بیشتر است)
"چه خوب است قبل از ایراد گرفتن از دیگران خود اشتباه نکینم"
این بحث هایی هم که چند وقت پیش در رسانه ها میشنیدید پیرامون همین موضوع بود که در پخش این اجرا در پایان سریال مختار نامه رضایت خانم بحرانی کسب نشده بود و ایشون هم شکایت کردند.یکی از دلایل ملاقات رئیس صدا و سیما با ایشان کسب همین رضایت بود
در پایان از مدیران سایت در خواست دارم که به حذف اجرای کامل یا تعویض آن با یک نصخه نمونه (sample) به رفع ایراد ذکر شده اقدام کنن
پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم
~~~ ICE
فکر نمی کنید این موضوع برای 1 ماه پیش بوده؟ اطلاع داشتم .کی گفته صدای زن حرامه؟ اگه اشوه گری کنه حرومه(با صداش)
من مرجع تقلید نیستم
ولی می دونم در اسلام تک خوانی زن حرامه
حتی اگر صحبت کردن عادی زن با عث تحریک جنس مذکر بشه حرامه
اکثر فتوا هاشو می تونید تو اینترنت پیدا کنید
الآن درگیر درسم ولی مایلم به زودی در همین تاپیک یا در یه بخشی مجزا این بحث رو ادامه بدیم
ممنون از شما دوست عزیزبا سلام خدمت دوستان
فکر کنم در این تاپیک مطلبی جا افتاده و نادیده گرفته شده و اون هم این که
قابل توجه دوستانی که این قدر روی درست بودن یا نبودن پخش این اجرا از تلوزیون دولتی بحث می کنند...و نگران اند که مبادا اسلام به خطر بافتد
این اجرا دارای مجوز نشر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال ها قبل می باشد(احتمالا سال 82)
"و خوب ما معمولا دیر از خواب بیدار می شویم"
تاریخ انتشار: [24/06/1388]
سیدی یک: تعزیه ملی
سیدی دو : تعزیه بومی
سیدی سه : مدح و منقبت
سیدی چهار : نوحه و پیش خوانی
پژوهش و ضبط: جهانگیر نصریاشرفی
(۴ سیدی)
موارد انتخابشده شاخصترين نمونههاى صوتى و الحان موسيقى مذهبى شيعيان ايران است كه با توضيحاتى موجز پيرامون مفاهيم هريك از لحنها و نمونهها ارائه شدهاند.
و باید در پایان اضافه کنم که با توجه به قوانین مالکیت معنوی (copyright) قرار دادن نسخه کامل یک اثر در سایت بدون موافقت عوامل زینفع یک جور دزدی و جرم محصوب می شود.(که گناهش از حکمی که هنوز محرض نیست بیشتر است)
این بحث هایی هم که چند وقت پیش در رسانه ها میشنیدید پیرامون همین موضوع بود که در پخش این اجرا در پایان سریال مختار نامه رضایت خانم بحرانی کسب نشده بود و ایشون هم شکایت کردند.یکی از دلایل ملاقات رئیس صدا و سیما با ایشان کسب همین رضایت بود
در پایان از مدیران سایت در خواست دارم که به حذف اجرای کامل یا تعویض آن با یک نصخه نمونه (sample) به رفع ایراد ذکر شده اقدام کنن
پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم
~~~ ICE
زینفع :ذينفع
محصوب:محسوب
نصخه:نسخه
و چه بسيارخوب است قبل از ایراد گرفتن از دیگران خود اشتباه نکینم"