به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از اینچئون، نقرهای کوراش بانوان پس از شکست مقابل نماینده ازبکستان در فینال بازیهای داخل سالن، اظهار کرد: سطح مسابقات بسیار بالا بود. اکثر قهرمانان کوراش در این بازیها حضور پیدا کرده بودند. ازبکستان تیم قوی است، حریف کره ای هم از امتیاز میزبانی استفاده میکرد و همچنین از نظر فنی در شرایط خوبی بود.
وی درباره دیدار فینالش با نماینده ازبکستان ، ادامه داد: فکر نمی کردم که به کوراشکار ازبکی ببازم. اصلا متوجه نشدم که چرا داور به من اخطار داد. انتظار این قضاوت را نداشتم من می توانستم حریف ازبکی را ببرم، اما به خاطر داور بازی را باختم. داور بازی را بست و حریف ازبکی اجازه ضد حمله روی حملههای من پیدا کرد.
حیدری با بیان این که احساس خوبی از کسب مدال نقره ندارد، خاطر نشان کرد: من فکر میکردم که در این بازیها طلا بگیرم و آن وقت احساس خوبی داشتم و خوشحال میشدم. خدا را شکر میکنم. مدال طلا قسمت من نبود.
وی درباره حضورش با چادر روی سکوی توزیع مدال ، یادآور شد: واقعا جای همه بانوان ایران در اینجا خالیست، امیدوارم که شرایط بانوان با حجاب طوری باشد که در المپیک حضور پیدا کنیم. حجاب 100 درصد مانع موفقیت بانوان نیست. با حجاب خیلی کارها میتوان کرد، حجاب مانع کارها نیست حتی در ورزش.
پنجمین کاروان ایران ادامه داد: واقعا از رییس فدراسیون جودو تشکر میکنم و همچنین خواهرم که مربیام است که زیر نظرش تمرین کردم کمال تشکر را دارم. فدراسیون تا جایی که توانست از من حمایت کرد. همه هدف من کسب طلا بود، متاسفم که نشد. من شش ماه تمرین کرده بودم و قبل از آن هم به فکر موفقیت در این بازیها بودم.
http://khabarfarsi.com/ext/5793903