واکنش شما به تماس نامزد یا همسر قبلی شوهرتون

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شهرام 59;3973273[COLOR=#0000ff گفت:
من همچنان تاکید به صاف کردن دهن مهنشون دارم

منم با هاتون موافقم!!
البته اگه قبلش ندونم که رابطه داشته که اول دهن شوهرم رو صاف میکنم بعدش اون یکی!

دلیلتونو میشه بدونم؟

وقتی خانوم با اطلاع از اینکه همسرش قبلا دوست، نامزد یا همسر داشته باهاش ازدواج می کنه، با دیدن کوچکترین اثر اون خانوم باید با آقا هم برخورد بشه؟!
برا شما فرقی نمی کنه که موضوع از نظر اون آقا تموم شده یا نه؟ یا اینکه اقدامی انجام میده یا نه؟

آخرین ویرایش:

simiar

عضو جدید
دلیلتونو میشه بدونم؟

وقتی خانوم با اطلاع از اینکه همسرش قبلا دوست، نامزد یا همسر داشته باهاش ازدواج می کنه، با دیدن کوچکترین اثر اون خانوم باید با آقا هم برخورد بشه؟!
برا شما فرقی نمی کنه که موضوع از نظر اون آقا تموم شده یا نه؟ یا اینکه اقدامی انجام میده یا نه؟

دلیلش اینه راه حل هر چیزی رو دربرخورد قهری میبینن.
در ضمن به این موضوع هم فکر نمیکنن که ممکنه دهن خودشون صاف بشه! اون موقع مشکل میشه دو تا 1:
-همسرشون 2- دهنشون!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اگه منو در جریان گذاشته باشه از همسرم میخوام هربار که باهاش تماس میگیره اجازه بده من جواب بدم
به هیچ وجه رفتارمو احساسمو به همسرم عوض نمیکنم چون دراین صورت فقط میدونو واسه رقیب باز کردم
با همسرم طوری رفتار میکنم که انگار اون مزاحم وجود نداره،اگه مزاحمتش تموم نشد با همسرم مشورت میکنم و از اون خانوم... شکایت میکنم
و اگه همسرم منو در جریان نذاشته باشه بهش میگم که نسبت بهش بدبین شدم و ازش میخوام دلیل نگفتنشو بهم بگه و با برخورد قاطعش با اون مزاحم اعتمادمو جلب کنه
اما نهایتا سعی میکنم از همون آغاز رابطمونو بر اساس اعتماد پایه ریزی کنم:redface:

بالا