شما دیگه از کجا پیدات شد یهویی رفتی بالای منبر
بیا پایین عزیزم بیا پاییناون منبر صاحاب داره الکی که نیس
![]()
اگه ادما بی صاحاب نمیرفتن اون بالا ک مملکت ما ب این روز نمیفتاد............اونی ک چیزی حالیشه اینقد ادعا نمیکنه اصلا اون بالا نمیره.......
شما دیگه از کجا پیدات شد یهویی رفتی بالای منبر
![]()
دوستان چرا هی میگین سرک کشیدن ؟؟؟...
شاید تاپیک کلا یه تاپیک بی محتوا باشه ولی ایشونم نرفته از تو خونشون اینارو درنیاورده ....خودشون هی تو پیجاشون مینویسن و انگار دوس دارن ملت سرک بکشن تو زندگیشون...
اولا من توهین نکردم آیه قران رو گفتم ن ی کلمه پیش ن کلمه پس..مگر اینکه منظورت اینه کلام خدا...!!!
اینم بد نیست یاد بگیریم ک خدای سبحان فرمودن
لَهُ دَعْوَةُ الْحَقِّ ۖ وَالَّذِینَ یَدْعُونَ مِن دُونِهِ لَا یَسْتَجِیبُونَ لَهُم بِشَیْءٍ إِلَّا كَبَاسِطِ كَفَّیْهِ إِلَى الْمَاءِ لِیَبْلُغَ فَاهُ وَمَا هُوَ بِبَالِغِهِ ۚ وَمَا دُعَاءُ الْكَافِرِینَ إِلَّا فِی ضَلَالٍ
دعوت خدا به حق و حقیقت است و بتهایی که مشرکان به جای خدا میخوانند هیچ حاجتی را از آنها برنیاورند و تنها مانند آن کساند که به سوی آبی دست دراز کند که بیاشامد ولی آب به دهانش نرسد، و دعای کافران جز در ضلالت نیست. .
خدا خیرت بده بزرگ مینویسی، میشه یکم درشت ترش بکنی بتونم از ته اتاقم هم بخونمخداوند گفت خاموشی کن نگف ب طرف بگو جواب ابلهان خاموشیست
من اینو غیر مستقیم تو پست قبلی گفتم
گفتم خاموشیو یاد بگیر
ادمی ک در حد کالیو هم هوش داشته باشه منظور منو میفهمید............
این تاپیک ی جا باید بسته بشه ما امدیم ببندیمششما دیگه از کجا پیدات شد یهویی رفتی بالای منبر
![]()
خدا خیرت بده بزرگ مینویسی، میشه یکم درشت ترش بکنی بتونم از ته اتاقم هم بخونم
تحمل یه دلقک خیلی راحت تر از ادمیه ک خودشو زده ب نفهمی.............ادامه بده.......
چقدر شما مودبین
قابل توجه عزیزانی که تاپیک رو تاپیک ختم قران کردن
.
.
.
شما اگه سخنان خدا براتون مهمه و بهش عمل میکنید و واقعا دلتون بحال اسلام میسوزه
خب چرا میاین اینجا ایه و ترجمه میذارید؟! برین تو تالار اسلام و قران انواع و اقسام تاپیکا هست
اونجا پست بذارین هم اینکه ثواب داره هم اینکه دیگران ی چیزی یاد میگیرن...
بجان خودم نه بجان خودتهمینا که اینجا کلام خدا رو میذارن برای متهم کردن دیگران
حاضرم شرط ببندم یک پست هم تو اون تالار نذاشتن :| من که ندیدم هر کی دیده به منم بگه![]()
باور کن خیلی ناراحت شدم ک از کلمه دلقک استفاده کردم.........یه دلقک خیلی ارزشش بیشتر از ادما امثال شماست........
برو باز ایه بیار ک خدا گفته سرک نکشید ولی سر خودت تو پستا ما باشه........
من هزاربار توزیح دادم یه مسعله از یه جایی ب بعد وقتی رسانه ای میشه دیگه خصوصی نیس.........یکم فکر کنی شاید بفهمی منظورم چیه............
بعد برو پستا قبلیتو ک منو مخاطب قرار دادیو مرور کن اقا مودب ببین چیا گفتی..........
شما درست میگی دوست عزیز
اگه ب امضا و پست های کسایی ک اینجا بیشترین عیبت رو کردن می بینی ک درظاهر مذهبی هستن اما اعمالشون فرق می کنه
منتظر فرجه اما شب و روز غیبت می کنه!!!
یکی باید ی جا با اینا ب زبون خودشون حرف بزنه!!
اینا ب جیزی ک ادعاشم دارن عمل نمی کنن
از دین فقط حجاب م نماز و روزه رو یاد گرفتن!! من صرفا خواستم ب همین دسته از دوستان یاد اوری کنم وگرنه کسی ک مذهبی نیست م بحثش جداس باید از دید اخلاق بااش حرف زد
خوبی؟؟
نه
جمله اخرو اشتبا گفتم فک کنم تورج بود منو مخاطب قرار داد
شما چرا یهو خودتو میندازی وسط :|
ظاهرا کارساز نبودشما از دین فقط ی سری ایه حفظ کردی و البته با غرض
داعشیا سرزمین ما امثال شمان.......
شما هم بهتره به جای اینکه درباره چیزی که نمیدونی نظر میدی......تاپیک رو بیاری بالا.......من خاک پای تمامی عدالتخواهان و ملت سرفراز کشورم هستمشما همینفدر ک ب خودت می گی آقا مشخصه کجای این گود ایستادی
خدای متعال فرمودن
لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا ۚ لَهَا مَا كَسَبَتْ
هیچ کس را جز به اندازه توانش تکلیف نمىکند
یعنی راحت باش!!!
بعد اینکه سرکار خانم نامداری عکس رو حذف کردن.....خبری نبوده....نه صرفا تو این یک ساعت .......و بنده مجبورم به خاطر پستهای اسپم شما مجددا پست تکراری بزارم .....که اون پستها دیده بشه و خدایی نکرده بی عدالتی در حق هیچ کس نشهمحمد اقا تو این یه ساعت جایی چیزی ننوشتن از این دوتا ؟؟؟
یک ساعتیه خبری ازشون ندارم نگرانشونم
از شما میخوام عاجزانه به اسپم پراکنی افراد شناخته شده برای باشگاه پاسخ ندین......با سپاس.......اونجوری ک شما فکر میکنید
صدا و سیما هم نمیخاد گناه کنه تو زندگی خصوصی مجریا سرک نمیکشه............
:|
تو خسته ای و ایقد حرف میزنی وای ب روزی ک خسته نباشی
من ک ی سکوت ندیدم یه گله میبینم ک هروز میان اینجا اعلام سکوت میکنناز یه زاویه دیگه زاویه ای حدود 63و نیم درجه اگه به موضوع نگاه کنی نشون میده بقیه خیلی حرافن ک با یه سکوت 10 20 صفه تاپیک رشد میکنه
اون کلمه گله که نوشتی منظورت کیان؟من ک ی سکوت ندیدم یه گله میبینم ک هروز میان اینجا اعلام سکوت میکنن
:|
بعد میرن دوباره فردا میان اعلام سکوت یا اعلام وجود میکنن.....
اگه بخوای نظر منو در مورد اون سایت ها بدونی , لازمه یراش تاپیک بزنی تا بحث کنیم. این تاپیک موضوعش این نیست. اینجا بحث وارد شدن به حریم خصوصی دیگران به بهانه های واهی است که از نظر من محکومه.و فکر میکنید کسی هم می آمد و تاپیک انقدر پر بازدید میشد؟......برچسب سیاسی نمیخورد از سوی همه؟..........حتی الآن برخی که بی ادب هستند و بنده تا موقی که رفتارشون رو اصلاح نکنن هیچ پاسخی بهش نمیدم و تمامی پستهای توهین آمیزش گزارش تخلف شده که متاسفانه فعلا مدیر مربوطه نیستند که رسیدگی کنند.....برچسب سیاسی میزنند و دنبال حذف هستند.....همین ها که حنجرشون رو برای ضربه زدن به یک خانمی که به تازگی چادری شدن و البته خود ما هم انتظار نداشتیم و زندگی خصوصی و گذشته ایشون رو نمایش گذاشتن برای اهانت به ایشون...........
اما در قبال حاشیه.......دنبال اتهام زنی به شما نیستم ......یفرمائید این بخشی از پست شما نبود؟
آیا شما دنبال حاشیه بودین و برای اون خیلی راحت به بنده تهمت زدین؟.....حالا که بنده جواب دادم بردم حاشیه؟......ما همش دنبال عذرخواهی کردن دیگران ستیم ......ولی آیا خودمون هم عذرخواهی میکنیم وقتی متوجه اشتباهمون بشیم؟.....یا سعی داریم بر اشتباه پافشاری کنیم؟
به هر حال بازم بنده از شما میپرسم.....شما که این نسبت ها رو به بنده نسبت دادین.......نظرتون در قبال منابعی که بنده ازشون نقل کردم چی هست؟.....سایت های اصلاح طلب انتخاب ،پارسینه و تیک .....که خودشون رو حامی دولت معرفی میکنند ......اونها هم دنبال همچین مسئله ای هستند؟.....البته اگر حرفتون رو پس نگرفتید پاسخ بدین!