واکنش رضا رشیدپور به ادعای آزاده نامداری در مورد «ضرب‌وشتم خود توسط فرزاد حسنی»/ ماجرا خیلی پیچیده است!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما دیگه از کجا پیدات شد یهویی رفتی بالای منبر :surprised:

بیا پایین عزیزم بیا پایین :d اون منبر صاحاب داره الکی که نیس :d

اگه ادما بی صاحاب نمیرفتن اون بالا ک مملکت ما ب این روز نمیفتاد............اونی ک چیزی حالیشه اینقد ادعا نمیکنه اصلا اون بالا نمیره.......

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان دیگه چه خبر از فرزاد جون؟؟؟امروز کجاست؟؟؟

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان چرا هی میگین سرک کشیدن ؟؟؟...
شاید تاپیک کلا یه تاپیک بی محتوا باشه ولی ایشونم نرفته از تو خونشون اینارو درنیاورده ....خودشون هی تو پیجاشون مینویسن و انگار دوس دارن ملت سرک بکشن تو زندگیشون...

حق با شماست

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا من توهین نکردم آیه قران رو گفتم ن ی کلمه پیش ن کلمه پس..مگر اینکه منظورت اینه کلام خدا...!!!

اینم بد نیست یاد بگیریم ک خدای سبحان فرمودن

لَهُ دَعْوَةُ الْحَقِّ ۖ وَالَّذِینَ یَدْعُونَ مِن دُونِهِ لَا یَسْتَجِیبُونَ لَهُم بِشَیْءٍ إِلَّا كَبَاسِطِ كَفَّیْهِ إِلَى الْمَاءِ لِیَبْلُغَ فَاهُ وَمَا هُوَ بِبَالِغِهِ ۚ وَمَا دُعَاءُ الْكَافِرِینَ إِلَّا فِی ضَلَالٍ

دعوت خدا به حق و حقیقت است و بتهایی که مشرکان به جای خدا می‌خوانند هیچ حاجتی را از آنها برنیاورند و تنها مانند آن کس‌اند که به سوی آبی دست دراز کند که بیاشامد ولی آب به دهانش نرسد، و دعای کافران جز در ضلالت نیست. .

خداوند گفت خاموشی کن نگف ب طرف بگو جواب ابلهان خاموشیست
من اینو غیر مستقیم تو پست قبلی گفتم
گفتم خاموشیو یاد بگیر
ادمی ک در حد کالیو هم هوش داشته باشه منظور منو میفهمید............

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد اقا تو این یه ساعت جایی چیزی ننوشتن از این دوتا ؟؟؟
یک ساعتیه خبری ازشون ندارم نگرانشونم

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوند گفت خاموشی کن نگف ب طرف بگو جواب ابلهان خاموشیست
من اینو غیر مستقیم تو پست قبلی گفتم
گفتم خاموشیو یاد بگیر
ادمی ک در حد کالیو هم هوش داشته باشه منظور منو میفهمید............
خدا خیرت بده بزرگ مینویسی، میشه یکم درشت ترش بکنی بتونم از ته اتاقم هم بخونم

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما دیگه از کجا پیدات شد یهویی رفتی بالای منبر :surprised:

بیا پایین عزیزم بیا پایین :d اون منبر صاحاب داره الکی که نیس :d
این تاپیک ی جا باید بسته بشه ما امدیم ببندیمش:D
از شوخی گذشته تا جایی ک بحث خبری میشه و میشه یاد گرفت مردم نباید گول ظاهر و قوربون صدق هایی ک اینا می خوردن رو برن با روشن شدن سمت واقعی زندگی، این خوبه، بنظر من
اما اینگه دیگه هر کسی ک ن تجربه زندگی مشترک داره و ن تو زندگی اونا نبوده، بیاد هی نظر بده، و بخاطر دعوای دو نفر کلی ادم ب دو دسته تقشیم بشن این دیگه زیادی
تاپیک دیگه بار منفی داره و خاله زنک شده منم بعد 40 صفحه اولین پستمو گذاشتم با اینکه خیلی زودتر داستان رو شنیده بودم

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قابل توجه عزیزانی که تاپیک رو تاپیک ختم قران کردن
.
.
.
شما اگه سخنان خدا براتون مهمه و بهش عمل میکنید و واقعا دلتون بحال اسلام میسوزه

خب چرا میاین اینجا ایه و ترجمه میذارید؟! برین تو تالار اسلام و قران انواع و اقسام تاپیکا هست

اونجا پست بذارین هم اینکه ثواب داره هم اینکه دیگران ی چیزی یاد میگیرن...

بجان خودم نه بجان خودت :d همینا که اینجا کلام خدا رو میذارن برای متهم کردن دیگران

حاضرم شرط ببندم یک پست هم تو اون تالار نذاشتن :| من که ندیدم هر کی دیده به منم بگه :d

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر شما مودبین

باور کن خیلی ناراحت شدم ک از کلمه دلقک استفاده کردم.........یه دلقک خیلی ارزشش بیشتر از ادما امثال شماست........
برو باز ایه بیار ک خدا گفته سرک نکشید ولی سر خودت تو پستا ما باشه........
من هزاربار توزیح دادم یه مسعله از یه جایی ب بعد وقتی رسانه ای میشه دیگه خصوصی نیس.........یکم فکر کنی شاید بفهمی منظورم چیه............
بعد برو پستا قبلیتو ک منو مخاطب قرار دادیو مرور کن اقا مودب ببین چیا گفتی..........

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قابل توجه عزیزانی که تاپیک رو تاپیک ختم قران کردن
.
.
.
شما اگه سخنان خدا براتون مهمه و بهش عمل میکنید و واقعا دلتون بحال اسلام میسوزه

خب چرا میاین اینجا ایه و ترجمه میذارید؟! برین تو تالار اسلام و قران انواع و اقسام تاپیکا هست

اونجا پست بذارین هم اینکه ثواب داره هم اینکه دیگران ی چیزی یاد میگیرن...

بجان خودم نه بجان خودت :d همینا که اینجا کلام خدا رو میذارن برای متهم کردن دیگران

حاضرم شرط ببندم یک پست هم تو اون تالار نذاشتن :| من که ندیدم هر کی دیده به منم بگه :d

شما درست میگی دوست عزیز
اگه ب امضا و پست های کسایی ک اینجا بیشترین عیبت رو کردن می بینی ک درظاهر مذهبی هستن اما اعمالشون فرق می کنه
منتظر فرجه اما شب و روز غیبت می کنه!!!
یکی باید ی جا با اینا ب زبون خودشون حرف بزنه!!
اینا ب جیزی ک ادعاشم دارن عمل نمی کنن
از دین فقط حجاب م نماز و روزه رو یاد گرفتن!! من صرفا خواستم ب همین دسته از دوستان یاد اوری کنم وگرنه کسی ک مذهبی نیست م بحثش جداس باید از دید اخلاق بااش حرف زد

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
باور کن خیلی ناراحت شدم ک از کلمه دلقک استفاده کردم.........یه دلقک خیلی ارزشش بیشتر از ادما امثال شماست........
برو باز ایه بیار ک خدا گفته سرک نکشید ولی سر خودت تو پستا ما باشه........
من هزاربار توزیح دادم یه مسعله از یه جایی ب بعد وقتی رسانه ای میشه دیگه خصوصی نیس.........یکم فکر کنی شاید بفهمی منظورم چیه............
بعد برو پستا قبلیتو ک منو مخاطب قرار دادیو مرور کن اقا مودب ببین چیا گفتی..........

خوبی؟؟

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما درست میگی دوست عزیز
اگه ب امضا و پست های کسایی ک اینجا بیشترین عیبت رو کردن می بینی ک درظاهر مذهبی هستن اما اعمالشون فرق می کنه
منتظر فرجه اما شب و روز غیبت می کنه!!!
یکی باید ی جا با اینا ب زبون خودشون حرف بزنه!!
اینا ب جیزی ک ادعاشم دارن عمل نمی کنن
از دین فقط حجاب م نماز و روزه رو یاد گرفتن!! من صرفا خواستم ب همین دسته از دوستان یاد اوری کنم وگرنه کسی ک مذهبی نیست م بحثش جداس باید از دید اخلاق بااش حرف زد

شما از دین فقط ی سری ایه حفظ کردی و البته با غرض
داعشیا سرزمین ما امثال شمان.......

toraj_reza63

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما از دین فقط ی سری ایه حفظ کردی و البته با غرض
داعشیا سرزمین ما امثال شمان.......
ظاهرا کارساز نبود

حضرت ایت الله مکارم:
اگر کسى در بین جمع، غیبت بکند و مطمئن باشیم امر به معروف و نهى از منکر در او تأثیر نمى کند، وظیفه ما چیست؟

ج:در چنین جلسه اى شرکت نکنید.

خوش باشید

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونجوری ک شما فکر میکنید
صدا و سیما هم نمیخاد گناه کنه تو زندگی خصوصی مجریا سرک نمیکشه............
:|

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما همینفدر ک ب خودت می گی آقا مشخصه کجای این گود ایستادی

خدای متعال فرمودن
لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا ۚ لَهَا مَا كَسَبَتْ
هیچ کس را جز به اندازه توانش تکلیف نمى‌‏کند
یعنی راحت باش!!!
شما هم بهتره به جای اینکه درباره چیزی که نمیدونی نظر میدی......تاپیک رو بیاری بالا.......من خاک پای تمامی عدالتخواهان و ملت سرفراز کشورم هستم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد اقا تو این یه ساعت جایی چیزی ننوشتن از این دوتا ؟؟؟
یک ساعتیه خبری ازشون ندارم نگرانشونم
بعد اینکه سرکار خانم نامداری عکس رو حذف کردن.....خبری نبوده....نه صرفا تو این یک ساعت .......و بنده مجبورم به خاطر پستهای اسپم شما مجددا پست تکراری بزارم .....که اون پستها دیده بشه و خدایی نکرده بی عدالتی در حق هیچ کس نشه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت انتخاب.......

زد و خورد آزاده دو مجری تلویزیون وارد فاز تازه ای شد/ آزاده نامداری: بازمثل همیشه پشت یک زن قایم شدی/ فرزاد حسنی: عکس منتشره مربوط به تصادف است نه ضرب و شتم

دکتر عباس تدین وکیل فرزاد حسنی در مطلبی که برای پارسینه ارسال کرد نوشت:

هرچند طرح مسایل و موضوعات شخصی و خانوادگی به ویژه از سوی هنرمندان و مشاهیر جامعه و دامن زدن به آن در سطح رسانه ها و افکار عمومی، پسندیده و مطلوب طبع سلیم نخواهد بود، اما به درخواست موکل و به دنبال شروع طرح این مباحث از ناحیه همسر سابق موکل و دامن زدن غیر حرفه ای به آنها از ناحیه وکیل ایشان، به منظور روشن شدن افکار عمومی و دعوت طرف مقابل به تبعیت از قانون و رعایت حرمت آبروی مؤمن مطالبی را مختصراً به عرض می رسانم:

1- برخلاف ادعای همکار محترم، موکل اینجانب تاکنون در خصوص روابط خصوصی و زندگی شخصی خود مطلبی را اظهار ننموده بودند و از ابتدای امر موکل ایشان با مصاحبه های متعدد در مجلات و فضای مجازی، موضوعات خصوصی زندگی خود با موکل را علنی نموده و از این طریق افکار عمومی را با خود همسو و حیثیت و آبروی موکل را هدف قرار دادند.

2- این که همکار محترم، موکل را متهم به خشونت خانگی و حبس همسر خود در خانه نموده اند، موضوعی است که برای اولین بار از سوی ایشان و بدون ارائه هر گونه دلیل متقن و محکمه پسندی مطرح شده است که طرح چنین موضوعاتی از سوی یک وکیل دادگستری، بسیار عجیب و بعید می نماید.

بدیهی است اگر چنین موضوعی واقعیت داشت، در دل دعاوی عدیده ایشان علیه موکل مطرح می گردید؛ خاطر نشان می سازم که موکل اینجانب تا قبل از مفارقت و جدایی، زندگی مشترک خود با خانم آزاده نامداری را شروع نکرده و منزل مستقلی نداشته اند تا در مظان رفتار ادعایی همکار محترم قرار گیرند.

3- با شناختی که از موکل جناب آقای فرزاد حسنی پیدا کرده ام، هرگز ایشان را اهل عجز و لابه و التماس ندیده ام و اگر موکل اینجانب بنابر ادعای همکار محترم، حق طلاق به همسر خود داده است تا ایشان از طرح شکایت خودداری نمایند، سئوال این است پس چرا پس از آن تاکنون حداقل چهار دعوای حقوقی و کیفری از سوی موکل ایشان علیه آقای حسنی مطرح گردیده است؟ سرکار خانم نامداری، در غیاب موکل و بدون علم و اطلاع ایشان به دادگاه خانواده مراجعه و حتی در این میان نسبت به توقیف منزل و حساب بانکی موکل اقدام نمودند.

اما موکل اینجانب با سعه صدر منتظر تصمیم دادگاه در خصوص نحوه پرداخت مهریه باقی مانده اند. طرح شکایت کیفری ضرب و جرح و تهدید به قتل نیز به دلیل فقد ادله و همچنین استعلام از دادگاه خانواده به نفع موکل مختومه گردیده است. بدیهی است اگر در این خصوص ادله متقنی وجود داشت، بر فرض رضایت شاکی، جنبه عمومی جرم از سوی مرجع قضایی تعقیب می گردید. بنابراین، طرح چنین دعاوی وتهدید موکل در خصوص فایل های صوتی ادعایی صرفاً در جهت فشار بر موکل ، پیشبرد دعوای حقوقی و هدف گرفتن آبروی موکل است.

4- این که چگونه همکار محترم با علم به جرم بودن افترا و نشر اکاذیب، اجازه انتشار عکسی که به دلالت اوراق بیمارستانی و اظهارات موکل ایشان در پرونده پزشکی،ارتباطی با موکل نداشته و ظاهرا مربوط به حادثه و تصادف بوده است را در فضای مجازی داده اند و موکل اینجانب را این بار نه در دادگاه که در نزد افکار عمومی متهم به ضرب و جرح و خشونت خانوادگی نموده اند، محل تأمل است. این که بعد از انتشار چنین عکسی و چنین ادعایی و متأسفانه به بازی گرفتن حیثیت و آبروی موکل، از سر خیرخواهی و جلوگیری از اظهارات بعدی موکل، اقدام به حذف این عکس شده است، سالب مسئولیت کیفری بانیان آن نخواهد بود و موکل این موضوع از طریق مراجع ذیصلاح قضایی پیگیری خواهد نمود.

5- توقف پخش برنامه های موکل ایشان یا خودداری از همکاری با ایشان، به هیچ عنوان ارتباطی با موکل اینجانب نداشته و مرتبط با موضوعاتی است که نزد مسئولین امر مطرح می باشد؛ هر چند به عقیده اینجانب رفتار موکل ایشان در شکستن حریم ها و دامن زدن به مسائل خصوصی زندگی و تهییج افکار عمومی می تواند مسئولین را مجبور به واکنش نماید.

در پایان، همه را دعوت به تبعیت از قانون و حفظ حریم ها و حرمت ها می نمایم.
4/1/94

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
وکیل آزاده نامداری: موکل من بارها با خشونت خانگی رو به رو بوده و یک بار کارش به بیمارستان کشیده/ فرزاد حسنی، او را چند روز در خانه حبس کرده و در را به رویش قفل کرده

سایت اصلاح طلب انتخاب:

طرح سوال درباره‌ی گروه‌های سیاسی و عاطفه‌ی مادری از سوی فرزاد حسنی برای منحرف کردن ایجاد فشار علیه موکلم، آزاده نامداری است؛ آقای حسنی می‌خواهد افکار عمومی را با خود همسو کند، اما این کارها سودی برای او ندارد.

به گزارش تیک ؛ دیگر سایت اصلاح طلبان ........ حسن آقاخانی، وکیل آزاده نامداری، مجری صاحب‌نام تلویزیون ایران که این روزها عکس خشونت‌دیده با چشم کبودش در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به وفور دیده می‌شود، همچنین درباره‌ی تکذیبیه فرزاد حسنی، مجری دیگر تلویزیون و همسر سابق خانم نامداری، می‌گوید: متاسفانه موکل من بارها با خشونت خانگی رو به رو بوده و یک بار نیز کار او به بیمارستان کشیده شده است. یک بار نیز آقای حسنی او را چند روز در خانه حبس کرده و در را به رویش قفل کرده بوده و موبایلش را شکسته بوده است. اما خانم نامداری به قصد «آبروداری» سکوت کرده بود.

آقاخانی با بیان این که یکی از دفعات ضرب و شتم خانگی کار به پلیس و دادسرا کشیده، تصریح می‌کند: در آن جا فرزاد حسنی با عجز و لابه از موکلم رضایت خواست و در قبال گرفتن حق طلاق، او حاضر شد به زندگی مشترک برگردد. در یک فقره شکایت دیگر نیز که به توهین و افترا مربوط می‌شود، پرونده همچنان مفتوح است و اکنون آقای حسنی به قید کفالت آزاد است.

وکیل آزاده نامداری درباره‌ی حذف عکس و توضیح او از حساب اینستاگرامش می‌گوید: به پیشنهاد همکاران و دوستان خانم نامداری که خیرخواهانه می‌خواستند جلو بدگویی‌های طرف مقابل علیه او را بگیرند، آن عکس حذف شد.

منابع مطلع می‌گویند هنرمندان، بازیگران و چهره‌های سینمایی و تلویزیونی متعددی آزاده نامداری را به خاطر شجاعتش در خصوص علنی کردن خشونت خانگی تحسین کرده‌اند و گفته‌اند علنی شدن موضوع خشونت خانگی می‌تواند موجی برای آگاه‌سازی عمومی راه بیندازد؛ اما وکیل آزاده نامداری تاکید می‌کند: شکایت موکلم را از طریق دادگاه پی‌گیری خواهیم کرد.

آزاده نامداری، مجری شناخته‌شده تلویزیون ایران دو روز پیش با انتشار عکسی از صورت زخمی و کبود خود در حساب اینستاگرامش نسبت به ادامه‌ی آزار و اذیت همسر سابقش اعتراض کرد. او مدعی شد که فرزاد حسنی با استفاده از نفوذش جلوی پخش مستندی ساخته‌ی او را گرفته و همسر سابقش را به دروغگویی متهم کرد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

من پستی نمیذارم که باعث تفریح شما بشه........این جواب آزاده نامداری بعد از دعوا و جنجال برخی رسانه ها با تیترهای اغوا کننده است..........هرچند جای خوشحالی است که لااقل ایشون کوتاه آمد و به درخواست وکیلش عمل کرد.........ولی هنوز جای این پرسش باقی است اگر مستند ایشون پخش نمیشد باز هم عمومی کردن مسائل خصوصی توسط ایشون ادام داشت؟......قبول که در این مدت به ایشون فشار زیادی وارد شده .......تا جایی که سردار احمدی مقدم گفته بودند نقشی در ممنوع التصویری ایشون ندارند ........و گفته بودند صداوسیما به عنوان یک تاکتیک برای فشار به افراد می‌گوید که نیروی انتظامی خواهان ممنوع‌التصویری از سوی شما شده است. ما زیر آن نامه نوشتیم که ما مخالفتی با اجرای برنامه توسط این مجری زن نداریم و اساساً نقشی هم در ممنوع‌التصویر کردن ایشان نداشته‌ایم...........

و تاملی بزرگ در قبال اقدام صدا و سیما ......که حقیقتا ما رو هم به فکر فرو برد........واقعا تحت چه فشاری بعد صحبتهایی که درباره طلاق خودش کرد ممنوع التصویر شد.......آزاده همان موقع در پی حف و حدیث ها واکنش نشان داده بود و گفته بود .......نامداری اندکی بعد در صفحه اینستاگرامش پستی گذشت که محتوای اینچنین بود: «نوشته ای در یکی ازسایتها باعث شد امروز تعداد زیادی از همکاران و دوستانم به ویژه اهالی رسانه به من زنگ بزنند و صحت و سقم مطلب این سایت محترم رو جویا بشن. تاالان ساکت بودم، اما فکر میکنم باید به نکاتی اشاره کنم، من آزاده نامداری هستم، یازده سال در تلویزیون کارکردم و با قلبم کار کردم.

ـ
الان مستند من پخش نشد، آنتن روتین ندارم. مجری سال تحویل نیستم… اما، اما، من هرگز به وطنم، به تفکرم، به عقایدم، پشت نمیکنم. شاید برای فرصت مطالعاتی دلم بخواد برای مدتی مهاجرت کنم اما هرگز و هرگز این به معنی حضور درشبکه های غیرداخلی نیست. من متعلق به این خاک و به این قابم. حتی اگه سالها ازش دور باشم. من آزاده نامداری هستم. شاید مدیران محترم منو با وجود این همه مجری تقلبی و فیک فراموش کردن اما من با عرق وکلی طرح و ایده و علاقه همچنان سرزنده هستم… و به سرزمینم پشت نمیکنم. هرگز‌.».......آزاده این واکنش رو در برابر ادعای یک سایت زرد درباره پذیرش پیشنهاد شبکه های فارسی زبان خارج کشور داده بود
و حال چه شد که با یه افشاگری مستندش پخش شد!.........الله و اعلم

اقدام مسئولان سیما قابل تامل است........

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
:Dاز یه زاویه دیگه زاویه ای حدود 63و نیم درجه اگه به موضوع نگاه کنی نشون میده بقیه خیلی حرافن ک با یه سکوت 10 20 صفه تاپیک رشد میکنه
من ک ی سکوت ندیدم یه گله میبینم ک هروز میان اینجا اعلام سکوت میکنن
بعد میرن دوباره فردا میان اعلام سکوت یا اعلام وجود میکنن.....

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من ک ی سکوت ندیدم یه گله میبینم ک هروز میان اینجا اعلام سکوت میکنن
بعد میرن دوباره فردا میان اعلام سکوت یا اعلام وجود میکنن.....
اون کلمه گله که نوشتی منظورت کیان؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
و فکر میکنید کسی هم می آمد و تاپیک انقدر پر بازدید میشد؟......برچسب سیاسی نمیخورد از سوی همه؟..........حتی الآن برخی که بی ادب هستند و بنده تا موقی که رفتارشون رو اصلاح نکنن هیچ پاسخی بهش نمیدم و تمامی پستهای توهین آمیزش گزارش تخلف شده که متاسفانه فعلا مدیر مربوطه نیستند که رسیدگی کنند.....برچسب سیاسی میزنند و دنبال حذف هستند.....همین ها که حنجرشون رو برای ضربه زدن به یک خانمی که به تازگی چادری شدن و البته خود ما هم انتظار نداشتیم و زندگی خصوصی و گذشته ایشون رو نمایش گذاشتن برای اهانت به ایشون...........

اما در قبال حاشیه.......دنبال اتهام زنی به شما نیستم ......یفرمائید این بخشی از پست شما نبود؟

آیا شما دنبال حاشیه بودین و برای اون خیلی راحت به بنده تهمت زدین؟.....حالا که بنده جواب دادم بردم حاشیه؟......ما همش دنبال عذرخواهی کردن دیگران ستیم ......ولی آیا خودمون هم عذرخواهی میکنیم وقتی متوجه اشتباهمون بشیم؟.....یا سعی داریم بر اشتباه پافشاری کنیم؟

به هر حال بازم بنده از شما میپرسم.....شما که این نسبت ها رو به بنده نسبت دادین.......نظرتون در قبال منابعی که بنده ازشون نقل کردم چی هست؟.....سایت های اصلاح طلب انتخاب ،پارسینه و تیک .....که خودشون رو حامی دولت معرفی میکنند ......اونها هم دنبال همچین مسئله ای هستند؟.....البته اگر حرفتون رو پس نگرفتید پاسخ بدین!
اگه بخوای نظر منو در مورد اون سایت ها بدونی , لازمه یراش تاپیک بزنی تا بحث کنیم. این تاپیک موضوعش این نیست. اینجا بحث وارد شدن به حریم خصوصی دیگران به بهانه های واهی است که از نظر من محکومه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا