واقعا چرا؟

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
ژاپن کشوریه من خیلی بهش ارادت دارم چرا؟

این تصویر را نگاه کنید تادریابید چرا نظم ژاپنی‌ها در جهان زبانزد است؛ چرا تولید ناخالص داخلی‌شان از مرز ۵ تریلیون دلار می‌گذرد و چرا دومین قدرت بزرگ اقتصادی جهان هستند؟ در حالی که در کشوری زندگی می‌کنند که متجاوز از ۱۵۰۰ بار در سال می‌لرزد و مساحتش از دو سوم کشورهای جهان کوچک‌تر است!
بی ربط:
یک هفته است که همه چیز در شهرستان فیروزکوه تقریباً فلج شده است؛ زیرا چندین رخداد زلزله با قدرت ۲ تا ۳٫۵ ریشتر را تجربه کرده است؛ رخدادی که برای ژاپنی‌ها چیزی شبیه لطیفه یا قلقلک صبحگاهی است!
بی‌ربط‌ تر:
ژاپن حدود یک پنجم ایران مساحت دارد؛ دو برابر ایران جمعیت دارد؛ یک ده هزارم ایران منابع طبیعی و سوخت‌های فسیلی دارد و حدود ۴۰ برابر ایران تولید ناخالص داخلی دارد!

این بالایی ها مقدمه بود مطلب اصلی:
ژاپنیها میگن تو هرکاری یا باید اولین بود یا بهترین
نظر شما چیه؟

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز
ايول منم به ژاپن ارادت خاصي دارم ولي حيف كه زبونشون خيلي سخته وگرنه من براي زندگي ميرفتم جاپون!

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
اه سهیل.... هی گفتیم تاپیکه بی محتوا نزن.... (سوت):D

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرمن اينه كه سهيل تو هم بهترين هستي وهم اولين..;)
اما در رابطه با حرف ژاپني ها خب داش معلومه وقتي اونا از 8ساعت كار7.5ساعتش مفيده خب اونا پيشرفت ميكنند وما هم بايد همين جوري نگاه كنيم تا چشممون از حلقه بيرون بزنه :eek::eek:اما توايران ما از8ساعت كار 5.ساعت مفيده كه اون رو هم تو اداره ها نماز جماعت ميخونند..:surprised:

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه جایی خوندم بیش از 40 ملیون نفر تو ژاپن به انگلیسی مسلطن:(

اكثرا كشوراي پيشرفته (غير انگليسي) انگليسيشون توپه! حتي همين تركيه خودمون
مثل ايران نيست كه با اين نظام آموزشي مزخرفش!!! :razz:

fargol_2408

عضو جدید
کاربر ممتاز
من كه با حرفشون كاملا موافقم.آدم يا كاري رو نميكنه يا اگه ميكنه بهترين رو انجام ميده.ولي ايران چي هميشه ميگه هرچي باداباد!ما تلاش خودمونو ميكنيم نتيجه با خدا!ولي اين درست نيست بايد اونقدري تلاش بكني كه بهترين باشي نه اينكه صبح ساعت 8 بياي اداره،بعد وقت صبحانه،بعد يكم استراحت،بعد تجديد وضو،بعد 1ساعت نماز اول وقت،بعدم ساعت 2 تعطيل،بريم خونه!آخه كجاي قرآن نوشته و دين ميگه كار ارباب رجوع رو به تعويق بيانداز كه بري نماز اول وقت!!!!!!!!!!!!!:mad:نماز اول وقت ثواب داره اما كار يه بنده خدا رو راه انداختن بيشتر از اون براي خدا با ارزشتره.

*TRISTAN*

عضو جدید
يه دوست بهم ميگفت ( هميشه سعي كن به جاي اينكه دنبال چراها باشي . خودت پاسخي باشي براي چراها ) آقا سهيل همه ي اداره هاي ايران رو ببين .

*TRISTAN*

عضو جدید
كارمندش به هزار شيوه وقت خودش رو تلف ميكنه. مثلا يه نمونه : وقت ناهار . كارمند ايراني 1 ساعت ميخواد ناهار بخوره اما همون كارمند ژاپني غذاش رو حين كار و تو 10 دقيقه ميخوره . البته حرف اصلي من اين بود كه همه ي ما اينجوري هستيم . هر موقع همه اين فرهنگ رو پيدا كردن كه خودشون رو تغيير بدن اون موقع ميشيم پاسخ چراها . نظرتون چيه ؟

*TRISTAN*

عضو جدید
ببخشيد ادامه ي مطالبم با مشكل رو به رو شد واسه همين جداش كردم .:biggrin:

nimaparham

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه جایی خوندم بیش از 40 ملیون نفر تو ژاپن به انگلیسی مسلطن:(

طی بررسی که داشتم در ایران ، بعلت ترسی از جریان اطلاعات آزاد و آگاهی مردم به اطلاعات و اخبار بصورت مستقیم و بدون واسطه وجود دارد، که با وجود آگاهی از شیوه آموزشی نامناسب امکان فراگیری انگلیسی وجود ندارد، نسبت به تغییر آن و تجدید نظر در نظام آموزشی نمی پردازند. برای مثال همین افغانستان و پاکستان زبان انگلیسی بهتر از ما بلدند و نمونه های دیگری هم مثل سرعت اینترنت و ترس از جریان اطلاعات و دسترسی به منابع هست ، بطوریکه الان از امروز ظهر سرعت نت را به حداقل خود رسانده تا بعد 22 بهمن که ادامه خواهد داشت.
در این کشور حاکمان برقراری و دوام خود را در نادانی و ناآگهی مردم و یا گذران اوقات مردم به بطالت را می دانند. بازم بعنوان نمونه در افغانستان و پاکستان مواد مخدر بیشترین کشت را دارد ، اما تو افغانستان کمتر معتادی می توان یافت و یا پاکستان 6 درصد معتاد دارد این در حالی است که ایران 15 درصد معتادین که بیشترین در جهان است را به همراه روسیه در اختیار دارد.
پس بهره وری و ..... تو ایران فقط شعار می باشد

mohmp

اخراجی موقت
طی بررسی که داشتم در ایران ، بعلت ترسی از جریان اطلاعات آزاد و آگاهی مردم به اطلاعات و اخبار بصورت مستقیم و بدون واسطه وجود دارد، که با وجود آگاهی از شیوه آموزشی نامناسب امکان فراگیری انگلیسی وجود ندارد، نسبت به تغییر آن و تجدید نظر در نظام آموزشی نمی پردازند. برای مثال همین افغانستان و پاکستان زبان انگلیسی بهتر از ما بلدند و نمونه های دیگری هم مثل سرعت اینترنت و ترس از جریان اطلاعات و دسترسی به منابع هست ، بطوریکه الان از امروز ظهر سرعت نت را به حداقل خود رسانده تا بعد 22 بهمن که ادامه خواهد داشت.
....

افغانستان رو نمیدونم، ولی فک کنم تو پاکستان زبان رسمی و اداری، انگلیسی باشه !! ولی لهجه انگلیسی پاکستانی ها به همون مزخرفیه که هندی ها !!

باید یه مدت باهاشون سروکله زد تا نم نم کلمات رو فهمید!!

:warn:

آخرین ویرایش:

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرق ایران با ژاپن تو یه چیزه اون چیز هم (کونه)
ایرانیا هندوانه با فوت وارد میشه
ژاپنیا سوزن با چکش به زور وارد میشه

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میگم تلاشت باید برای بهترین بودن باشه اما اگه نشد هم حداقلش اینه که تو تلاشت رو کردی و جای حسرت خوردن نذاشتی:gol:
نظر مثبت شما چیه؟!:redface:

Hotspur_1985

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی بیاد بابا ننه منو راضی کنه که برم :mad:
دوستم ماه پیش پر کشید استرالیا اما من ........:(
عزیزم اگه کسی پیدا شد راضیشون کرد به منم معرفیش کن.;)
راستی سهیل مشکل فقط کشور نیست ،مشکل ما هم هستیم.:gol:
مثلا همین باشگاه.فکرکن باشگاه مهندسان ژاپن:eek: چه شکلیه ماله ما چه شکلیه(منظورم موضوع بحث هاست)،ماسر ابتدایی ترین چیزا هم باید سر وکله بزنیم با هم ،خدایی علافیم،خودم بدتر ازهمه:(

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم اگه کسی پیدا شد راضیشون کرد به منم معرفیش کن.;)
راستی سهیل مشکل فقط کشور نیست ،مشکل ما هم هستیم.:gol:
مثلا همین باشگاه.فکرکن باشگاه مهندسان ژاپن:eek: چه شکلیه ماله ما چه شکلیه(منظورم موضوع بحث هاست)،ماسر ابتدایی ترین چیزا هم باید سر وکله بزنیم با هم ،خدایی علافیم،خودم بدتر ازهمه:(
اره آبجی راست میگی .....من که چیزی نگفتم:eek:......درسته که باید فرد فردمون همت کنیم .....ولی اگه بستر سازی مناسب نباشه همش هپولی میشه
:surprised:

joliet_arch

عضو جدید
منم همیشه دوست دارم یا اولین باشم یا جزء بهترین ها!!!
ولی تو ایران خودمون باشم. هیچ جا وطن نمیشه.