عزیزم دلیلش یکی دوتا نیس که ....چن تا عامل دست به دست هم دادن تا این شده.....
تموم این چیزایی که دوستان گفتن همش درسته
اما یه دلیل دیگه هم داره و اونم اینکه همه خودشون رو زرنگ تر و چیز فهم تر از بقیه می دونن
بخصوص دخترا....تا یه پسری بهشون لبخند میزنه و میاد طرفش و چن تا حرفای عزیزم خیلی خوشگلم و....... می گه فوری توهم ورش می داره که بله.......
من دخترایی رو دیدم که تو خر شدن هم از همدیگه سبقت می گیرن و حسودی همو می کنن...
البته بلا نسبت دخترای عاقل و چیز فهم.
دقيقا بعضي از دخترا خيلي حرصم ميدن با اين كاراشون...

خوب هرکس به اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنه منم خیلیارو دیدم که با ورود به یه فضای بزرگتر (مثل یونی) خودشونو گم میکنن این طبیعیه. حالا موضوع بحث اصلا چیه؟؟؟

اگه نميدوني موضوع چيه پس چه جوري راجع بش بحث ميكني؟

خیلی تند رفتی دوستم ، مگه کارهای ... فقط مخصوص بچه هاییه که دانشگاه رفتن ؟ این همه آدم بیسواد یا کاسب و مغازه دار بدترشو می کنند ، اصلا ربطی به دانشگاه نداره ، یکیش مقتضای سنه و دیگری هم اصالت آدما ، باز هم تاکید میکنم اصلا ربطی به دانشگاه نداره![]()
آره خب مث اينكه شما اصلا متوجه نشدي خانومي.... اگه بخوايم كل جامعه رو در نظر بگيريم كه ديگه فاجعه ميشه... دارم در مورد يه جامعه ي كوچيكي مث يوني بحث مي كنم..

فکر نمیکنم توهین به دیگران جواب سوال مونروز باشه .![]()
آره دقيقا :دي
شما چرا فقط این جور آدما رو میبینین .همه دورو بریای من که از این کارا که شما میگین میکنن که روز اولم که اومدیم از این کارا میکردن تازه الان کمتر شده مثل اینکه اینا دلشونو زده منتظر جدیداش (ورودی جدیدا) هستن
ولی چرا کسایی رو نمیبینین که دانشگاه شده یه بستری برای عوض شدن ، برای دست برداشتن از کارایی که به قول شما اسمش بچگیه؟؟؟؟؟؟؟؟/
چرا معمولا همه رو در نظر ميگيريم... يه عده هم واقعا عاقلن... اما اكثريت رو ميگم... مخصوصا اين دخترا بعضي وقتا يه كارايي ميكنن و همچين درگيرش ميشن كه آدم تاسف ميخوره...