با سلام
این واقعا باعث تاسف و خجالته که 55نفر از تاپیک(نظر سنجی بجه ها بیاین تو مهمه هم مفید)
دیدن کردن اما فقط 2نفر ابراز علاقه کردن
ما مثلا داریم الکترونیک میخونیما!!!!!!
بچه مگه شما نمیدونید که یه مهندس الکترونیک در درجه اول یه مهندس نرم افزار مخصوصا برنامه نوسیه و در مرحله بد میتوان به عنوان یه مهندس رباتیک بد مهندس مخابرات بد اتوماسیون صنعتی و حتی یه مهندس قدرت هم میتونه باشه
مثل اینکه دوستان فراموش کردن که ما میتونیم پامونو تو کفشه هر رشته و شاخه ای بکنیم؟
چرا به خودتون نمیاین؟
بخدا تا چشم به هم بزنید درسو دانشجویو دانشگاه تموم شده ها!بد باید بریتن دنباله کارو وارد یه بد بختی تو بازار کار افتضاح امروز کشورمون بشیما
فکر نکنید چون الکترونیک میخونید سریع میرید سر کار با حقوق عالی بد هم یه زندگیه راحتو بی دردسر نه همچین خبریم نیست بازار داره اشباع میشه
به خودتون بیاین بابا بشینید چنتا نرم افزار یاد بگیرین بشینید avr یاد بگیرین بخدا هر چی یاد بگیرین بازم کمه بشینید دو 2 تا ربات درست کنید تو مسابقه ها شرکت کنید بشینید راجع به مطالب روز دنیای الکترونیک مقاله بنویسین خودتون از همین الان برایه خودتون سابقه کار درست کنید.
بابا بخدا قرار نیست چیزی به منو بقیه بدین اگه من دارم اینکارو میکنم اولا برا رفرش شدن خودمه بد بالا بردن سطح اطلاعات شماست عزیزان
یکم به خودتون بیاین فعالیت کنید فعال باشین از این کارا استقبال کنید
اگه دوست ندارین حد اقل یه امتحان کنید تا یه اطلاع سطحی حد اقل داشته باشین
بابا پرسیدن عیب نیست بخدا ندونستن عیبه!!!!!!!!!!!!!
من همه تلاشمو بهمراه دوستان انجام میدیم و از تجربه های همدیگه متقابلا استفاده میکنیم.
حالا خودانید
امیدوارم این تلنگری برای همه دوستان عزیز باشه تا یاد اوری باشه برا همه کسای که الکترونیک میخونن
قبلا از لحن تند و صریح اینجاب عذر خواهی میکنم
منم تقریبا مثل فرزانه خانم هستم
لطفا منم راهنمایی کنید
سلام دوستان من تازه عضوشدم فوق دیپلم هستم متاسفانه دچارسردرگمی شدم وادامه ندادم چون علاقه خاصی ب رشتم دارم ولی ... حس کردم چیزی یاد نمیگیرم تصمیم گرفتم ب بازار کار برم که اونم بدتر بود میخوام چیزای که یه مهندس باید بدونه راب طورتجربی یاد بگیرم فقط نیازب راهنمای دارم که ازکجاشروع کنم ممنون میشم اگراهنمای کنید برای بیشتر فهمیدن الکترونیک چکارکنم ؟چه کتابی بخونم ؟چه مهارتی یاد بگیرم؟و....![]()
سلام دوست منبا سلام
این واقعا باعث تاسف و خجالته که 55نفر از تاپیک(نظر سنجی بجه ها بیاین تو مهمه هم مفید)
دیدن کردن اما فقط 2نفر ابراز علاقه کردن
ما مثلا داریم الکترونیک میخونیما!!!!!!
بچه مگه شما نمیدونید که یه مهندس الکترونیک در درجه اول یه مهندس نرم افزار مخصوصا برنامه نوسیه و در مرحله بد میتوان به عنوان یه مهندس رباتیک بد مهندس مخابرات بد اتوماسیون صنعتی و حتی یه مهندس قدرت هم میتونه باشه
مثل اینکه دوستان فراموش کردن که ما میتونیم پامونو تو کفشه هر رشته و شاخه ای بکنیم؟
چرا به خودتون نمیاین؟
بخدا تا چشم به هم بزنید درسو دانشجویو دانشگاه تموم شده ها!بد باید بریتن دنباله کارو وارد یه بد بختی تو بازار کار افتضاح امروز کشورمون بشیما
فکر نکنید چون الکترونیک میخونید سریع میرید سر کار با حقوق عالی بد هم یه زندگیه راحتو بی دردسر نه همچین خبریم نیست بازار داره اشباع میشه
به خودتون بیاین بابا بشینید چنتا نرم افزار یاد بگیرین بشینید avr یاد بگیرین بخدا هر چی یاد بگیرین بازم کمه بشینید دو 2 تا ربات درست کنید تو مسابقه ها شرکت کنید بشینید راجع به مطالب روز دنیای الکترونیک مقاله بنویسین خودتون از همین الان برایه خودتون سابقه کار درست کنید.
بابا بخدا قرار نیست چیزی به منو بقیه بدین اگه من دارم اینکارو میکنم اولا برا رفرش شدن خودمه بد بالا بردن سطح اطلاعات شماست عزیزان
یکم به خودتون بیاین فعالیت کنید فعال باشین از این کارا استقبال کنید
اگه دوست ندارین حد اقل یه امتحان کنید تا یه اطلاع سطحی حد اقل داشته باشین
بابا پرسیدن عیب نیست بخدا ندونستن عیبه!!!!!!!!!!!!!
من همه تلاشمو بهمراه دوستان انجام میدیم و از تجربه های همدیگه متقابلا استفاده میکنیم.
حالا خودانید
امیدوارم این تلنگری برای همه دوستان عزیز باشه تا یاد اوری باشه برا همه کسای که الکترونیک میخونن
قبلا از لحن تند و صریح اینجاب عذر خواهی میکنم
سلام
سلام دوست عزیز ای حرفو نزن تو بهترین رشترو داری
ببین عزیزم من یه روز داشتم تو تبریز راه میرفتم تابستان 87بود اون موقع که برقا هر روز برا چند ساعت قطع میشد
گفتم بشینم یه کاری کنم که تو اون چند ساعت بتونیم برق شهر رو تامین کنیم رفت تو اینتر نتو گشتو گذار تو سایتای مختلف برا یدا کردن راهکاره مناسب بد هم ر فتم سراغ استادام و همینجور پرسو جو تا به نتیجه های خوبی دارم میرسم
اما در کنار این هم یه مقاله هم راجع به تکنولوزی شاخت اولین انتن ارائه کردم واقعا چیزای زیادی هم یاد گرفتم
کنار مقالات دیگر استادم تو نشریه چاپ شدو یه نسخش به همه دانشگاها فرستاده شد
اول پشتکار میخواد بد هم موضوع که اگه یکم دورو ورتو نگاه کنی کلی موضوع هست فقط باید بخوای عزیز
موفق باشی![]()
آقای مهندس
من در گوگل سرچ کردم این شرکت را پیدا نکردم !!!!
دوست عزیز بنده همواره هر چه که بلد بوده ام رو در اختیار دوستان قرار داده ام تا هرجاییم که شده رفتم یا اومدن با هم رفع مشکل کردیم شاید باورت نشه از بوشهر زنگ زدین برا اف پی جی ای کمک خواستن 2تا دی وی دی هر چی که بود رو زدم با پست فرستادم براش تهرانو کرج و شهریار که بماند حتی شرکای الانم هم از بچه های همین سایت بودند و هستند من خوشحال میشم سوال و موردی پیش بیاد که منو به چالش بکشه شما هم اگه دیتایی داری بده تا استفاده کنیم و بهینه به نسبت کمک هم سود مشارکتتون در طرح رو براتون واریز خواهیم کرد.در هر صورت من از کمک همه دوستان در تمام زمینه ها استقبال میکنممن خیلی از روحیه تان خوشم آمده . در زمینه اینورتر ها یک مقدار کار کرده ام در اینده نزدیک سوالی را که برایم پیش آمده مطرح خواهم کرد .
با سلام دوست عزیز.الان ذقیقا متوجه نشدم سوال بود یا انتقال دیتا!!!اما توضیحات درست بود راجع به هارمونیک ها و محسایبات لازمه برای اونا.اما مسئله مهم در اینورتور ها ساخت موج سینوسیه خالصه.با پی دبلیو ام این کار انجام میشه اما دوستان معمولا دقت کافی رو در ایجادش ندارن،چرا؟؟؟؟؟؟؟به این دلیل که ایجاد موج سینوسی که به سیتم های استفاده کننده اسیب نرسونه دقت بالا تری رو در ایجا پالس ها میطلبه..ساده برم اخره حرفام تو استپ کردن شکل پالسهاتون باید حداقل 32000 هزار پالس ایجاد کنید تا به شککل موج سینوسیه خالص 50هرتز برسید.این کار هم با میکرو و ماسفت های فست سوئیچ و پاور امکان پذیر کردیمو جوابی فراتر از انتظار گرفتیم.حالا دوستان سوالی دارن شفاف بپرسند تا در صورت توان بتونیم کمکی کرده باشیم.موفق باشیدهمانطور که می دانید جهت ساخت موج سینوسی توسط پی دبلیو ام می بایست در ابتدای موج سینوسی عرض پالس کم در وسط ماکزیمم و دوباره در انتهای نیم سیکل مینیمم باشد یک راه جهت ساخت این موج استفاده از مقایسه کننده یک سینوس و یک موج مثلثی است ولی اشکال این مورد عدم کنترل صحیح بر روی هارمونیکها می باشد . روشی که به ذهن رسیده و شاید هم قبلا اجرا شده باشد به این صورت است که موج سینوسی را بطور مثال به 10 قسمت تبدیل می کنیم مساحت هر قسمت زیر منحنی سینوسی قابل محاسبه است . هم اکنون تنها کار لازم محاسبه زمان روشن بودن تریستور به گونه ای که ایندو مساحت مساوی باشد . در این حالت قاعدتا می بایست هارمونیک تا درجه بالایی حذف شده باشد .
با سلام
چرا به خودتون نمیاین؟
سلام دوست عزیز.برنامه با توجه به توانایی های شما باید انتخاب بشه برا زبان بسکام خوب معلومه بسکام ای وی ار اخرین ورژنش عالیه،اما برا زبان سی خوب اکثرا بچه با کدویژن کار میکنن یا بر حسب سلیقه ای وی ار استودیو .کامپایلر زیاد مهم نیست بلکه شناخت شما از سخت افزارت و انتخاب الکوریتم مناسب برای بهینه کردن کدنویسی هست که از اهمیت بالایی برخورداره اگرنه همه برنامه نویسن همه هم استاد فرق تو هنر و خلاقیت شماست که باید بخرج بدی.موفق باشیسلام بهنام ب نظر شما بهترین نرم افزاری ک با avr میشه باهاش کار کرد چیه؟؟
از لحاظ قدرت مانور برنامه میگم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | کمک واقعا فوری | الکترونیک | 1 |