خواهش مي كنم اگه كسي در مورد نصب پكينگ ثابت و طراحي ساپورت هاي آنها اطلاعات داره كمك كنه.
nafiseh-m عضو جدید Jan 11, 2010 #1 خواهش مي كنم اگه كسي در مورد نصب پكينگ ثابت و طراحي ساپورت هاي آنها اطلاعات داره كمك كنه.
نگين...NeGiN سبز عضو جدید کاربر ممتاز Feb 17, 2010 #3 sina22 گفت: سلام من سینام برا کی لازم داری کلیک کنید تا باز شود... خوب كمك كن اگه ميتوني اين چه سواليه براي كي لازم داره اگر هم نميتوني خوب پست نده
sina22 گفت: سلام من سینام برا کی لازم داری کلیک کنید تا باز شود... خوب كمك كن اگه ميتوني اين چه سواليه براي كي لازم داره اگر هم نميتوني خوب پست نده
H hskhny عضو جدید Mar 4, 2010 #4 nafiseh-m گفت: خواهش مي كنم اگه كسي در مورد نصب پكينگ ثابت و طراحي ساپورت هاي آنها اطلاعات داره كمك كنه. کلیک کنید تا باز شود... سپورت در چه جایی ؟
nafiseh-m گفت: خواهش مي كنم اگه كسي در مورد نصب پكينگ ثابت و طراحي ساپورت هاي آنها اطلاعات داره كمك كنه. کلیک کنید تا باز شود... سپورت در چه جایی ؟
H hskhny عضو جدید Mar 4, 2010 #5 hskhny گفت: سپورت در چه جایی ؟ کلیک کنید تا باز شود... سپورت در چه جایی از تاسیسات قرار دارد
J jazemi عضو جدید Mar 30, 2010 #6 اگه منظورت از پکینگ ثابت قطعه ای است که برای اب بندی شفت پمپ های سنتری فوژ بجای مکانیکال سیل استفاده میشه ، بگو تا برات یه طرح بفرستم
اگه منظورت از پکینگ ثابت قطعه ای است که برای اب بندی شفت پمپ های سنتری فوژ بجای مکانیکال سیل استفاده میشه ، بگو تا برات یه طرح بفرستم
n-azimi عضو جدید May 11, 2010 #7 مشکلت چیه؟اگه خواستی بااین شماره تماس بگیر 09173089479 ضمنامن 4سال مدیرتصفیه خانه فاضلاب بودم