fatemeh_ch
عضو جدید
فاطمه بذار راحت باشه مانمیشنویمبچه ایم
![]()
میبینی تو رو خدا خواهر

![]()
اره ابجی شما ندید بگیر..![]()
یکم حفظ ابرو کن جلو بچه هاچرا میزنی حالا
![]()
میبینی تو رو خدا خواهر![]()
جان ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟اره ابجی شما ندید بگیر..![]()
یکم حفظ ابرو کن جلو بچه هاچرا میزنی حالا
![]()
میبینی تو رو خدا خواهر![]()
اره ابجی شما ندید بگیر..![]()
مجددا خدایا توبهبه خاطر الناز جون من چیزی نمیگم اقای بوگاتی![]()
ویرایش خاصی نشد ، یه شکلک خنده اضافه کردم تا ذهن شما دو تا انقدر منحرف نشه ، یکم میگذشت اسم من میشد بوگاتی جلادویرایش و توبه هم فایده نداره![]()
بوگاتی جلاد ، خوبهخبر نداری شایدم شده باشه![]()
بوگاتی جلاد ، خوبه
اکبر قصاب قشنگتر بود
خوب الحمدللهنه به اون شدتم بد نیستی که....
خوب الحمدلله![]()
خوبه ، برگشت افتخار آفرین خودمو از بوگاتی جلاد به بوگاتی رنسانس تبریک میگمولی ولی در صورت تکرار دیگه بخشش در کار نیست
داشتم اسم و فامیل خودمو تو اینترنت سرچ می کردم به این شخص برخوردم![]()
فردا صبح انشاالله میرم ثبت احوال واسه عوض کردن کامل اسم و فامیلم![]()
خوبه ، برگشت افتخار آفرین خودمو از بوگاتی جلاد به بوگاتی رنسانس تبریک میگم
مبارکم باشه
باطنا هم شباهتی نداریمظاهری که شباهت ندارید اصلا.....
پرسیده بودم ازت جواب ندادی حرف دیگه ای تو میاوردی یا میگفتی علی !!!!!!!!! یا هم میرفتیم بیرون منم زهنم درگیر موند![]()
عب نداره فاطمه ما نشنيديم.بذار بچه ديگه ذهنش درگير نباشهیکم حفظ ابرو کن جلو بچه هاچرا میزنی حالا
![]()
فاطمه نبخشش تا ديگه تكرار نكنه.من عليو ميشناسم زيرپوستي ميره هاموقتیه... در صورت تکرار اشتباه باز با همین نام شما را صدا میزنیم![]()
شايد در اينده بشي علي اقا.قم بودي مثلا".هرچي باشه ناخوداگاه يه چيزايي تاثير گذاشته هاباطنا هم شباهتی نداریم![]()
آتیش بیار معرکه تو برو شیرینیتو بگیر شوهر کردی شیرینی ندادیعب نداره فاطمه ما نشنيديم.بذار بچه ديگه ذهنش درگير نباشه
اورين الي.
بيا ما بريم همون خروس بازي كنيم![]()
راست میگی ؟ یعنی ممکنه من باطنم اونطوری بشهفاطمه نبخشش تا ديگه تكرار نكنه.من عليو ميشناسم زيرپوستي ميره ها
(شوخي گردم.بچه رو نزني حالا)
شايد در اينده بشي علي اقا.قم بودي مثلا".هرچي باشه ناخوداگاه يه چيزايي تاثير گذاشته ها![]()
آره ی هفته پیش من خاکشو تکوندم.............چقد خاك گرفته اينجا![]()
به به ، ببینم شما خانومها میتونید اینجا رو واسه ماه مهر ، ماه مهربانی آماده کنیدگردگیری امشبم بامن![]()
به به ، ببینم شما خانومها میتونید اینجا رو واسه ماه مهر ، ماه مهربانی آماده کنید![]()