واحد شهریار_شهر قدس

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی صدا زد منو کی صدا زد
کی از اون پنجره پروفم صدا زد منو
کی صدا زد منو کی صدا زد
یاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاه
امان امان امان امان امان
محبوب من حمید جان کجایی شیرینی می خوام
حالا دکلمه
ای حمید ای مدیر تالار زنگ تفریح
ای که پاس کردی تمام درساتو به این سختی
(دمم گرم عجب طبع شعری دارم)
چرا ول نمیدی تو 1 کیلو شیرینی
اگه ول بدی دیگه این گیردادنا رو نمیبینی
( جانم چه شعری شد )
دیگه بیشتر شعر نمیگم چون شر میشه یه دفعه:biggrin:
اگر شیرینی ندی کلتو میکنم این دفعه ( البت این گزینه فقط برای جور شدن قافیه بود با عرض پوزش :D)

l0ve.s0ng

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به شاعر طنز نويسمون اومد!
هنر نزد برو بچز قلعه سيتي هست وبس:)
حميد بدو
داره دست زيادميشه
عرضه بر تقاضا كمه
بدو شيريني بده
بازم دست دست
حالا همخواني باعلي
امان امان امان امان امان:d

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
زمان ما هم حمید جان همه شیرینی میدادن وقتی قبول میشدن یا دانشگاهشون تموم میشد.
منظورم سال 42 ( 1342/5/17) یادش بخیر D

این سنتارو من نمیدونم کی وارد فرهنگ ما کرد ...کی قرار این غرب زدگی از زندگی ما رخت بر کند ؟:D

نه
اين چه حرفيه؟محاله
اول بزرگتراي يوني
هرچي باشه حق اب و گل دارين!
اول شما
همگي باهم...(دست دست)
حميد ما شيريني ميخوايم يالا
حميد ما شيريني ميخوايم يالا...
علي بدو بيا كمك از اين نسل قديمياي يوني يه شيريني بگيريم:دي

ای بابا باشه قبول ولی من شیرینی نمیدونم یه روز جمع شین یه ناهار مشتی بدم که دیگه حله حله ولی بعد شیرینی میدین تک تک تا دونه اخراااا

کی صدا زد منو کی صدا زد
کی از اون پنجره پروفم صدا زد منو
کی صدا زد منو کی صدا زد
یاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاه
امان امان امان امان امان
محبوب من حمید جان کجایی شیرینی می خوام
حالا دکلمه
ای حمید ای مدیر تالار زنگ تفریح
ای که پاس کردی تمام درساتو به این سختی
(دمم گرم عجب طبع شعری دارم)
چرا ول نمیدی تو 1 کیلو شیرینی
اگه ول بدی دیگه این گیردادنا رو نمیبینی
( جانم چه شعری شد )
دیگه بیشتر شعر نمیگم چون شر میشه یه دفعه:biggrin:
اگر شیرینی ندی کلتو میکنم این دفعه ( البت این گزینه فقط برای جور شدن قافیه بود با عرض پوزش :D)

هاااا ...هوم ؟؟؟ هین ؟؟ دستت درد نکنه :D

به به شاعر طنز نويسمون اومد!
هنر نزد برو بچز قلعه سيتي هست وبس:)
حميد بدو
داره دست زيادميشه
عرضه بر تقاضا كمه
بدو شيريني بده
بازم دست دست
حالا همخواني باعلي
امان امان امان امان امان:d

اخ اخ دیدی !! ماه رمضونه الان ناهار نمیشه داد که !! حیف شد خیلی دوس تداشتم همرو مهمون کنم ... حیف مهمونیه خداس :D ...ما کی باشیم ؟:DDDDD

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سنتارو من نمیدونم کی وارد فرهنگ ما کرد ...کی قرار این غرب زدگی از زندگی ما رخت بر کند ؟:D

ای بابا باشه قبول ولی من شیرینی نمیدونم یه روز جمع شین یه ناهار مشتی بدم که دیگه حله حله ولی بعد شیرینی میدین تک تک تا دونه اخراااا

هاااا ...هوم ؟؟؟ هین ؟؟ دستت درد نکنه :D

اخ اخ دیدی !! ماه رمضونه الان ناهار نمیشه داد که !! حیف شد خیلی دوس تداشتم همرو مهمون کنم ... حیف مهمونیه خداس :D ...ما کی باشیم ؟:DDDDD
بعد مهمونی خدا نوبت مهمونی بنده خداست ، شما آقایی ، همونیم هستی که قراره ناهار بدی ( خودت کردی که.... ) اول قرار بود شیرینی بدی ولی انقدر طبعت بلنده ، انقدر جوون مردی ، انقدر با معرفتی که شیرینی رو به ناهار تبدیل کردی
منم برای اینکه اونموقع تو زحمت نیافتی و بهت فشار نیاد از خود گذشتگی بزرگی می کنم و الان بدون اینکه به منوی غذای اونجا نگاه کنم ، غذامو سفارش میدم
ببین از خود گذشتگی رو
1 پرس چلو ماهیچه گوسفندی ، با ماست و سالاد و دوغ و زیتون پرورده ، برای پیش غذا 20 گرم خاویار ، بعد از غذا هم یه قلیون خانسار
دستت درد نکنه:DD:DD:D

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بعد مهمونی خدا نوبت مهمونی بنده خداست ، شما آقایی ، همونیم هستی که قراره ناهار بدی ( خودت کردی که.... ) اول قرار بود شیرینی بدی ولی انقدر طبعت بلنده ، انقدر جوون مردی ، انقدر با معرفتی که شیرینی رو به ناهار تبدیل کردی
منم برای اینکه اونموقع تو زحمت نیافتی و بهت فشار نیاد از خود گذشتگی بزرگی می کنم و الان بدون اینکه به منوی غذای اونجا نگاه کنم ، غذامو سفارش میدم
ببین از خود گذشتگی رو
1 پرس چلو ماهیچه گوسفندی ، با ماست و سالاد و دوغ و زیتون پرورده ، برای پیش غذا 20 گرم خاویار ، بعد از غذا هم یه قلیون خانسار
دستت درد نکنه:DD:DD:D

گفتی یه کیلو شیرینی چنده ؟:D

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز

گفتی یه کیلو شیرینی چنده ؟:D
مرده و حرفش
مرد ، ناهار :cowboy:

قیمت چلو ماهیچه گوسفندی پرسی 18000 تومنه که با مخلفاتش
1000 ( زیتون) + 1000 ( ماست و سالاد ) + 1000 ( دوغ ) + 4000 ( قلیون ) + قیمت خاویارم ندارم چون اصلا نمیدونم چه شکلیه :D فقط می دونم تلخه و گرونه که اونم میزنیم 20000
حساب شما واسه بنده حقیر میشه 450000 تومن :D

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرده و حرفش

1000 ( زیتون) + 1000 ( ماست و سالاد ) + 1000 ( دوغ ) + 4000 ( قلیون ) + قیمت خاویارم ندارم چون اصلا نمیدونم چه شکلیه :D فقط می دونم تلخه و گرونه که اونم میزنیم 20000
عهد بوقیست کسی دیگر به اینجا سر نمیزند ، آخرین انسان خودم بودم که 6 روز پیش آمدم ، الان نیز آمدم تا کمی گرد و غبار از سر و روی این تاپیک بروبم
روبیدم ، رفتم :D

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرده و حرفش

من تو سوپر مارکت فرودگاه خاویار دیدم خوندن قیمتش برام مشکل بود نمی تونستم تعداد صفراشو درک کنم ! فکر کنم با 20000 تومان یه مثقال هم بهت نمی دن !

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تو سوپر مارکت فرودگاه خاویار دیدم خوندن قیمتش برام مشکل بود نمی تونستم تعداد صفراشو درک کنم ! فکر کنم با 20000 تومان یه مثقال هم بهت نمی دن !
من که نمیخوام خرم حمید می خواد گیره :D
پس اینجور که معلومه باس بیشتر خرج کنه D

l0ve.s0ng

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آری،بروب
برای باری دیگر موفق شدی!‏‎:D
پیروزی ازآن تو باد علی...

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آری،بروب
برای باری دیگر موفق شدی!‏‎:D
پیروزی ازآن تو باد علی...
پیروزی از آن من هست که در پی زدن یک تیغ بزرگ به جیب حمید هستم ، او که از دست شیرینی فرار کرد و خود را به اشتباه به چنگال خون آلود ناهار انداخت حالا دیگر سری هم نمیزند
ما باید دامی برای او بگسترانیم در جلوی ورودی آقایان و همانجا خفتش کنیم تا بفهمد از چنگال عدالت ( اوهو چه حرفا ) نمی تواند بگریزد

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اََآَآَآَآَآَآَآآَآَ یه نفر قبول شده ؟
کیا شرکت کردن اصن

اره بابا هم دوره ایای ما که تقریبا هم هقبول شدن ... تهرانم قبول شدن دوستای من یکی زلزله ی دانشگا تهران ..یکی خاک عباسپور ...یکی خاک سمنان ... غیره ... خیلی قبولی داشتیم امسال امروز دانشگا بودم از هر کی پرسیدم قبول شده بود

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چه دانشگاهیه ما داریم ؟؟؟!!!!!! :mad:
موقع انتخاب واحد رفتم کلا ریاضی از همون اول پر بوده !!! ما باید هوا بخوریم فقط تو دانشگاه !!!! واسه 100 نفر کلا 20 تا جاگذاشته بودن که اونم تا موقع انتخاب واحد شده بود 5-6 تا
معمولا اول باید اونایی که درساشون با چارت میره جلو انتخاب کنن بعد اونایی که درساشونو افتادن و میخوان دوباره بردارن
امروز 5 ساعت چشمم رو مانیتور بود
از ساعت 10 شب تا 2 ساعت نیم بعدشم همینطور کلا 10 واحد انتخاب کردم 2 واحدم بی ربط تا 12 واحد بشه که حذف ترم نشم
اگه موقع حذف و اضافه درست نکنن ، اول یه سر و صدای مشتی بعدم 20 و 30 و صرفا جهت اطلاع و از این برنامه هارو به هر بدبختی شده میکشم تو دانشگاه

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
موقع انتخاب واحد رفتم کلا ریاضی از همون اول پر بوده !!! ما باید هوا بخوریم فقط تو دانشگاه !!!! واسه 100 نفر کلا 20 تا جاگذاشته بودن که اونم تا موقع انتخاب واحد شده بود 5-6 تا
معمولا اول باید اونایی که درساشون با چارت میره جلو انتخاب کنن بعد اونایی که درساشونو افتادن و میخوان دوباره بردارن
از ساعت 10 شب تا 2 ساعت نیم بعدشم همینطور کلا 10 واحد انتخاب کردم 2 واحدم بی ربط تا 12 واحد بشه که حذف ترم نشم
اگه موقع حذف و اضافه درست نکنن ، اول یه سر و صدای مشتی بعدم 20 و 30 و صرفا جهت اطلاع و از این برنامه هارو به هر بدبختی شده میکشم تو دانشگاه

یادش بخیر منم قدیما این موقع سال جام تو دفتر مدیر آموزش بود واسه چک و چونه و دعوا سر ظرفیت و ارائه کلاسا ! بچه هامون اگه منو نداشتن چی کار می کردن واقعا ! :cool:

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادش بخیر منم قدیما این موقع سال جام تو دفتر مدیر آموزش بود واسه چک و چونه و دعوا سر ظرفیت و ارائه کلاسا ! بچه هامون اگه منو نداشتن چی کار می کردن واقعا ! :cool:
حذف و اضافه اینترنتیه یا باید بریم دانشگاه ؟؟؟
زمانش کیه ؟؟؟

fatemeh_ch

عضو جدید

وای وای خدا به داد مدیر گروهتون برسه پس.....
مطمئن باش درستش میکنن شما اروم باش

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای وای خدا به داد مدیر گروهتون برسه پس.....
مطمئن باش درستش میکنن شما اروم باش
یهنی( یعنی ) اینا به کار من نرسن ........
مدیر گروهمون یه سیبیلی داره که میشه باهاش تاب بازی کرد :D
اون زمان که سیبیل داشتم رفته بودم پیشش گیر داده بود تو کردی ، چندتا از بچه هام بودن ، خواستم بگم آره بعد یکم کردی حرف بزنم بار خودمو ببندم ولی اسلام دست و بالمو بسته بود که نمیشد دروغ گفت
یه دفعه بعدش دید منو که کلا 6 تیغ کرده بودم جا خورد ، به زور سلاممو جواب داد
در سددم که این یه هفته مونده به شروع کلاسها صورتمو نزنم که دوباره سیبیلو بشم ، خوب کار راه میندازه

fatemeh_ch

عضو جدید
یهنی( یعنی ) اینا به کار من نرسن ........
مدیر گروهمون یه سیبیلی داره که میشه باهاش تاب بازی کرد :D
اون زمان که سیبیل داشتم رفته بودم پیشش گیر داده بود تو کردی ، چندتا از بچه هام بودن ، خواستم بگم آره بعد یکم کردی حرف بزنم بار خودمو ببندم ولی اسلام دست و بالمو بسته بود که نمیشد دروغ گفت
یه دفعه بعدش دید منو که کلا 6 تیغ کرده بودم جا خورد ، به زور سلاممو جواب داد
در سددم که این یه هفته مونده به شروع کلاسها صورتمو نزنم که دوباره سیبیلو بشم ، خوب کار راه میندازه

یعنی قراره ریش بذاری؟؟؟؟؟؟:razz:

بالا