اریک رومر
منتقد و فیلمساز سرشناس فرانسوی و سازنده فیلمهای تحسینشده چون «شب من در خانه مو» و «زانوی کلر» 11 ژانویه در 89 سالگی در پاریس درگذشت.

جین سیمونز
بازیگر فیلمهایی چون «آرزوهای بزرگ»، «اسپارتاکوس» و «المر گنتری» 22 ژانویه بر اثر سرطان ریه در سانتا مونیکا در 80 سالگی درگذشت

لین ردگریو
بازیگر بریتانیایی که برای فیلمهای «جرجی گرل» و «خدایان و هیولاها» نامزد اسکار شد و به یکی از محترمترین خانوادههای هنری بریتانیا تعلق داشت، پس از مدتها مبارزه با بیماری سرطان دوم مه در کانهتیکت درگذشت. او 67 ساله بود.

دنیس هاپر
پسر همیشه بد هالیوود و کارگردان و بازیگر فیلم جریانساز «ایزی رایدر» روز 29 مه بر اثر عوارض ناشی از سرطان پروستات 29 مه در 74 سالگی در کالیفرنیا از دنیا رفت.

رونالد نیم
فیلمساز بریتانیایی و کارگردان فیلمهای «اسکناس میلیون پوندی» و «ماجرای پوسیدون» 16 ژوئن در 99 سالگی در لس آنجلس درگذشت.

پاتریشا نیل
بازیگر آمریکایی که برای فیلم سال 1963 «هاد» برنده جایزه اسکار شد، هشتم اوت در 84 سالگی بر اثر سرطان ریه از دنیا رفت. «روزی که زمین از حرکت ایستاد» و «چهرهای میان جمعیت» از دیگر فیلمهای اوست.

گلوریا استیوارت
بازیگر آمریکایی که کار در حرفه نمایش را در نخستین سالهای ورود صدا به سینما آغاز کرد و بعدها مسنترین بازیگر نامزد اسکار لقب گرفت، 26 سپتامبر در 100 سالگی در لس آنجلس درگذشت. او در فیلم پرفروش «تایتانیک» نقش رز پیر، تنها بازمانده کشتی غرقشده را بازی کرد.

کمدین صاحبنام بریتانیایی و بازیگر فیلمهایی چون «سر بزنگاه» چهارم اکتبر در 95 سالگی در یک آسایشگاه سالمندان در «آیل آو من» (جزیره من) در دریای ایرلند از دنیا رفت.

بلیک ادواردز
استاد فیلمهای کمدی و نویسنده و کارگردان مجموعه فیلمهای «پلنگ صورتی» و خالق آثار تحسینشدهای چون «صبحانه در تیفانی» و «پارتی» 15 دسامبر بر اثر عوارض ناشی از ذاتالریه از دنیا رفت. او 88 ساله بود.