هنرستان معماری

MINAH2

عضو جدید
سلام به همه دوستای گلم
بچه ها به نظر شما به عنوان دانشجوی معماری ، مکان آموزش معماری برای مقطع هنرستان یعنی دانش آموزانی که تازه از دوره راهنمایی وارد دنیای معماری شده اند چگونه باید باشد ؟

E . H . S . A . N

مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار هنـــــر
مدیر تالار
جوابیه1

جوابیه1

سلام به همه دوستای گلم
بچه ها به نظر شما به عنوان دانشجوی معماری ، مکان آموزش معماری برای مقطع هنرستان یعنی دانش آموزانی که تازه از دوره راهنمایی وارد دنیای معماری شده اند چگونه باید باشد ؟

سلام بر شما..

دوست من !! این سوال شما آنقدر کلی و مفصله، که اگه کسی از دوستان عزیز بخوان پاسخ بدهند، باید صفحه ها درباره ش

نوشته بشه؛ و بدون اغراق ، موضوع خوبی هست برای کسانی که دانش و آگاهی دارن و میخوان کتاب بنویسن.

جان کلامم اینه که سعی نکنید که با یک سوال ، به دریایی از اطلاعات برسید؛

سوال خودتون رو بشکافید ، و تبدیل به سوالای متعدد تر کنید، که بشه درباره ش بحث کرد .

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.

موفق باشید...:gol:

MINAH2

عضو جدید
اولا ممنون واسه تذکرت
ولی من چون موضوع طرحم هنرستانه میخواستم بدونم ما ها با تجربه ای که هرکدوم توی مکانهای مختلف از تحصیلمون داشتیم اگه قرار باشه خودمون مکان یادگیری معماری رو با توجه به ویژگی های خاصی که داره طراحی کنیم چه نکاتی را در نظر می گیریم؟

MINAH2

عضو جدید
بچه ها برای شروع بهتره از خودم شروع کنم شاید شما هم نظراتتونا بگین!
به نظرم ارتباط با طبیعت و ایجاد پر و خالی های سیال خیلی مهمه دوما چینش اتلیه های طراحی و شخصی سازی رفتارها نیز مقوله مهمی است . کارگاه ها باید امکان کار در فضای باز را نیز بدهند و...

بچه ها خواهشا بحث را ادامه بدین و نکته هاتونا هرچند کوچیک مطرح کنین اگه تصویری هم در این مقوله دارین بذارین ممنون

بالا