سلام به همگی،
عاغا من می خوام اتاقم رو دکوریت کنم
رنگ اتاقم سفیده. از رنگ کردن اتاق خوشم نمیاد ولی سفیدی دیوار ها رو هم دوست ندارم. برای شلوغ کردن دیوار ها چکار کنم؟! دو تا تابلو هم زدم به دیوار. از این سه تیکه های بزرگ! یه آینه قدی با قاب مشکی هم هست. که در حدود 170 در 90 هستش
اتاق من نسبتا نورگیره. نور مستقیم از پنجره وارد میشه ولی کمه، اونم بعد از ظهراست. می خوام نور اتاقم کم تر باشه. چه نوع پرده ای رو پیشنهاد می دین؟! و چه مدلی باشه؟!
می خوام اتاقم رنگ بنفش باشه بیشتر. نظرتون چیه؟! بنفش خوبه؟! جدا از اینکه رنگشو دوست دارم یا نه، می خوام از نظر رنگ شناسی و روانشناسی و کارشناسی و غیره بگید بنفش خوبه؟!
با چه رنگ هایی می شه استفاده کرد؟! بنفش و سفید و مشکی بد می شه؟!
بنفش و خاکستری چطور میشه؟! 
جای تخت کجای اتاق باشه دقیقا؟! ... جای آینه قدی و میز توالت چی؟!
هر چی که به نظرم لازم بود، گفتم. سوالی داشتید بپرسید
منتظر نظر های کارشناسی دوستان هستم
لدفن برای ایده های مهندسیتون یه عکس هم ضمیمه کنید که مسئله روشنِ روشن بشه! ممنون

عاغا من می خوام اتاقم رو دکوریت کنم

رنگ اتاقم سفیده. از رنگ کردن اتاق خوشم نمیاد ولی سفیدی دیوار ها رو هم دوست ندارم. برای شلوغ کردن دیوار ها چکار کنم؟! دو تا تابلو هم زدم به دیوار. از این سه تیکه های بزرگ! یه آینه قدی با قاب مشکی هم هست. که در حدود 170 در 90 هستش

اتاق من نسبتا نورگیره. نور مستقیم از پنجره وارد میشه ولی کمه، اونم بعد از ظهراست. می خوام نور اتاقم کم تر باشه. چه نوع پرده ای رو پیشنهاد می دین؟! و چه مدلی باشه؟!
می خوام اتاقم رنگ بنفش باشه بیشتر. نظرتون چیه؟! بنفش خوبه؟! جدا از اینکه رنگشو دوست دارم یا نه، می خوام از نظر رنگ شناسی و روانشناسی و کارشناسی و غیره بگید بنفش خوبه؟!

جای تخت کجای اتاق باشه دقیقا؟! ... جای آینه قدی و میز توالت چی؟!

هر چی که به نظرم لازم بود، گفتم. سوالی داشتید بپرسید

منتظر نظر های کارشناسی دوستان هستم