هم عجیب ... هم جالب از قرآن مجید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حاجی قبلا هم گفته بودم خرابتم
میدونی که چیزتم
اون چیزی که تو اون چیز گفتم هنوزهم چیزه
یاد چیزامون بخیر حاجی!:gol:

حاجی هاله ای از چیز فضا رو گرفت
منم چیزتم به مولا

یاد سالار چیزیا بخیر!!

spow

اخراجی موقت

آذرتاش

عضو جدید
یک سئوال .
آنها که میخواهند قرآن را از دست انسانها بگیرند چی دارند بجاش بدهند؟ تحفه شان چیه؟ اگر نیروی فکرشان هست که میشود با یک چکش بزنی تو ملاجشان که هوش از سرشان بپره و فکری هم برایشان نمیمونه. دوام فکر تا همین حده. اگر تحفه قابل تری دارند , تعارف کنند تا ما تصمیم بگیریم که چه بکنیم.

spow

اخراجی موقت
یک سئوال .
آنها که میخواهند قرآن را از دست انسانها بگیرند چی دارند بجاش بدهند؟ تحفه شان چیه؟ اگر نیروی فکرشان هست که میشود با یک چکش بزنی تو ملاجشان که هوش از سرشان بپره و فکری هم برایشان نمیمونه. دوام فکر تا همین حده. اگر تحفه قابل تری دارند , تعارف کنند تا ما تصمیم بگیریم که چه بکنیم.

مقایسه خوبی نبود رفیق
فکر با هیچ چیزی از بین نمیره مگر فکرقویتری اونو باطل کنه
:gol::gol:

hosein_t

عضو جدید

--------------------------------------------------------------------------------

کلمات و دفعات تکرار در جمع آيات قرآن مجيد
دنيا (يکی ازنام های زندگی): ١١۵، آخرت (نامی برای زندگی پس از اين جهان): ١١۵
ملائکه: ٨٨ ، شياطين: ٨٨
زندگی: ١۴۵ ، مرگ: ١۴۵
سود: ۵٠ ، زيان: ۵٠
ملت (مردم):۵٠، پيامبران: ۵٠
ابليس(پادشاه شياطين): ١١ ، پناه جوئی از شرّ ابليس: ١١
مصيبت: ٧۵ ، شکر: ٧۵
صدقه: ٧٣ ، رضايت: ٧٣
فريب خوردگان (گمراه شدگان): ١٧ ، مردگان (مردم مرده): ١٧
مسلمين: ۴١ ، جهاد : ۴١
طلا: ٨ ، زندگی راحت: ٨
جادو: ۶٠ ، فتنه: ۶٠
زکات: ٣٢ ، برکت: ٣٢
ذهن : ۴٩ ، نور: ۴٩
زبان: ٢۵ ، موعظه (گفتار، اندرز): ٢۵
آرزو: ٨ ، ترس: ٨
آشکارا سخن گفتن (سخنرانی): ١٨ ، تبليغ کردن: ١٨
سختی: ١١۴ ، صبر: ١١۴
محمد (صلوات الله عليه): ۴ ، شريعت (آموزه های حضرت محمد (ص)): ۴
مرد: ٢۴ ، زن: ٢۴

و نيز جالب خواهد بود به دفعاتی که کلمات زير در قرآن ظاهر شده اند نگاهی داشته باشيم:
نماز: ۵
ماه: ١٢
روز: ٣۶۵

دريا : ٣٢ ، زمين (خشکی): ١٣
دريا + خشکی = ٣٢+ ۴۵ = ١٣
دريا = % 71..11=45/(32)

خشکی = % 28.89=45/(13)
=١٠٠% دريا ( ٧١.11 %) + خشکی( (28.89%
دانش بشری به تازگی اثبات نموده که آب ٧١٫١١١ % و خشکی ٢٨٫٨٨٩ % از کره زمين را فراگرفته است.

آيا می توان گفت که اين ها همه بر حسب اتفاق در قرآن مجيد آمده است؟
سلام
من نرم افزار قرآن با قابلیت جستجو در آیات رو دارم . . . این اعداد نمیتونه درست باشه . . . برای نمونه ببینین :

لازم به ذکره که این نرم افزار 114 سوره ی قرآن داخلش هست و کاملا دقیقه . . .
برای شکر هم انواع و اقسام شاکرین و شاکرون و شکور و . . . رو نوشتم که مجموعا نزدیک به 90 تا پیدا شد . . .!

آخرین ویرایش:

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یک سئوال .

قدیمها رسم بود میگفتند دنیا روی شاخ گاو سواره ...بعد ها عده ای مدعی شدند که اگه روی شاخ نیست پس کجاست؟؟؟

این مقایسه عقلانی نیست ... اینکه شما خودتون رو از یه عرب امی در 1400 سال پیش کمتر فرض میکنید جای تامل داره ... به شما عقل داده شده جای هر کتابی

torpheh

عضو جدید
قبلا یه جا خونده بودم اگه درست باشه جالبه
آمار های دیگه هم هست.مثلا علم و عمل و ...
البته درسته که جالبه ولی خیلی نباید روی این چیزا تمرکز کرد.
موفق باشید

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره منم دلم میخواد بدونم
خیلی ها سعی کردن مثل قرآن رو بنویسن ولی نتونستن
چرا ؟؟؟؟؟
یعنی از موقع نزول قران تا الان چهارتا دانشمند نبوده ؟؟؟

torpheh

عضو جدید
اره منم دلم میخواد بدونم
چرا ؟؟؟؟؟

دانشمند بوده اما دانشمندان که نمیتونند سوره قرآن بیارن.
من به یه نکته ای پی بردم که قرآن کمترین حد تحدیش سوره است.یعنی میگه اگه میتونید یه سوره مثل قرآن بیارید.یعنی
آیا ممکنه کسی بتونه یه آیه مثل قرآن بیاره؟

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اره منم دلم میخواد بدونم
چرا ؟؟؟؟؟

معمولا دانشمندان شعر نمیگند! اما بوده ... منتها ... (هر کس خلاف اسلام حرف بزنه، سوزانده میشه!!!!)

آذرتاش

عضو جدید

قدیمها رسم بود میگفتند دنیا روی شاخ گاو سواره ...بعد ها عده ای مدعی شدند که اگه روی شاخ نیست پس کجاست؟؟؟

این مقایسه عقلانی نیست ... اینکه شما خودتون رو از یه عرب امی در 1400 سال پیش کمتر فرض میکنید جای تامل داره ... به شما عقل داده شده جای هر کتابی
عقل من میگه قران درسته. شما این عقل منو هدایتش کن که جور دیگه نتیجه بگیره. یا یه منابعی بگو تا من برم بخونم عقلم اونی بشه که شما تایید میکنید. این درخواست من ناجور و یا ناحق که نیست؟

torpheh

عضو جدید
دانشمند بوده اما دانشمندان که نمیتونند سوره قرآن بیارن.
من به یه نکته ای پی بردم که قرآن کمترین حد تحدیش سوره است.یعنی میگه اگه میتونید یه سوره مثل قرآن بیارید.یعنی
آیا ممکنه کسی بتونه یه آیه مثل قرآن بیاره؟

spow

اخراجی موقت
عقل من میگه قران درسته. شما این عقل منو هدایتش کن که جور دیگه نتیجه بگیره. یا یه منابعی بگو تا من برم بخونم عقلم اونی بشه که شما تایید میکنید. این درخواست من ناجور و یا ناحق که نیست؟

نه عزیز
دانستن مهمترین حق انسان هست
شما شروع کن به این که چرا ونپرس که چگونه؟
ببین چقدر دیدت نسبت به مسایل عوض خواهد شد
شرمنده من باید 6 برم سرکار دیگه وقت لالاست
شب خوبی داشته باشید:gol:

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

مهم اینه آدم شاد و آزاد زندگی کنه، دین یه بهونه است ... اگه شما شادی، پس شاد باش :gol:

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز

اتفاقا همینی که می گی خود اسلام باهاش مخالفت کرد
اسلام از خرافه گویی و خرافه پنداری دوره و بیزار

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اتفاقا همینی که می گی خود اسلام باهاش مخالفت کرد
اسلام از خرافه گویی و خرافه پنداری دوره و بیزار

یه نمونه ساده:

مقایسه داستان پیداش انسانها (یعنی آدم و حوا و رانده شدن از بهشت) با یه نظریه علمی بسیار بسیار قوی مثل نظریه تکوین ... قرآن پر از خرافه است دوست من ;)

آذرتاش

عضو جدید
نه عزیز
دانستن مهمترین حق انسان هست
شما شروع کن به این که چرا ونپرس که چگونه؟
ببین چقدر دیدت نسبت به مسایل عوض خواهد شد
شرمنده من باید 6 برم سرکار دیگه وقت لالاست
شب خوبی داشته باشید:gol:
منابعی که باید با توسل با انها دانسته هایم را با یافته های جدیدم عوض کنم چیه؟ همینطوری که نمیتونم بگم همه ایمان من غلطه. باید یک منبعی باشد تا من بخوانم و مقایسه بکنم و بتونم راه خودم را پیدا کنم. جواب چرا هایم را کی باید به من بدهد؟ آن فکر قوی تر که میگید چی گفته که من برم بخونم و دست از این فکر های فعلی ام بردارم؟
همش که نمیشه گفت همه چیز غلطه. باید مقایسه بکنم. شما به من بگید اون منابعی که برای مقایسه دارید چیه؟ تا من هم با اتکاء به ان بتوانم جوابم را پیدا کنم.
منبع هم ندارید لااقل راهی نشان بدهید که عملی باشه. یعنی جواب فکر منو بده.

spow

اخراجی موقت
راستی دوستان عزیز
هات فایل رو فیل تر کردن
اگه براتون زحمتی نیست یه ایمیل به filter@dci.ir بزنید ودرخواست رفع *****ش رو بکنید
خیلی از کتابهای مفید ونرم افزارهای مهندسی رو این سایت اپلود میشن
ممنون
وشب خوش

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
راستی دوستان عزیز
هات فایل رو فیل تر کردن
اگه براتون زحمتی نیست یه ایمیل به filter@dci.ir بزنید ودرخواست رفع *****ش رو بکنید
خیلی از کتابهای مفید ونرم افزارهای مهندسی رو این سایت اپلود میشن
ممنون
وشب خوش

تا 22 بهمن فیـلتره حاجی!!! بعدش بازش میکنند :biggrin::biggrin:

سه رتنور

عضو جدید

--------------------------------------------------------------------------------

کلمات و دفعات تکرار در جمع آيات قرآن مجيد
دنيا (يکی ازنام های زندگی): ١١۵، آخرت (نامی برای زندگی پس از اين جهان): ١١۵
ملائکه: ٨٨ ، شياطين: ٨٨
زندگی: ١۴۵ ، مرگ: ١۴۵
سود: ۵٠ ، زيان: ۵٠
ملت (مردم):۵٠، پيامبران: ۵٠
ابليس(پادشاه شياطين): ١١ ، پناه جوئی از شرّ ابليس: ١١
مصيبت: ٧۵ ، شکر: ٧۵
صدقه: ٧٣ ، رضايت: ٧٣
فريب خوردگان (گمراه شدگان): ١٧ ، مردگان (مردم مرده): ١٧
مسلمين: ۴١ ، جهاد : ۴١
طلا: ٨ ، زندگی راحت: ٨
جادو: ۶٠ ، فتنه: ۶٠
زکات: ٣٢ ، برکت: ٣٢
ذهن : ۴٩ ، نور: ۴٩
زبان: ٢۵ ، موعظه (گفتار، اندرز): ٢۵
آرزو: ٨ ، ترس: ٨
آشکارا سخن گفتن (سخنرانی): ١٨ ، تبليغ کردن: ١٨
سختی: ١١۴ ، صبر: ١١۴
محمد (صلوات الله عليه): ۴ ، شريعت (آموزه های حضرت محمد (ص)): ۴
مرد: ٢۴ ، زن: ٢۴

و نيز جالب خواهد بود به دفعاتی که کلمات زير در قرآن ظاهر شده اند نگاهی داشته باشيم:
نماز: ۵
ماه: ١٢
روز: ٣۶۵

دريا : ٣٢ ، زمين (خشکی): ١٣
دريا + خشکی = ٣٢+ ۴۵ = ١٣
دريا = % 71..11=45/(32)

خشکی = % 28.89=45/(13)
=١٠٠% دريا ( ٧١.11 %) + خشکی( (28.89%
دانش بشری به تازگی اثبات نموده که آب ٧١٫١١١ % و خشکی ٢٨٫٨٨٩ % از کره زمين را فراگرفته است.

آيا می توان گفت که اين ها همه بر حسب اتفاق در قرآن مجيد آمده است؟
خيلي جالب بود مرسي تابحال من نشنيده بودم:gol:

sadena.1989

عضو جدید
فكر نمي كنم اتفاقي باشه.....

نمي دونم قرآن مي خونيد يا نه.......اما من خيلي از قوانين فيزيكي رو تو قرآن ديدم.....

اين ساده و اتفاقي نيست.......

منطق .....علم....و قدرت پشتشه......

در هر صورت نظر و اعتقاد هر كسي قابل احترامه......

در ضمن دوست من.....يكي از ويژگي هاي مهم قرآن مبارزه با خرافه گراييه......

هر چند جاي بحث داره.....مثل خيلي ديگه از ويژگي هاي قرآن.......

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوب من همینطوریش هم شاد و ازادم . یعنی صلح کردیم و تمام شد؟ آشتی آشتی ؟

من نه با کسی دعوا دارم نه با کسی قهرم .... دلم میسوزه میبینم ما چقدر از حقیقت دوریم همین

این گل :gol: مال شما ...

شبتون هم آرمانی :gol:

آذرتاش

عضو جدید

معمولا دانشمندان شعر نمیگند! اما بوده ... منتها ... (هر کس خلاف اسلام حرف بزنه، سوزانده میشه!!!!)
قرآن که شعر نیست.؟ ایات و بیّنات هست.
خود شما که خلاف اسلام حرف میزنید سوزانده شدید؟ این حرفا نیست. بحث منطق و عقلانیتی است که باید نوعش را مشخص کنید. منطق اهل ایمان مشخصه. شما اگر خلاف اینرا اعتقاد دارید به ما هم بگید تا ما هم با همان فرمول های شما منطقمان را عوض کنیم. شما میگید دین بهونه است. خوب من هم میگم بهونه قشنگی است و من قبولش دارم. اگر منطقی دارید که این بهونه را از من بگیرید من حرفی ندارم. آن منطقتان را بیاورید و ثابت بکنید من انوقت دست شما را هم میبوسم و به منطق شما ایمان میآورم. اگر هم نتوانستید لااقل قبول کنید که کاری به ما نداشته باشید. نه ما به شما بد میگوئیم و نه شما به مقدسات ما بد بگوئید. این کار عقلانی نیست؟

sadena.1989

عضو جدید
یه نمونه ساده:

مقایسه داستان پیداش انسانها (یعنی آدم و حوا و رانده شدن از بهشت) با یه نظریه علمی بسیار بسیار قوی مثل نظریه تکوین ... قرآن پر از خرافه است دوست من ;)

نظريه تكوين به نظرم خيلي مضحكه.......

تمام نظريه ها ممكنن اشتباه باشن.......
همونطور كه بعد صد سال متوجه شدن كه فرمول مساحت مثلث اشتباهه.....شايد 10 سال ديگه اثبات بشه اين يكي هم اشتباهه.....
و خيلي از نظريه هاي ديگه......كه بعد از چندصد سال نقض شدن.....
نظريه هاي متفاوت ديگه اي هم در كنار نظريه تكوين در باره خلقت و پيدايش انسان وجود داره.......شايد اونا درست باشن....
......

آذرتاش

عضو جدید

من نه با کسی دعوا دارم نه با کسی قهرم .... دلم میسوزه میبینم ما چقدر از حقیقت دوریم همین

این گل :gol: مال شما ...

شبتون هم آرمانی :gol:
شب شما هم بخیر و خوشی دوست من. :gol:
این احساس دلسوزی را ما هم در حق شما داریم و ما هم همین فکر را در مورد شما میکنیم. و برای همین هم میگم بهتره هر کدام راه خودمان را بریم و همدیگر را راحت بگذاریم. منطق انسانیت هم همینه. دوستتون دارم و شب بخیر:gol:

waffen

اخراجی موقت
قرآن که شعر نیست.؟ ایات و بیّنات هست.
خود شما که خلاف اسلام حرف میزنید سوزانده شدید؟ این حرفا نیست. بحث منطق و عقلانیتی است که باید نوعش را مشخص کنید. منطق اهل ایمان مشخصه. شما اگر خلاف اینرا اعتقاد دارید به ما هم بگید تا ما هم با همان فرمول های شما منطقمان را عوض کنیم. شما میگید دین بهونه است. خوب من هم میگم بهونه قشنگی است و من قبولش دارم. اگر منطقی دارید که این بهونه را از من بگیرید من حرفی ندارم. آن منطقتان را بیاورید و ثابت بکنید من انوقت دست شما را هم میبوسم و به منطق شما ایمان میآورم. اگر هم نتوانستید لااقل قبول کنید که کاری به ما نداشته باشید. نه ما به شما بد میگوئیم و نه شما به مقدسات ما بد بگوئید. این کار عقلانی نیست؟

البته گرچه طرف صحبت شما من نبودم ولی فکر کردم به عنوان یک بی خدا بیام و این سوئ تفاهم رو برطرف کنم.
کسانی که بی خدا هستند معمولا به Militant Atheism اعتقادی ندارند. به این معنی که ما بی خدا ها می گوییم که هر کس هر اعتقادی رو داره داشته باشه تا زمانی که سعی نکنه اون اعتقاد رو به زور به خورد کس دیگری بده و به زور ما رو با اون منطق سازگار بکنه. همون کاری که محمد کرد. یا دین اسلام رو بپذیرید یا کشته بشید.
در نتیجه این ما بی خدایان نیستیم که به زور اعتقاد خودمون رو بهشما تحمیل می کنیم یا به اعتقادات شما خدا پرستان توهین میکنیم. بلکه این خدا پرستان هستند که همیشه در طول تمام تاریخ سعی کرده اند دین و اعتقادات خود را حتی به زور هم که شده به دیگران انتقال بدند.

Lord HellisH

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نظريه تكوين به نظرم خيلي مضحكه.......

تمام نظريه ها ممكنن اشتباه باشن.......
همونطور كه بعد صد سال متوجه شدن كه فرمول مساحت مثلث اشتباهه.....شايد 10 سال ديگه اثبات بشه اين يكي هم اشتباهه.....
و خيلي از نظريه هاي ديگه......كه بعد از چندصد سال نقض شدن.....
نظريه هاي متفاوت ديگه اي هم در كنار نظريه تكوين در باره خلقت و پيدايش انسان وجود داره.......شايد اونا درست باشن....
......

دوست عزیز اگه شما خریدار این نظریه هستید که یکی بود یکی نبود، یه موجود نامرئی بود و این موجود نامرئی یه روز تصمیم گرفت دو تا آدم خلق کنه و از این دو تا آدم میلیارد ها به وجود آمدند و بعد اون موجود نامرئی میلیاردها آدم رو از یه عذاب همیشگی ترسوند مگه اینکه اون رو ستایش کنند و برای اینکار اصول درستش رو توسط نویسندگان نامرئی به انسانها انتقال داد، تا اونا هم هروقت بخوان به همون چیزی که دوست دارند تبدیلش کنند، بخاطر اینکه اون موجود نامرئی یه روز حوصله اش سر رفته بوده!!! .... پس حرفی بین ما و شما نمیمونه!!
تکوین سراسر علم ِ، بقول ریچارد داوکینز، تنها حالت ممکن ِ، نه در زمین، بلکه در همه کرات ... در ضمن ما از اینکه بگیم اجداد ما میمون بودند شرمنده نمیشینیم ;) یاد گرفته ایم از حقیقت فرار نکنیم ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا