فالوده بستنی رو کجا بیاررررم؟به خانم معلم بگو بگیره بیاره برامون
به حرف شما گوش میده
فالوده بستنی رو کجا بیاررررم؟به خانم معلم بگو بگیره بیاره برامون
به حرف شما گوش میده
خانم مهندسم میاریم تا برای هر دومون بگیرهچه جالب،پس هر وقت اومدین کاشان به منم بگین بیام مهمون شما باشم!
یکیشو تیرانفالوده بستنی رو کجا بیاررررم؟
من از همه کوچکترم، از من میخواین براتون خرید کنم؟دنیا برعکس شده؟خانم مهندسم میاریم تا برای هر دومون بگیره
دیگه امری دستوری فرمایشی ندارین؟!بشینم توی ماشین بیارم تیران؟!همون فالوده بستنی تیران خوشمزه ترهیکیشو تیران
یکیشو گرگان
بحث کوچیکترین نیستمن از همه کوچکترم، از من میخواین براتون خرید کنم؟دنیا برعکس شده؟![]()
من از شما خیلی کوچیکترم!باید همین پدربزرگ خرید کنهمن از همه کوچکترم، از من میخواین براتون خرید کنم؟دنیا برعکس شده؟![]()
نه، فقط یه فالوده بستنی بیاری کافیهدیگه امری دستوری فرمایشی ندارین؟!بشینم توی ماشین بیارم تیران؟!همون فالوده بستنی تیران خوشمزه تره
برو خودت رو مَچَل کنبحث کوچیکترین نیست
بحث اینه که شما دست و دلباز تری
موافقم ولی خسیسهمن از شما خیلی کوچیکترم!باید همین پدربزرگ خرید کنه
مگه شما خوردین بستنی کاشان مارو؟!همون قراری که گذاشتین توی میدون آزادی همون موقع میارم!نه، فقط یه فالوده بستنی بیاری کافیه
مگه شما خوردی بستنی تیران را؟
معلومه کی خسیسهموافقم ولی خسیسه![]()
موافقمبرو خودت رو مَچَل کن
موافقم ولی خسیسه![]()
بلهمگه شما خوردین بستنی کاشان مارو؟!همون قراری که گذاشتین توی میدون آزادی همون موقع میارم!
چه افتخاری نصیبتون شدهبله
من کاشان اومدم قبلا
اون موقع نمیشناختمت وگرنه میومدم تا بستنی مهمونم کنیچه افتخاری نصیبتون شده![]()
حتی اگه می شناختین هم باید خودتون حساب می کردین ما اگه مرد همراهمان باشه دست به جیب نمی شیم!حتی اگه دوستمون باشه به مردونگیش احترام میزاریم،پس شما هم همینطور بهتون احترام میزاریم!اون موقع نمیشناختمت وگرنه میومدم تا بستنی مهمونم کنی
شما بستنی میگرفتیحتی اگه می شناختین هم باید خودتون حساب می کردین ما اگه مرد همراهمان باشه دست به جیب نمی شیم!حتی اگه دوستمون باشه به مردونگیش احترام میزاریم،پس شما هم همینطور بهتون احترام میزاریم!
چه دست و دلباز، نگرانم ورشکست بشی برادرشما بستنی میگرفتی
من ناهار میبردمتون رستوران
خوبه
نگران نباشچه دست و دلباز، نگرانم ورشکست بشی برادر![]()
شما دعوت کن بیام گرگان ، خودت میبینینگران نباش
من در واقعیت عالیم
اینجا حرف مفت زیاد میزنم
همه کار برای همه میکنم در واقعیت
اینجا با خودم گفتم آخیییییی، بچه گناه داره چه همه در موردش بد فکر میکنیمنگران نباش
من در واقعیت عالیم
اینجا حرف مفت زیاد میزنم
همه کار برای همه میکنم در واقعیت
ولی با این کامنتت فهمیدم که همه در موردت درست فکر میکردیمشما دعوت کن بیام گرگان ، خودت میبینی
قصد من خنده آوردن به لب شما عزیزانهاینجا با خودم گفتم آخیییییی، بچه گناه داره چه همه در موردش بد فکر میکنیم
ولی با این کامنتت فهمیدم که همه در موردت درست فکر میکردیم![]()
وای چقدر فداکارقصد من خنده آوردن به لب شما عزیزانه
هر فکری بکنید ایراد نداره