همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دلم برای اون روزایی تنگ شد که می‌خواستیم برای پیرجو زن پیدا کنیم😂 چند نفرم داوطلب داشتیم.
آخرش کلی اخطار اسپم گرفتیم
یه چندتا اخراج موقت

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دلم برای اون روزایی تنگ شد که می‌خواستیم برای پیرجو زن پیدا کنیم😂 چند نفرم داوطلب داشتیم.
یه چندتا اخراج موقت
عه چه جالب .. بهش نمیخوره !
من شمارشو دارم چند بار خواستم ازش درخواست کمک کنم ولی نمی‌دونم چرا اونایی ک می‌خوام باهاشون حرف بزنم منو بلک میزنن یا کلا شماره مشکل داره .. منم بیخیال شدم ! دیگم حوصله ندارم الکی پیگیر بشم چرا جواب نمیده اینا ..

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عه چه جالب .. بهش نمیخوره !
من شمارشو دارم چند بار خواستم ازش درخواست کمک کنم ولی نمی‌دونم چرا اونایی ک می‌خوام باهاشون حرف بزنم منو بلک میزنن یا کلا شماره مشکل داره .. منم بیخیال شدم ! دیگم حوصله ندارم الکی پیگیر بشم چرا جواب نمیده اینا ..
خود پیرجو کاری نکرد، این مدیر نمی‌دونم کدوم تاپیک بود اون همه رو اسپم زد😂 بیچاره پیرجو روحشم خبر نداشت

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خود پیرجو کاری نکرد، این مدیر نمی‌دونم کدوم تاپیک بود اون همه رو اسپم زد😂 بیچاره پیرجو روحشم خبر نداشت
فکر میکردم مغرورتر از این حرفا باشی ! خوبه ک مهربونی ...

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چندتا اخراج موقت
سنت همسن تراناسورس شده دیگه چه چیزایی یاد میکنی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نگاه من از 2014 اومدم باشگاه کلا نزدیک 1000 تا پیام دارم، یه چند هزار تا اسپم داشتم پاک کردن:LOL: تا مرز اخراجم رفتن
دیگه هرچی مدیریت صلاح میدونه
منو پشت سر هم اخراج میکردن بعد میرفتم به دوستام میگفتم پادرمیونی میکردن خخخ
یا با ی اکانت دگ میومدم
اخرش تهدید به بلاک آی پی کردن :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باز خوبه همه با پارتنرشون دارن بار میبدن و چقدرم قشنگ فیلم بازی میکنن .. :|
دلتنگی هام تموم شده !