همین الان داری به چی فکر میکنی؟

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه فروتن غیبت داره چرا نیست
سلام انرژیم ته کشیده:w09:

منم :D

به کامنت دوستان که میگن جنگ میشه و من دیشب خوابش رو دیدم :rolleyes:
خدا بخیر کنه منم خوابشو میدیدم.یجوری ام موج انفجار منو گرفته بود وقتی بیدار شدم فک میکردم همه چی واقعیه:w24:

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
خدا بخیر کنه منم خوابشو میدیدم.یجوری ام موج انفجار منو گرفته بود وقتی بیدار شدم فک میکردم همه چی واقعیه:w24:
نه خواب من انفجار نداشت.
خواب دیدم که کنار پنجره‌م که یهو میبینم یه هواپیمای دو سرنشین داره نزدیک میشه و همینکه خیلی نزدیک به خونه شد، یه نفر از توش ایجکت میکنه بیرون با چترنجات داره میاد روی زمین و یه موتور هم بهش وصله و همینکه به زمین میرسه در صدم ثانیه چتر رو جمع میکنه و با موتور گاز میده و میره.
من انقدر توی خواب وحشت کرده بودم و هی میگفتم وای پس این سری دیگه دارن نفر میارن داخل و حتما یه عملیات مخفی میخوان انجام بدن که حتی این حس توی خواب انقدر قوی بود که من خودم رو پشت پرده قایم کرده بودم که اونا منو نبینن و متوجه نشن که من دیدمشون.

frotan68

کاربر حرفه ای
نه خواب من انفجار نداشت.
خواب دیدم که کنار پنجره‌م که یهو میبینم یه هواپیمای دو سرنشین داره نزدیک میشه و همینکه خیلی نزدیک به خونه شد، یه نفر از توش ایجکت میکنه بیرون با چترنجات داره میاد روی زمین و یه موتور هم بهش وصله و همینکه به زمین میرسه در صدم ثانیه چتر رو جمع میکنه و با موتور گاز میده و میره.
من انقدر توی خواب وحشت کرده بودم و هی میگفتم وای پس این سری دیگه دارن نفر میارن داخل و حتما یه عملیات مخفی میخوان انجام بدن که حتی این حس توی خواب انقدر قوی بود که من خودم رو پشت پرده قایم کرده بودم که اونا منو نبینن و متوجه نشن که من دیدمشون.
من یه انفجار خیلی بزرگ دیدم بعد دیدم همه مردم دارن میرن سمت جایی که منفجر شده میگن شهربازیو زده.منم بچمو بغل کردم میرم سمت انفجار(واقعا چرا اینکارو کردم؟)همین که رسیدم یه صدای بلند دیگه اومد موجش منو گرفت بیدار شدم دیگه پایانش باز بود. آخرش نفهمیدم زنده موندم یا مردم:D

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه گویا امروز روز جهانی پسر بوده
پسرای باشگاه روزتون مبارک
بگردم بچه‌م رو، چرا من نفهمیدم:(
بچه‌م هی روز دختر میشه ناراحت میشه که چرا روز پسر نمیشه، حالا امروز من متوجه نشدم که روز پسره:cry:
باید فردا براش جبران کنم:w16:

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بگردم بچه‌م رو، چرا من نفهمیدم:(
بچه‌م هی روز دختر میشه ناراحت میشه که چرا روز پسر نمیشه، حالا امروز من متوجه نشدم که روز پسره:cry:
باید فردا براش جبران کنم:w16:
عزیزم فردا هم براش کادو بخری ذوق می‌کنه
منم آخر وقت فهمیدم به پسرامون زنگ زدم تبریک گفتم

شبگرد23

عضو فعال شعر نو
کاربر ممتاز
به اینکه اون اگه فروشنده‌ی خوب و آینده‌داری بود حتما جوابت رو میداد.
مشتری مداری و خدمات پس از فروش، مشتریت رو دائمی میکنه.
به اینکه یه قفل حجمی رو برنامه گذاشته که امکان شکستن نداره
و منی که سرم درد میکنه واسه هک کردن و شکستن قفل 😎
یک‌بار این کارو انجام دادم ولی برنامه رو پخش نکردم حالا اون اصول اخلاقی رعایت نکرده ولی واقعا زحمت کشیده بود
اینم قفلش میشکنم با یه شماره ناشناس میفرستم تا یکم حالش بد بشه 🙃

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه چطور اکثرن ب نت جهانی وصلن!!!!!!
با پول بی‌زبون :rolleyes:
ما که مجبور به خرید شدیم وگرنه امکان نداشت بگیریم.
بخاطر پدر و مادر همسرم که اون طرفن و ما تقریبا هر روز مجبور بودیم بهشون زنگ میزدیم و اگه نمیزدیم نگران میشدن. هر سری هم 300، 400 هزار تومن هزینه تماس‌ها میشد.
دیگه گفتیم پرو بگیریم تا ورشکست نشدیم:rolleyes:

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به حق طبیعی خودمون که باید بخریمش ...

میگم همین که مدام اس ام اسش میاد که اینترنت پرو شامل حال شما شده با خرید ۲۰ میلیون ریال و....

بعد اگه همینه آیا میشه ب اپلیکیشن های خارجی وصل شد
مخصوصاً ولت ها؟!

بخاطر پدر و مادر همسرم که اون طرفن و ما تقریبا هر روز مجبور بودیم بهشون زنگ میزدیم و اگه نمیزدیم نگران میشدن. هر سری هم 300، 400 هزار تومن هزینه تماس‌ها میشد.

حميدرن

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با پیام رسان بله راحت و بی دردسر و تصویری می شه صحبت کرد.

*mahdieh*

کاربر ممتاز

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره میشه

بله ما هم گفتیم بهشون که بله نصب کنین ولی یه نفر خیلی خیلی گرامی بهشون اجازه نمیداد!!!
.
ب اینکه چرا آخه :|
ممنون حالا ک ریزشی هست و فکر نکنم اینا سر قول و قرارشون بمونن تا تقی به توقی بخوره باز قطع میکنن:|

شبگرد23

عضو فعال شعر نو
کاربر ممتاز
به اینکه چه چطوری پرو گرفتی؟

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
ب اینکه چقدر زور بشنویم ؟
ب اینکه برای من هم پیام دریافت پرو اومد، تا حالا که مقاومت کردم، تلفن ب خارج رو آزاد زدم

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به ابر انسان هایی که تا ۲۰۳۵ معرفی میشن ! انسان هایی که اینترنت بصورت مستقیم وصل هستن ، می تونن خیلی کارا انجام بدن !

و بقیه ای که قرار محدودتر بشن ، به اینکه اگر خیلی از انسان ها ، مخصوصا افراد مشهور و قدرتمند نرو لینک بذارن ، پشت سرش بقیه هم برن بذارن ، بعد ی قانون تصویب کنن هرکی نرولینک نداره انسان نیست یا حقوق شهروندی و فلان نداره نمی تونه حساب بانکی داشته باشه یا رانندگی کنه و... بعدش دیگه حتی تو افکارت یا تو خوابت هم کنترل بشی

به اینکه هوش مصنوعی جواب خیلی از سوال ها را نمیده و میگه خوب نیست و اخلاقی نیست و... ولی کسانی که دسترسی مستقیم دارند و اطلاعات محرمانه دارن و هوش مصنوعی خودشون را با اطلاعات غیر عمومی اموزش دادن ، چقدر پیشتاز تر از بقیه هستند و....