سلام انرژیم ته کشیدهبه اینکه فروتن غیبت داره چرا نیست

خدا بخیر کنه منم خوابشو میدیدم.یجوری ام موج انفجار منو گرفته بود وقتی بیدار شدم فک میکردم همه چی واقعیهمنم
به کامنت دوستان که میگن جنگ میشه و من دیشب خوابش رو دیدم![]()

نه خواب من انفجار نداشت.خدا بخیر کنه منم خوابشو میدیدم.یجوری ام موج انفجار منو گرفته بود وقتی بیدار شدم فک میکردم همه چی واقعیه![]()
من یه انفجار خیلی بزرگ دیدم بعد دیدم همه مردم دارن میرن سمت جایی که منفجر شده میگن شهربازیو زده.منم بچمو بغل کردم میرم سمت انفجار(واقعا چرا اینکارو کردم؟)همین که رسیدم یه صدای بلند دیگه اومد موجش منو گرفت بیدار شدم دیگه پایانش باز بود. آخرش نفهمیدم زنده موندم یا مردمنه خواب من انفجار نداشت.
خواب دیدم که کنار پنجرهم که یهو میبینم یه هواپیمای دو سرنشین داره نزدیک میشه و همینکه خیلی نزدیک به خونه شد، یه نفر از توش ایجکت میکنه بیرون با چترنجات داره میاد روی زمین و یه موتور هم بهش وصله و همینکه به زمین میرسه در صدم ثانیه چتر رو جمع میکنه و با موتور گاز میده و میره.
من انقدر توی خواب وحشت کرده بودم و هی میگفتم وای پس این سری دیگه دارن نفر میارن داخل و حتما یه عملیات مخفی میخوان انجام بدن که حتی این حس توی خواب انقدر قوی بود که من خودم رو پشت پرده قایم کرده بودم که اونا منو نبینن و متوجه نشن که من دیدمشون.

بگردم بچهم رو، چرا من نفهمیدمبه اینکه گویا امروز روز جهانی پسر بوده
پسرای باشگاه روزتون مبارک

عزیزم فردا هم براش کادو بخری ذوق میکنهبگردم بچهم رو، چرا من نفهمیدم
بچهم هی روز دختر میشه ناراحت میشه که چرا روز پسر نمیشه، حالا امروز من متوجه نشدم که روز پسره
باید فردا براش جبران کنم![]()
به اینکه یه قفل حجمی رو برنامه گذاشته که امکان شکستن ندارهبه اینکه اون اگه فروشندهی خوب و آیندهداری بود حتما جوابت رو میداد.
مشتری مداری و خدمات پس از فروش، مشتریت رو دائمی میکنه.
با پول بیزبونبه اینکه چطور اکثرن ب نت جهانی وصلن!!!!!!
میگم همین که مدام اس ام اسش میاد که اینترنت پرو شامل حال شما شده با خرید ۲۰ میلیون ریال و....
بعد اگه همینه آیا میشه ب اپلیکیشن های خارجی وصل شد
مخصوصاً ولت ها؟!
با پول بیزبون
ما که مجبور به خرید شدیم وگرنه امکان نداشت بگیریم.
بخاطر پدر و مادر همسرم که اون طرفن و ما تقریبا هر روز مجبور بودیم بهشون زنگ میزدیم و اگه نمیزدیم نگران میشدن. هر سری هم 300، 400 هزار تومن هزینه تماسها میشد.
دیگه گفتیم پرو بگیریم تا ورشکست نشدیم![]()
با پیام رسان بله راحت و بی دردسر و تصویری می شه صحبت کرد.با پول بیزبون
بخاطر پدر و مادر همسرم که اون طرفن و ما تقریبا هر روز مجبور بودیم بهشون زنگ میزدیم و اگه نمیزدیم نگران میشدن. هر سری هم 300، 400 هزار تومن هزینه تماسها میشد.
آره میشهبه حق طبیعی خودمون که باید بخریمش ...
بله ما هم گفتیم بهشون که بله نصب کنین ولی یه نفر خیلی خیلی گرامی بهشون اجازه نمیداد!!!با پیام رسان بله راحت و بی دردسر و تصویری می شه صحبت کرد.
ب اینکه چرا آخه :|آره میشه
بله ما هم گفتیم بهشون که بله نصب کنین ولی یه نفر خیلی خیلی گرامی بهشون اجازه نمیداد!!!
.
به اینکه چه چطوری پرو گرفتی؟با پول بیزبون
از طرف محل کار اسامی و شماره موبایلها رو فرستاده بودن، پیامش اومد.به اینکه چه چطوری پرو گرفتی؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3720 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |