همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه اگه خام مهندس همه بچه های باشگاه (همین چندنفری که فعالیم) را دعوت کنه ، اونوقت بچه ها میبننن که چقدر باکلاس و منظم و مرتب هستش
به اینکه دیگه از سنم گذشته که با این حرفها گول بخورم😁

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه هفته پیش چقدر دنبال خانم مهندس گشتم؟
از خیابون فروردین تا شهریور مرکزی و بعدش از فروردین تا شهریور شرقی را پیاده رفتم اما نبود
بعدش رفتم رستوران مرغ ، اونجا هم گفتند نمیشناسیم
بعد رفتم کافه رستوران فیوره و رستوران عمارت ، اونا هم نمیشناختن
بعد رفتم فروشگاه زنانه شهر قشنگ ، گفتم اینجا دیگه حتما سر زده ، اما گفتن نمیشناسیم
فکر کنم همشون ازخانم مهندس حساب میبرن و بخاطر همین گفتن نمیشناسیم

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه هفته پیش چقدر دنبال خانم مهندس گشتم؟
از خیابون فروردین تا شهریور مرکزی و بعدش از فروردین تا شهریور شرقی را پیاده رفتم اما نبود
بعدش رفتم رستوران مرغ ، اونجا هم گفتند نمیشناسیم
بعد رفتم کافه رستوران فیوره و رستوران عمارت ، اونا هم نمیشناختن
بعد رفتم فروشگاه زنانه شهر قشنگ ، گفتم اینجا دیگه حتما سر زده ، اما گفتن نمیشناسیم
فکر کنم همشون ازخانم مهندس حساب میبرن و بخاطر همین گفتن نمیشناسیم
به اینکه:
چه همه جا رو هم گشتی، خیلی هم نزدیک شده بودی😂

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه امروز یه خانومی برای ماشین شارژی پسرم بهم زنگ زد. میگفت این ماشین رو برای کادوی تولد یه پسری که پدر و مادر نداره و توی بهزیستی زندگی میکنه میخوام.فردا تولد پسره ست. امروز غروب میخواد بیاد ماشین رو ببره.
ضمن اینکه داشتم فکر میکردم برای تولد این بچه همچین هزینه ی سنگینی داره میکنه، داشتم به این فکر میکردم که منم یه کمکی بکنم. چندتا از عروسک های پسرم رو بدم که ببره براشون، اتفاقا خودم خیلی وقته قصدش رو دارم ولی نتونستم برنامه ریزی کنم برای انجام دادنش. یادم باشه آدرس بهزیستی رو هم ازش بگیرم.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه امروز یه خانومی برای ماشین شارژی پسرم بهم زنگ زد. میگفت این ماشین رو برای کادوی تولد یه پسری که پدر و مادر نداره و توی بهزیستی زندگی میکنه میخوام.فردا تولد پسره ست. امروز غروب میخواد بیاد ماشین رو ببره.
ضمن اینکه داشتم فکر میکردم برای تولد این بچه همچین هزینه ی سنگینی داره میکنه، داشتم به این فکر میکردم که منم یه کمکی بکنم. چندتا از عروسک های پسرم رو بدم که ببره براشون، اتفاقا خودم خیلی وقته قصدش رو دارم ولی نتونستم برنامه ریزی کنم برای انجام دادنش. یادم باشه آدرس بهزیستی رو هم ازش بگیرم.

آدم اگر امکانش رو داشته باشه قشنگه ازین کارها بکنه

اگر ی روزی به رفاه مالی برسم سر پرستی بچه ای رو به عهده میگیرم یا یه موسسه خیریه درست می کنم

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به دانش آموزانم که فردا کنکور دارن و دو هفته است هر شب بهم زنگ میزنن و از استرس گریه می کنن،گاهی فکر می کنم چرا باید کنکور اینقدر برای ما غول باشه و اینقدر به روح و روانمون آسیب بزنه!

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آدم اگر امکانش رو داشته باشه قشنگه ازین کارها بکنه

اگر ی روزی به رفاه مالی برسم سر پرستی بچه ای رو به عهده میگیرم یا یه موسسه خیریه درست می کنم
بیا سرپرستی منو به عهده بگیر 8-) به شرطی ک علاوه بر پول ، قدرت هم داشته باشی !
من خانواده اصلیم رو دیگه به عنوان حامی و ... ندارم .. دیگران و ... هی هم منو تهدید میکنن ک میندازیمت تیمارستان یا بیمارستان یا زندان ... :| :(

آخرین ویرایش:

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به دانش آموزانم که فردا کنکور دارن و دو هفته است هر شب بهم زنگ میزنن و از استرس گریه می کنن،گاهی فکر می کنم چرا باید کنکور اینقدر برای ما غول باشه و اینقدر به روح و روانمون آسیب بزنه!
اگه ناراحت نمیشین یه خاطره از کنکور بگیم؟ :d

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه خواهش می کنم، بفرمایید،فقط امیدوارم دیگه این دفعه مراقب جلسه کنکورتون رو نزده باشین🤪
نه ی جور دیگه از خجالتش در اومدم :ی
البته چندین مرحله کنکور دادم شاید بالای ۵-۶ بار رشته های مختلف شرکت کردم هر کدوم یه داستان جدا داره
ولی یک بار که دبیرستان بودم از طرف مدرسه ثبت نام کردیم برای آزمون آمادگی کنکور
اول سال بود و من اصن چیزی نخونده بودم خلاصه نشستیم سر جلسه مراقب آبنبات اورده بود هرکی یکی بر میداشت من دو مشت برداشتم اون بنده خدا روش نمیشد بگه چرا بردی گفتم استرس میگیرم اینا ضد استرسه منم ک از سر اجبار برده بودن امتحان حوصله م نمی کشید حتی سوالات رو بخونم . گفتم کی میدونه برگه ی جواب ها رو اوردم با مداد فقط پر میکردم سوالات رو نخوندم خلاصه تموم شد و چندین هفته گذشت
نتایج که اومد فقط دیدم پلاکارد زدن تو حیاط نوشتن جناب (تیک تاک ) کسب مقام دوم استانی آزمون فلان را به شما تبریک می گوییم.
ریاضی ۹۷٪ فیزیک ۸۸٪ و... :eek: خلاصه اینکه منم به روی خودم نیاوردم گفتم درس خوندم زحمت کشیدم سه ماه شهریه مدرسه رو مدیر از جیب خودش داد گفت ما باید از زحماتت قدر دانی کنیم

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه فردا جمعه س باز قراره شش صبح اتومات از خواب بیداربشم:ROFLMAO:
به اینکه متاسفانه منم همین شدم🤦‍♀️
قبلا این قابلیت رو داشتم که میتونستم تا هر وقت بخوام بخوابم ولی الان دیگه نه، قبل از 7 بیدار میشم همیشه😕

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه ی جور دیگه از خجالتش در اومدم :ی
البته چندین مرحله کنکور دادم شاید بالای ۵-۶ بار رشته های مختلف شرکت کردم هر کدوم یه داستان جدا داره
ولی یک بار که دبیرستان بودم از طرف مدرسه ثبت نام کردیم برای آزمون آمادگی کنکور
اول سال بود و من اصن چیزی نخونده بودم خلاصه نشستیم سر جلسه مراقب آبنبات اورده بود هرکی یکی بر میداشت من دو مشت برداشتم اون بنده خدا روش نمیشد بگه چرا بردی گفتم استرس میگیرم اینا ضد استرسه منم ک از سر اجبار برده بودن امتحان حوصله م نمی کشید حتی سوالات رو بخونم . گفتم کی میدونه برگه ی جواب ها رو اوردم با مداد فقط پر میکردم سوالات رو نخوندم خلاصه تموم شد و چندین هفته گذشت
نتایج که اومد فقط دیدم پلاکارد زدن تو حیاط نوشتن جناب (تیک تاک ) کسب مقام دوم استانی آزمون فلان را به شما تبریک می گوییم.
ریاضی ۹۷٪ فیزیک ۸۸٪ و... :eek: خلاصه اینکه منم به روی خودم نیاوردم گفتم درس خوندم زحمت کشیدم سه ماه شهریه مدرسه رو مدیر از جیب خودش داد گفت ما باید از زحماتت قدر دانی کنیم
به اینکه آزمون آمادگی کنکور چیه؟ استان؟🤓
من خوب نفهمیدم برگه ی جوابها چیه؟ مگه آزمونتون تستی نبوده؟ در کل متوجه نشدم🤪
تنها چیزی که فهمیدم خداروشکر کسی رو نزدین🤪

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه آزمونی برگزار میکردن به اسم مرعات برای تیزهوشان استانی
بود کلی تبلیغش میکردن بعد دو سال حدف شد
همون پاسخ نامه منظورم بود
پ.ن ؛ چرا چشماتون لوچ شده :ی

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه شما چند سالته؟ 🤔
الان رو نمیدونم ولی زمان ما غیر از سال آخر دبیرستان، سالهای قبلش هم میتونستی آزمون دانشگاه آزاد رو شرکت کنی.
من سال سوم دبیرستان برای تجربه ی نحوه ی برگزاری و آشنایی با کنکور، توی کنکور شرکت کردم، مهندسی کامپیوتر قبول شده بودم😁

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه شما چند سالته؟ 🤔
الان رو نمیدونم ولی زمان ما غیر از سال آخر دبیرستان، سالهای قبلش هم میتونستی آزمون دانشگاه آزاد رو شرکت کنی.
من سال سوم دبیرستان برای تجربه ی نحوه ی برگزاری و آشنایی با کنکور، توی کنکور شرکت کردم، مهندسی کامپیوتر قبول شده بودم😁
مهدیه جان الان هم میشه کنکور داد مثلا دانش آموز یازدهمی کنکور می تونه بده ولی فقط برای اینکه با محیط آشنا بشه ولی نمی تونه انتخاب رشته کنه
زمان من هم امکان کنکور دادن بود ولی انتخاب رشته نه

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه آزمونی برگزار میکردن به اسم مرعات برای تیزهوشان استانی
بود کلی تبلیغش میکردن بعد دو سال حدف شد
همون پاسخ نامه منظورم بود
پ.ن ؛ چرا چشماتون لوچ شده :ی
من تا حالا مرعات نشنیدم،دارم فکر می کنم سن شما باید خیلیییییییی زیاد باشه شما از جوانان دوره انقلاب محسوب میشین؟🤓چون کتکهاتون هم به اون دوره میخوره ولی اون دوره که مدرسه غیر انتفاعی نبوده🤪

بهم حق بدین چشمام لوچ بشه!نماینده ی کلاس بودن کجا و تقلب کردن کجا!حقا مدیر و معاون مدرستون انتخاب شایسته ای داشتن😅

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تا حالا مرعات نشنیدم،دارم فکر می کنم سن شما باید خیلیییییییی زیاد باشه شما از جوانان دوره انقلاب محسوب میشین؟🤓چون کتکهاتون هم به اون دوره میخوره ولی اون دوره که مدرسه غیر انتفاعی نبوده🤪

بهم حق بدین چشمام لوچ بشه!نماینده ی کلاس بودن کجا و تقلب کردن کجا!حقا مدیر و معاون مدرستون انتخاب شایسته ای داشتن😅

شما متولد دهه ی ۹۰ هستین؟ تاریخ عضویتتون که اینو نشون نمیده شایدم اکانت یه بنده خدای دیگه رو خریدین :ی
شما اگه کتک کاری تو مدرسه ندیدین بخاطر اینکه مدرسه دخترونه مراعات میکردن یه کم کمتر
+
من تقلب نکردم فقط شانسی زدم و درست در اومد بعدش دیگه همچین اتفاقی تکرار نشد

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما متولد دهه ی ۹۰ هستین؟ تاریخ عضویتتون که اینو نشون نمیده شایدم اکانت یه بنده خدای دیگه رو خریدین :ی
شما اگه کتک کاری تو مدرسه ندیدین بخاطر اینکه مدرسه دخترونه مراعات میکردن یه کم کمتر
+
من تقلب نکردم فقط شانسی زدم و درست در اومد بعدش دیگه همچین اتفاقی تکرار نشد
دهه ی ۹۰؟ شاگردام الان جز دهه ی هشتاد هستن!
خرید اکانت؟چرا آخه!چه نیازی به این کار هست.
این شدت کتک کاری که شما گفتین پدرم تعریف می کنن زمان ایشون اینطوری بودن،برام خیلی عجیب بود.
آخه بالا گفتین گفتم کی میدونه برگه جوابها رو اوردم
پس اشتباه متوجه شدم.

موفق باشین🌹

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دهه ی ۹۰؟ شاگردام الان جز دهه ی هشتاد هستن!
خرید اکانت؟چرا آخه!چه نیازی به این کار هست.
این شدت کتک کاری که شما گفتین پدرم تعریف می کنن زمان ایشون اینطوری بودن،برام خیلی عجیب بود.
آخه بالا گفتین گفتم کی میدونه برگه جوابها رو اوردم
پس اشتباه متوجه شدم.

موفق باشین🌹
شوخی کردم ینی متوجه نشدین
.
تنبیه تو مدارس الانم هست فقط اگر باشه برخورد میشه یا فیلمش رو میگیرن پخش میکنن
اون موقه هم بود فقط دیگه رفتیم دبیرستان گفتن زشته دست بلند کنیم بهتون احترام خودتون نگه دارین میاین مدرسه :d

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه چرا چند روزه بهار جون رو زیاد نمیبینم اینجا‌؟ 🤔