سپاس مدیر نغمهبه اینکه آقا مهدی خسته نباشند
به اینکه برم بخوابم
تشکرسپاس مدیر نغمه![]()
به اینکه شاید با خلوص نیت ارسال نشدهبه اینکه چرا پستم توی تالارکامپیوتر پاک شده؟مشکلش چی بود؟
به اینکه بلاخره محسن کلاس ویولن ثبت نام کرد یا نهبه اینکه خونه اومدنم به فردا نرسید و نصفه شبی رسیدم خونه
به اینکه این ماه خرجم زیاد بود ماه بعد باید ویولن بخرم و ثبت نام کنمبه اینکه بلاخره محسن کلاس ویولن ثبت نام کرد یا نه![]()
گلم خیلیا شرایط سخت داشتن ، حالا منو دقیقا تو همین شرایط قرار دادن . تا تلاقی و انتقام اونا گرفته بشه . لعنت به همشون ؟! ملعون هابه اینکه منظور یاس عزیز چی میتونه باشه؟![]()
به اینکه:گلم خیلیا شرایط سخت داشتن ، حالا منو دقیقا تو همین شرایط قرار دادن . تا تلاقی و انتقام اونا گرفته بشه . لعنت به همشون ؟! ملعون ها
آره عزیز دنیا گرده اونقدر می چرخه و می چرخه ویه روز یادمون میاره که چی سر بقیه آوردیم .. زندگی مثل تاس میچرخه !به اینکه:
روزگار همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه، آدمهایی که الان توی روزهای خوش خودشون هستن و بیخبر از حال بد بقیه زخم زبون میزنند و حتی تلاش میکنند که حال بقیه رو بد کنند، بدونند روزهای خوش فقط برای اونا نیست، نوبت بقیه هم میرسه، اونوقت روشون میشه توی چشمهای طرف مقابل نگاه کنند؟ ازین آدمها باید گذشت و رد شد.
من منتظر اون روزهام، یک سری آدمهایی هستند که توی چندسال گذشته قلبم رو شکستن و آزارم دادن، روزهای خوش من خیلی نزدیکه، همین چند ماه آینده،من برای اون روزم از الان برنامه ریختم، اون روز میخوام جوری با یک لبخند از ته دل توی عمق چشمهاشون نگاه کنم و شادیم رو نشونشون بدم که خودشون همه ی حرفهاشون رو تک به تک یادشون بیاد.
به اینکه مازندرانی ها همیشه قهرمانندبه پیروزی حسن جان یزدانی که واقعا دمش گرم
به اینکه اکثر مازندرانی های پیروز همشهری ما هستنبه اینکه مازندرانی ها همیشه قهرمانند![]()
به اینکه مگه شما جویباری هستین؟ یا مثلا آملی؟به اینکه اکثر مازندرانی های پیروز همشهری ما هستن![]()
به اینکه:به اینکه دم شمالیا گرم
به اینکه دلم واسه شمال تنگ شده
به اینکه بازم از این قهرمانیا بیارینبه اینکه:
خواهش میکنم، به هر حال ما هستیم برای همین قهرمانی ها دیگه![]()
به اینکه کار دیگه ای جز قهرمانی بلد نیستیمبه اینکه بازم از این قهرمانیا بیارین![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1267 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2026 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |