همکاری گروهی جهت تهیه نقشه شابلون های مورد نیاز آزمون نظام مهندسی

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان به جای این همه کار و خرج اضافی میدونین چیکار کنین ؟

اول خجالت می کشیدم روشمو بگم گفتم بهم میخندین ولی هر چه بادا باد

من اونایی که به نظرم می رسید رو تو اتوکد کشیدم بهد پلات گرفتم رو مقوا و با کاتر مرتب در آوردم

اون قسمت هایی که در آوردم برا حل پلان میخوام استفاده کنم و هزار بار تو چکنویس هی نکشم

اون قسمت هایی رو هم که خالیه بزارم و خطه دورشو بکشم و حدودی با خط کش آفست کنم

مشاهده پیوست 212106

مشاهده پیوست 212107

واااا!!!!!! چرا بخندیم! چیزه خنده داری نیست اینم یه روشه! فقط اون پله 4 بازو رو ازش استفاده نکینین از نظر آتش نشانی مشکل داره هم چشم پله ش دودکشی عمل میکنه تو حریق

ali kocholomoch

عضو جدید
واااا!!!!!! چرا بخندیم! چیزه خنده داری نیست اینم یه روشه! فقط اون پله 4 بازو رو ازش استفاده نکینین از نظر آتش نشانی مشکل داره هم چشم پله ش دودکشی عمل میکنه تو حریق

ممنون
میدونین استاد ما میگه چون درب جداکننده داریم و ضد حریق محسوب میشه موردی نداره چشم پله بزاریم
من خودمم از آتش نشانی پرسیدم گفتن همچین موردی نیست

:Dخلاصه مغزه من تا این حد کار می کرد حالا پنجشنبه ایشالا می رسم و با کاتر همشونو در میارم

holooooooo

کاربر ممتاز
ممنون
میدونین استاد ما میگه چون درب جداکننده داریم و ضد حریق محسوب میشه موردی نداره چشم پله بزاریم
من خودمم از آتش نشانی پرسیدم گفتن همچین موردی نیست

:Dخلاصه مغزه من تا این حد کار می کرد حالا پنجشنبه ایشالا می رسم و با کاتر همشونو در میارم
اصلا بیخیال بحث حریق..
میدونین چون باکس پله اش حجیم میشه واسه درآوردن پارکینگ به مشکل میخورین

artur25

عضو جدید
سلام
ببخشید من نتونستم همه پستا رو بخونم و نفهمیدم آخرش قضیه این شابلونا چی شد؟
امکان تهیش هست یا نه؟ یکی کمک کنه ازین گیجی در بیام

DDDIQ

مدیر ارشد
با سلام خدمت دوستان خوبم مهندسان معمار محترم
راستش کلیت این تاپیک بر خلاف قوانین ( تخلف لینک کردن به سایت های دیگر خرید اینترنتی ) هست ولی از آنجایی که نزدیک آزمون هست و در طول تاپیک جدا از حاشیه های مطرح شده راهنمایی و مشورت هایی در رابطه با طریقه ترسیم و چگونگی ساخت شابلون مطرح شده , به احترام خواست کلی دوستان که همگی از معماران حرفه ای و فارغ التحصیل هستند تاپیک موقتا حذف نشده ! تا بعد از آزمون در رابطه با تاپیک تصمیم لازم گرفته بشه و احتمالا پست های مفید و قابل استفاده منتقل شود ...

ولی خواهش میکنم لطقا از پرداختن به حاشیه ها خودداری و در استفاده از کلمات دقت بفرمائید تا مجبور به حذف کلی تاپیک طبق قوانین سایت نشویم و
باز هم درخواست میکنم بعد از این پست از هر گونه ادامه تنش و کدورت اجتناب بفرمائید
سپاسگزارم از توجه دوستان

آخرین ویرایش:

saraafsoon

عضو جدید
سلام
ما چند روزه داریم فایل شابلون تهیه می کنیم و مرحله به مرحله نقصاشو بر طرف می کنیم
اول از سایت ازمون خریدیم که به درد نخور بود
روش اصلاح انجام دادیم بعد هم از یک موسسه خریدیم که اونم ناقص بود و باز اصلاح خودمونو لازم داشت
الان 2 تا فایل آخرمون این دوتاست که البته توی فایل اول برش نیاز به یه کادر داره که باید اصلاح کنیم و توی دومی هم چون مال کسی بوده اشتباها چشم پله گذاشته که باید حذف شه
فعلا فایلاشو می ذارم تا اگه ایراد دیگه ای به نظر کسی رسید بگه
انشالا فردا شب فایل نهاییشو می ذارم
البته ما چون نظارتو اجرا هم داریم احتمالا زود تر از 5 شنبه خودمون برای برش نبریم که قطعا مطمئن شیم بی مشکله
من سالهاست توی این سایت عضوم همیشه توی سایت مبنا بر کمک بوده به نظر من جای خرید و فروش اینجاها نیست حیفه محیط باشگاه رو خراب کنیم
دوباره تاکید می کنم که فایلها نهایی نیستن و هنوز ایراد دارن
دوست عزیز چرا سقف اسانسورو وپلتو یه تیکه نمیگیره یه دفعه یه تیکه بگیر سقف اسانسورت که زیادتره راه پلتو با ان هماهنگ کن
مقیاس کارت چنده ؟به نظراسانسور1.6*1.9 درنظرنگرفتی مبحث4 ویرایش جدید برای معلولین همچین ابعادیم داده خوبه که جاکم میگیره

sweet.roonak

کاربر فعال
من که کمکی نکردم ولی اون کساییکه برا شابلون وقت گذاشتن حقشونه فایلشو داشته باشن.
تا امتحان فرصتی نموده خواهشا جو رو متشنج نکنین
همگی موفق باشین

vertex

اخراجی موقت
تشکر از مدیر سایت و اعلام عدم فروش فایل شابلون

تشکر از مدیر سایت و اعلام عدم فروش فایل شابلون

از مدیر سایت بابت حذف پست هایی که مفید نبودند تشکر میکنم از این که این صفحات رصد میشه احساس خوبی به آدم دست میده . دوستان من فایل شابلون رو دیگه به هیچ بنی بشری نمیفروشم پولشون رو هم پس دادم و میدم . هر کی خواست برش خوردشو براش میفرستم هر جای ایران هم باشه بالاخره یه جوری به دستش میرسونم تا قبل امتحان . من و دوستان دیگه که زحمت کشیدن امیدواریم تونسته باشیم کمکی هر چند کوچک کرده باشیم . با آزوی موفقیت برای همه .

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
بچه هایی که فایل شابلون رو میخواستن برای بنده خیلی کمه و مواردی که به نظر خودم مهم بوده رو گذاشتم....شاید برای الان کسی وقت نداشته باشه...
من این فایل رو برای عموم میزارم...فقط هر کسی این فایل به دستش رسید حتی شده 1000 تومن به سازمان کودکان سرطانی واریز کنه...در این صورت من به شخصه اصلا مشکلی باهاش ندارم...
دیگه خودتون قاضیه خودتون پیش خدا....
این 1000 تومن 2000 تومن حتی 10000 ازمون هیچی کم نمیکنه...شاید دلی باهاش شاد شه یا دردی باهاش درمان بشه...
به امید شفای همه مریضان...مخصوصا کودکان که واقعا نارحت کنند....
اینم سایتش:
http://www.mahak-charity.org/main/fa;)
فقط خواهشی که دارم این کاررو که خیلی کوچیکه انجام بدید....اگر تنها جهت استفاده باشه مدیون من نیستید مدیونه اون کودکان میشید و خدای خودتون....
همگی موفق باشید
http://uplod.ir/hmdq1tuj8ywb/shablon.rar.htm

ایشالله همه قبول بشید

vertex

اخراجی موقت
http://azmoonline.com/main/post/182
کسانی که قبلا شابلون آزمونلاین رو تهیه کردند بروند و این نقشه جدیدش رو رایگان دانلود کنند .
ممنون دوست عزیز ما قبل از اینکه شابلون خودمون رو بسازیم اول از آزمون آنلاین خرید کردیم . فایل قبلیش که هیچی در موردش صحبت نشه بهتره . این فایل رو نمیدونم شاید خوب باشه. در ضمن من نمیدونم چرا فایل cad نمیده یه فایل با یه فرمت خاص میده که آدم رو به درد سر میندازه . بعدش هم اینکه اندازه ها رو همون اندازه های اصلی میگیره این باعث میشه بعد برش وقتی با مداد داخلش میکشیم به خاطر ضخامت مداد . هیچوقت اندازه ای که مد نظرمونه رو بهمون نده

آخرین ویرایش:

riahi_arc55

عضو جدید
بچه هایی که فایل شابلون رو میخواستن برای بنده خیلی کمه و مواردی که به نظر خودم مهم بوده رو گذاشتم....شاید برای الان کسی وقت نداشته باشه...
من این فایل رو برای عموم میزارم...فقط هر کسی این فایل به دستش رسید حتی شده 1000 تومن به سازمان کودکان سرطانی واریز کنه...در این صورت من به شخصه اصلا مشکلی باهاش ندارم...
این 1000 تومن 2000 تومن حتی 10000 ازمون هیچی کم نمیکنه...شاید دلی باهاش شاد شه یا دردی باهاش درمان بشه...
اینم سایتش:
فقط خواهشی که دارم این کاررو که خیلی کوچیکه انجام بدید....اگر تنها جهت استفاده باشه مدیون من نیستید مدیونه اون کودکان میشید و خدای خودتون....
همگی موفق باشید

ایشالله همه قبول بشید

با تشکر از خانم مهندس و دیگر دوستان به جهت به اشتراک گذاشتن این فایل و مهمتر از اون بازگرداندن جو خوبی که سالهای سال در اینجا حاکم بوده و همانا جو دوستی و رفاقته که ارزش اون قابل قیاس با چیزی نیست. این فایل اگه ایرادات کوچکی هم داشته باشه قابل رفع هست و یک معمار که خود را برای این آزمون آماده کرده باشه میتونه اونها رو به سلیقه خودش تغییر بده.
ولی بزرگترین مزیتی که این فایل و بعضی فایلهای دیگه دارند اینه که بدون منت در اختیار دوستان قرار گرفته.از تمامی دوستان که با این روحیه در اینجا فعالیت دارند تشکر و آرزوی موفقیت دارم.

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها من عذر میخوام اگه دیر جواب پیامهای خصوصیتونو میدم...5 مین که میگذره 10-12 تا پیام خصوصی دارم تا تک تک خونده بشه و ج بدم طول میکشه...
فکر نکنید قصد جواب ندادن دارم ....
منو ببخشید...:razz:

arch100

عضو جدید
ممنون دوست عزیز ما قبل از اینکه شابلون خودمون رو بسازیم اول از آزمون آنلاین خرید کردیم . فایل قبلیش که هیچی در موردش صحبت نشه بهتره . این فایل رو نمیدونم شاید خوب باشه. در ضمن من نمیدونم چرا فایل cad نمیده یه فایل با یه فرمت خاص میده که آدم رو به درد سر میندازه . بعدش هم اینکه اندازه ها رو همون اندازه های اصلی میگیره این باعث میشه بعد برش وقتی با مداد داخلش میکشیم به خاطر ضخامت مداد . هیچوقت اندازه ای که مد نظرمونه رو بهمون نده

این فایلش با اتوکد 2007 هست و فایل قبلی رو هم با همین فرمت گذاشتن برا دانلود

sam architect

عضو جدید
سلام بچه ها خواستم از شما ها کسب تکلیف کنم البته با توجه به پیغام خصوصی هایی که شما عزیزان برام ارسال کردین ، سایت ازمونلاین فایل جدید شابلون هاشو گذاشته برای خرید و برای کسانی که قبلا خرید کردن بصورت رایگان من هم با توجه به اینکه سر گروه شده بودم و از طرف دوستان عزیز این پکیج رو تهیه کردم و بهشون رسوندم حالا با توجه به اینکه وقت کمه و ایمیل دوستان عزیز که تو خرید همکاری کردن و مبلغ رو واریز کردن من ندارم گفتم از شماهایی که تو خرید این شابلون بودین اجازه بگیرم و شابلون رو برای همه دوستان قرار بدم چه اونهایی که پول دادن و انهایی که تو گروه خرید نبودنو پولی پرداخت نکردن.
خواهشا دوستانی که با بنده همکاری کردند و مبلغ رو پرداخت کرده بودند نظر بدند تا من هم خدایی نکرده مدیون شماها نباشم. اگر از جمع 18 نفری که بودیم 9 نفر به من پیغام خصوصی بدن که بگن موردی نداره بنده این فایلو برای دانلود عموم بچه ها قرار میدم. فقط تا ساعت 11 بهم بگید که موافق اینکار هستید یا نه چون وقت خیلی کمه. ممنونم
;)

forough sh

عضو جدید
بچه ها یکی کاربرد (کاتالوگ) تی رول رو گذاشته بود
هر چقدر گشتم ندیدم لطف میکنید دوباره بذارید
ممنون

vertex

اخراجی موقت
این فایلش با اتوکد 2007 هست و فایل قبلی رو هم با همین فرمت گذاشتن برا دانلود
نه خیر دوست عزیز جهت آگاهی : فایل فرمتش xps بود که بعدا جناب sam architect زحمت کشیدند درخواست دادن و دریافت کردند . که همون موقع هم خیلی ها نمیدونستن چیکار باید بکنند و چطور پرینت بگیرند و یا برش بزنند . اگر زحمت sam architect نبود الان بچه ها همون فایل xps رو داشتن و از فایل cad خبری نبود . ولی مثل اینکه ایندفعه فایل cad رو گذاشتن ولی باز هم اندازه ها مشکل داره . هاشور دیگه چیه ؟ این فایل اصلا آماده ی برش نیست ولی میشه ادیت و اصلاحش کرد . هر چند زمانبره و به آزمون این دوره نمیرسه . من دارم فکر میکنم که چرا این سایت به این بزرگی اول میاد یه شابلون میده که پر ایراده بعد میاد اصلاحش میکنه و مثلا زیادترش میکنه ( آخه پله گرد توی آزمون کجا موضوعیت داره ؟ ) به نظر من حد اقل قبل برش اصلاحات رو انجام بدین با این سیستمی که کار کرده لیزر هزار بار باید بره و بیاد پول برشتون خیلی میشه . از ما گفت بود . اگه میخواین استفاده کنین اصلاحش کنین اول .

آخرین ویرایش:

archi_arch

مدیر بازنشسته
اقایون، خانومها!! اینجا هیچکس علاقه ای نداره بدونه تو پیغامهای خصوصی شما چه حرفهایی رد و بدل شده و کی چیکار کرده! لطفا این بحثهاتونو همونطور خصوصی ادامه بدید!!

همچنین اصلا اهمیتی نداره که قبلا کی چی بلد نبوده و از کی پرسیده و .... مهم اینه که الان داریم همه از هم یادمیگیریم. چه قبلا میدونستیم چه نمیدونستیم وپرسیدیم. اینجا میایم که از هم یادبگیریم . اگه همه چیو میدونستیم اینجا نبودیم.
درباره شابلون هم اینجا بحث کلکل نیست و واسه هیشکی مهم نیست کی داره شابلون بهتری میکشه!! اگه ایرادی میبینید لطفا اروم و با دلیل جواب همدیگرو بدید و ایرادات رو بیان کنید. یار کشی که نمیکنیم!

سلام بچه ها خواستم از شما ها کسب تکلیف کنم البته با توجه به پیغام خصوصی هایی که شما عزیزان برام ارسال کردین ، سایت ازمونلاین فایل جدید شابلون هاشو گذاشته برای خرید و برای کسانی که قبلا خرید کردن بصورت رایگان من هم با توجه به اینکه سر گروه شده بودم و از طرف دوستان عزیز این پکیج رو تهیه کردم و بهشون رسوندم حالا با توجه به اینکه وقت کمه و ایمیل دوستان عزیز که تو خرید همکاری کردن و مبلغ رو واریز کردن من ندارم گفتم از شماهایی که تو خرید این شابلون بودین اجازه بگیرم و شابلون رو برای همه دوستان قرار بدم چه اونهایی که پول دادن و انهایی که تو گروه خرید نبودنو پولی پرداخت نکردن.
خواهشا دوستانی که با بنده همکاری کردند و مبلغ رو پرداخت کرده بودند نظر بدند تا من هم خدایی نکرده مدیون شماها نباشم. اگر از جمع 18 نفری که بودیم 9 نفر به من پیغام خصوصی بدن که بگن موردی نداره بنده این فایلو برای دانلود عموم بچه ها قرار میدم. فقط تا ساعت 11 بهم بگید که موافق اینکار هستید یا نه چون وقت خیلی کمه. ممنونم
;)

خسته نباشید از کیسه خلیفه میبخشید!؟ :D
لطفا خودتون پستتون رو حذف کنید. این درست نیست که شما جمعی پول بذارید و یه فایلی رو که شخصی برای فروش گذاشته بخرید و بعدم رایگان پخشش کنید!!! اون شخص اگه میخواست میتونست رایگان بذاره ولی خب زحمت کشیده و خواسته از زحمتش پول دربیاره و شما حق ندارید چیزی رو که از اول برای فروش بوده خودسرانه رایگان دراختیار بقیه بذارید. رضایت کسایی که پول دادن مهم نیست! رضایت خود صاحب کار ملاکه. اگه خیلی مایلید فایلی که خودتون درست کردید رو برای استفاده همه بذارید. شما فقط اختیاردار زحمات خودتونید نه کس دیگه! پس لطفا فایل رو حذف کنید. این برخلاف اخلاق و قوانین کپی رایت و باشگاست.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم سایتش:
همگی موفق باشید

ایشالله همه قبول بشید

عارفه من نمیتونم این فایلو بردارم...میشه راهنماییم کنی
خواهشن..

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 212277
بیا دوستم این شابلون عارفه...با اجازت عارفه جان

قربونه دستت...
اسن نمیدونم چرا نمیشد...
حالا نوشتم ولی فک نمیکردم کسی الان ب فکر کسی دیگه باشه تو این شرایط..مرسی مهربووون
والا اسن نمیدونم چیکار کنم تازه میخام برم ی پرینت ازینا بگیرم برا اون حالتی ک کاربن میکنیم...
راستی من اتوکد ندارم..فایله عارفه اماده برا برشه؟؟؟ینی من همینطوری معمولی نمیتونم ازش استفاده کنم...
ی چیز دیگه میخام برم چسب کاغذی و مداد و نوک مدادو ازین چیزا بخرم...برا سر جلسه چیز مهمی هس ک من ندونمو باید ببرمو لطفن گوشزد کنید..
تورو خدا کمکم کنید...
راستی امتحانات چطو بود؟؟شیری یا روباه؟البته شما گلی.

holooooooo

کاربر ممتاز
قربونه دستت...
اسن نمیدونم چرا نمیشد...
حالا نوشتم ولی فک نمیکردم کسی الان ب فکر کسی دیگه باشه تو این شرایط..مرسی مهربووون
والا اسن نمیدونم چیکار کنم تازه میخام برم ی پرینت ازینا بگیرم برا اون حالتی ک کاربن میکنیم...
راستی من اتوکد ندارم..فایله عارفه اماده برا برشه؟؟؟ینی من همینطوری معمولی نمیتونم ازش استفاده کنم...
ی چیز دیگه میخام برم چسب کاغذی و مداد و نوک مدادو ازین چیزا بخرم...برا سر جلسه چیز مهمی هس ک من ندونمو باید ببرمو لطفن گوشزد کنید..
تورو خدا کمکم کنید...
راستی امتحانات چطو بود؟؟شیری یا روباه؟البته شما گلی.

یهو دیدم پستتو دارم سریع پستارو چک میکنم که برم به کارام برسم، آره اتوکده! میخوای پی دی افش کنم؟؟
پرگار بردار شاید رمپ گردشی باشه، گونیا، اشل (من خودم نمیبرم چون با خط کش کار میکنم)
امتحانم 35 تا نظارت زدم، 31 تا اجرا دعا کن قبول شم..
پوستی همینا یادم میاد

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
یهو دیدم پستتو دارم سریع پستارو چک میکنم که برم به کارام برسم، آره اتوکده! میخوای پی دی افش کنم؟؟
پرگار بردار شاید رمپ گردشی باشه، گونیا، اشل (من خودم نمیبرم چون با خط کش کار میکنم)
امتحانم 35 تا نظارت زدم، 31 تا اجرا دعا کن قبول شم..
پوستی همینا یادم میاد

لطف میکنی هلوی عزیز برام پی دی افش کنی.
شرمندتم.
انشالاه قبول میشی...باید صبر کنیم...
من بد دادم اسن رفت پی کارش...
33 تا نظارت زدم.
ممنونم از گفته هات.

holooooooo

کاربر ممتاز
بالا