همکاری گروهی جهت تهیه نقشه شابلون های مورد نیاز آزمون نظام مهندسی

vertex

اخراجی موقت
اندازه برش

اندازه برش

دوستان حتما روی پلکسی 2 میل برش بزنند که اگه 1 میل باشه استحکام و محکمیش کم میشه . بهترین حالت روی 2 میل هستش . در ضمن برای مداد اتود 0.5 طراحی شده . 0.7 توش نمیره 0.3 اندازه ها رو درست نمیده پس همون اتود 0.5 مناسبشه . موفق باشین

Hamed_Ba

عضو جدید
سلام به همگی دوستان
من از آزمون شابلون خریدم اصلا ارزش نداره و خیلی ناقص هست
یکی از بچه ها عکس کاملی از یه شابلون گذاشته بود
کشی هست که شابلن خوب و کامل داشته باشه ؟

archi_arch

مدیر بازنشسته
بچه ها لطفا دیگه ادامه ندید.
جناب ورتکس من به شما پیغام دادم و شرایط خرید رو پرسیدم ولی جوابی نگرفتم. هرچند منم نمیگم کمک زیاد ولی یکی دوپست تاجایی که درتوان و معلوماتم بود کمک کردم و اینها نه بخاطر شراکت تو قسمت فروش که اون موقع خبری از این بحثهای فروش نبود!! و نه بخاطر ازمون که گفتم من شرکت نکردم ولی دوست داشتم نتیجه رو ببینم.

درهرحال ...
این تاپیک، تاپیک تهیه شابلونه و کمک برای تهیه ش و طبق عنوان تاپیک ضمیمه کردن فایل نقشه. پس لطفا حالا که کارتون تموم شده یا لطف کنید بچه هایی که الان یا بعدا مایل به تهیه شخصی شابلون هستن رو با تجربه مفیدی که داشتید راهنمایی کنید، یا جای دیگه تبلیغ شابلون رو ادامه بدید و اجازه بدید از الان به بعد دیگه بقیه کسایی که تمایل به تهیه شابلون دارن از معلومات تاپیک استفاده کنن و باز هم با هم معلوماتشون رو به اشتراک بذارن و شابلونهای شخصی تری برای خودشون درست کنن. لزومی هم نداره همه از یه مدل شابلون استفاده کنن. اگه معلومات باشه همه میتونن واسه خودشون اونطور که راه دستشونه و براشون مانوس تره شابلون رو بسازن و استفاده کنن و نتیجه بهتری بگیرن. هدف تاپیک هم همینه.
پس لطفا دیگه این بحثهارو ادامه ندید.

دوستانی هم که تو این شابلون یا هر شابلون دیگه ای ایراداتی میبینن خیلی خوبه اگه بگن و روال تاپیک مثل قبل بشه و نتیجه بهتر.

saraafsoon

عضو جدید
دوستان حتما روی پلکسی 2 میل برش بزنند که اگه 1 میل باشه استحکام و محکمیش کم میشه . بهترین حالت روی 2 میل هستش . در ضمن برای مداد اتود 0.5 طراحی شده . 0.7 توش نمیره 0.3 اندازه ها رو درست نمیده پس همون اتود 0.5 مناسبشه . موفق باشین
اقای ورتکس خوب خیلیا گفتن نخرین چرا به عارفه فقط گیردادی نگاه کن به چند صفحه قبل همشونم اکثرا گفتن خیلی گرونه اصلا نمی ارزه.... منم که تا حالا چیزی نگفته بودم الان میگم .درست نیست مهندسین مثلا دعواکنین هرکی حق داره نظرشو بگه تموم شدو رفت توهینو بحث نداره ج عارفرو میتونستی جور بهتری بدی...

archi_arch

مدیر بازنشسته
راستی بچه ها بجای خط کش ریلی که بزرگن میتونید از خط کشهای تی رول (T.Roll) هم که تو بازار هست استفاده کنید. کوچیک ولی با کارایی زیاده و عالیه.
من چندسال پیش خریدم وفکرمیکنم هنوز هم باشه .
تو نت هم سرچ کردم ولی نمیدونم چرا هیچ جا واسه فروش نبود جز اینجا ولی فکرمیکنم تمام لوازم مهندسی فروشها داشته باشن.
http://babakco.com/index.php?route=product/product&product_id=139

خودشم یه همچین شکلیه که از بروشورش عکس گرفتم میذارم ببینید. کاراییهاشو توضیح داده :

IMAG3474.jpg

IMAG3472.jpg

توهرجعبه ش دوتاس که دو تا اندازه داره 20 و 28 سانت

دناسا

عضو جدید
دوستان ما از قصد و نیت همدیگه خبر نداریم پس قضاوت رو به خدا واگذار کنیم و مشکل دوم هم به خاطر اینه که داریم احساساتمون رو مینویسم و هزار و یک برداشت مختلف میشه ازش کرد در حالیکه اگه رو در رو صحبت میکردیم شاید سوء تفاهم ها رفع میشد اما حالا که رابطه در دنیای مجازیه بهترین حالتش ادامه ندادنه:smile:
اما در مورد شابلون دوستان شابلون درس کردن هیچ کار سختی نیس من با حرف دوستمون موافقم که هرکس بهتره شابلون مناسب خودش رو درس کنه
من فقط خطوط پله رو دادم برام برش زدن باقی رو هم دارم رو پوستی میکشم میندازم رو تلق و برش میزنم همین:D
اون پله رو هم هر طرف 0.075 افست کردم چون مدادم 0.9 هس و این اندازه افست به نوک مداد شما بستگی داره
مطلب آخر این که به نظر من شابلون باید محدود باشه هم در ابعاد ( کوچیک باشه)هم آبجکت ها وگرنه هی باید رو صفحه بچرخونیش تا بالاخره بتونی بذاریش اونجایی که میخای:)

دناسا

عضو جدید
راستی بچه ها بجای خط کش ریلی که بزرگن میتونید از خط کشهای تی رول (T.Roll) هم که تو بازار هست استفاده کنید. کوچیک ولی با کارایی زیاده و عالیه.
من چندسال پیش خریدم وفکرمیکنم هنوز هم باشه .
تو نت هم سرچ کردم ولی نمیدونم چرا هیچ جا واسه فروش نبود جز اینجا ولی فکرمیکنم تمام لوازم مهندسی فروشها داشته باشن.
http://babakco.com/index.php?route=product/product&product_id=139

خودشم یه همچین شکلیه که از بروشورش عکس گرفتم میذارم ببینید. کاراییهاشو توضیح داده :

مشاهده پیوست 212062

مشاهده پیوست 212061

توهرجعبه ش دوتاس که دو تا اندازه داره 20 و 28 سانت

یه مطلب هم اینجا بگم دوستان اینا دو نوعن یکیش فک کنم چینیه یکی همین مدل که دوستمون گذاشتن و کار اصفهانه شما این ایرانیه رو بخرین اشتباه منو نکنین چینیه مزخرفه هردوشو دارم که اینو میگم البته پارسال که اینطوری بود

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
میبینم که صحبت از 0.04 و 0.05 و از این حرفاست . بابا ما که همون موقع گفتیم بیاین همکاری کنین . حالا بعضی از دوستان میگن چرا میفروشی . خوب همون موقع همکاری میکردین الان مثل بقیه داشتینش . در ضمن اندازه هامون کاملا درست و فیت در اومده و مداد اتود 0.5 خیلی خوب توش حرکت میکنه . این حاصل کلی زحمت و چندین بار برش دادن اشتباه و اصلاحه فایله . امیدوارم دوستانی که گرفتند به دردشون بخوره

از شما بعیده!! این چه طرز حرف زدنه!!! قرار بود با همکاریه هم یه شابلون بسازید، قرار نبود از این سایت برای درآمد زاییه خودتون استفاده کنید!!!
حالا مدیر سایت لطف کردن این تایپیکو تشکیل دادن برای کمک به بچه ها بوده، وگرنه قصدشون این نبوده که واسه شما پیجه تبلیغاتی بسازن!!
اگه میگین یه سری که تازه خبردار شدن باید بخرن شابلونو چون خودشون هیچ کاری نکردن، به فرض که قبول!! حالا شما چرا رفتین تو همه تایپیکااا از موفقیتتون در زمینه ی ساخت شابلون پست گذاشتین... اگه این تبلیغ نیست چیه!!
در ضمن شما که به عارفه میگید که تا حالا کجا بوده!! همینجا بوده اما شما در حال بازار یابی بودین متوجه نشدین...
شما قبل از برش قرار بود پیاماتونو چک کنید و کسانیو که بهتون کمک کردن فایلو بهشون بدین!! اما نه تنها اینکارو نکردین به محض ساخته شدنه شابلون شروع به تبلیغ کردین، کارتون اصلا صحیح نیست و جز سواستفاده از سایت و ایجاد تنش در بچه ها 3 روز مونده به امتحانشون کار دیگه ای انجام نمیدین!! به عارفه میگین مگه فایلو از من خواستی که بهت ندادم :surprised: به نظرتون اون باید میخواست!!! خوبه والا

holooooooo

کاربر ممتاز
عزیزم اعصابه خودتو خورد نکن...والا تا جایی که دیده بودم شما هم جواب سئولات رو داده بودی...ولی فایل رو برای شما هم نفرستادن؟؟...بعد موندم این فایل از آنه چه کسایی شده؟؟؟
تبلیغات ایشون کاررو دیدی به کجا کشوند....از نظر من ایشون این کارو از روی عمد کرد که فکر همه 3 روز مونده به آزمون به هم بریزه....
بعد ایشون میگن نخون تاپیکو ...به منی که 7ساله اینجا دارم فعالیت میکنم میگن چیکار کنم.:cool:..کلی هم از الفاظ ناپسند استفاده کردن....حالا من نمیخونم میبینم دوستانه دیگه هم نمیخونن و نظر مساعد دارن نسبت به کار ایشون

نه منم فایلی نگرفتم!!!! ندیدم کسی ام گرفته باشه، همه که دارن به من پیام میدن بیا گروهی شابلون بخریم :)
ما موندیم کی فایلو گرفت...

tabalvor

عضو
نه منم فایلی نگرفتم!!!! ندیدم کسی ام گرفته باشه، همه که دارن به من پیام میدن بیا گروهی شابلون بخریم :)
ما موندیم کی فایلو گرفت...
قبلنا محیط باشگاه خیلی بهتر بود همه اطلاعاتشونو شییر میکردن. 90-91-92 خیلی بهتر بودن :|

vertex

اخراجی موقت
عزیزم اعصابه خودتو خورد نکن...والا تا جایی که دیده بودم شما هم جواب سئولات رو داده بودی...ولی فایل رو برای شما هم نفرستادن؟؟...بعد موندم این فایل از آنه چه کسایی شده؟؟؟ تبلیغات ایشون کاررو دیدی به کجا کشوند....از نظر من ایشون این کارو از روی عمد کرد که فکر همه 3 روز مونده به آزمون به هم بریزه.... بعد ایشون میگن نخون تاپیکو ...به منی که 7ساله اینجا دارم فعالیت میکنم میگن چیکار کنم.:cool:..کلی هم از الفاظ ناپسند استفاده کردن....حالا من نمیخونم میبینم دوستانه دیگه هم نمیخونن و نظر مساعد دارن نسبت به کار ایشون
دوست عزیز که البته تا دیروز عزیز بوده امروز حتی دوست هم نیستی چرا یه کاری میکنی که من جوابتو بدم بعد به عنوان تخلف پستمو گزارش بدی نکن اینکارو از شما که به قول خودت 7 ساله توی تاپیک هستی بعیده به من کاری نداشته باشین هر تهمتی بود زدین خسته نباشین اون دنیا کارتون دارم . بله بله از روی برنامه بود اینطوری فکرکنین . ذهن بچه ها آشفته شد یا ذهن شما . شما اگر کمکی کردین در حد خیلی مختصر بوده باز haloooooo بیشتر فعالیت کرد و توی بحث شرکت کرد ولی هیچکدومتون از من نخواستین براتون بفرستم خواستین ؟؟ لطفا جواب بدین . در ضمن شما فکر کنین من برای هیچکی نفرستادم . خورشید همیشه پشت ابر نمیمونه حالا شما هی بیاین رای بچه ها رو بزنین . من فکر کسی رو بهم ریختم ؟ فک کنم فکر شما رو بهم ریختم . در ضمن خواهشا یار و یار کشی نکنین . مدیریت محترم سایت اگر راضی هستین اینا هر نسبت ناجوری به من بدن و من سکوت کنم باشه سکوت میکنم . من گزینه توهین رو نمیزنم . مخاطبان خودشون میفهمند کی به کی توهین میکنه .

holooooooo

کاربر ممتاز
شما کی از من خواستین و ندادم ؟

آقای مهندس، اولا اگر من کمکی کردم صحیحش اینه که شما خودتون فایلو به من بدین نه اینکه من ازتون درخواست کنم تا فایلو از شما بگیرم!
من از لحن صحبت کردنتون خوشم نیومد، که به دوستانی که خبر نداشتن اونطوری برخورد کردین...
الانم مشکلی نیست شما اسم اونایی رو که بهشون فایلو دادین خیلی روشن اینجا اعلام کنید، من دلیل این پنهان کاریتونو متوجه نمیشم!!!!!

vertex

اخراجی موقت
اصلا لفظ "می بینم" شما درست نیست، و مخاطب من شما نبودی، و اصلا هم روی کار شما فکری نمی کنم چون که از روی تصویرش اشکالاتی هم دیدم، پس ترجیح میدم خودم درست کنم.

سلام من که منظوری نداشتم چرا اینقدر برای بچه ها حساس شدم من فکر کنم به خاطر شابلون هاست . دوست عزیز خیلی خوشحال میشم اشکالاتش رو بگین چون خودم فکر میکنم خیلی کم اشکال داره و خودم تست کردمش

tabalvor

عضو
سال به سال همه چی داره تغییر میکنه دیگه از کسی نباید انتظار لطف داشت
حالا فکر نکنم این شابلون خیلیم مهم باشه. فایل کد پله و برش رو درست حسابی بکشیم میتونیم بزاریم زیر دست بکشیم البته با راپید پررنگش کنیم . حیف هیچوقت نرسیدم برای اینامتحان وقت بزارم با اینکه این همه نقشه فرستادم برای اجرا ولی همیشه تایم کم میارم ترسیم دستیم ضعیف شده.
امیدوارم همتون توی این امتحان موفق باشین

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز که البته تا دیروز عزیز بوده امروز حتی دوست هم نیستی چرا یه کاری میکنی که من جوابتو بدم بعد به عنوان تخلف پستمو گزارش بدی نکن اینکارو از شما که به قول خودت 7 ساله توی تاپیک هستی بعیده به من کاری نداشته باشین هر تهمتی بود زدین خسته نباشین اون دنیا کارتون دارم . بله بله از روی برنامه بود اینطوری فکرکنین . ذهن بچه ها آشفته شد یا ذهن شما . شما اگر کمکی کردین در حد خیلی مختصر بوده باز haloooooo بیشتر فعالیت کرد و توی بحث شرکت کرد ولی هیچکدومتون از من نخواستین براتون بفرستم خواستین ؟؟ لطفا جواب بدین . در ضمن شما فکر کنین من برای هیچکی نفرستادم . خورشید همیشه پشت ابر نمیمونه حالا شما هی بیاین رای بچه ها رو بزنین . من فکر کسی رو بهم ریختم ؟ فک کنم فکر شما رو بهم ریختم . در ضمن خواهشا یار و یار کشی نکنین . مدیریت محترم سایت اگر راضی هستین اینا هر نسبت ناجوری به من بدن و من سکوت کنم باشه سکوت میکنم . من گزینه توهین رو نمیزنم . مخاطبان خودشون میفهمند کی به کی توهین میکنه .
اقای ورتکس چرا بچه بازی درمیاری ؟!!!! خواهشا دوستان رو مشوش نکن !! با این شابلونت سه ماهه همه رو علاف کردی اینجا تو یه تایپیک نوشتی طراحی رو 2 سال پیش قبول شدی اینجا شابلون واسه امتحان میسازی خودتم نمیدونی چکار میکنی!!! نکنه انتظار داری با شابلونت تجارت راه بندازی ؟

vertex

اخراجی موقت
بچه ها لطفا دیگه ادامه ندید.
جناب ورتکس من به شما پیغام دادم و شرایط خرید رو پرسیدم ولی جوابی نگرفتم. هرچند منم نمیگم کمک زیاد ولی یکی دوپست تاجایی که درتوان و معلوماتم بود کمک کردم و اینها نه بخاطر شراکت تو قسمت فروش که اون موقع خبری از این بحثهای فروش نبود!! و نه بخاطر ازمون که گفتم من شرکت نکردم ولی دوست داشتم نتیجه رو ببینم.

درهرحال ...
این تاپیک، تاپیک تهیه شابلونه و کمک برای تهیه ش و طبق عنوان تاپیک ضمیمه کردن فایل نقشه. پس لطفا حالا که کارتون تموم شده یا لطف کنید بچه هایی که الان یا بعدا مایل به تهیه شخصی شابلون هستن رو با تجربه مفیدی که داشتید راهنمایی کنید، یا جای دیگه تبلیغ شابلون رو ادامه بدید و اجازه بدید از الان به بعد دیگه بقیه کسایی که تمایل به تهیه شابلون دارن از معلومات تاپیک استفاده کنن و باز هم با هم معلوماتشون رو به اشتراک بذارن و شابلونهای شخصی تری برای خودشون درست کنن. لزومی هم نداره همه از یه مدل شابلون استفاده کنن. اگه معلومات باشه همه میتونن واسه خودشون اونطور که راه دستشونه و براشون مانوس تره شابلون رو بسازن و استفاده کنن و نتیجه بهتری بگیرن. هدف تاپیک هم همینه.
پس لطفا دیگه این بحثهارو ادامه ندید.

دوستانی هم که تو این شابلون یا هر شابلون دیگه ای ایراداتی میبینن خیلی خوبه اگه بگن و روال تاپیک مثل قبل بشه و نتیجه بهتر.

دوست عزیز ممکنه ندیده باشم ولی من سعی کردم به همه جواب بدم . خوب اگر کمک کردین فایل شابلون رو میگیرین ( میشه بگین کجا کمک کردین ؟) کاملا موافقم بچه ها همه میتونن بسازند و کار ما کار سختی نبود اما خیلی وقت گیر بود .من همیشه سعی میکنم معلوماتم رو در اختیار دیگران قرار بدم دوست عزیز اتفاقا بچه ها شابلون ها یی که خودشون کشیده بودند رو دادن تا من اصلاح و ادیت کنم پس کار خیلی خوبیه . من ادامه نمیدم خودتون ببینین کی ادامه میده .

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
ما چند روزه داریم فایل شابلون تهیه می کنیم و مرحله به مرحله نقصاشو بر طرف می کنیم
اول از سایت ازمون خریدیم که به درد نخور بود
روش اصلاح انجام دادیم بعد هم از یک موسسه خریدیم که اونم ناقص بود و باز اصلاح خودمونو لازم داشت
الان 2 تا فایل آخرمون این دوتاست که البته توی فایل اول برش نیاز به یه کادر داره که باید اصلاح کنیم و توی دومی هم چون مال کسی بوده اشتباها چشم پله گذاشته که باید حذف شه
فعلا فایلاشو می ذارم تا اگه ایراد دیگه ای به نظر کسی رسید بگه
انشالا فردا شب فایل نهاییشو می ذارم
البته ما چون نظارتو اجرا هم داریم احتمالا زود تر از 5 شنبه خودمون برای برش نبریم که قطعا مطمئن شیم بی مشکله
من سالهاست توی این سایت عضوم همیشه توی سایت مبنا بر کمک بوده به نظر من جای خرید و فروش اینجاها نیست حیفه محیط باشگاه رو خراب کنیم
دوباره تاکید می کنم که فایلها نهایی نیستن و هنوز ایراد دارن

پیوست ها

• shablon nahayiiii.rar
    75.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • shablon--biniaz.rar
    122.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

mohamad ali345

عضو جدید
[h=2][/h]
دوستان انصافا شابلونی که ورتکس درست کرده نظیر نداره من پارسال امتحان طراحی دادم برش ناقص بود اگر شابلون خوبی داشتم واقعا شایذ شرایط واسم تغییر میکرد من خیلی دنبال یک شابلون
خوب و کامل بودم ولی پیدا نکردم ولی واقعا بچه های گروه مخصوصا ورتکس طحمت کشیده تو این دوره زمانه 50 هزار تومان پولی نیست خودتون فکر کنید واقعا قبولی نظام 50 هزار تومان خرج کنی نمی ارزه امتحان طراحی وقت خیلی مهمه به جای تشکر از دوستان میگین نخرید که چی بشه چی بدست میاریم سعی کنیم​

vertex

اخراجی موقت
از شما بعیده!! این چه طرز حرف زدنه!!! قرار بود با همکاریه هم یه شابلون بسازید، قرار نبود از این سایت برای درآمد زاییه خودتون استفاده کنید!!!
حالا مدیر سایت لطف کردن این تایپیکو تشکیل دادن برای کمک به بچه ها بوده، وگرنه قصدشون این نبوده که واسه شما پیجه تبلیغاتی بسازن!!
اگه میگین یه سری که تازه خبردار شدن باید بخرن شابلونو چون خودشون هیچ کاری نکردن، به فرض که قبول!! حالا شما چرا رفتین تو همه تایپیکااا از موفقیتتون در زمینه ی ساخت شابلون پست گذاشتین... اگه این تبلیغ نیست چیه!!
در ضمن شما که به عارفه میگید که تا حالا کجا بوده!! همینجا بوده اما شما در حال بازار یابی بودین متوجه نشدین...
شما قبل از برش قرار بود پیاماتونو چک کنید و کسانیو که بهتون کمک کردن فایلو بهشون بدین!! اما نه تنها اینکارو نکردین به محض ساخته شدنه شابلون شروع به تبلیغ کردین، کارتون اصلا صحیح نیست و جز سواستفاده از سایت و ایجاد تنش در بچه ها 3 روز مونده به امتحانشون کار دیگه ای انجام نمیدین!! به عارفه میگین مگه فایلو از من خواستی که بهت ندادم :surprised: به نظرتون اون باید میخواست!!! خوبه والا
پاسخ شما رو دارم ولی نمیخوام جرو بحث بشه . براتون آرزوی موفقیت میکنم . در ضمن هیچ درخواستی برای داشتن شابلون به من ندادین

saraafsoon

عضو جدید
دوستان انصافا شابلونی که ورتکس درست کرده نظیر نداره من پارسال امتحان طراحی دادم برش ناقص بود اگر شابلون خوبی داشتم واقعا شایذ شرایط واسم تغییر میکرد من خیلی دنبال یک شابلون
خوب و کامل بودم ولی پیدا نکردم ولی واقعا بچه های گروه مخصوصا ورتکس طحمت کشیده تو این دوره زمانه 50 هزار تومان پولی نیست خودتون فکر کنید واقعا قبولی نظام 50 هزار تومان خرج کنی نمی ارزه امتحان طراحی وقت خیلی مهمه به جای تشکر از دوستان میگین نخرید که چی بشه چی بدست میاریم سعی کنیم​
یعنی شما پنچاه تومن دادین؟ به من گفتن فرستادن فایل شیتی25 تومن که تقریبا3.5 شیت بودچطورهزینه شابلون شما منهای برش شده 50تومن؟

sam architect

عضو جدید
سلام بچه ها خداییش می ارزه این شابلون و بی نظیره همه چیز توش پیش بینی شده واقعا می ارزه برا خریدش ،چون خیلی خیلی براش زحمت کشیده، منم وقتی دادمش برش لیزری وقتی اماده شد خیلی باهاش حال کردم.

aydaaaa

کاربر بیش فعال
بالاخره آمادش کردم . خیلی دقیقه خودم از خودم خوشم اومد :redface:

http://www.www.www.iran-eng.ir/asset.php?fid=183120&uid=420444&d=1402264282
چیزی که من یادمه تو اندازه ی دیوار زیرزمینم نمیدونستی، دست بچه ها درد نکنه که قولتو خوردن:biggrin:

holooooooo

کاربر ممتاز

دوست من نیازی نیست یه پستو تو همه تایپیکا کپی کنید تو یه تایپیک بذارید ما میبینیم خودمون

arefeh

کاربر ممتاز

کسی کسی رو مجبور نکرده نخریم...دوست عزیز...هر کی نظر خودشو میده...شما دوست دارید میخرید ...هر کی هم نخواست نمیخره....

mohamad ali345

عضو جدید
وای خدا من .من پولی ندادم گفتم عکس شابلون دوستان دیدم واقعا کامل بود گفتم فرض بگیرید 50 تومان ارزش خرید نداره
دوست عزیز

ali kocholomoch

عضو جدید
دوستان به جای این همه کار و خرج اضافی میدونین چیکار کنین ؟

اول خجالت می کشیدم روشمو بگم گفتم بهم میخندین ولی هر چه بادا باد

من اونایی که به نظرم می رسید رو تو اتوکد کشیدم بهد پلات گرفتم رو مقوا و با کاتر مرتب در آوردم

اون قسمت هایی که در آوردم برا حل پلان میخوام استفاده کنم و هزار بار تو چکنویس هی نکشم

اون قسمت هایی رو هم که خالیه بزارم و خطه دورشو بکشم و حدودی با خط کش آفست کنم

IMAG0789.jpg

مشاهده پیوست IMAG0790.jpg

vertex

اخراجی موقت
دوستان به جای این همه کار و خرج اضافی میدونین چیکار کنین ؟

اول خجالت می کشیدم روشمو بگم گفتم بهم میخندین ولی هر چه بادا باد

من اونایی که به نظرم می رسید رو تو اتوکد کشیدم بهد پلات گرفتم رو مقوا و با کاتر مرتب در آوردم

اون قسمت هایی که در آوردم برا حل پلان میخوام استفاده کنم و هزار بار تو چکنویس هی نکشم

اون قسمت هایی رو هم که خالیه بزارم و خطه دورشو بکشم و حدودی با خط کش آفست کنم

مشاهده پیوست 212106

مشاهده پیوست 212107

دوست عزیز کار خیلی خوبی کردین اصلا هم خجالت نداره به نظر من خیلی هم خوبه . آرزوی موفقیت براتون دارم

sam architect

عضو جدید
چیزی که من یادمه تو اندازه ی دیوار زیرزمینم نمیدونستی، دست بچه ها درد نکنه که قولتو خوردن:biggrin:
چه گولی خوردیم اتفاقا من با ایشون همکاری کردم و فایلو بهم دادن واقعا ازشون بخاطر زحماتی که کشیده برا این شابلون تشکر میکنم و بهش دست مریضا میگم ، واقعا استادانه این شابلونو طراحی کردن به همه جوانب کار فکر کردن. ضمنا مهندس جان این طوری حرف زدنا و استفاده از جملات نا پسند در خور یک مهندس نیست.

بالا