همکاری گروهی جهت تهیه نقشه شابلون های مورد نیاز آزمون نظام مهندسی

vertex

اخراجی موقت
لوازم و ابزار مورد نیاز سر جلسه

لوازم و ابزار مورد نیاز سر جلسه

دوستان اگر وسایل مورد نیاز رو که سر جلسه میبریم لیست کنند خیلی خوب میشه شاید یکی یه چیزی بدونه ما ندونیم و کمک کنه . در ضمن به نظرم سعی بشه یه پست باشه که مطلب بهش اضافه بشه اینجوری شلوغ پلوغ هم نمیشه یعنی پاسخ به نقل قول رو بزنین ولی پایین چیزی ننویسین همون بالاش اضافه کنیم به نظر قبلی .

vertex

اخراجی موقت
معذرت؛ من در گروهتون نبودم، ولی یه سوال دارم
آفست ها رو از هر طرف 0.04 گرفتید؟
- برای پلان پله میشه یک در میان پله هارو پر و خالی بگیریم؟ دقیق میشه؟ یا همون افست خطوط بهتر جواب میده؟
خواهش میکنم عیبی نداره مهندس ما کار عجیبی نکردیم هر کسی میتونه بسازه فقط خیلی وقت گیره و امکان خطا توش خیلی زیاده خیلی .
بله .0.04 میگیریم
آفست بهتر جواب میده دقیقتر در میاد

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش میکنم عیبی نداره مهندس ما کار عجیبی نکردیم هر کسی میتونه بسازه فقط خیلی وقت گیره و امکان خطا توش خیلی زیاده خیلی .
بله .0.04 میگیریم
آفست بهتر جواب میده دقیقتر در میاد

ببخشید نمیشه فایلشو قرار بدید همه استفاده کنند؟

سانی123

عضو جدید
سلام دوستان .بچه هایی که کلاس رفتن تو کلاس شون گفته نشده که چه جور نقشه هایی بیشتر کار کنن تا قبول بشن؟کسی فایلی داره که توش چند نمونه نقشه داشته باشه توسایت بزاره تا همه بتونند استفاده کنند و سر جلسه به عنوان نمونه همراه خودون ببریم

vertex

اخراجی موقت
بالاخره آمادش کردم . خیلی دقیقه خودم از خودم خوشم اومد :redface:

http://www.www.www.iran-eng.ir/asset.php?fid=183120&uid=420444&d=1402264282

راستی توی برش دقت کنید که یارو سرعت دستگاه رو خیلی هم پایین نیاره ممکنه بسوزه کارتون . خیلی هم زیاد نکنه در هر صورت هر جایی ندین برا برش . جای معتبر بدین . اون شابلون کوچیکه هم که خیلی ها پرسیدن شابلون هاشور مقطع و کف آشپزخونه و سرویس و حمام و تراسه . همگی موفق باشین

respina

عضو جدید
راستی توی برش دقت کنید که یارو سرعت دستگاه رو خیلی هم پایین نیاره ممکنه بسوزه کارتون . خیلی هم زیاد نکنه در هر صورت هر جایی ندین برا برش . جای معتبر بدین . اون شابلون کوچیکه هم که خیلی ها پرسیدن شابلون هاشور مقطع و کف آشپزخونه و سرویس و حمام و تراسه . همگی موفق باشین

سلام، امکانش هست فایل کدشو اگر دارین بذارین؟ چون واضح نیست

mohsen pouresmai

عضو جدید
درخواست گروهی برای خرید شابلون
بچه های عزیز نظرتون در مورد خرید گروهی شابلونی که Vertex طراحی کرده چیه؟ :que:مثل تموم جزوه هایی گروهی خریدین:biggrin:;)
هر کس تمایل داره زودی خبر بده.;)

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
درخواست گروهی برای خرید شابلون
بچه های عزیز نظرتون در مورد خرید گروهی شابلونی که Vertex طراحی کرده چیه؟ :que:مثل تموم جزوه هایی گروهی خریدین:biggrin:;)
هر کس تمایل داره زودی خبر بده.;)

2 روز مونده تا امتحان!!!!
گروهی!!
بعد شابلونش خیلی گرونه :)

mohamad ali345

عضو جدید
قیمتی که دوستمون واسه شابلون اعلام کرده130 هزار تومان!!!!!! جا داره ازش تشکر کرد !!!!؟؟؟؟
در سایت مختلف واسه فروش نهایت قیمت 14 هزار تومان هست من چند تا فایل مخصوص شابلون دارم براتون میزارم رایگان

arefeh

کاربر ممتاز
پاسختون رو نوشتم برش هم بستگی به جاش داره ولی دقیقه ای 600 میگیرن 400 هم دیدم ولی دستگاهش باید دقت 0.01 میلیمتر رو داشته باشه . من یه جا رو پیدا کردم که دستگاهش جدیده و کارم رو راه میندازه

دستگاه هیچ فرقی نداره آقای ورتکس....فقط کافیه متریالی که میخوان استفاده کنن طوری باشه که نسوزه متریال و اندازه دقیق در بیاد...من خودم یه نمونه در اورده بودم ببینم چجوری دیدم دقیقا همون اندازه رو در میاره....اون آفستی هم که میکنید فقط برای مداد...برای مبلمان که اصلا نیازی نبود آفست کنید...و به نظرم این همه شابلونم نیازی نبود....چون آزمون هیچ چیش معلوم نی درسته ....ولی دیگه اینقدر هم پیش بینی نیازی نبود فقط هزینه لیزرش زیاد میشه...
ولی بعد از 3 هقته خسته نباشید...هر چند تایمی که گذاشتید خیلی زیاد بود....ولی خوب دیگه من خودم اگر بودم اینقدر وقت نمیزاشتم...چند تا مهمهاشو میدادم برا لیزر...به نظرم بازم سرعت با اینها بالا نمیره....

arefeh

کاربر ممتاز
بهترین موردی که دوستان سرعت میره بالا دقت اینکه همزمان هم فکر کنید هم خط بکشید اونهایی ک اسکیس ارشد امتحان دادن متوجه منظورم میشن....
من خودم در عرض یه ساعت کمتر یه پلان رو با تمام ریز جزئیات رو تنها با یه گونیا و یه خط کش ریلی انجام میدم(البته مبلمان رو با شابلون) و از همه مهمتر اینه که اینها با مداد انجام نمیشه و کار که تمام میشه با راپید تحویل میدم.....و بعید میدونم این شابلون ها بازم سرعت رو در این حد پایین بیاره.....بابتش شرط میبندم.....

من که هر چی فکر میکنم میبینم نمیشه که برای فکر کردم از شابلون استفاده کرد...شما باید یه بار تایم بزاری فکر کنی و خط بکشی کلیت که در اومد شابلون رو تک تک رو کارت بزاری دیوار رو در بیاری بازم باید اندازه بزنی ابعاد سرویس در بیاری بعد شابلون هاشور رو فیکس کنی و هاشور بزنی...در صورتی که تمام اینها با یه گونیا و خط کش ریلی به سرعته نور انجام میشه....فقط کافیه باهاش کار کرده باشی و البته چشمهات خط کش باشن....
پس دوستانی که در توانشون نی که هزینه شابلون اونم به این قیمت رو بدن اصلا استرس نداشته باشن...کافیه که فقط پله و رمپ و مستطیل دور ماشین شابلونی کنند ببرن....اینها مهمه....پس خودتونو درگیر شابلون نکنید به جای این استرسها بشینید این چند روز باقیمانده رو کار کنید و تایم بگیرید اونم به جای 8 ساعت 4 ساعت تایم بگیرید که 4 ساعت باقیمانده رو سرجلسه بزاری برا اینکه کمرتون درد گرفته یا گشنه شدید یا خسته....
ایشالله همگی قبول شن...و منم که دفعه اوله دارم طراحی امتحان میدم و نمیدونم چرا اینقدر خونسردم و تمرین هم در حد 2 هفته پیشه اونم اتوکدی:D
یه نکته مهمتر حتما دو تا نقشه کامل با خودتون ببرید سرجلسه...نه برای کپی کردن برا اینکه دستتون باشه که چیزی رو از قلم نندازید....
یه سری نکات رو بزارم :
1-قرار گیری پله و تعداد کف پله
2-داکتها و ابعاد اندازه اونها
3-توجه به پوتر و عدم رد شدن از راه پله و داکت و نورگیر
4-تقسیم بندی خصوصی عمومی در هر واحد5-
5-آکس های ستون و تامین پارکینگ و عدم سرگیر
6-تراس در واحدها
7توجه به عمق نورگیری مستقیم در واحدها
8-نوگیری مستقیم برای آشپزخونه
9-حتما سعی کنید یه سری نکات رو که بهش توجه کردید در حد چند کلمه بنویسید ....طومار ننویسید ک مصحح بدونه به چی فکر کردید....

mohsen pouresmai

عضو جدید
قیمتی که دوستمون واسه شابلون اعلام کرده130 هزار تومان!!!!!! جا داره ازش تشکر کرد !!!!؟؟؟؟
در سایت مختلف واسه فروش نهایت قیمت 14 هزار تومان هست من چند تا فایل مخصوص شابلون دارم براتون میزارم رایگان

شابلونای رایگانتو برا من بفرستی ممنونت میشم

mahbub1366

عضو جدید
سلام عارفه جون چند تا سوال داشتم.اول اینکه به جای راپید میشه از روان نویس استفاده کرد؟بعد اینکه خط کش ریلی به اون بزرگی که نمیشه برد.به نظرتون باید چیکار کنیم که سرعتمون بالا بره؟چون تنظیم خط راست کشیدن خیلی زمان میبره.و اینکه چیکار کنیم که جای پله و ستونها دقیق تو هر شیت بکشیم.مرسی از راهنماییتون.راستش من اصلا تمرین نداشتم و امیدی هم ندارم:(:cry:

mohamad313

عضو جدید
سلام عارفه جون چند تا سوال داشتم.اول اینکه به جای راپید میشه از روان نویس استفاده کرد؟بعد اینکه خط کش ریلی به اون بزرگی که نمیشه برد.به نظرتون باید چیکار کنیم که سرعتمون بالا بره؟چون تنظیم خط راست کشیدن خیلی زمان میبره.و اینکه چیکار کنیم که جای پله و ستونها دقیق تو هر شیت بکشیم.مرسی از راهنماییتون.راستش من اصلا تمرین نداشتم و امیدی هم ندارم:(:cry:

سلام دوست عزیز می توانید از تخته رسم استفاده کنید

negar-arch

عضو جدید
دوستان به نظر شما آفست 0.04 برای شابلون زیاد نیست؟ ( نیم میل کم میاره) احساس میکنم 0.03 کافیه. لطفا هر کس تجربه ای داره منو راهنمایی کنه.

arefeh

کاربر ممتاز

عزیزم من ریلی کوچیک دارم که استاد اسکیسمون برامون ساخته....به قول دوستمون اگه اونو ندارید تخته رسم ببرید...کافیه برگه آ4 رو که میدن روی شاسی یا میزنون بچسیونید (جایی که فیکس باشه و همه برگه ها رو اون تو بزارید بعد خطوط دیوار پله و ...رو ادامه بدید و روی شاسی بکشید اونوقت کاغذ 2 رو که بزارید و فیکس قبلی کنید اون خطوط رو پیاده میکنید رو کار...دیگه نه نیازی به کاربن هست و نه سیاه کردن پوستی و .....)
روانویس اگه پخش نمیشه اشکال نداره....راپید کارش 100% هر نوع کاغذ و مقوایی بدن مشکلی پیش نخواهد اومد.....

Royafarzane

عضو جدید
Re: نقشه شابلون های مورد نیاز در جلسه آزمون نظام مهندسی

Sent from my LG-P895 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

Royafarzane

عضو جدید

سلام دوست من.. بله کاملا با ضوابط امسال تهیه شده .اون شابلون هاشور هستش . ارتفاع پله 17 کف پله 30 . شابلون کاملا اندازه های دقیق رو میده

سلام اگه ممکنه فایل کد شابلون رو برای من هم بفرستیدfarzanenejad@yahoo.com

Sent from my LG-P895 using Tapatalk

vertex

اخراجی موقت
دوستان به نظر شما آفست 0.04 برای شابلون زیاد نیست؟ ( نیم میل کم میاره) احساس میکنم 0.03 کافیه. لطفا هر کس تجربه ای داره منو راهنمایی کنه.
میبینم که صحبت از 0.04 و 0.05 و از این حرفاست . بابا ما که همون موقع گفتیم بیاین همکاری کنین . حالا بعضی از دوستان میگن چرا میفروشی . خوب همون موقع همکاری میکردین الان مثل بقیه داشتینش . در ضمن اندازه هامون کاملا درست و فیت در اومده و مداد اتود 0.5 خیلی خوب توش حرکت میکنه . این حاصل کلی زحمت و چندین بار برش دادن اشتباه و اصلاحه فایله . امیدوارم دوستانی که گرفتند به دردشون بخوره

arefeh

کاربر ممتاز
اگر میتونستین یه تصویر واضح تر میزاشتین بهتر بود این فایل شابلون که گرفتیم بدرد نمیخوره خودمون باید بسازیمش هر کی موافقه دستا رو ببره بالا ....
من امشب حتما باید بسازمش پس بیاین همفکری کنیم که چیا توش باشه و ابعاد و اندازه ها رو با هم به تفاهم برسیم . فقط زودتر

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی بچه ها به اندازه کافی پول خرج کردن واسه آزمون در ضمن من فکر میکنم این شابلون هم مثل قبلی که پول گذاشتیم و خریدیم نقص داره و کامل نیست . حالا با کمک بچه ها یه فایل درست میکنیم من که وقتشو دارم فقط سر یه سری استانداردها مشکوکم که مثلا ارتفاع پله رو 17 بگیرم یا کمتر ؟؟ لیست هم تهیه کردم از مواردی که میشه شابلون کرد بچه ها اگر همفکری کنیم خیلی بهتر جواب میده . راستی باشگاه واقعا جای خوبی شده واسه کمک به هم ... راستش کمتر جایی الان این اطلاعات داره رد و بدل میشه . امیدوارم همه موفق باشند .ممنون از عارفه خانم که خیلی کمک کرد . اگر مایل بودین شما هم کمک کنید و چراغ اول رو روشن کنید . متشکرم .

میبینم که صحبت از 0.04 و 0.05 و از این حرفاست . بابا ما که همون موقع گفتیم بیاین همکاری کنین . حالا بعضی از دوستان میگن چرا میفروشی . خوب همون موقع همکاری میکردین الان مثل بقیه داشتینش . در ضمن اندازه هامون کاملا درست و فیت در اومده و مداد اتود 0.5 خیلی خوب توش حرکت میکنه . این حاصل کلی زحمت و چندین بار برش دادن اشتباه و اصلاحه فایله . امیدوارم دوستانی که گرفتند به دردشون بخوره
حس خوندن بقیه پستها نبود....ولی گذاشتم که متوجه بشیم اگه قرار بر خرید بود وظیفه فروشنده ها این بود که پیام خصوصی کمک بگیرند و علنی این موضوع بازگو نشه....الان مهمترین مسئله استرسی هست که به دوستان وارد شده....من به شخصه خیلی ناراحتم....و جوابه شما دوست عزیز درمورد استرس و اینکه راهنمایی دارن میکنند اینه که بگید من که گفتم همکاری کنید...شاید دوستی تازه این پست رو دیده........

آقای مهندس میشه اون چند نفری که بهشون دادید رو تنها اسمشونو بهم بگید؟؟؟تا جایی که متوجه شدم خودمو در نظر نگیریم یکی دو نفری اینجا کمک کردن که فایلی رو بهشون تعلق نگرفته....
فقط میخوام بدونم چه کسانی دریافت کردن جهت محرمانه موندن این موضوع میتونید اسمشونو برای بنده پیام خصوصی کنید.....چون اکثر سئوالاتی که پرسیدید و به نتیجه هم رسیدید رو بنده و یه سری دیگه از دوستان هم گفته بودن.....
تنها جهت آگاهیه و لاغیر...........:D
ولی در حال حاضر از مدیر محترم سایت میخواهم این تاپیک رو به طور موقت حذف کنند که این 3-4 روزی با آرامش بگذره...بعد از آزمون خواستن مجدد بزارن...و هر خرید و فروشی دوست داشتن دوستان انجام بدن...

vertex

اخراجی موقت
دوستان من و چند تا از بچه ها خریدیمش مال سایت آزمون آنلاین اصلا بدرد نمیخوره متاسفانه برای همین بود که یکی دیگه ساختیم . مال اونا اندازه ها رو و ضخامت ها رو در نظر نگرفته 4 تا قوس رمپ پله داره و اصلا مناسب نیست همه دوستانی که خریدند هم همین نظر رو داشتند . از ما گفتن بود

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی فایل شابلون رایگان دارههههههههههه....

negar-arch

عضو جدید
اصلا لفظ "می بینم" شما درست نیست، و مخاطب من شما نبودی، و اصلا هم روی کار شما فکری نمی کنم چون که از روی تصویرش اشکالاتی هم دیدم، پس ترجیح میدم خودم درست کنم.

arshadememari

عضو جدید
سلام دوستان ببخشید شاید اشتباه تو این تاپیک سوال میکنم میخواستم ببینم برا کسایی که رشته کارشناسی غیر مرتبط با معماری هست ولی ارشد رشته معماری دارن میتونند نظام مهندسی (معماری)شرکت کنن؟یاکه نمیدن ؟اگر اره بعد چندسال میشه ازمونشو داد؟ممنون:que:

بالا