بهترین موردی که دوستان سرعت میره بالا دقت اینکه همزمان هم فکر کنید هم خط بکشید اونهایی ک اسکیس ارشد امتحان دادن متوجه منظورم میشن....
من خودم در عرض یه ساعت کمتر یه پلان رو با تمام ریز جزئیات رو تنها با یه گونیا و یه خط کش ریلی انجام میدم(البته مبلمان رو با شابلون) و از همه مهمتر اینه که اینها با مداد انجام نمیشه و کار که تمام میشه با راپید تحویل میدم.....و بعید میدونم این شابلون ها بازم سرعت رو در این حد پایین بیاره.....بابتش شرط میبندم.....
من که هر چی فکر میکنم میبینم نمیشه که برای فکر کردم از شابلون استفاده کرد...شما باید یه بار تایم بزاری فکر کنی و خط بکشی کلیت که در اومد شابلون رو تک تک رو کارت بزاری دیوار رو در بیاری بازم باید اندازه بزنی ابعاد سرویس در بیاری بعد شابلون هاشور رو فیکس کنی و هاشور بزنی...در صورتی که تمام اینها با یه گونیا و خط کش ریلی به سرعته نور انجام میشه....فقط کافیه باهاش کار کرده باشی و البته چشمهات خط کش باشن....
پس
دوستانی که در توانشون نی که هزینه شابلون اونم به این قیمت رو بدن اصلا استرس نداشته باشن...کافیه که فقط پله و رمپ و مستطیل دور ماشین شابلونی کنند ببرن....اینها مهمه....پس خودتونو درگیر شابلون نکنید به جای این استرسها بشینید این چند روز باقیمانده رو کار کنید و تایم بگیرید اونم به جای 8 ساعت 4 ساعت تایم بگیرید که 4 ساعت باقیمانده رو سرجلسه بزاری برا اینکه کمرتون درد گرفته یا گشنه شدید یا خسته....
ایشالله همگی قبول شن...و منم که دفعه اوله دارم طراحی امتحان میدم و نمیدونم چرا اینقدر خونسردم و تمرین هم در حد 2 هفته پیشه اونم اتوکدی
یه نکته مهمتر حتما دو تا نقشه کامل با خودتون ببرید سرجلسه...نه برای کپی کردن برا اینکه دستتون باشه که چیزی رو از قلم نندازید....
یه سری نکات رو بزارم :
1-قرار گیری پله و تعداد کف پله
2-داکتها و ابعاد اندازه اونها
3-توجه به پوتر و عدم رد شدن از راه پله و داکت و نورگیر
4-تقسیم بندی خصوصی عمومی در هر واحد5-
5-آکس های ستون و تامین پارکینگ و عدم سرگیر
6-تراس در واحدها
7توجه به عمق نورگیری مستقیم در واحدها
8-نوگیری مستقیم برای آشپزخونه
9-حتما سعی کنید یه سری نکات رو که بهش توجه کردید در حد چند کلمه بنویسید ....طومار ننویسید ک مصحح بدونه به چی فکر کردید....