سلامسلام
من با comfar كار كردم . ياد گرفتنش اصلا"سخت نيست . ولي خيلي هم كاربرد نداره چون خيلي عددها رو مطلق ميده و قابليت انعطاف هم نداره . البته كارخانجات و شركتها بيشتر براي بانكها و موسسات مالي كه منابع مالي رو تامين ميكنند مي نويسند . چون هنوز توي ايران اعداد و ارام دقيق ارائه نمي شه و سيستم رتبه بندي هم نداريم . من خودم براي دقت بيشتر از يرنامه هايي كه تو Excel مي نويسم استفاده مي كنم .
موفق باشيد .
سلام
من دانشجوی مهندسی شیمی هستم
برای گرفتن نرم افزار phast
مزاحم شدم .
قیمت نرم افزار شما چقدراست
واقعاً اگر بتونید این کار رو بکنید لطف خیلی بزرگی می کنید. بی صبرانه منتظر جزوه ها هستمسلام،امیدوارم خوب و خوش باشین
من تو دوره آموزشی کامفار شرکت کردم (البته از طرف سازمان ) ، استادمون از آلمان اومده.خیلی مفید و خوبه.
من هر جلسه جزوه هام رو تایپ یا اسکن میکنم تا همه دوستان بتونن استفاده کنن.خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم
خوش باشین![]()
سلام،امیدوارم خوب و خوش باشین
من تو دوره آموزشی کامفار شرکت کردم (البته از طرف سازمان ) ، استادمون از آلمان اومده.خیلی مفید و خوبه.
من هر جلسه جزوه هام رو تایپ یا اسکن میکنم تا همه دوستان بتونن استفاده کنن.خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم
خوش باشین![]()
با سلام
بنده با نرم افزار کامفار کار میکنم. اگر حرفه ای وجود دارد جواب سوال مرا بده.
اگر پروژه ای داشته باشیم که در فاز ساخت ، تولید هم داشته باشیم، چگونه باید هزینه ها و درآمدهای مربوط به تولید را وارد کنیم؟
با تشکر
سلام
چون این نرم افزار و کلاسهای آموزشی اون گرونه با استفاده از جزوه های آموزشی که دوستان ارائه دادن و نسخه ی دموی نرم افزار ببینید که اگر علاقه دارید هزینه کنید و زمان برای یادگرفتنش بگذارید .
موفق باشید
یاعلی
دانلود DEMO :
ftp://ftp.unido.org/COMFAR/c3demo34.exe
برای دانلود نرم افزار کامفار COMFAR از این لینک اقدام کنید:
http://www.mostafa-zamani.com/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=76
سلامسلام،امیدوارم خوب و خوش باشین
خوش باشین![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | comfar | نرم افزار های مهندسی صنایع | 0 | |
![]() |
دانلود جزوه آموزشی نرم افزار کامفار (COMFAR) | نرم افزار های مهندسی صنایع | 2 | |
C | اسلايدهاي آموزش نرم افزار comfar | نرم افزار های مهندسی صنایع | 3 |