[h=1][/h]
بزرگترین قابلیت برجسته این گوشی، دوربین آن است – یک دوربین 4 مگاپیکسل اولتراپیکسل. بله شاید رزولوشن این دوربین بسیار پایین به نظر برسد اما این دوربین قابلیتی در خود دارد که برای دومین بار است در صنعت دوربین های موبایل شاهد آن هستیم.
بزرگترین قابلیت برجسته این گوشی، دوربین آن است – یک دوربین 4 مگاپیکسل اولتراپیکسل. بله شاید رزولوشن این دوربین بسیار پایین به نظر برسد اما این دوربین قابلیتی در خود دارد که برای دومین بار است در صنعت دوربین های موبایل شاهد آن هستیم. به طوریکه این گوشی را همردیف گوشی هایی همچون نوکیا 808 PureView و لومیا 920 قرار می دهد.
طراحی و کیفیت ساخت
HTC One از نظر ظاهری بسیار شبیه Butterfly (فقط کمی جمعوجورتر) است و فقط کمی بهتر شده است. تفاوت اندازه این دو گوشی به دلیل صفحهنمایش 7/4 اینچ وان است. البته کیفیت آن همان 1080p و از نوع Super LCD3 است.

درست در زیر صفحهنمایش، روی شیشه دو کلید خازنی بازگشت و خانه قرار دارند. هیچ گونه کلید منو یا اپلیکیشنی در این قسمت وجود ندارد. برای سوئیچ کردن میان نرمافزارهای مختلف باید دوبار پشتسر هم روی کلید خانه کلیک کنید. عملکرد کلید منو نیز با لمسSense 5 قابل دسترسی است. با تغییر تنظیمات پیشفرض گوشی میتوانید کاری کنید که با نگه داشتن کلید بازگشت، فهرست منو برایتان باز شود.





میکروفون دهانی گوشی همزمان به میکروفون کنسل کننده نویز در پشت گوشی کار میکند. بعلاوهی وظیفه از بین بردن نویز دهانی، میکروفون دوم نیز ردیابی میکند تا ببینید نویز محیطی چقدر است و به این ترتیب کیفیت صدای مکالمه را افزایش میدهد تا شنونده صدای کاربر را با وضوح بالا بشنود. در قسمت بالای گوشی، سوکت 3.5 میلیمتری هدفون و کلید پاور و قفل گوشی قرار دارند.
این کلید قابلیتهای جالبی دارد – علاوه بر آن، فرستنده اینفرارد نیز هست. اچتیسی، یک اپلیکیشن پیشفرض دارد که به کاربر اجازه میدهد تا دستگاههای صوتی و تلویزیون را کنترل کند. چند سال پس از فراموشی، به نظر میرسد پورتهای اینفرارد دوباره به دنیای گوشیهای موبایل بازگشتهاند. البته این بار دیگر وظیفه انتقال اطلاعات را به عهده ندارند.در پشت گوشی اچتیسی وان، یک صفحه آلومینیومی وجود دارد که با خطوط پلاستیکی به سه قسمت تقسیم شده است. میکروفون کنسل کننده نویز در خط بالایی قرار دارد اما ستاره این محفل و خلاقیت اصلی موجود ر HTC One، دوربین آن است.

اچتیسی وان، باتری 2300 میلیآمپر ساعت نیز دارد که داخل بدنه آلومینیومی گوشی ثابت است. این باتری را نمیتوان جابه جا کرد اما حدود 300 میلیآمپر ساعت بزرگتر از باتری اچتیسی Butterfly و میزان شارژدهی آن همچون گوشی اکسپریا Z سونی است.
اچتیسی وان، 3/9 میلیمتر ضخامت دارد و خمیدگی آن به عقب باعث شده تا باریکتر دیده شود. این گوشی خیلی خوب در دست مینشیند و اثر انگشت روی قاب آلومینیومی پشت آن نمیماند. این موبایل هوشمند همچون گوشیهای آیفون 4S یا اچتیسی باترفلای حدود 143 گرم وزن دارد. این وزن بسیار معقول است و باعث شده است گوشی بسیار بادوام به نظر برسد.
صفحهنمایش
اچتیسی وان، صفحهنمایش 7/4 اینچ با کیفیت 1080p دارد. این اندازه حدود 12 درصد کوچکتر از نمایشگرهای 5 اینچ است اما تراکم تصویر آن به جای 469 پیکسل در هر اینچ، 441 پیکسل در هر اینچ است. البته افزایش شفافیت تصویر در نتیجه این تراکم تصویر چندان به چشم نمیآید. صفحه نمایش از نوع LCD3 است. اینکه اچتیسی گوشی هوشمندی با نمایشگر عالی عرضه کرده است چندان مورد انتظار نبود. زاویه دید صفحه نمایش خوب است و رنگ ها عالی و کنتراست خوبی نیز دارد.

در مقایسه این نمایشگر با گوشی گلکسی اس سه سامسونگ، باید بگوییم گوشی سامسونگ کنتراست بالاتر و عمق رنگهای بیشتری دارد.

نسخه پنجم رابط کاربری Sense UI با مرکزیت BlinkFeed
سیستمعامل اچتیسی وان، نسخه 4.1.2 اندروید است. اما مهمتر از آن رابط کاربری آن یعنی جدیدترین نسخه Sense است. درست همچون سامسونگ، اچتیسی ترجیح داده است به جای استفاده از برنامههای گوگل، قابلیتهای ویژه خودش را به اندروید اضافه کند.

این قابلیت همه پستها را از شبکه اجتماعی و اخبار را از هزاران منبع خبری جمع میکند و به طور یکجا نمایش میدهد. کاربر میتواند موضوعهای موردعلاقه خود را انتخاب کند و BlinkFeed به طور خودکار خبرهای جالب را برایش نمایش میدهد. همچنین میتوانید برای یافتن موضوع خاصی از گزینه جستوجو استفاده کنید.

کاربر میتواند به طور مستقیم از طریق BlinkFeed مطالب مورنظر خود را در حساب شبکههای اجتماعی خود پست کند. به طور مثال، هنگام خواندن یک خبر جالب میتوانید از همان جا آن را در فیسبوک خود به اشتراک بگذارید.
به طور کلی، BlinkFeed همچون ویجت Timescape گوشیهای سونی است. با این تفاوت که ویجت نیست. ویجت را میتوان به راحتی از صفحهای به صفحه دیگر منتقل، آن را پاک کرد یا اندازهاش را تغییر داد. اما این کارها را با بلاینکفید نمیتوان انجام داد.