اينم چيز خوبي بود از اون طرف آوردم.....اي جانم
![]()
پسر خالهآقا ما اينو از تاپيك بغلي دزديديم.....اگر كسي گفت بهنام بهش بگيد اينجا نيست
![]()

من زبونم مو در آورد گفتم دزدی بدهههههههههه
محمد اینم کادوی تووووو

اينم چيز خوبي بود از اون طرف آوردم.....اي جانم
![]()
پسر خالهآقا ما اينو از تاپيك بغلي دزديديم.....اگر كسي گفت بهنام بهش بگيد اينجا نيست
![]()
باشهداداش فارسی حرف بزن وگرنه عینک میزنم![]()
وااااااااااااااای مرسی بهزاد جان..اگه میدونستم دوتا تاپیکو باهم میزدم................خیلی شب عالیه برام ..چون دوتا از دوستام تو یه روز به دنیا اومدن...وااای ایشالله که هردوتون به ارزوهاتون برسینو موفقو سلامت باشین..................ااااا من که یه بار تبریک گفتم ولی تبریک یه بار اونم برای محمد جونم کمهههههههههه
میگم چرا همه پسرایی که میشناسم تولدشون تو اردیبهشته؟؟؟؟
داداشی خیلی خیلی خوشحالم که منم روزی به دنیا اومدم که تو به دنیا اومدی ..
ولی من میدونم ساعت چند دنیا نورانی میشه ..ساعت 8 صبح .
تازه دقیقا 8/2/68 روز جمعه بود بازم روز جمعه افتاده
تولدت مبارک داداشممممممممممممممممممممممممم
![]()
اون که دادی کادوی فرعی بود ؟!دختر خاله اون كادوي منو هم بيار بده محمد ديگه..همون كه عصر با هم رفتيم براش خريديم
كادوي اصلي رو بيار
اون که دادی کادوی فرعی بود ؟!![]()
مثل من !؟افرین داداش گلم چی میشد همه داداشا مثل تو بودن![]()
دختر خاله اون كادوي منو هم بيار بده محمد ديگه..همون كه عصر با هم رفتيم براش خريديم
كادوي اصلي رو بيار
بهنام از این کادو دزدیا نباشه ..ما فردا حوصله پلیس بازی نداریم ..بیا دم خونمون...گفته باشم................دختر خاله اون كادوي منو هم بيار بده محمد ديگه..همون كه عصر با هم رفتيم براش خريديم
كادوي اصلي رو بيار
بهنام از این کادو دزدیا نباشه ..ما فردا حوصله پلیس بازی نداریم ..بیا دم خونمون...گفته باشم................بچه م تازه ا18 ساله ششده...با آینده شبازی نکن............
![]()
ایول پس بیار کادووووووووووووووووووووووووووووروووووووووووووونه سمیرا جونی...من خودم با دزدی مخالفم...با هم رفتیم خریدیم...اما نمیدونم کدومو میگه.....
بابا همون رو ميگم كه رفتيم از مغازه سيسموني خريديمش رو ديگهکدوم یکی پسر خاله....عصری که رفتیم بیرون ما هوارتا چیز میز خریدیم...کدومو بیارم آخ؟؟(تقلبی بده)
نه بابا با دختر خاله مرجان رفته بودم خريدم....فعلا قاطي كرده(يا ابالفضل الان حمله ميكنه بهم)بهنام از این کادو دزدیا نباشه ..ما فردا حوصله پلیس بازی نداریم ..بیا دم خونمون...گفته باشم................بچه م تازه ا18 ساله ششده...با آینده شبازی نکن............
![]()
الان وایسا.....بابا همون رو ميگم كه رفتيم از مغازه سيسموني خريديمش رو ديگه
بيارش ديگه....خودم برم بيارمش؟
نه بابا با دختر خاله مرجان رفته بودم خريدم....فعلا قاطي كرده(يا ابالفضل الان حمله ميكنه بهم)
الان وایسا.....
سرویسشو کامل بیارم؟؟؟وایسا الان:دی
بزنم تو سرت 99999 تا بهنام از پس کلت بزنه بیرون؟؟؟چشاتو در آرم؟؟؟؟؟
برو اونور![]()
آقا بدویین دیگه کادوی مارو بدین![]()
قابلت رو نداره داداشی ! همش مال تو !کادو هات مال من ...داداشیم با هم ..از این حرفا نداریم
کادوهای محمد رو بدین به من
![]()