arisa textile
عضو جدید
خب دیگه همه مثه شما نیستن
قرار نيس كه زن دوم فقط به خاطر آروم كردن دل يه عاشق باشه و جاي خالي زن و عشق مرد رو پر كنه مطمئن باش اين مردي كه توصيفش كردين شوهر هر كسي باشه عاشقش ميشه و خوشبختش ميكنه چون ثابت كرده كه عاشقه
آفرین. ولی برای آدمیزاد این حرفا بیشتر شعاره، یعنی دیگه هرکی رو دیدی انگار ندیدی؟؟!
زن دومی هم نباید که حتما دفعه اولش باشه ازدواج میکنه مسلما.
پس عشق شعاره
شما از دوس دختر و دوس پسر خود چی درسی اموختی؟
دوستی به صحبت های تو همین باشگه با جنس مخالف میشه دوستی مجازی به تعبیری دوستی اجتماعی پس کسی مصون نیس بانو که بگه دوست نداشتم بیرون تو واقعیت با یه پسر میحرفی اینجا تو مجازی هم با یه پسر میحرفی جفتش داری با جنس مخالف میحرفی و تو اد لیستت قرار میدی یا همون لیست دوستانچه جوری به این نتیجه رسیدین :|خو الآن اون زن گرفته ، چار روزه دیگه هم تو شوهر میکنی ! به نظرت این عشق بمونه واقعا درسته ؟ اینجوری که یه عمر خودتونو آزار میدین ...موافقم باهاتون ولی جدیدا یکی بهم ثابت کرد که نمیشه !خانوما هم همینجورین
________________________چقدر حرف زدین خو ! من تا صفحه 7 رو خوندم تازه !
![]()
اگه عشق شعاره حرف منم شعاره
امیدوارم توقلب خانوم دومم عشق یکی دیگه موج بزنه
ظاهرا شکست عشقیتون سنگین بوده.
من نبودم تو موقعیتش شایدفک نمیکنم شمام حاضرباشی اینکاروکنی
من نبودم تو موقعیتش شاید
نمیتونه قاطعانه بگم نه
اینجوریشومن مشکلی ندارم![]()
اگه عشق شعاره حرف منم شعاره
امیدوارم توقلب خانوم دومم عشق یکی دیگه موج بزنه
اینجوری بهتره، هم از نظر عاطفی تا حدی همو راضی می کنن هم شرایط همو درک می کنن.
بیگ لایکسلام به همگی
من فقط صفحه ی اول رو خوندم
اما جالبه خیلی مخالف این رابطه ها هستن و طوری ازش صحبت میکنن که آدم فکر میکنه هیچ کس از اینکارا انجام نمیده شما جامعه رو ببینی و با صحبتهایی که میشه مقایسه کنید
همیشه قرار نیست رابطه ی دختر و پسر با شکست همراه باشه میتونید جنس مخالف رو به عنوان یه دوست اجتماعی بپذیرید به شرطی که واقعا" براتون یه دوست اجتماعی باشه
آدم نیاز داره که برای ارضا ی احساساتش با جنس مخالف در ارتباط باشه ولی ارتباط معقول
من نظرات سونیا خانوم رو قبول دارم و جنس مخالف میتونه به آدم اعتماد به نفس بده
اشتباه برداشت کردینشما خیلی داری تند میریا...
ماها انسانیم...انسان یعنی نیاز...جنس مخالف هم نیاز محسوب میشه...از هر لحاظی که بگی...اگه اینطور نبود که میشدیم خدا...
ببین عزیزم یه وقتی میرسه که جز همین عشق زمینی هیچی برات نمیمونه...و اگه نداشته باشی زندگی هم برات مفهمومی نخواهد داشت...
اگه بتونی اون عشق الهی رو بدست بیاری که واقعا دمت گرم...(برا رسیدن به عشق الهی هم اول باید عشق زمینی رو درک کنی...)
جنس مخالف نیاز اصلیه یه آدمه...
خدا هم تو قرآنش از همین عشق صحبت کرده...پس شعار ندین که عشق وجود نداره...
قبول دارم این دوره هوس زیاد شده...اما این نیس که عشق اصلا نباشه....
دوستی به صحبت های تو همین باشگه با جنس مخالف میشه دوستی مجازی به تعبیری دوستی اجتماعی پس کسی مصون نیس بانو که بگه دوست نداشتم بیرون تو واقعیت با یه پسر میحرفی اینجا تو مجازی هم با یه پسر میحرفی جفتش داری با جنس مخالف میحرفی و تو اد لیستت قرار میدی یا همون لیست دوستان
سلام به همگی
من فقط صفحه ی اول رو خوندم
اما جالبه خیلی مخالف این رابطه ها هستن و طوری ازش صحبت میکنن که آدم فکر میکنه هیچ کس از اینکارا انجام نمیده شما جامعه رو ببینی و با صحبتهایی که میشه مقایسه کنید
همیشه قرار نیست رابطه ی دختر و پسر با شکست همراه باشه میتونید جنس مخالف رو به عنوان یه دوست اجتماعی بپذیرید به شرطی که واقعا" براتون یه دوست اجتماعی باشه
آدم نیاز داره که برای ارضا ی احساساتش با جنس مخالف در ارتباط باشه ولی ارتباط معقول
من نظرات سونیا خانوم رو قبول دارم و جنس مخالف میتونه به آدم اعتماد به نفس بده
صفحه اول رو بخون من فقط یه سوال کردم همینببینید مسئله اینه که معلوم نیس اینجا راجع به چی بحث میشه :|دوست دختر دوست پسر بودن با این دوستیای اجتماعی و مجازی فرق داره ، با دوستیای قبل ازدواج که برای آشناییهو زیر نظر خانواده هاس (که یکی از کاربرا فک کنم mahsa728 گفتن ) هم فرق داره ...شما دارین راجع به چی بحث میکنید اونوخ ؟ :|
سلام !
آقا در اون حدش که اوکیه ! کی میگه بده ... اینجا هم هست دیگه ...
اون که بده دوستیه که توش احساس و دوست داشتن دخیل باشه ... فراتر از یه دوستیه معمولی ...
صفحه اول رو بخون من فقط یه سوال کردم همین
بعدش .............آره شما فقط یه سوال کردی............اما بعدش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشمصفحه اول رو بخون من فقط یه سوال کردم همین
بهشت پس کی میریم ؟!!
عاقا سخته حد قائل شد بین دوست داشتن
حرف من نیست .. حرف رسیدن به بهشتی هست که تو رو از این پل میخواد و صدا میکنه پس اگر میتونید و این حد رو رعایت کنید و به سعادت برسین![]()