همفکری برای درس مبانی نظری

sama jooon

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان..
بچه ها برای ذرس مبانی نظری استادمون میخواد بچه ها هرجلسه چند نفری کنفرانس بدن.. حالا موضوع کنفرانس باید چیزه جدیدی باشه مثلآا یه طورایی به رابظه بین معماری و
هر رشته مثلآا رواانشناسی ..ادبیات..عکاسی یا هرچیزی که به معماری مرتبطه میتونه باشه..
مثلآآ یه نمونه رابطه بین معماری و مجسمه سازی یا اینکه عقاید و فرهنگ مردم در معماری چه تاثیری داشته؟ حالا این موضوع دوم باز کلی هست که به اینصورت مثلآآ عقاید کشور چین در معماری اون کشور چه تاثیری داشته میتونه باشه..اما چیزی مثل مثلآا نقد اثار رایت یا معماران دیگه نباشه چون اینا چیزایی هست که قبلآا بوده و جدید نیست..
این صحبتا وسه اینبود که میخواستم از نظراتتون استفاده کنم ببینم شما پیشنهادی دارین؟

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
رابطه بین معماری و هنر به نظرم خوبه جالبه
مثلا هنر رو به چند دسته بررسی میکنند هنر قدسی اسلامی مدرن و...
اطلاعاتم در این زمینه زیاد نیست
ولی فرضا یکسری هنرمند ها وفلاسفه معماری مثل بوکهارت نادر اردلان ....در این زمینه تحقیق های زیادی انجام داده اند که هنر قدسی چیه ومعماری برمبنای اون و...
باز هم میگم این فقط یه نظر والترناتیوه و اصلا هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم که چطوری میتونی پیش ببری

sama jooon

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
رابطه بین معماری و هنر به نظرم خوبه جالبه
مثلا هنر رو به چند دسته بررسی میکنند هنر قدسی اسلامی مدرن و...
اطلاعاتم در این زمینه زیاد نیست
ولی فرضا یکسری هنرمند ها وفلاسفه معماری مثل بوکهارت نادر اردلان ....در این زمینه تحقیق های زیادی انجام داده اند که هنر قدسی چیه ومعماری برمبنای اون و...
باز هم میگم این فقط یه نظر والترناتیوه و اصلا هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم که چطوری میتونی پیش ببری
مرسی عزیزمم..اما این باز یه کلیته من باید مشخص کنم که در چه زمینه ای از هنر باشه..مطالبم اگر نباشه سختتر ممیشه..
اما همینکه نظر دادی یدنیا ممنون

بالا