همشهری: شجريان خبرنگاران سيما را به تکاپو انداخت!

يکي ديگر از نمايندگان هم دراين باره گفت: من حالم از شنيدن ربناي اين... به هم مي خورد واقعا جاي تاسف بود که ما سر سفره افطار مجبور بوديم صدايش را بشنويم

خبرنگاران صداوسيما امروز با سوژه اي جالب به خانه ملت روانه شدند .

به گزارش خبرنگار عصرايران، در حاشيه جلسه علني مجلس شوراي اسلامي خبرنگاران صداوسيما به سراغ نمايندگان مخالف شجريان رفتند تا از آنان در حمايت از تصميم سازمان صدا و سيما در کنار گذاشتن ربناي شجريان مصاحبه بگيرند.

البته برخي نمايندگان حاضر نشدند آنچه صداوسيما مي پسنديد را بگويند اما برخي ديگر با شدت تمام از اين اقدام صداوسيما حمايت کردند.

به عنوان مثال يکي از نمايندگان عضو فراکسيون انقلاب اسلامي براي اينکه اوج نفرتش از شجريان را به رخ بکشد به خبرنگار صدا وسيما گفت: صداي يک چوب خشک از صداي شجريان بهتر است!

يکي ديگر از نمايندگان عضو اين فراکسيون هم دراين باره گفت: من حالم از شنيدن ربناي اين... به هم مي خورد واقعا جاي تاسف بود که ما سر سفره افطار مجبور بوديم صداي ربناي کسي را بشنويم که... و حالت مشمئز کننده اي به من دست مي دهد وقتي صداي او را مي شنوم.(بخش هاي نامناسب اين اظهارات نقطه چين شده اند.)

البته واقعاً مشخص نيست اين سوژه از جانب چه کسي به خبرنگاران سيما داده شده بود ، هر چند که بعيد است مديريت ارشد سازمان به دنبال چنين مسائلي باشد.

با اين حال مشخص نيست که صداوسيما درنهايت اقدام به پخش دستاورد امروز خبرنگارانش در مجلس کند يا نه اما آنچه مسلم است عامه مردم نسبت به برخي افراد ، فارغ از گرايش هاي سياسي احترام قائلند چه ما از آنان خوشمان بيايد و چه نيايد.

همشهری