آیا این موارد فقط مربوط به تماس های گرفته شده توسط شخص هست؟ یا تماسهایی که بقیه با ما میگیرند هم نشون میده؟از توجهتون ممنونمشماره تماس , مدت تماس ,تاریخ دقیق تماس (روز ماه سال ساعت دقیقه ثانیه )
آیا این موارد فقط مربوط به تماس های گرفته شده توسط شخص هست؟ یا تماسهایی که بقیه با ما میگیرند هم نشون میده؟از توجهتون ممنونم
ببینید با یه سیمکارت دیگه ارسال میشه یا نه
1 روز صبر کنید ممکنه ایراد از شبکه باشه
شماره ی سرویس پیام کوتاهتون رو چک کنید ببینید ایرادی نداشته باشه
سیمکارتو در بیارید و با یه دستما یه مقداری سطحشو تمیز کنید و در آخر اگه مشکلی بود به دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه کنید
با خط همراه اول خودتون 444 رو شماره گیری کنید و به اپراتور وصل شید و مشکلتونو اونجا بیان کنیدسلام
دوستان 131300 قبض برام اومده
59000 تومان هزینه پیامک
در صورتیکه نه اصلا پیامک دادم و نه اینقدر صحبت کردم!!!
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید که چجوری میتونم پیگیر این موضوع باشم؟؟؟مرسی
سلام
روزتون بخیر
من یه چند تاسوال دارم دارم که اگر بدونبد و زحمت بکشید جواب بدید ممنون میشم
من سیم کارتم همراه اوله.دائمی.آیا برای پرینت سیم کارت خودم هم حکم قضایی می خوان؟منظورم پرینت اس ام اس هاست در واقع. یعنی متنشو می خوام.ممکن هست؟
سلام
من یه شماره اختصاصی از یکی از پنل های sms رو خریداری کردم با پیش شماره 5000
می خواستم شمارمو از تبلیغاتی به خدماتی تغییر بدم چ جوری می تونم اینکار رو انجام بدم؟
با سلام
از این پس هرگونه سوال در مورد اپراتور های تلفن همراه و مشکلات جانبی آنها داشتند در این تاپیک مطرح کنند تا دوستان جواب شما رو بدن
از طرح سوالات در تاپیک های دیگر یا زدن تاپیک جدا خود داری فرمایید
با تشکر![]()
منم مثلا غیر فعالش کردم ولی بازم این پیام های تبلیغاتی برام میادسلام
از این روشها استفاده کردم
ایرانسل: برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی در ایرانسل میتوانید عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۵ ارسال نمایید (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است) و یا میتوانید از طریق خط ایرانسل خود با شماره ۷۰۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامکهای تبلیغاتی ابراز نمایید.
ولی الان از ایرانسل این پیام میاد که
20 دقیقه مکالمه رایگان ایرانسلی به ازای هر 5000 تومان شارژ!!!
از 22 بهمن تا 25 بهمن
خواهش میکنم کمکم کنید که از شر این پیامک راحت بشم.
سلام. من با شماره ایرانسل اکانت تلگرام دارم، می خواستم بدونم اگه اون اکانت و حذف کنم، و سیم کارتمو از گوشی دربیارم و یه سیم کارت همراه اول بندازم و یه اکانت تلگرام جدید باهاش باز کنم، کسانی که شماره ایرانسل منو دارن، شماره همراه اولم و میبینن؟
![]()
سلام. ازتون ممنونم،سلاام....نه کسی نمیتونه اکانت شمارو متوجه بشه که هست مگر اینکه شماره خط جدیدتون رو داشته باشه