سوسن طاهری
عضو جدید
دوستان تستاي سال گذشته ٩١،٩٢ رو با جواب سوالات ميخوام كسي داره واسم بزاره؟؟؟
pasokhnameh azad 92.pdf
دوستان تستاي سال گذشته ٩١،٩٢ رو با جواب سوالات ميخوام كسي داره واسم بزاره؟؟؟
من زیاد وارد نیستمبچه ها من چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.
سوال اسکیس سال 92 چی بود ونکته انحرافیش چی بود؟؟؟؟
اگه بخوام پلان رو 1:200 بکشیم باید 2 خطه بکشیم یا با مازیک مشکی بکشیم تک خطه؟؟؟؟
برای سوال پارسال که زیر زمین بود حجم رو چیکار کردین؟؟از آتریوم یا جیاط مرکزی استفاده کردین ؟؟ 3 طبقه باید می کشیدین؟؟؟از چه سازه ای استفاده میکردیم باید؟؟
سوال اسکیس 92 چی بود؟؟؟؟؟؟
روی سطح زمین بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکته جدید نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟موزه دفاع مقدس
بچه ها سوالی که در مورد ابزار ترسیم میشه...بلاخره پیسوله جزئی از اونا حساب میاد یا نه!!!؟یه جا گفته هست یه جا انکار کرده!
یه چیز دیگه برای وال سکشن اگه تو اسکیس بخوان باید مقیاسشو رو چجور در نظر گرفت تو کاغذ a3?
و اینکه اگه کانسپت خاصی به ذهنمون نرسید و همینجوری یه طرح به ذهنمون اومد چکار باید کرد بی کانسپ!؟
دوستان کسی نبود اطلاع داشته باشه؟!!!!
یه مطلبی.............اینکه روند سه تا شیت باید چطور باشه کسی میدونه؟
من یه جا از مطالب سایت خوندم...
1-سایت پلان و دید پرنده............2-پرسپکتیو اصلی.......3-پلان و مقطع و نما........این روند درسته؟یا کمی برعکسه؟؟
چرا پیستوله ابزرا ترسیمه در واقع همون منحنی کشا هستن ولی مقیاس ندارنبه نظره من پيستوله ابزار ترسيم نيس
ضمنا ٢ تا شيت a3 بهمون ميدن
٣ تا ماله اسكيس سراسري هستش آزاد دو تا شيت ميدن
سلاااام .نه خودشون میگن کی شروع کنینسلام بچه ها.کنکور آزاد سوالای تست و جواب میدیم.بعد خودشون مشخص میکنن کی آزمون عملی رو شروع کنیم یا هر دو رو باهم میدن تست رو زود تموم کردیم میتونیم اسکیس رو زود شروع کنیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عایق حرارتی رو تو دیوار خارجی میذارن یا داخلی؟
توی شیت بندی حتما باید دید پرنده داشته باشیم؟؟؟؟؟؟
1:سایت ودید ناظر 2:پلان برش نما اگه 3 تا شیت بود هم اضافه کنیم؟
منظورم اینه که صفحه 1 ناظر رو بکشم نمره کم میدن؟؟؟؟؟؟؟
به نظره من پيستوله ابزار ترسيم نيس
ضمنا ٢ تا شيت a3 بهمون ميدن
٣ تا ماله اسكيس سراسري هستش آزاد دو تا شيت ميدن
ممنون دوست عزیز....واقعا دوتا میدن؟!!!یعنی چجور باید تقسیم بندی شیتا رو انجام داد با اون همه مدارکی که میخوان؟!
در مورد عایق حرارتی گفته شده :بهتره عایق حرارتی به سمت سرد فضا قرار بگیرد..مثلا در بندرعباس بکارگیری عایق حرارتی در داخل فضاست که گرمای بیرون به داخل نفوذ نکند و در فصول گرم داخل خنک تر ه
من که خوندم اینجور بوده اگه طراحیتون فضاهای پیچیده زیاد داره مثلا لندسکیپتون یا خود حجمتون برای درک بهتره دید پرنده بزنیم
ترتیبشون واسه خودم هم سوال بود نوشتم!!
سلام
دوستان زمان کل امتحان چقدره ؟
۸ صبح تا کی تموم میشه؟
Knowing is not enough we should do what we know
تستی 80 دقیقه هست ها....تستي ١ ساعت و نيم
اسكيس ٣ ساعت
تستی 80 دقیقه هست ها....
فرداسسلام دوستان آزمون آزاد چه روزیه؟ دیروز امروز یا فردا?دوستم هر کاری میکنه نمیتونه کارت ورود بگیره میخوام بدونم آزمون تموم شده یا نه؟