همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
اینم یه سری نکاتِ امروز :

- وحدت در عینِ کِثرت مهم ترین ویژگی طبیعته و الگوی اصلی معماری . در کنار اون تعادل ؛ تجانس و تقارن دیگر مفاهیم مهمِ طراحی معماری محسوب میشَن _ ارشد 84
- ویژگی سبک رازی : اجرای همزمان نما وسفت کاری ؛ تنوع در پلان ، شروع کاشی کاری معرق ..
- بنای تاج محل در هند ، توسط اساتید معمار ایرانی و با الهام از معماریِ ایران و هند ساخته شده است .
-کاشت درختان خزان دار در ضلع جنوب و غربی ساختمان موجب جلوگیری از تابش تند آفتاب در تابستان و آفتاب گیری مناسب در زمستان میشود .
-باغ های اصفهان : چهار باغ - هزار جریب - چهلستون - هشت بهشت - فرح آباد - عباس آباد - قوشخانه
-مهم ترین ویژگی تخت جمشید : ایجاد دهانه های وسیع در پوشش سقف با تیرهای چوبی
تو اين سكوتِ سنگينِ تايپيك آفرين داري واقعا.....:cool:

baris25akarsu

عضو جدید
اسکیس که پارسال فاجعه بود با اون موضوعش و سایتش
تو دوتا شیت a3 چجور اونمه مدارک و جا بدیم؟
من که پارسال فقط حجم مو کشیدم با پلان و سایت بقیه اش جا نشد..

واقعا فکر می کنی که اونا اون همه وقت می ذارن ببین که چی کشیدی چی نکشیدی بی خیال بابا اگه بخوان واقعا درست داوری کنن یه سال طول می کشه تا جوابا رو بدن اسکیس ها رو دسته بندی می کنن یه گروه ماله اونایی هستن که شیت بندی کردنو همون تو نگاه اول خوششون می یاد دسته دوم هم ماله اونایی هست بدون شیت بندی مثلا پلان و ایده کانسپت تو صفحه اول - برش صفحه دوم و نما هم صفحه سوم و مابقی هم تو دسته سوم و اونایی هم که هیچ کاری نکردن تو دسته چهارم ، اونی که تو دسته سومه دیگه خیلی زیاد بگیره همون 5 امتیازه دسته دوم هم 15-5 مابقی امتیاز ها هم ماله دسته اوله من که خودم ساله پیش جز دسته دوم بودم امتیازم 5 شده بود

baris25akarsu

عضو جدید
واقعا فکر می کنی که اونا اون همه وقت می ذارن ببین که چی کشیدی چی نکشیدی بی خیال بابا اگه بخوان واقعا درست داوری کنن یه سال طول می کشه تا جوابا رو بدن اسکیس ها رو دسته بندی می کنن یه گروه ماله اونایی هستن که شیت بندی کردنو همون تو نگاه اول خوششون می یاد دسته دوم هم ماله اونایی هست بدون شیت بندی مثلا پلان و ایده کانسپت تو صفحه اول - برش صفحه دوم و نما هم صفحه سوم و مابقی هم تو دسته سوم و اونایی هم که هیچ کاری نکردن تو دسته چهارم ، اونی که تو دسته سومه دیگه خیلی زیاد بگیره همون 5 امتیازه دسته دوم هم 15-5 مابقی امتیاز ها هم ماله دسته اوله من که خودم ساله پیش جز دسته دوم بودم امتیازم 5 شده بود
البته من یه اشتباه دیگه هم کردم اونم این بود که چون با ماژیک کار کرده بودم و کاغذا هم ماشاءالله اونقدر گرمشون بالا بود که رد ماژیک به صفحات قبلی افتاده بود و همه چی قاطی باتی شده بود ولی امسال کاغذ سفید که سرجلسه نمی زارن ولی یه عالمه با خودم دسمال کاغذی می برم تا بزارم زیره کاغذ و مثل سال پیش نشه یکی هم شدیدا یهتون پیشنهاد می کنم 1-2 تا دتایل حفظ کنین که با حجم و فرمتون هم خوانی داشته باشه و سر جلسه حتما بکشین چون امتیازه اضافی برای دتایل ها میدن

b_arch_5

کاربر بیش فعال
البته من یه اشتباه دیگه هم کردم اونم این بود که چون با ماژیک کار کرده بودم و کاغذا هم ماشاءالله اونقدر گرمشون بالا بود که رد ماژیک به صفحات قبلی افتاده بود و همه چی قاطی باتی شده بود ولی امسال کاغذ سفید که سرجلسه نمی زارن ولی یه عالمه با خودم دسمال کاغذی می برم تا بزارم زیره کاغذ و مثل سال پیش نشه یکی هم شدیدا یهتون پیشنهاد می کنم 1-2 تا دتایل حفظ کنین که با حجم و فرمتون هم خوانی داشته باشه و سر جلسه حتما بکشین چون امتیازه اضافی برای دتایل ها میدن
دوسته عزيز احتياجي به دستمال كاغذي نيست شما يه منگنه با خودت ببر همون اول برگه هارو جـدا كن بعد آخره سر منگنه كن و تحويل بده من همين كارو كردم..!!
من پارسال ٢٥ شدم اونوقت جز كدوم دسته ام..؟؟

baris25akarsu

عضو جدید
دوسته عزيز احتياجي به دستمال كاغذي نيست شما يه منگنه با خودت ببر همون اول برگه هارو جـدا كن بعد آخره سر منگنه كن و تحويل بده من همين كارو كردم..!!
من پارسال ٢٥ شدم اونوقت جز كدوم دسته ام..؟؟

مابین دسته اول دوم راستیییی همه پلانا و نما برش رو با مقیاس کشیدین یا شماتیک ؟؟؟

baris25akarsu

عضو جدید
جدی یعنی ایده و کانسپتو اینجور چیزا ننوشتی؟؟؟؟
یعنی می دونی منظور من چیه الان من شیت بندی تو a3 رو تمرین می کنم پلان و برشی همرا با پرسپکتیو که مقیاس پلانا 1/200 جا نمیشه مگه اینکه پرسپکتیو را خیلی کوچیک بکشم به همین خاطر می خوام ببینم باید 1/200 باشه یا زیاد مهم نیست اگه 1/200 مهمه مجبور می شم تو صفحات بعدی پلانا رو دوباره با مقیاس بکشم اگه نه زیاد مهم نباشه همون شیت کافیه

b_arch_5

کاربر بیش فعال
یعنی می دونی منظور من چیه الان من شیت بندی تو a3 رو تمرین می کنم پلان و برشی همرا با پرسپکتیو که مقیاس پلانا 1/200 جا نمیشه مگه اینکه پرسپکتیو را خیلی کوچیک بکشم به همین خاطر می خوام ببینم باید 1/200 باشه یا زیاد مهم نیست اگه 1/200 مهمه مجبور می شم تو صفحات بعدی پلانا رو دوباره با مقیاس بکشم اگه نه زیاد مهم نباشه همون شیت کافیه
پرسپكتيو از همه مهمتره تو شيت بندي ها هم بايد بزرگتر از همه باشه سايزش...
مقياس و هم كه تو سؤال خودشون ميگن كه چه مقياسي داشته باشه...
من كه بدون مقياس كار ميكنم خيلي چشمي و نامحسوس...!!!!

AzZin

عضو
ینی اِنقد که این قضیه اِسکیس مُعضله ، خوندنِ درس سخت نیس !
منم با مقیاس مشکل دارم ! واسه همین کُلَن شماتیک کار میکنم :eek: :D

AzZin

عضو
b_arch_5 یادمه که پارسال امارات قبول شده بودی ! لُطفن امسال طهران مرکز هم کلاسی بشیم :D
من پارسال چالوس قبول شدم ، تکمیل ظرفیت هم لاهیجان که هیچ کودومو نرفتم .
حالا العان این حرفای من چه ربطی به بحث داشتو نمیدونم :D

AzZin

عضو
اکلکتیزم : التقاط گرایی _ استفاده از چند سبک معماری به صورت توامان در بنا
پارک ورسای : آندره لونوتر _سبک بارک
معماری بودایی هند : طرح های پیچیده و حجاری زیاد
گوتیک : کلیسای شارتر فرانسه _ نتردام پاریس _ میلان ایتالیا _ کُلن آلمان
معابر اصلی در مناطق کوهستانی : در جهت شمالی و جتوبی قرار دارند ( حداکثر تابش آفتاب )
برج هزار : نورمن فاستر
سطح مبنای ارتفاعات : سطح دریاهای آزاد و اقیانوس ها ( برای ایران خلیج همیشه فارس!) _ شهرهای سمال غرب بیشترین ارتفاعات رو دارند .
جهت تابش آفتاب _ وزش باد : عوامل مهم حهت گیری ساختمان های مسکونی
هرچه مصالح ظرفیت حرارتی بیشتری داشته باشند = انتقال حرارتی کمتر خواهد بود ( در شرایط یکسان دیوار سنگی ؛ به مراتب بیشتر از دیوار خشتی انتقال حرارت خواهد داشت .)
U=ضریب هدایت حرارتی : به ضخامت و جنس مصالح بستگی داره .

b_arch_5

کاربر بیش فعال
b_arch_5 یادمه که پارسال امارات قبول شده بودی ! لُطفن امسال طهران مرکز هم کلاسی بشیم :D
آره عزيزم امارات قبول شدم تو تكميل ظرفيت هم فيروزكوه منم هيچ كدوم و نرفتم...!!
پس تهران مركز ميبينمت...!! ؛)
فقط رديفه اول نشيني اون ته كلاس بيشتر صفا داره...!!! :D

b_arch_5

کاربر بیش فعال
اکلکتیزم : التقاط گرایی _ استفاده از چند سبک معماری به صورت توامان در بنا
پارک ورسای : آندره لونوتر _سبک بارک
معماری بودایی هند : طرح های پیچیده و حجاری زیاد
گوتیک : کلیسای شارتر فرانسه _ نتردام پاریس _ میلان ایتالیا _ کُلن آلمان
معابر اصلی در مناطق کوهستانی : در جهت شمالی و جتوبی قرار دارند ( حداکثر تابش آفتاب )
برج هزار : نورمن فاستر
سطح مبنای ارتفاعات : سطح دریاهای آزاد و اقیانوس ها ( برای ایران خلیج همیشه فارس!) _ شهرهای سمال غرب بیشترین ارتفاعات رو دارند .
جهت تابش آفتاب _ وزش باد : عوامل مهم حهت گیری ساختمان های مسکونی
هرچه مصالح ظرفیت حرارتی بیشتری داشته باشند = انتقال حرارتی کمتر خواهد بود ( در شرایط یکسان دیوار سنگی ؛ به مراتب بیشتر از دیوار خشتی انتقال حرارت خواهد داشت .)
U=ضریب هدایت حرارتی : به ضخامت و جنس مصالح بستگی داره .
سؤالات كنكور قبل و شروع كردي به خوندن.؟؟

AzZin

عضو

ردیفِ یکی مونده به آخر ؛ کنار پنجره :biggrin: ;) :D

*green*

عضو جدید
مابین دسته اول دوم راستیییی همه پلانا و نما برش رو با مقیاس کشیدین یا شماتیک ؟؟؟
یه استاده یه دفه میگفت حساب کنید ببینید با این مقیاسی که بهتون میدن (مثلاً 1/200 ) چه سطحی رو میتونین تو A3 جا بدین. اگه دیدین یه طبقه تو شیتتون جا نمیشه برین تو طبقات.

منم هم کلاسیتونم ها :) راستی تهران مرکز پارسال چند نفر گرفت؟ من دوست ندارم جز تهران مرکز جای دیگه برم. یعنی مثلاً تهران شمال قبول شم مجبورم برم هااا. اما بهم نمیچسبه. ناراحت میشم اگه مرکز قبول نشم. :biggrin: (خیلی هم جدی گفتم.)

b_arch_5

کاربر بیش فعال
یه استاده یه دفه میگفت حساب کنید ببینید با این مقیاسی که بهتون میدن (مثلاً 1/200 ) چه سطحی رو میتونین تو A3 جا بدین. اگه دیدین یه طبقه تو شیتتون جا نمیشه برین تو طبقات.

منم هم کلاسیتونم ها :) راستی تهران مرکز پارسال چند نفر گرفت؟ من دوست ندارم جز تهران مرکز جای دیگه برم. یعنی مثلاً تهران شمال قبول شم مجبورم برم هااا. اما بهم نمیچسبه. ناراحت میشم اگه مرکز قبول نشم. :biggrin: (خیلی هم جدی گفتم.)

به هم كلاسي جديد...!!!!!
از آشنايي باهات خوشبختم...:biggrin:
شماهم نميدوني صفحه اول چي بزاريم بهتره.؟؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
به هم كلاسي جديد...!!!!!

صفحه ی اول سایت پلانو یه پرسپکتیو محوری یا منظریه پرنده از حجمت یا تونستی از کل سایتت بذاری بهتره

holooooooo

کاربر ممتاز
به هم كلاسي جديد...!!!!!

صفحه ی اول.. سایت پلانو یه پرسپکتیو محوری یا منظریه پرنده از حجمت یا تونستی از کل سایتت بذاری بهتره

baris25akarsu

عضو جدید
به هم كلاسي جديد...!!!!!

پس من چییییییی نمی خوای منم هم کلاستون باشمم :(
راستی بچه برش نیاز به دتایل زیاد هست یا نه ؟؟؟ یا فقط یه برش معمولی که تو ترمای 1-2 می کشیدیمم؟؟؟

holooooooo

کاربر ممتاز
راستی بچه برش نیاز به دتایل زیاد هست یا نه ؟؟؟ یا فقط یه برش معمولی که تو ترمای 1-2 می کشیدیمم؟؟؟

برش هرچی با جزییات بیشتری داشته باشه امتیاز بیشتری داره، دتایلارو هم میتونید نمایش بذی..

b_arch_5

کاربر بیش فعال
شما هم تهران مركز دوس داري قبول بشي.؟:smile:
فعلا تهران مركز شديم ٣ نفر...!!
نبود ديگه هم كلاسي...؟؟:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا