Mahdis & Hamid
عضو جدید
یکی از دوستام بسته های آزاد مدرسانو گرفته، مثه اینکه همون بسته سراسریه فقط یکی دو تا کتاب نداره. در کل به نظر من خووندن اون همه کتاب خیلیه و سخته.كتابهاي مدرسان شريف چطوره دوستان
یکی از دوستام بسته های آزاد مدرسانو گرفته، مثه اینکه همون بسته سراسریه فقط یکی دو تا کتاب نداره. در کل به نظر من خووندن اون همه کتاب خیلیه و سخته.كتابهاي مدرسان شريف چطوره دوستان
دانشگاه آزاد سوالاش منبع مشخص نداره، ولی چون برای سراسری خوب خووندی فکر نکنم زیاد لازم باشه خودتو اذیت کنی. نهایت فقط شاید لازم باشه سوالای سال های پیش آزادو بخوونی. اشتباه نکنم یه جا برای تبریز (بدون اسکیس) زده بود 5800 سال 92سلام بچه ها خسته نباشید.من 5 6 ماه واسه سراسری بکوب خوندم ولی الان متوجه شدم که اصلا مجاز هم نمیشم.حالا میخوام برا آزاد بخونم.ممنون میشم هم منابع رو بهم بگید هم راهنمایی کنید که از کجا شروع کنم؟چون کاملا با سراسری متفاوته.اگه بخوام آزاد تبریز قبول شم باید درصدام چند باشه؟ میشه درصدای پارسالم واسم بذارین؟
تو سايتش كه چيزي نيست..؟؟
سلام بچه ها خسته نباشید.من 5 6 ماه واسه سراسری بکوب خوندم ولی الان متوجه شدم که اصلا مجاز هم نمیشم.حالا میخوام برا آزاد بخونم.ممنون میشم هم منابع رو بهم بگید هم راهنمایی کنید که از کجا شروع کنم؟چون کاملا با سراسری متفاوته.اگه بخوام آزاد تبریز قبول شم باید درصدام چند باشه؟ میشه درصدای پارسالم واسم بذارین؟
توی کنکور دانشگاه آزاد اسکیس و ازمون علمی همه توی یک روزه؟
ایا کتب عصر کنکاش ازاد با سراسری متفاوته ؟واسه تنظیم شرایط محیطی و تاسیسات ساختمان هم کتاب عصر کنکاش بخون.یه سری جزوه هم که نکات مهم ساختمانی تو بخش دانلود جزوات هست اونا رو دانلود کن...
در کل کتابای عصر کنکاش در مقایسه با انتشارات دیگه مطلوب تره.
اینم لینک کتاب های کارشناسی ارشد معماری عصر کنکاش:
http://www.asrekankash.com/component/books/?ctg=24
واسه درک لینک همون تست ها که گذاشتم دانلود کن بخون...تجربه نشون داده خوبه
برادر شما از چه جزواتی استفاده کرد !؟چقدر اینجا سوت و کوره:'( .چرا هیچکس جواب اون یکی رو نمیده؟
راستی بچه ها کلاس رفتن واسه ی آزاد فقط جیب موسساتو پر کردنه.برادره من بدون کلاس و با همون چند تا جزوه و کتاب اونم مال سراسری رتبه تک رقمی آورد.فقط اگه رتبه ی عالی میخواید باید کلاسای اسکیس رو حتما برید.![]()
سلام بچه ها
امروز نمایشگاه اسکیسه استاد دریانی بود
من از همه کاراش یواشکیییییییی عکس گرفتم یه تاپیک درست میکنم میزارم واستون
کارایه جالبی بود موضوعش اسکیسایه ارشده چند ساله گذشته بود کاراش امیدوارم استفاده کنید .

بچه ها من ازاد ثبت نام کردم اما حتی یادم نمیاد کجا انتخاب گزینه اول من بود !!! . من فقط یک شناسه و رمز ثبت نام دارم !!! چیکار کنم ؟!
عزیزم تنظیم و درکش میگن خوبه. عناصر اگه به سبک عناصر کتابای گلابچیه که اصلاً نگیر. اگه عناصر سنتیه بگیر. تاریخم نگیر. جزوات قابوسی رو بخون و هرچی کتاب غرب داری بعد نسیم عسکری.دوستان من تنظيم و تاسيسات و درك عمومي معماري عصر كنكاش گرفتم ب نظرتون خوبه!!!!! برا عناصر حزييات و معماري جهان ن عصر كنكاش بگيرم يا مركز ممنون ميشم راهنمايي كنيد
عصر کنکاش واسه هر درس فقط یه کتاب داره تا جایی که من میدونم. اونا هم واسه سراسری خوبه به نظر من. تنها چیزی که مختص آزاد زده کتاب تست های کنکور آزاده.ایا کتب عصر کنکاش ازاد با سراسری متفاوته ؟
عزیزم شما که واسه سراسری خوندی مطمئن باش آزادم خوب میزنی. اسکیسو کلاس برو حتماً. همین.خوب بچه ها من جزوات کامل سراسری مرکز و ایوان کلاس دارم !!! .
ایا من جزوات تنظیم و تاسیسات ایزدی و عناصر شریفی و ایستایی و سیستم سروش نیا برای فن بخوانم کافی است !؟

منابع ارشد آزادسلام
برای زبان تخصصی آزاد،کدوم جزوه تو باشگاه هست ک بدردم میخوره؟
منابع ارشد آزاد
زبان:زبان تخصصی پیشرفته برآی دآنشجویان معماری - مهدوی نژاد- فصل دوملغات کتاب ربان تخصصی معماری - رستگارپورلغات کتاب زبان تخصصی معماری - فرهادیتاریخ و مبانی نظری :سیری در مبانی نظری معماری - دکتر معماریانمبانی نظری معماری - دکتر یاران ) انتشارات دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقاتمعماری ایرانی- دکتر معماریانسبک شناسی معماری ایرانی- پیرنیامعماری آسلامی- پیرنیا کتابهای بانی مسعودزیبای ی شناسی در معماری - یورگ گروترمعماری جهان- زارعی هنر در گذر زمان- قسمت های مربوط به معماریاز زمان و معماری - مزینیمعماری معاصر غرب- قبادیانتاریخ معماری - سپهری مقدمسیر آندیشه های معماری - مهدوی نژاددروس فنی:جزوه تنظیم شرایط محیطی- دکتر مفیدیطراحی اقلیمی- قبادیانبررسی اقلیمی ابنیه سنتی- قبادیانطبقه بندی سیستم ها - سلطاندوستمباحث پنجم/ چهاردهم/ پانزدهم/ شانزدهم/ نوزدهم مقررآت ملیمصالح شناسی- احمد حامیاستاتیک و مقاومت مصالحعناصر و جزئیات