همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

معمار فرناز

عضو جدید
همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 94

زبانم خوب نيس بيخيالش ميشم نميدونم

Sent from my iPhone using Tapatalk

r.saifi

عضو جدید
من واسه زبان تازه 504 شروع کردم و بعد از اون هم میخوام تست های چند سال اخیر و بزنم

r.saifi

عضو جدید
من 4 ساعت!!!!ا البته شاغل هستم ولی زیاد حالشم نیست.به دلیل اینکه 7 سال از فارغ التحصیلیم گذشته.بقیه بگن؟

*green*

عضو جدید
سلام بچه ها. منم اومدم. میخوام واسه آزاد بخونم. انتخاب اولم تهران مرکزه. واسه سراسری یه کم خوندم اما چون احتمال قبولیم خیلی کمه و حتماً تهران میخوام قبول شم، میخوام واسه آزاد بخونم. اما زیاد نمیدونم چی به چیه. فقط اینجور که فهمیدم درساش ایناس: زبان فقط تخصصی (یعنی عمومی و گرامر نداره؟؟) با ضریب 2. تاریخ و مبانی نظری با ضریب 2. فن و درک معماری هم ضریب 3. اما مدل سوالاش کلاً فرق داره با سراسری. مخصوصاً فنش. شما میدونین منابعش چیه؟ منابع آکادمی رو دیدم بچه ها گذاشتن اما زیاد بود. کسی میدونه منابع مهم چیه؟

b_arch_5

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها. منم اومدم. میخوام واسه آزاد بخونم. انتخاب اولم تهران مرکزه. واسه سراسری یه کم خوندم اما چون احتمال قبولیم خیلی کمه و حتماً تهران میخوام قبول شم، میخوام واسه آزاد بخونم. اما زیاد نمیدونم چی به چیه. فقط اینجور که فهمیدم درساش ایناس: زبان فقط تخصصی (یعنی عمومی و گرامر نداره؟؟) با ضریب 2. تاریخ و مبانی نظری با ضریب 2. فن و درک معماری هم ضریب 3. اما مدل سوالاش کلاً فرق داره با سراسری. مخصوصاً فنش. شما میدونین منابعش چیه؟ منابع آکادمی رو دیدم بچه ها گذاشتن اما زیاد بود. کسی میدونه منابع مهم چیه؟
سلام خوش اومدي.متاسفانه آزاد زياد منابع مشخصي نداره و چند سالي هست كه كلن رونده سؤالا فرق كرده و سخت تر از قبل شده...

*green*

عضو جدید
سلام خوش اومدي.متاسفانه آزاد زياد منابع مشخصي نداره و چند سالي هست كه كلن رونده سؤالا فرق كرده و سخت تر از قبل شده...
کنکور سخته دیگه. اما به سختی سراسری که نیست. بالاخره از یه کتابی سوال میاد دیگه. بذارین این همایش آزاد آکادمی برگزار شه ببینیم چی میشه. اگه کسی بره صدا رو ضبط کنه اینجا بذاره عالیه.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
امروز كسي ميره همايش..؟؟اين آدرسشه
همایش آکادمی تخصصی معماری ویژه دانشگاه آزاد معماری با حضور دکتر سعید سعیدی پور
مکان: خیابان انقلاب - خیابان استاد نجات الهی ( ویلا ) - خیابان ورشو - خانه اندیشمندان علوم انسانی - تالار حافظ
زمان: امروز 2 بهمن ساعت 16 الی 19

r.saifi

عضو جدید
من رفتم .با نیم ساعت تاخیر شروع شد و دوباره تمام منابع رو که تو سایت مرکز معماری و توضیح داد و سی دی و ی بروشور تبلیغی خود مرکز رو دادن.کلا تبلیغاتی بود و زمان همایش 40 دقیقه طول کشد و ی برگه هم دادن که کلاسهای فشرده برای ازمون دانشگاه ازاد توش بود ازش عکس میگیرم و میذارم. و گفت که ازمون اسکیس درست بلافاصله بعد از ازمون تستی برگزار میشه و دیگه با این وزیر علوم تکمیل ظرفیت فقط ی بار آخر شهریور و ی بار اول مهر .همین .کلا مهندسان محترم چیزی و از دست ندادیم

faeze dey

عضو جدید
من رفتم .با نیم ساعت تاخیر شروع شد و دوباره تمام منابع رو که تو سایت مرکز معماری و توضیح داد و سی دی و ی بروشور تبلیغی خود مرکز رو دادن.کلا تبلیغاتی بود و زمان همایش 40 دقیقه طول کشد و ی برگه هم دادن که کلاسهای فشرده برای ازمون دانشگاه ازاد توش بود ازش عکس میگیرم و میذارم. و گفت که ازمون اسکیس درست بلافاصله بعد از ازمون تستی برگزار میشه و دیگه با این وزیر علوم تکمیل ظرفیت فقط ی بار آخر شهریور و ی بار اول مهر .همین .کلا مهندسان محترم چیزی و از دست ندادیم

سلام دوست عزیز.منابع اصلی مشخص نکردن؟مثلا نگفتن برای دروس فنی و زبان چه منابعی بخونیم بهتره؟

r.saifi

عضو جدید
دروس فنی گفتن مباحث مقررات ملی و زبان تخصصی هم رستگارپور ولی باز هم تاکید به کلیه منابع ذکر شده در سایت مرکز معماری بود

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دروس فنی گفتن مباحث مقررات ملی و زبان تخصصی هم رستگارپور ولی باز هم تاکید به کلیه منابع ذکر شده در سایت مرکز معماری بود

منظوزتون از مرکز معماری آکادمی تخصصی معماریه نه؟! مگه سخنران همایش دکتر سعیدی پور نبود..؟

Sh_Ans

عضو جدید

سلام به شما و همه دوستان :)
برای من سوالی پیش اومده! از بین مباحث مقررات ملی کدوما رو باید برای فنی آزاد بخونیم؟ تعدادشون زیاده! نگفتن کدوما مهمه؟ یا کسی میدونه باید کدوم مباحث رو بخونیم؟

b_arch_5

کاربر بیش فعال
ممنون از اينكه توضيح دادين ولي ميشه يه كم جزئي تر توضيح بدي.؟ مثلا منابع درسهاي مختلف و كه گفتن و بيشتر رو كدوم منابع تأكيد داشتن.؟
و تفاوت اسكيس آزاد با سراسري و ....؟
يعني اينهمه اطلاعيه فقط واسه تبليغه خودشون بود.؟ :surprised:
واقعا از دكتر سعيدي پور بعيده اينكار..!!

آخرین ویرایش:

faeze dey

عضو جدید
سلام.نگفتن کدوم مباحث بخونیم؟ منابع ک اکادمی گفتن شامل بسته اموزشی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا