mona.h
عضو جدید
در قرن نوزدهم ميلادي در مدرسه نوزآر فرانسه ؟
[FONT="]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]آفرین درسته،مکانش دانشگاه بوزار فرانسه بوده.[/FONT]
آخرین ویرایش:
در قرن نوزدهم ميلادي در مدرسه نوزآر فرانسه ؟
در اولین فرصت این کار رو میکنمسلام، ميشه منابع رو برام بفرستي اخه من هم مي خوام تكنولوژي بخونم،ممنون ميشم.
رشته تکنولوژی اسکیس نداره و من زیاد وارد این قضیه نشدمسلام.من دانشجوی شهرسازیم و امسال ارشد طراحی شهری دادم.میخواستم بدونم شما اطلاع داری با توجه به این که امسال قطع عوض شده برای اسکیس باید چکار کنیم؟در ضمن من برای اسکیس پیش مهندس شقاقی میرفتم،شما از نتایج کلاسهای ایشون اطلاعی دارید؟
[FONT="]آفرین درسته،مکانش دانشگاه بوزار فرانسه بوده.[/FONT]
[FONT="]ولی سوالم ادامه هم داره. [/FONT]
نه متاسفانه درست نیست.
سوال 43
کلمه "اسکیس" اولین بار در کجا و به چه مفهومی کاربرد داشته؟
در Beaux Arts School در فرانسه قرن 19 مورد استفاده بود.(esquisse) . متدی گرافیکی و کانسپچوال . در این متد ازدانشجویان خواسته میشد که مهارت کانسپچوال خود رو به سطحی بالاتر ارتقا بدن. یعنی کانسپت یا طرحی اولیه رو (از ساختمان) در ساعت اندکی از کار توسعه بدن (روش کار بشه دیگه) و البته حین کار روی طرح اولیه ، کانسپت و همچنین طرح اولیه تغییری نکنه
نه؟
آفرین درسته.
البته مکان درستش همون طور که بردیا قبلاً گفت دانشگاه بوزار فرانسه بوده.
در واقع اسکیس اسم یک واحد درسی 12 ساعته در این دانشگاه بوده که در این کلاس همون چیزایی که گفتی آموزش داده می شد.
ممنون از جوابت.
تمام کتاب های دکتر گلابچی (حدود 7 یا 8 کتاب) راجع به معماری و سازه منبع هستند. یک کتاب سازه هم که چاپ سال 86 بوده و تموم شده کتاب مهمیه و امسال خیلی ازش سوال داده بودن. اما متاسفانه چون تو بازار نبود من نخونده بودمش. اسمش رو دقیقا نمی دونم اما در مورد سازه ساختمان های مهم جهان. اگر پیداش کردم برات اسمشو می فرستم. علاوه براینها جزوه ایستایی مهندس فاطمی(مرکز معماری ایران) و مهندس سروش نیا(خانه عمران) هم خیلی به درد می خوره.سلام، ميشه منابع رو برام بفرستي اخه من هم مي خوام تكنولوژي بخونم،ممنون ميشم.
سوال 44:
ویژگی های معماری گوتیک پیشرفته چیه؟
سوال 44:
ویژگی های معماری گوتیک پیشرفته چیه؟[/quot
نخستين نمونه ان كليساي شارتر است كه استفاده از پشت بندهاي معلق در ان پيشبيني شده.
از ديگر ويژگيهاي گوتيك پيشرفته افزايش چشمگير ابعاد پنجره ها ورنگي بودن انهاست.كليساي جامع امين هم به اين سبك ميباشد
سوال 44:
ویژگی های معماری گوتیک پیشرفته چیه؟[/quot
نخستين نمونه ان كليساي شارتر است كه استفاده از پشت بندهاي معلق در ان پيشبيني شده.
از ديگر ويژگيهاي گوتيك پيشرفته افزايش چشمگير ابعاد پنجره ها ورنگي بودن انهاست.كليساي جامع امين هم به اين سبك ميباشد
شرمنده بازم کامل نیست![]()
سوال 44:
ویژگی های معماری گوتیک پیشرفته چیه؟
سوال 45
ضریب آبسورپسیون چیست ؟ و چه رابطه ایی با مسئله آکوستیک در ساختمان و ایزولاسیون آکوستیکی دارد ؟
ضریب Absorbtion یا ضریب جذب. برای میزان سنجش انرژی صوتی حذب شده توسط سطح جاذب صدا به کل انرژی تابیده شده به اون سطح هست. که با حرف a نشونش میدن. و حالت ایده الش هم زمانیه که جاذب صدا ضریبش 1 باشه که فقط پنجره ی باز دارای ضریب 1 هست. چون هیچ صدایی رو منعکس نمیکنه.
سطوحی که دارای ضریب بالاتر از 0.5 باشن. سطوح جذب کننده . سطوحی که ضریبشون مساوی یا کمتر از 0.2 باشه . سطوح بازتابنده به حساب میان.
سلامسوال 45
ضریب آبسورپسیون چیست ؟ و چه رابطه ایی با مسئله آکوستیک در ساختمان و ایزولاسیون آکوستیکی دارد ؟
سلام
ضريب ابسورپسيونعبارتست از نسبت انرژي صوتي جذب شده به كل انرژي تابيده شده.
ضريب ابسورپسيون براي يك فركانس معين مقداري است ثابت و وابسته به جنس پوشش ديوار .ولي اين مقدار ثابت بر حسب زاويه تابش و پرتو صوتي متغير ميشود و هر گاه زاويه تابش 90 درجه مساوي صفر گردد . ولي چون اين تغييرات را نميتوان در محاسبات دخالت داد مقدار a را هميشه ثابت فرض ميكنن.
در ايزولاسيون صوتي بزرگ بودن مقاومت نشت يعني عدم امكان عبور هوا از قشر ان داراي اهميت است.هر چه مقاومت نشت بزرگتر باشد ضريب ابسورپسيون كوچكتر ميشود.سلام دوستم
پاسخ شما هم مثل رها جان کاملا صحیحه و خیلی ممنونم .مطالب جالبی رو گفتین .
اما باز قسمت دوم سوال پاسخ داده نشد و شما هم از نوشته ای خودتون می تونید نتیجه گیری کنید.
یک راهنمایی می کنم :
در ایزولاسیون صوتی ، در درجه اول چه چیزی حائز اهمیته ؟ اون چیز با ضریب آبسورپسیون یه نسبتی داره . اون نسبت چیه ؟
در واقع با بزرگتر شدن و یا کوچکتر شدن و یا هر نوع تغییر در اون مورد ، چه تاثیری روی ضریب آبسورپسیون بوجود میاد ؟ ( ضریب بزرگتر میشه و یا کوچکتر و یا نصف یا .... ؟ )
در ايزولاسيون صوتي بزرگ بودن مقاومت نشت يعني عدم امكان عبور هوا از قشر ان داراي اهميت است.هر چه مقاومت نشت بزرگتر باشد ضريب ابسورپسيون كوچكتر ميشود.