جواب سوال 19:
سه اصل وترویوس: وینستاس یوتیلتاس و فرمیتاس هستن! یعنی زیبایی استحکام و فایده.
سه اصل وترویوس: وینستاس یوتیلتاس و فرمیتاس هستن! یعنی زیبایی استحکام و فایده.
سوال شماره 20سوال شماره 20 رو مطرح کنید .
1ـ احساس ترکیب درکل بنا...2ـ استفاده ازمواد و مصالح ساختمانی متناسب با طبیعت آنها...3ـ احساس فضای معماری به عنوان هدف اصلی ...4ـ اهمیت نور به منزله ی بخشی ازطرح...5ـ تناسب ها وارتباط های معمارانه...سوال شماره 20
پنج اصل ثابت در آثار لویی کان رو بگید....
بله کاملا درسته1ـ احساس ترکیب درکل بنا...2ـ استفاده ازمواد و مصالح ساختمانی متناسب با طبیعت آنها...3ـ احساس فضای معماری به عنوان هدف اصلی ...4ـ اهمیت نور به منزله ی بخشی ازطرح...5ـ تناسب ها وارتباط های معمارانه...
درسته؟![]()
سانتا ماریا دل فیوره در فلورانس-ایتالیااينم يه سوال خيلي ساده
سوال شماره ي 21:
گنبد كدام بنا در خارج از كشور شباهت ساختاري و ظاهري زيادي با گنبد سلطانيه در زنجان دارد؟و اين بنا مربوط به كدام دوره ي معماري مي باشد؟
سلام دوست عزیزsalam
khob hasted
man mikham 3d max yad begiram
mitonid
?
كاملا درسته...آفرين...سوال بعدي رو مطرح بفرماييدسانتا ماریا دل فیوره در فلورانس-ایتالیا
رنسانس
(اگه اشتبا نکنم)
سوال شماره 22
زاها حدید با الهام از کدوم هنرمند طراحی می کنه؟
من فکر میکنم پاسخ شماره 22 صحیح داده شده ,متاسفانه منبعشو نتونستم پیدا کنم ,اما تا چند ماه پیش که واسه ارشد میخوندم ,فکر میکنم جایی دیدم که منبع الهام زاها حدید ,مالویچ هست...زاها حدید معمار معروف دیسکانتراکشن کارهای مالویچ ( معروفترین نقاش مرتبط با این سبک) و نقاشیهای گروه برتر را منبع الهام خود قرار داده است...درسته؟
دوست عزیز برای طرح سوال باید آخرین سوال مسابقه به جواب برسه که اونجواب هم باید توسط طراح سوال تایید بشه تا بشه سوال جدید مطرح کرد..اگه بخوایم سوال مطرح کنیم کجا بریم چی کار کنیم![]()
پس با اجازه , سوال 23 رو من میپرسم...!!!
pantadome چیست؟