همایش ها و کنفرانس های معماری

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
با سلام
ضمن خسته نباشید خدمت شما بزرگوار
ببنید شاید شما درجریان نباشید و شاید هم ...
اولا من 10 تا فروم عضو هستم هیچکجا اینطور نیست که تک تک بشینیم قوانین اون تالار رو بررسی کنیم بعد پیام بگذاریم به عنوان مثال اگر فرومی در هر زمینه ای مهندسی برق و بازی و.. باشد یعنی شما میفرمایید 20تا رو بخونیم؟!بعد پیام بگذاریم؟! یعنی یک سایت یکسان قوانین مجزا برای هر تالاری تعریف می شود؟!
خودتون در جریانید من که پیام گذاشتم (پیک سنجش)یک عده ای که برای تفریح و درد و دل امدن گفتن اینا چیه تشویش و مزاحمت ایجاد نکن!(لطفا نگید در جریان نیستید)بعد من پیام گذاشتم" لطفا صبور باشید!"
فکر کنم خود شما بودید برداشتید تمام پیامها را پاک کردید! اونوقت شما میفرمایید من از کجا بدونم علاوه بر پیامهای پاک شده پیامه من نبوده؟ ایا انصافا شما هم جای بنده بودید و به عنوان یک عضو شاید ناشی اینطور تصور نمیکردید؟ ایا اینکه خبر بدهید زحمتی ایجاد میکند؟خداوکیلی من نمیدونستم بالاتر از این؟ اخه من کی بحث کردم چرا گناهکار میکنید؟اون اخطار شما هم بابت این نبود ! بابت پست تصاویر انرژی بخش بود .
بعد از اون من گفتم شاید اشتباه شده اینکار که سهوی نداشت برای این دوباره گذاشتم.چرا ماجرا را از اول نمیگویید ؟چرا نمیگویید کدوم کارم از اول اشتباه بود؟
چرا سعی نمیکنید عدالت رو برقرار کنید چرا جلوی کاربری که میگوید پیک سنجش چیه نمیگیرید؟چرا شخصی که سرش برای دعوا درد میکرد نمیگیرید ؟
با اینکه اینجا کوچکترین ارزشی ندارد ولی بدور از انصاف و عدالت است .
اگر بیشتر از این ادامه دهم دوباره امتیاز میدید برای شما که کار نداره
هرکی عدالت صحیح کرد اجرش با امام زمان.
موید باشید
دوست محترم، قوانین کلی سایت مغایر با قوانین هر تالار نیست ممکنه فقط طرز بیانش فرق کنه و در پاره ای از جزییات.شما اگر تنها همون قوانین موجود در صفحه اصلی سایت رو میخوندید، به دور از مطالعه قوانین تالار معماری این مشکلات پیش نمی اومد.
اصولا هر کس در تالار های مختص رشته خودش (به غیر تالارهای عمومی) فعالیت میکنه پس نیازی نیست همه تالارها رو تک تک بخونه.این قوانین تدوین شده تا همچین اتفاقات و سوء تفاهماتی پیش نیاد. شما میگید سختتونه برید چند تا قانون رو بخونید بعد انتظار دارید برای مدیران سخت نباشه برای این هم کاربر تک تک قوانین رو گوشزد کنند؟
لطفا قبل از فعالیت در هر تالاری سعی کنید دنبال جایگاه مناسب با عنوان مطلبتون بگردید. نه اینکه با این تفکر پیش برید برای مثال چون عنوان تاپیک مطالعه کنکوره هر چیزی که مرتبط با کنکور باشه میشه در آن قرار داد.

من به پیام های شما رسیدگی نکردم ولی در جریان اتفاقات هستم.

عنوان اخطار های شما:
دليل: نقض قوانين باشگاه
دليل: ارسال مطالب نامربوط به تاپيک

می فرمائید که باید به شما اطلاع داده می شد که پیامتون پاک نشده و تنها در جای مناسب نبوده و انتقال داده شده. در این زمینه حق با شماست، مدیران به علت مشغله و رسیدگی زیاد ممکنه یادشون بره تا به کاربر اطلاع بدند. اما این چیزی از عدم رعایت قوانین توسط شما و چشم پوشی از تذکرات کم نمیکنه.در مورد اینکه پست های شما در جای مرتبط نیست قبل پست پیک سنجش به شما تذکری داده شد که در آن در مورد محوریت موضوعی تاپیک توضیح ارایه شد که شما به آن توجه ای نکردید.

نوشتن مطالب غیر مرتبط با تاپیک ، خلاف مقررات باشگاه هست و باید تو تاپیک مربوط نوشته بشه، ما اینجا در مورد برنامه هامون و دغدغه ها و مشکلات درس خوندن برای کنکور 95 صحبت میکنیم ، و مطمئنن سهوا یه سری مطالب هم نوشته میشه که باز از موضوع تاپیک دور نیست , اگه خیلی مشخص باشه حتما دلیلش اعلام میشه و حتی پاک میکنیمش ،
مطالب مربوط به زبان رو لطفا تو تاپیک رفع اشکال زبان ، و سوالات کنکور معماری رو تو تاپیک مربوط به خودش قرار بدید ، و همچنین اینارو یعنی اون پستای بالای صفحتونو هم در تاپیک انرژی مثبت قرار بدید ، پیدا کردن مطالب تو این تاپیک سخت میشه ، باید هی صفحات رو بزنیم عقب .
با تشکر از مطالبتون ra1372

پس از ارسال مجدد پست نامربوط به تاپیک کاربر زیر به شما باز تذکر لازم رو دادند.

دوست عزیز خواهش میکنم فقط مطالب مربوط به این تاپیک رو اینجا بگذارید . اخه چه اصراری هست حتما مطالب دیگه اینجا گذاشته بشه ؟
//////

برای بار سوم پست نامربوط فرستادید که این بار دقیقا به شما گفته شد که پست شما به کجا ارسال شده و از تکرار بپرهیزید.

پاک نشده ، به تاپیک مخصوص به خودش منتقل شده ،
برید تو تاپیک موضوعات مربوط به تحصیلات تکمیلی اونجا هست ، نگران نباشین //////////

پس طبق متن های بالا در هر اشتباهی که کردید به شما قوانین گوشزد شد. ولی شما اومدید اینجا پست دادید میگید فقط بلدید پست حذف کنید و امتیاز منفی بدید و طوری وانمود میکنید که انگار هیچ اطلاعی از این تذکرات نداشتید و در جریان نیستید اخطار های شما بابت چیست!

در مورد اخطار دوم شما همونطور که در پست قبل به طور واضح اشاره کردم، مرتبط با انتشار پیام خصوصی و حواشی آن بود. که بابت این پستتون امتیاز منفی گرفتید نه ارسال پست مفید در جای نا مرتبط که به عدم راهنمایی درست معترض باشید. دیگه این رو که باید به روشنی بدونید که صحبت خارج از روال تاپیک و بر هم زدن نظم در هر تالاری ممنوع هست.

شما از کجا میدونید به شخصی که با شما تاپیک رو از روال خودش خارج کرده تذکر داده نشده و تنها با شما برخورد شده که اینقدر دم از عدالت می زنید. مگه دسترسی به اخطار های داده شده افراد دارید؟پست های آن ها هم مثل پست شما حذف شد و تذکر لازم داده شد. ولی دلیلی نداره من یا مدیران دیگر برای شما اخطار و پرونده هر شخص رو ارایه بدم.

فکر می کنم توضیحات کاملا واضح هست و چیز مبهمی برای ادامه این صحبت ها وجود نداشته باشه، با این حال اگر گمان می کنید کوتاهی از جانب من و همکارانم در اطلاع رسانی صورت گرفته بنده عذر خواهی می کنم موفق باشید.:gol:

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست محترم، قوانین کلی سایت مغایر با قوانین هر تالار نیست ممکنه فقط طرز بیانش فرق کنه و در پاره ای از جزییات.شما اگر تنها همون قوانین موجود در صفحه اصلی سایت رو میخوندید، به دور از مطالعه قوانین تالار معماری این مشکلات پیش نمی اومد.
اصولا هر کس در تالار های مختص رشته خودش (به غیر تالارهای عمومی) فعالیت میکنه پس نیازی نیست همه تالارها رو تک تک بخونه.این قوانین تدوین شده تا همچین اتفاقات و سوء تفاهماتی پیش نیاد. شما میگید سختتونه برید چند تا قانون رو بخونید بعد انتظار دارید برای مدیران سخت نباشه برای این هم کاربر تک تک قوانین رو گوشزد کنند؟
لطفا قبل از فعالیت در هر تالاری سعی کنید دنبال جایگاه مناسب با عنوان مطلبتون بگردید. نه اینکه با این تفکر پیش برید برای مثال چون عنوان تاپیک مطالعه کنکوره هر چیزی که مرتبط با کنکور باشه میشه در آن قرار داد.

من به پیام های شما رسیدگی نکردم ولی در جریان اتفاقات هستم.

عنوان اخطار های شما:
دليل: نقض قوانين باشگاه
دليل: ارسال مطالب نامربوط به تاپيک

می فرمائید که باید به شما اطلاع داده می شد که پیامتون پاک نشده و تنها در جای مناسب نبوده و انتقال داده شده. در این زمینه حق با شماست، مدیران به علت مشغله و رسیدگی زیاد ممکنه یادشون بره تا به کاربر اطلاع بدند. اما این چیزی از عدم رعایت قوانین توسط شما و چشم پوشی از تذکرات کم نمیکنه.در مورد اینکه پست های شما در جای مرتبط نیست قبل پست پیک سنجش به شما تذکری داده شد که در آن در مورد محوریت موضوعی تاپیک توضیح ارایه شد که شما به آن توجه ای نکردید.

پس از ارسال مجدد پست نامربوط به تاپیک کاربر زیر به شما باز تذکر لازم رو دادند.

برای بار سوم پست نامربوط فرستادید که این بار دقیقا به شما گفته شد که پست شما به کجا ارسال شده و از تکرار بپرهیزید.

پس طبق متن های بالا در هر اشتباهی که کردید به شما قوانین گوشزد شد. ولی شما اومدید اینجا پست دادید میگید فقط بلدید پست حذف کنید و امتیاز منفی بدید و طوری وانمود میکنید که انگار هیچ اطلاعی از این تذکرات نداشتید و در جریان نیستید اخطار های شما بابت چیست!

در مورد اخطار دوم شما همونطور که در پست قبل به طور واضح اشاره کردم، مرتبط با انتشار پیام خصوصی و حواشی آن بود. که بابت این پستتون امتیاز منفی گرفتید نه ارسال پست مفید در جای نا مرتبط که به عدم راهنمایی درست معترض باشید. دیگه این رو که باید به روشنی بدونید که صحبت خارج از روال تاپیک و بر هم زدن نظم در هر تالاری ممنوع هست.

شما از کجا میدونید به شخصی که با شما تاپیک رو از روال خودش خارج کرده تذکر داده نشده و تنها با شما برخورد شده که اینقدر دم از عدالت می زنید. مگه دسترسی به اخطار های داده شده افراد دارید؟پست های آن ها هم مثل پست شما حذف شد و تذکر لازم داده شد. ولی دلیلی نداره من یا مدیران دیگر برای شما اخطار و پرونده هر شخص رو ارایه بدم.

فکر می کنم توضیحات کاملا واضح هست و چیز مبهمی برای ادامه این صحبت ها وجود نداشته باشه، با این حال اگر گمان می کنید کوتاهی از جانب من و همکارانم در اطلاع رسانی صورت گرفته بنده عذر خواهی می کنم موفق باشید.:gol:

با سلام
همین که در کمال صبر و احترام پاسخ بنده را دادید از شما بزرگوار تشکر میکنم .
مابقی موضوعات مهم نیست چون اثباتش سخت است چون کاربر تذکر داده .شما که ندادید کاربری که 1ثانیه پیشش توهین کرد .لینکی درباره اثباته حرفش که حاکی از پست منتقل شده نداده بود که! اونوقت اگر توجه نمیکردم قابل توجیه بود حرفتون.من گفتم اگر انتقال یافته بود گزارش میشد(با توجه به اینکه در تالار برق گوشزد میشد فکر کردم)
بازم متذکر میشم اون اخطار بدون امتیاز منفی دقیقا 5 دقیقه قبل از این منتشر شد که روش کلیک کردم رفت به سمت تصاویر انرژی بخش که منتقل شده بود یعنی 3 صفحه قبل از این ماجرا هیچ ربطی به پست فعلی بنده نداشت
.

دو روز پیش مدیر DD انتقال پست همراه با 10 درصد امتیاز را پیام دادند(پست تصاویر انرژی..) یعنی 2 روزه قوانین تالار تغییر کرد؟
فقط حرف من این است تمام اشتباهات از جانب بنده نبود و واقعا شایسته امتیاز منفی نبود .اگر این طور هست برای خودتون هم باید یکی منفی بدهد.یه اشتباهی صورت گرفته الان هم برطرف شد که 50 50 مقصر هستیم دیگه امتیاز منفی ...!
به هر حال از پاسختان تشکر میکنم
درپناه حق باشید:gol:

آخرین ویرایش:

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
با سلام
همین که در کمال صبر و احترام پاسخ بنده را دادید از شما بزرگوار تشکر میکنم .
مابقی موضوعات مهم نیست چون اثباتش سخت است چون کاربر تذکر داده .شما که ندادید کاربری که 1ثانیه پیشش توهین کرد .لینکی درباره اثباته حرفش که حاکی از پست منتقل شده نداده بود که! اونوقت اگر توجه نمیکردم قابل توجیه بود حرفتون.من گفتم اگر انتقال یافته بود گزارش میشد(با توجه به اینکه در تالار برق گوشزد میشد فکر کردم)
بازم متذکر میشم اون اخطار بدون امتیاز منفی دقیقا 5 دقیقه قبل از این منتشر شد که روش کلیک کردم رفت به سمت تصاویر انرژی بخش که منتقل شده بود یعنی 3 صفحه قبل از این ماجرا هیچ ربطی به پست فعلی بنده نداشت
.

دو روز پیش مدیر DD انتقال پست همراه با 10 درصد امتیاز را پیام دادند(پست تصاویر انرژی..) یعنی 2 روزه قوانین تالار تغییر کرد؟
فقط حرف من این است تمام اشتباهات از جانب بنده نبود و واقعا شایسته امتیاز منفی نبود .اگر این طور هست برای خودتون هم باید یکی منفی بدهد.یه اشتباهی صورت گرفته الان هم برطرف شد که 50 50 مقصر هستیم دیگه امتیاز منفی ...!
به هر حال از پاسختان تشکر میکنم
درپناه حق باشید:gol:

خواهش می کنم هدف من و سایر مدیران همینه که ضمن جلب رضایت تمامی کاربران، جو تالار رو آرام نگه داریم تا روال درست خودش رو طی کنه و بدون هیچ حاشیه ای همگی به درستی ازش استفاده کنیم.

در مورد آن ماجرا که می گید باید بهتون لینک داده می شد،میتونستید خیلی راحت بپرسید منظورش کجایه تا صحت حرفش مشخص بشه یا از مدیران در همین تاپیک سوال کنید. نه اینکه کلا چشم پوشی کنید. به هر حال من در مورد این مسئله، که فکر می کنید کوتاهی رخ داده عذر خواهی کردم.

در کل من متوجه نشدم شما اخطار میگیرید اعتراض دارید، امتیاز مثبت می گیرید اعتراض دارید، الان به کدومش رسیدگی بشه :D

ببینید پستی که بهش اخطار تعلق می گیره به منزله این نیست که پست مفیدی نیست و نمتونه امتیاز مثبت دریافت کنه. ارسال پست در جای نا مرتبط تخلف هست، که در مجموع به یکی از چند پست ارسالی شما که در جای نا مرتبط بود، اخطار داده شد. حالا فرقی نمی کرد چه برای سنجش این اخطار صادر می شد یا پست انرژی یا...... در ضمن اخطار بدون امتیاز منفی برای شما هیچ مشکلی پیش نمیاره تنها یک تذکره و اطلاع رسانی، که عملکرد خودتون رو اصلاح کنید. وقتی هم پستتون به جای مناسب منتقل شد امتیاز مثبت به خاطر مفید بودنش اعطا شده.

برای بار چندم میگم که امتیاز منفی شما به خاطر ارسال پست در جای نامناسب نبوده که عدم اطلاع رسانی رو به میان بیارید. و این اخطار تنها به دلیل پست های حاشیه ایست.من با کلیک بر روی تخلفی که از شما کسر امتیاز شده به پست زیر هدایت می شم:

:gol::gol::gol:

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش می کنم هدف من و سایر مدیران همینه که ضمن جلب رضایت تمامی کاربران، جو تالار رو آرام نگه داریم تا روال درست خودش رو طی کنه و بدون هیچ حاشیه ای همگی به درستی ازش استفاده کنیم.

در مورد آن ماجرا که می گید باید بهتون لینک داده می شد،میتونستید خیلی راحت بپرسید منظورش کجایه تا صحت حرفش مشخص بشه یا از مدیران در همین تاپیک سوال کنید. نه اینکه کلا چشم پوشی کنید. به هر حال من در مورد این مسئله، که فکر می کنید کوتاهی رخ داده عذر خواهی کردم.

در کل من متوجه نشدم شما اخطار میگیرید اعتراض دارید، امتیاز مثبت می گیرید اعتراض دارید، الان به کدومش رسیدگی بشه :D

ببینید پستی که بهش اخطار تعلق می گیره به منزله این نیست که پست مفیدی نیست و نمتونه امتیاز مثبت دریافت کنه. ارسال پست در جای نا مرتبط تخلف هست، که در مجموع به یکی از چند پست ارسالی شما که در جای نا مرتبط بود، اخطار داده شد. حالا فرقی نمی کرد چه برای سنجش این اخطار صادر می شد یا پست انرژی یا...... در ضمن اخطار بدون امتیاز منفی برای شما هیچ مشکلی پیش نمیاره تنها یک تذکره و اطلاع رسانی، که عملکرد خودتون رو اصلاح کنید. وقتی هم پستتون به جای مناسب منتقل شد امتیاز مثبت به خاطر مفید بودنش اعطا شده.

برای بار چندم میگم که امتیاز منفی شما به خاطر ارسال پست در جای نامناسب نبوده که عدم اطلاع رسانی رو به میان بیارید. و این اخطار تنها به دلیل پست های حاشیه ایست.من با کلیک بر روی تخلفی که از شما کسر امتیاز شده به پست زیر هدایت می شم:

:gol::gol::gol:

با سلام
منظور من این است ddd پستی را دو روز پیش از جایی که من گذاشتم به جای دیگر انتقال دادند اونوقت اطلاع رسانی شد .الان شما میگید نباید اطلاع رسانی بشه قوانین تالارها باهم فرق داره منم گفتم چطور برای اون ماجرا دو روز پیش بود اطلاع رسانی شد اما اکنون تغییر نمود؟
من سعی کردم تا اخرین لحظه با هیچ کاربری بحث نکنم و اینکه شما دو نفری ddd و شما انلاین بودید همزمان اونوقت من بیام پیامم کجا انتقال داده شده رو از کاربر دیگه بپرسم؟کاربری که توهین کرد؟اونوقت ایشون هم مدیر هستند احیانا؟!
من حتی به کاربری بی احترامی نکردم و به خودم اجازه نمیدم پیام خصوصی بدم و چرندیات ذکر کنم اما اون کاربر arch87 به چه دلیلی پیام خصوصی ! دادند!الان برای ایشون نمره منفی در نظر گرفتید؟یا اشناست؟
به صورت عجله ای شد عکس اپلود شده لینکش با نوشته قاطی شد!نکنه تبلیغات محسوب شده به این دلیل امتیاز درخشان دادید؟
در کل نمیدونم چرا دلسرد شدم حتی برای تالار برق هم جزوات و ازمون ازمایشی قرار دهم چون نهایت تمام خیر ها و وقت گذاشتن ها و اپلود کردن و حتی خریدن به امتیاز منفی ختم می شود.
موفق باشید:gol:

آخرین ویرایش:

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
با سلام
منظور من این است ddd پستی را دو روز پیش از جایی که من گذاشتم به جای دیگر انتقال دادند اونوقت اطلاع رسانی شد .الان شما میگید نباید اطلاع رسانی بشه قوانین تالارها باهم فرق داره منم گفتم چطور برای اون ماجرا دو روز پیش بود اطلاع رسانی شد اما اکنون تغییر نمود؟
من سعی کردم تا اخرین لحظه با هیچ کاربری بحث نکنم و اینکه شما دو نفری ddd و شما انلاین بودید همزمان اونوقت من بیام پیامم کجا انتقال داده شده رو از کاربر دیگه بپرسم؟کاربری که توهین کرد؟اونوقت ایشون هم مدیر هستند احیانا؟!
من حتی به کاربری بی احترامی نکردم و به خودم اجازه نمیدم پیام خصوصی بدم و چرندیات ذکر کنم اما اون کاربر arch87 به چه دلیلی پیام خصوصی ! دادند!الان برای ایشون نمره منفی در نظر گرفتید؟یا اشناست؟
به صورت عجله ای شد عکس اپلود شده لینکش با نوشته قاطی شد!نکنه تبلیغات محسوب شده به این دلیل امتیاز درخشان دادید؟
در کل نمیدونم چرا دلسرد شدم حتی برای تالار برق هم جزوات و ازمون ازمایشی قرار دهم چون نهایت تمام خیر ها و وقت گذاشتن ها و اپلود کردن و حتی خریدن به امتیاز منفی ختم می شود.

در درج اسم افراد احترام رو رعایت کنید.و با دقت پاسخ های داده شده رو مطالعه کنید.پاسخ تمامی سوالات شما داده شده.

با سلام
الان شما میگید نباید اطلاع رسانی بشه قوانین تالارها باهم فرق داره منم گفتم چطور برای اون ماجرا دو روز پیش بود اطلاع رسانی شد اما اکنون تغییر نمود؟

پاسخ:

می فرمائید که باید به شما اطلاع داده می شد که پیامتون پاک نشده و تنها در جای مناسب نبوده و انتقال داده شده. در این زمینه حق با شماست، مدیران به علت مشغله و رسیدگی زیاد ممکنه یادشون بره تا به کاربر اطلاع بدند. اما این چیزی از عدم رعایت قوانین توسط شما و چشم پوشی از تذکرات کم نمیکنه.

پاسخ:

حل کردن مشکل شخصی شما در تاپیک مطالعه کنکور جایگاهی نداره.شما اگر نسبت به پیام شخصی معترض هستید باید از گزینه گزارش تخلف استفاده بفرمائید تا پیام رسیدگی بشه، نه اینکه پیام خصوصی را در عموم به اشتراک بگذارید.

لطفا دیگه به این ماجرا ادامه ندید. چون شما دنبال عدالت نیستید و در برابر راهنمایی و پاسخ های منطقی و محترمانه بنده، بدون هیچ منطقی و با تعصب شخصی به حرفتون پافشاری دارید.
شما در همین پست اخرتون دو توهین (عدم خطاب کردن درست اسم مخاطب،توهین به مدیریت و نسبت دادن دروغین به عملکرد)داشتید که با اخطارهای فعالتون موجب به اخراجتون میشه .پس اینقدر از بی عدالتی و مظلوم نمایی برای دریافت امتیاز منفی صحبت نکنید، به جای آن قبل از هر کاری با قوانین سایت و بخش بندی درست تالار آشنا بشید و در حوزه تخصصی خودتون فعالیت کنید. امیدوارم این بار با دقت مطالعه کنید و جزئیات مسئله رو درک کنید تا بیش از این شاهد این بحث نباشیم.

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب ra1372 من تو پیام خصوصی هیچ بی احترامی ای به شما نکردم فقط دوستانه گفتم که تاپیک ارشده بچه ها به قدر کافی استرس دارن دیگه شما با مطالب بی ربط و بحث و جدل تنش درست نکنید
حالا این کجاش پوچ و غیر عقلانی بود خدا میدونه!
در ضمن شما که رشتتون مهندسی برقه چه دلیلی داره تو تاپیک معماری فعالیت کنید و توصیه های غلط به بچه ها بکنید
بهتر نیست در زمینه رشته خودتون فعالیت کنید؟؟
بعضی از پست هاتون کاملا مشخصه که فقط با هدف تضعیف روحیه بچه هاست
نمونش این پست
اگه قانونی در این مورد تصویب بشه تو سایت سنجش اطلاع رسانی میشه چه دلیلی داره شما هی اصرار دارید به همه بفهمونید با مسئولان کنکور در ارتباط هستین؟؟؟
واقعا امیدوارم دیگه این مسائل پیش نیاد
در ضمن....وقتی پیامی به صورت خصوصی ارسال میشه یعنی خصوصیه! این که عمومیش کنید واقعا بی اخلاقیه
نمیخواستم اینجا پست بذارم اما وقتی دیدم اینقدر خودتون رو بی تقصیر جلوه میدید و از بی انصافی مدیرا شکایت میکنید نتونستم ساکت بمونم
شب و روزتون خوش!

DDDIQ

مدیر ارشد
با سلام

سلام
جسارتا چندان متوجه کلیت کلام و بحث شما نشدم ! پیش از این چندین مرتبه گفته شد که تخلف شما در ایجاد بی نظمی در تالار پس از تذکر مدیر تالار در تاپیک مذکور مبنی بر ادامه ندادن بحث و کشاندن یک موضوع شخصی پروفایل به تاپیک تخصصی کاملا مشخص بود که به آن اخطار لازم داده شد و همچنین چند پست راهنمایی نادرست که باعث گمراهی کاربران میشد نیز حذف گردید

و البته در رابطه با امتیاز که میفرمائید #154 ؛ شخصا از انتقال پست ها به این تاپیک اطلاع نداشتم! اگر که در تاپیک غیرمرتبط دیگری دیده میشد مخصوصا تاپیکی که اعضا با وقت محدود از آن استفاده میکنند , برای حفظ نظم به عنوان پست غیرمرتبط ( همانطور که در قوانین کلی باشگاه و قوانین تالارهای مختلف ذکر شده ) شخصا حذف میکردم! حال مدیران تالار از حذف خوداری و زحمت انتقال رو کشیده اند در چند مرتبه ...
و در انتها اینکه در مورد پیغام ریپوتیشن بنده یک پیغام پیش فرض می باشد که به کاربران برای فعالیت داده میشود و روزانه چندین مرتبه برای اعضای مختلف استفاده میشود

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=255059&d=1451768496

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=255058&d=1451768482

پاسخ لازم به این موضوع داده شد و نیازی به ادامه این صحبت نمیبینم
موفق باشید

پیوست ها

• 2332323234343423.jpg
    2332323234343423.jpg
    7.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2332323223.jpg
    2332323223.jpg
    3.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Hojjat.66

عضو جدید
فرم شماره : 96

نام: حجت
شهر محل سکونت: اذربایجان

گرایش و رشته ی تحصیلی : کارشناسی ارشد معماری- معماری – بین المللی جلفا

موضوع پایان نامه:
ارشد: مجتمع توریستی تفریحی با رویکرد معماری پایدار- آب درمانی
کارشناسی: مسکونی

اشتغال:
الف - چند سال سابقه کار: 2 سال
ب -معرفی کارهای انجام شده:

1- طراحی پلان های معماری هتل 4 ستاره امام رضا (ع) در 11 سقف- شهرستان خوی--- اجرا
2- طراحی استخر هتل در 4 سقف- شهرستان خوی --- اجرا
3- طراحی فاز ابنیه کارخانه ذوب آهن- جاده تبریز --- اجرا
4- طراحی کارخانه آب معدنی سوداش- شهرستان خوی --- اجرا
5- طرح هتل تجاری سنتو -شهرستان ارومیه --- اکسپت کارفرما- امورات اداری
6- طراحی مسجد صاحب الزمان)ع( --- اجرا
7- طرحی هتل تجاری، رفاهی - شهرستان بازرگان --- اکسپت کارفرما- امورات اداری
8- طراحی ویلاهای شخصی --- اجرا
9- طراحی واحد های مسکونی
و.....
ج - موضوع تدریس: نرم افزار اتوکد- مکس- ویری- معماری

- تسلط به نرم افزار :
Auto CAD خوب
max خوب
V-ray خوب
Photoshop خوب
Office خوب
Msp متوسط

-میزان تسلط به زبان انگلیسی یا سایر زبانها: خوب
- راه برقراری تماس:
Email: tagizad_h66@yahoo.com
telgeram : @hojjatarch

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]گفتمان هنر و معماری با عنوان «باغ هاى کن؛ آخرین بازمانده باغ هاى تهران»[/h]سخنرانان:
کیانوش سوزنچی
محمد میرزایی
پنل گفتگو:
محمد حقانی
پیروز حناچی
علی دشتی
محمدحسین بوچانی
دبیر پنل:
علیرضا قهاری

زمان: چهارشنبه ۱۴ بهمن ماه ۱۳۹۴، ساعت ۱۶ الی ۱۸

مکان:
باغ موزه قصر،‌ خیابان شریعتی، خیابان مطهری شرقی

سایت مرتبط: www.ammi.ir

• Like
واکنش ها: mpb

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
جامعه مهندسان معماری داخلی ایران برگزار می کند:

نشست تخصصی معماری داخلی

با حضور:

مهندس فرهاد احمدی

زمان: چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴، ساعت ۱۶ الی ۱۸

مکان: خانه گفتمان شهر و معماری

میدان فلسطین ، طالقانی غربی، پلاک ۵۱۴

منبع: جامعه مهندسان معماری داخلی

منبع خبر: www.MemarNews.com

• Like
واکنش ها: mpb

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]نمایش فیلم “Unfinished Spaces” در موزه‌ی هنرهای معاصر تهران[/h]
کانون معماری و شهر برگزار می کند:

پخش فیلم مستند Unfinished Spaces

فیلمی از آلیسا نامیاس و بنجامین ماری

Benjamin Murry , Alysa Nahmias

محصول ۲۰۱۱

در سال ۱۹۶۱، فیدل کاسترو و چگوارا، از سه معمار جوان دعوت کردند که «مدرسه‌ی ملی هنر کوبا» را در زمین گُلفی در هاوانا بنا کنند. آن‌ها به‌سرعت طرح پیشرویی برای آن تهیه کردند و عملیات اجرایی فوراً آغاز شد. چندی نگذشت که اوّلین کلاس‌ها در در بناهای در حال ساخت تشکیل شد و هنرجویان مختلفی (از هنرهای تجسمی و موسیقی و تئاتر و رقص) از سراسر کشور به آن سرازیر شدند.اما این پروژه ناگهان متوقف شد. فضای انقلابی حاکم بر کوبا، وجود این مدرسه را بیهوده تشخیص داد و آن را مخالف جهت‌گیری‌های سیاسی کشور نامید. ساختمان‌ها نیمه‌کاره رها شدند.حال، چهل سال گذشته است، و با آن‌که هنوز مدرسه فعال است، اماساختمان‌هایش کماکان نیمه‌کاره و درحال فرسودگی اند. فیدل کاسترو بار دیگر از معماران مهاجرت‌کرده‌ی مدرسه دعوت می‌کند تا بازگردند، و کارشان را تمام کنند.

* حضور در این برنامه برای علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

زمان: چهارشنبه ۲۱ بهمن ماه ۱۳۹۴، ساعت ۱۷

مکان: سینما تک موزه‌ی هنرهای معاصر تهران

negin.esk

عضو جدید
مسابقه بزرگ طرح برتر

f-tarrrrr.jpg
این مسابقه در راستای جذب مدرس و ایجاد رقابت بین دانشجویان میباشد.

در این مسابقه تمام دانشجویان رشته معماری در مقاطع مختلف میتوانند شرکت کنند
دانشجویان فقط و فقط امکان ارسال یک طرح را دارند و طرح های ارسالی بعدی توسط یک فرد به صورت اتوماتیک توسط سیستم حذف خواهد شد.
این مسابقه در دو مرحله برگزار میشود:
مرحله اول:

داوری مسابقات در این مرحله بر عهده 7 داور میباشد و از بین طرح ها 5 طرح به عنوان طرح برگزیده و از هر موضوع 3 طرح برای راه یابی به مرحله بعد انتخاب خواهد شد.
جوایز این دوره از مسابقات در دومین سمینار معماری معاصر(اردیبهشت 95) اهدا خواهد شد.
جوایز:
نفر اول:یک سکه بهار آزادی
نفر دوم:نیم سکه بهار آزادی
نفر سوم:ربع سکه بهار آزادی
نفر چهارم و پنجم:اهدای لوح تقدیر
دبیر اجرایی مسابقه:

آقای مهندس مهدی یار معمار
(مدیر موسسه آموزشی بُعد و مدیر داخلی موسسه معماران فردا)
داوران مرحله اول:

آقای مهندس حسن نیازی
(عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز)
آقای دکتر جلال سالک
(عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد تبریز)
آقای دکتر نیما ولیزاده
آقای دکتر داریوش ستارزاده
آقای دکتر امیرحسین فرحی نیا
(عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد شبستر)
خانم دکتر سحر طوفان
خانم دکتر آزیتا بلالی اسکویی
(عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز)
مرحله دوم:

در این بخش طرح ها در دسته بندی موضوعات :
مسکونی ، درمانی ، آموزشی ، هتل ، فرهنگسرا
موزه ،طراحی داخلی طبقه بندی شده و برگزیدگان
این موضوعات که توسط رای گیری عمومی انتخاب
شده اند ، به عنوان مربی جذب آموزشگاه معماران فردا
شده و در دوره هایی که با همین عناوین در این موسسه
برای رفع اشکال و آموزش طراحی دانشجویان برگزار
میشود ، تدریس خواهند کرد.
قابل ذکر است که 50 اثر برگزیده در نمایشگاه به نمایش گذاشته خواهد شد.
[h=4]تقویم:[/h] فرصت ارسال آثار : 94/12/10
داوری مرحله اول : 94/12/20
اعلام نتایج مرحله اول:94/12/20
شروع رای گیری مردمی:94/12/22
آخرین فرصت رای گیری مردمی:95/1/20
اعلام نتایج نهایی و ارائه جوایز به برندگان و روز سمینار:95/1/23
شروع نمایشگاه از 50 اثر برگزیده :95/1/23

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]نشست «نمایشگاه میلان ـ چرا ایران دوم شد»[/h]گروه های معماری و شهرسازی جامعه مهندسان مشاور ایران برگزار می نماید:

نشست یک روزه ای با عنوان:

«نمایشگاه میلان ـ چرا ایران دوم شد»

سخنران:

مهندس کامران صفامنش

– حضور برای عموم آزاد و رایگان است.زمان: سه شنبه ۴ خرداد ماه ۱۳۹۵، ساعت ۱۶

مکان: تهران، ولنجک، خیابان بیست و ششم، بلوار دانشجو، نبش گلریزان، شماره ۲۵، جامعه مهندسان مشاور ایران

DDDIQ

مدیر ارشد
bashgahmemari

bashgahmemari

سلام
به منظور دسترسی بهتر به کانال نام کانال به اسم رند تر bashgahmemari تغییر یافت !
اگر اسم bashgahmemari را در نوار ابزار جستجوی اپلیکیشن تلگرام جستجو بفرمائید به کانال هدایت خواهید شد

minamir3000

کاربر فعال
باسلام و احترام بنده یه تاپیک در قسمت مهندسی معماری ایجاد کردم با عنوان ...کارشناسی رسمی دادگستری و قوه قضائیه...تقاضا دارم ترتیبی اتخاذ فرمائید تا این تاپیک بیشتر به چشم بیاد، پیشنهاد بنده اینه که در بخشهای اصلی تالار مهندسی معماری تاپیک بنده اضافه شود یا اینکه به بخش نظام مهندسی اضافه شود و نام تاپیک بنده ادامه نظام مهندسی نوشته شود که نتیجه می شود: نظام مهندسی و کارشناسی رسمی دادگستری
درصورت صلاحدید تقاضا دارم نظر بنده را اعمال فرمائید. با تشکر

DDDIQ

مدیر ارشد
باسلام و احترام بنده یه تاپیک در قسمت مهندسی معماری ایجاد کردم با عنوان ...کارشناسی رسمی دادگستری و قوه قضائیه...تقاضا دارم ترتیبی اتخاذ فرمائید تا این تاپیک بیشتر به چشم بیاد، پیشنهاد بنده اینه که در بخشهای اصلی تالار مهندسی معماری تاپیک بنده اضافه شود یا اینکه به بخش نظام مهندسی اضافه شود و نام تاپیک بنده ادامه نظام مهندسی نوشته شود که نتیجه می شود: نظام مهندسی و کارشناسی رسمی دادگستری
درصورت صلاحدید تقاضا دارم نظر بنده را اعمال فرمائید. با تشکر

سلام دوست گرامی از فعالیت شما سپاسگزارم
در تالار نظام مهندسی با زیر مجموعه های آزمون های نظام مهندسی و اشتغال و استخدام معماری آزمون های ورودی و استخدامی مختلفی پوشش داده شده , از آزمون های ورودی شهرداری ها تا دیگر ارگان های دولتی بانک و دادگستری و ... بنابراین تمام این آزمون ها در بخش بندی این تالار زیرمجموعه اشتغال و استخدام معماری قرار میگیره و نام بردن از تک تک این آزمون ها در عنوان اصلی تالار امکان پذیر نیست

یکی از تاپیک های مرتبط با این عنوان
مباحث مرتبط با کارشناس دادگستری رشته معماری

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرحله 9- سوال 25 :
"
روانگرایی " و شرایط لازم برای به وجود آمدن آن را کوتاه توضیح دهید ؟

روانگرایی یا آب گونگی زمانی اتفاق میفته که خاک قابلیت باربریش رو از دست بده و مثل مایع رفتار کنه !
شرایطش :
لایه ای سست از ماسه یا لای ؛
بالا بودن سطح آب های زیر زمینی یا درصد رطوبت بالا ؛
نیرو و شدت لرزه ای که بتونه خاک و آب رو با هم مخلوط کنه !

DDDIQ

مدیر ارشد
روانگرایی یا آب گونگی زمانی اتفاق میفته که خاک قابلیت باربریش رو از دست بده و مثل مایع رفتار کنه !
شرایطش :
لایه ای سست از ماسه یا لای ؛
بالا بودن سطح آب های زیر زمینی یا درصد رطوبت بالا ؛
نیرو و شدت لرزه ای که بتونه خاک و آب رو با هم مخلوط کنه !

سلام خانم مهندس بله کاملا درسته سپاسگزارم:gol: -- / رفرنس : طراحی لرزه ای - اندرو چارلسون - ترجمه دکتر گلابچی - دکتر سروش نیا صفحه 137
سوال بعدی با شماست (مرحله 9 -سوال 25 )

E . H . S . A . N

مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار هنـــــر
مدیر تالار
اطلاعیه شماره 22 - ارتقاء یافتگان و بخش های جدید تالار معماری

اطلاعیه شماره 22 - ارتقاء یافتگان و بخش های جدید تالار معماری

با تقدیم سلام و احترام
آخرین تحولات تالار معماری رو اعلام می کنم :

• http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon14.gif ایجاد بخش های جدید :

*در بخشگرایش های مهندسی معماری : زیر تالار+ مدیریت پروژه و ساخت

• http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon14.gif ارتقایافتگان
atrali.........................دستیار مدیر تالار مهندسی معماری ( بخش تحصیلات تکمیلی)
عنوان دیگر :کارشناس ارشد مدیریت پروژه و ساخت

.
.
.
.

از طرف تیم مدیران، از فعالیت های کلیه ی اعضای تالار مهندسی معماری صمیمانه تشکر می کنم | :gol:

1395.03.06
17:25

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرحله 9 _ سوال 26 :

گنبد رایشتاگ از چه نوعی است و در این گنبد برای تهویه طبیعی ، تامین آب گرم و بهره مندی از نور طبیعی از چه شیوه ای استفاده شده است ؟