دوست محترم، قوانین کلی سایت مغایر با قوانین هر تالار نیست ممکنه فقط طرز بیانش فرق کنه و در پاره ای از جزییات.شما اگر تنها همون قوانین موجود در صفحه اصلی سایت رو میخوندید، به دور از مطالعه قوانین تالار معماری این مشکلات پیش نمی اومد.با سلام
ضمن خسته نباشید خدمت شما بزرگوار
ببنید شاید شما درجریان نباشید و شاید هم ...
اولا من 10 تا فروم عضو هستم هیچکجا اینطور نیست که تک تک بشینیم قوانین اون تالار رو بررسی کنیم بعد پیام بگذاریم به عنوان مثال اگر فرومی در هر زمینه ای مهندسی برق و بازی و.. باشد یعنی شما میفرمایید 20تا رو بخونیم؟!بعد پیام بگذاریم؟! یعنی یک سایت یکسان قوانین مجزا برای هر تالاری تعریف می شود؟!
خودتون در جریانید من که پیام گذاشتم (پیک سنجش)یک عده ای که برای تفریح و درد و دل امدن گفتن اینا چیه تشویش و مزاحمت ایجاد نکن!(لطفا نگید در جریان نیستید)بعد من پیام گذاشتم" لطفا صبور باشید!"
فکر کنم خود شما بودید برداشتید تمام پیامها را پاک کردید! اونوقت شما میفرمایید من از کجا بدونم علاوه بر پیامهای پاک شده پیامه من نبوده؟ ایا انصافا شما هم جای بنده بودید و به عنوان یک عضو شاید ناشی اینطور تصور نمیکردید؟ ایا اینکه خبر بدهید زحمتی ایجاد میکند؟خداوکیلی من نمیدونستم بالاتر از این؟ اخه من کی بحث کردم چرا گناهکار میکنید؟اون اخطار شما هم بابت این نبود ! بابت پست تصاویر انرژی بخش بود .
بعد از اون من گفتم شاید اشتباه شده اینکار که سهوی نداشت برای این دوباره گذاشتم.چرا ماجرا را از اول نمیگویید ؟چرا نمیگویید کدوم کارم از اول اشتباه بود؟
چرا سعی نمیکنید عدالت رو برقرار کنید چرا جلوی کاربری که میگوید پیک سنجش چیه نمیگیرید؟چرا شخصی که سرش برای دعوا درد میکرد نمیگیرید ؟
با اینکه اینجا کوچکترین ارزشی ندارد ولی بدور از انصاف و عدالت است .
اگر بیشتر از این ادامه دهم دوباره امتیاز میدید برای شما که کار نداره
هرکی عدالت صحیح کرد اجرش با امام زمان.
موید باشید
اصولا هر کس در تالار های مختص رشته خودش (به غیر تالارهای عمومی) فعالیت میکنه پس نیازی نیست همه تالارها رو تک تک بخونه.این قوانین تدوین شده تا همچین اتفاقات و سوء تفاهماتی پیش نیاد. شما میگید سختتونه برید چند تا قانون رو بخونید بعد انتظار دارید برای مدیران سخت نباشه برای این هم کاربر تک تک قوانین رو گوشزد کنند؟
لطفا قبل از فعالیت در هر تالاری سعی کنید دنبال جایگاه مناسب با عنوان مطلبتون بگردید. نه اینکه با این تفکر پیش برید برای مثال چون عنوان تاپیک مطالعه کنکوره هر چیزی که مرتبط با کنکور باشه میشه در آن قرار داد.
من به پیام های شما رسیدگی نکردم ولی در جریان اتفاقات هستم.
عنوان اخطار های شما:
دليل: نقض قوانين باشگاه
دليل: ارسال مطالب نامربوط به تاپيک
می فرمائید که باید به شما اطلاع داده می شد که پیامتون پاک نشده و تنها در جای مناسب نبوده و انتقال داده شده. در این زمینه حق با شماست، مدیران به علت مشغله و رسیدگی زیاد ممکنه یادشون بره تا به کاربر اطلاع بدند. اما این چیزی از عدم رعایت قوانین توسط شما و چشم پوشی از تذکرات کم نمیکنه.در مورد اینکه پست های شما در جای مرتبط نیست قبل پست پیک سنجش به شما تذکری داده شد که در آن در مورد محوریت موضوعی تاپیک توضیح ارایه شد که شما به آن توجه ای نکردید.
نوشتن مطالب غیر مرتبط با تاپیک ، خلاف مقررات باشگاه هست و باید تو تاپیک مربوط نوشته بشه، ما اینجا در مورد برنامه هامون و دغدغه ها و مشکلات درس خوندن برای کنکور 95 صحبت میکنیم ، و مطمئنن سهوا یه سری مطالب هم نوشته میشه که باز از موضوع تاپیک دور نیست , اگه خیلی مشخص باشه حتما دلیلش اعلام میشه و حتی پاک میکنیمش ،
مطالب مربوط به زبان رو لطفا تو تاپیک رفع اشکال زبان ، و سوالات کنکور معماری رو تو تاپیک مربوط به خودش قرار بدید ، و همچنین اینارو یعنی اون پستای بالای صفحتونو هم در تاپیک انرژی مثبت قرار بدید ، پیدا کردن مطالب تو این تاپیک سخت میشه ، باید هی صفحات رو بزنیم عقب .
با تشکر از مطالبتون ra1372
پس از ارسال مجدد پست نامربوط به تاپیک کاربر زیر به شما باز تذکر لازم رو دادند.
دوست عزیز خواهش میکنم فقط مطالب مربوط به این تاپیک رو اینجا بگذارید . اخه چه اصراری هست حتما مطالب دیگه اینجا گذاشته بشه ؟
//////
برای بار سوم پست نامربوط فرستادید که این بار دقیقا به شما گفته شد که پست شما به کجا ارسال شده و از تکرار بپرهیزید.
پاک نشده ، به تاپیک مخصوص به خودش منتقل شده ،
برید تو تاپیک موضوعات مربوط به تحصیلات تکمیلی اونجا هست ، نگران نباشین //////////
پس طبق متن های بالا در هر اشتباهی که کردید به شما قوانین گوشزد شد. ولی شما اومدید اینجا پست دادید میگید فقط بلدید پست حذف کنید و امتیاز منفی بدید و طوری وانمود میکنید که انگار هیچ اطلاعی از این تذکرات نداشتید و در جریان نیستید اخطار های شما بابت چیست!
در مورد اخطار دوم شما همونطور که در پست قبل به طور واضح اشاره کردم، مرتبط با انتشار پیام خصوصی و حواشی آن بود. که بابت این پستتون امتیاز منفی گرفتید نه ارسال پست مفید در جای نا مرتبط که به عدم راهنمایی درست معترض باشید. دیگه این رو که باید به روشنی بدونید که صحبت خارج از روال تاپیک و بر هم زدن نظم در هر تالاری ممنوع هست.
شما از کجا میدونید به شخصی که با شما تاپیک رو از روال خودش خارج کرده تذکر داده نشده و تنها با شما برخورد شده که اینقدر دم از عدالت می زنید. مگه دسترسی به اخطار های داده شده افراد دارید؟پست های آن ها هم مثل پست شما حذف شد و تذکر لازم داده شد. ولی دلیلی نداره من یا مدیران دیگر برای شما اخطار و پرونده هر شخص رو ارایه بدم.
فکر می کنم توضیحات کاملا واضح هست و چیز مبهمی برای ادامه این صحبت ها وجود نداشته باشه، با این حال اگر گمان می کنید کوتاهی از جانب من و همکارانم در اطلاع رسانی صورت گرفته بنده عذر خواهی می کنم موفق باشید.