ایتتیفاقن نئچه گؤن قاباخ ، بو سؤزی توتولمازا دئیردیم !احساس میکنم مسیر بدی داریم میریم! ما فقط دنبال کلمات احساسی و عاشقانه و گل وبلبلیم که رای بیاریم! مقوله یادگیری کلمات رایج در زبان ترکی آذربایجانی داره فراموش میشه!
اسم گل و بلبل مگه چقدر تو مکالمات روزمره ما استفاده میشه؟
سنده کی کلا 180 درجه فرق الیبسن! خارخ گدیر قشه سوز اورگشیر سنده گدیسن ...!!!!!!!ایتتیفاقن نئچه گؤن قاباخ ، بو سؤزی توتولمازا دئیردیم !
احساس میکنم مسیر بدی داریم میریم! ما فقط دنبال کلمات احساسی و عاشقانه و گل وبلبلیم که رای بیاریم! مقوله یادگیری کلمات رایج در زبان ترکی آذربایجانی داره فراموش میشه!
ایمصافا چون گؤزل و ده یرلی سؤزلر یازئسئز بورا
خسرو شاهی ؟!
کلمه لری یئغئسان بابیلون اؤچؤن؟
بیلیسن نیه آزالیر؟ چونکی اللرینده اولان لغت نامه ده کی سوزلرین قشهلرین یازیبلار،دا سوز تاپاممیلار یازالار، اوزلریننده سوز چاغالداممیلار، فیکر الیللر اوزلری یازسالار شاید غلط اولا!اره مث اينكه اينطوري شده تعدادمون هم كم شده.
باشلاميشام ييغيرام اما گره معنالارين بير ديرلي لغت نامينن چك الياخ. بيردكي بوني توركي به فارسي يازساخ ياخجي اولار يا فارسي به توركي![]()
بیلیسن نیه آزالیر؟ چونکی اللرینده اولان لغت نامه ده کی سوزلرین قشهلرین یازیبلار،دا سوز تاپاممیلار یازالار، اوزلریننده سوز چاغالداممیلار، فیکر الیللر اوزلری یازسالار شاید غلط اولا!
منیم نظریم بودو!
اره مث اينكه اينطوري شده تعدادمون هم كم شده.
باشلاميشام ييغيرام اما گره معنالارين بير ديرلي لغت نامينن چك الياخ. بيردكي بوني توركي به فارسي يازساخ ياخجي اولار يا فارسي به توركي![]()
احساس میکنم مسیر بدی داریم میریم! ما فقط دنبال کلمات احساسی و عاشقانه و گل وبلبلیم که رای بیاریم! مقوله یادگیری کلمات رایج در زبان ترکی آذربایجانی داره فراموش میشه!
شولوخ ائله سن بیرین ده سنه ایشله ده رم هاسنده کی کلا 180 درجه فرق الیبسن! خارخ گدیر قشه سوز اورگشیر سنده گدیسن ...!!!!!!!
توتولماز مگر تایید ائله میر معنالارئن ؟باشلاميشام ييغيرام اما گره معنالارين بير ديرلي لغت نامينن چك الياخ. بيردكي بوني توركي به فارسي يازساخ ياخجي اولار يا فارسي به توركي![]()
منیم ده نظریمه بونلاردان علاوه ، تنبللئخ دا وار
بیلیسن نیه آزالیر؟ چونکی اللرینده اولان لغت نامه ده کی سوزلرین قشهلرین یازیبلار،دا سوز تاپاممیلار یازالار، اوزلریننده سوز چاغالداممیلار، فیکر الیللر اوزلری یازسالار شاید غلط اولا!
منیم نظریم بودو!
آی ساغ اولواقعا بیزیم هدفیمیز بویویدو که فقط گؤزن کلمه یازاخ ؟
اگه بوجور اولسا فیکر ائلمیم که آخیرا یئتیرخ
من 2 ایمجی هفته دن بو مسئله خاطیر ناراحاتیدیم آما .... دئدیم مندن بؤیوک واردی و اؤزو یتیشر بو مسئله یه
من چوخلو کلمه لریمی جمله ایچیندن چیخاتمیشام که استفاده اؤلونور
شولوخ ائله سن بیرین ده سنه ایشله ده رم ها
توتولماز مگر تایید ائله میر معنالارئن ؟
توتولماز؟!
چؤن تؤرکؤسؤن لاتین الیفباسئندا یازئروخ ، اونا گؤره لاتین - فارسی ده اولا بیله ر و فارسی - لاتین ده
کاهاللئخ بیز تؤرکلرده وار
آی ساغ اول
دؤزدی
منده سعی ائلیرم چوخ ایشله نن کلمه لری تاپئب یازام
منه ده ایمتیاز یا جایزه زاد مؤهؤم دئیر
نوشته اصلي بوسيله bahman.eng http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png واقعا بیزیم هدفیمیز بویویدو که فقط گؤزن کلمه یازاخ ؟
اگه بوجور اولسا فیکر ائلمیم که آخیرا یئتیرخ
من 2 ایمجی هفته دن بو مسئله خاطیر ناراحاتیدیم آما .... دئدیم مندن بؤیوک واردی و اؤزو یتیشر بو مسئله یه
من چوخلو کلمه لریمی جمله ایچیندن چیخاتمیشام که استفاده اؤلونور
من بوردان چؤخلئ کلمه لر اؤره نمیشه م..........همده یاخچئلئخلارئ.........
پس ائله فقط گؤزه ل کلمه لر کی چؤخ اینجه دیلر ( البت کی دیلمیزین هر زادئ گؤزه لدئ) بسنده ائله میاخ و گلاخ ائله اؤز دانئشئمئزداکئ لوغتلری کی ایشله دیروخ یازاخ تا اونلارئ دوز ایشله داخ.
سن ایندیه جه بابیلون ایشله تمه میسن ؟تأیید ائلیره م، آمما دیکشنری یازماخ او راحاتلئخدا ده ییر کی گئره ایکی دانا دیکشنری قویا قابانا تصحیح ائلیه بیرده کی علائم و سنبولی دؤز یئرینه قویا
کاهاللئخ بیز تؤرکلرده وار![]()
سن ایندیه جه بابیلون ایشله تمه میسن ؟
اوردا علامت زاد وار؟
بیر کلمه اؤزؤدی
بیرده معنی سی
والسلام
دا آیری سنبول علامت یوخدی
سلام به همه !![]()
آ 100 نفر ياخين من دعوت ورميشام بو تايپيكه اما چوخلاري بولمرم نيه فعلا گلميلر![]()
خوش گوردوخ به نيه يوخسوز؟
ساغول ! بیر هفته ای دی اینترنتم قاط مشدی!
اشیدیم بابک خطو نشون چه کی میش!
هامئ بیر نفر گئتیرسه بیر هفته ده اولارئخ ایکی بیر بئله!