financialmanager
عضو جدید
اون رو ولش کن
بالاخره خوابگاه کجا بود؟
به نقلی خبر بالا تا درست بوده ولی الان که خیلی وقت جدا شده
اون رو ولش کن
بالاخره خوابگاه کجا بود؟
خوشبختانه ما فقط هميشه اسمش را مي شنيديم هيچوقت خودش را از نزديك نديديم.چقد شما با کلاسید
احیانا در جریان دستگیریش مجروح نشدی؟
حالت خوبه؟
مگه خودت تا حالا سوتی ندادیی؟
یبار یه دختر زنگ زده بود از من در مورد راه اندازی کامپیوترش کمک میخواست
ازش پرسیدم کجایی؟ گفت:پشت کامپیوتر
گفتم :اونجا چیکار میکنی؟بیا جلوی کامپیوتر
از خجالت تلفن رو قطع کردم
یادمون بشه مشکلات کامپیوتریمون رو از تو نپرسیما..
من الان با تجربه ترم
:دی
اا...خب پس آماده باش...
از فردا اشکالاتم رو بپرسم...
اصلا هک اینطور نیست...سلام
جون خودم 99% درد و دل شده.1% سوتی!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
حواست کجا بود کلکنه بابا حواسم جای دیگه بود
امشب رفته بودیم خرید... منم دست داداشم رو گرفته بودم با هم میگفتیم و میخندیدیم..
بعد یه لحظه جدا شدیم.. من بدون اینکه نگاه کنم دست انداختم دور دست یکی.. چند قدم رفتم.. اومدم به محمد یه چیز بگم بخندیم.. دیدم واااااییییی.. محمد نبود..یه پسره دیگه بود... شانس آوردم سرش گرم بود متوجه نشد.....
dhonhhhhhhhhhhامشب رفته بودیم خرید... منم دست داداشم رو گرفته بودم با هم میگفتیم و میخندیدیم..
بعد یه لحظه جدا شدیم.. من بدون اینکه نگاه کنم دست انداختم دور دست یکی.. چند قدم رفتم.. اومدم به محمد یه چیز بگم بخندیم.. دیدم واااااییییی.. محمد نبود..یه پسره دیگه بود... شانس آوردم سرش گرم بود متوجه نشد.....
اصلا هک اینطور نیست...
امشب رفته بودیم خرید... منم دست داداشم رو گرفته بودم با هم میگفتیم و میخندیدیم..
دیروز من خوابیده بودم برادرم یه دختر کوچیک داره 3 سالشه اومده بود انگشتای دست چپمو لاک صورتی زده بود منم متوجه نشده بود رفتم مغازه صاحب مغازه با تعجب منو نیگا میکرد گفتم چی شده ؟ گفت اخر الزمان شده ! گفتم چطور مگه ؟ بهم نشون داد کلی خندیدم
dhonhhhhhhhhhh
یا خداااااااااااااااااااا تو دیگه کی هستی
دست منو از پشت بستی...
نه..من هنوز مونده تا به شما برسم...
فکر کنم این آقای حامد دعا کرد من یه سوتی بدم... یه کم هم شما به سوتی های من بخندید..
چه زود دعاهام براورده شد
آرهمن عادت داشتم از لفظ جيگر براي دوستام خيلي استفاده ميكردم اوايل كارم بود يه دفعه با يكي از دانش اموزام تماس تلفني داشتم ازش خواستم گوشي رو بده به اوليا باباش گوشي رو گرفت بهش گفتم سلام جيگر....بعدش اصلا نميدونستم دارم چي ميگم تند تند تمام حرفامو زدم و با كلي شرمندگي قطع كردم.يكبار هم اول اوليا گوشي رو برداشته بود بعد از سلام و احوال پرسي ازس خواستم گوشي رو به دخترش بده و بهش گفتم از طرف من خدافظ.خلاصه اوايل كارم كلي سوتي به اوليا دادم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |