ای بابا ما اینقدر از این سوتیاای غیر قابل گفتن اینجا گفتیم که بیا وببینقابل گفتن نیست دیگه باید ببخشید
ای بابا ما اینقدر از این سوتیاای غیر قابل گفتن اینجا گفتیم که بیا وببینقابل گفتن نیست دیگه باید ببخشید
چرا , بازم هست !error.ok for u مطمئنی دیگه سوتی از قلم ننداختی یه خورده فکر کن
ايولچند وقت پيش , هممون تو خونه ي پدر بزرگم جمع شده بوديم , سر سفره نشسته بوديم واسه ي ناهار , غذا مرغ بود ! من ران مرغ دوست دارم اما توي ديس ديگه ران نمونده بود , مجبور شدم يكي از سينه ها رو بردارم , اما بازم طاقت نياوردم , آخرش به پسر عمه ام كه روبروم نشسته بود , گفتم : حامد , من سينه ام رو مي دم به تو , تو هم رونتو بده به من , باشه ؟!
مهمونا هم همه اينطوري شدن:![]()
خداییش این خیلی باحال بودچند سال پيش , به يكي از دوستام گفتم : مرجان , توي خونه آنتي ويروس خوب دارين ؟!
اونم گفت : نه , فكر نكنم , ما زياد دارو مصرف نمي كنيم !!!![]()
![]()
![]()
حالا که حامی تایید کرد منم تایید می کنم قبل از این که گردنم بشکنهاره من تایید میکنم .به خدا به خدا به خدا خیلی خیلی خشن نیست
اخه مگه جرات میکنم چیز دیگه ای بگم
اگه بگم که گردنمو خورد میکنه![]()
عجب سوتی خفنیچند وقت پيش , هممون تو خونه ي پدر بزرگم جمع شده بوديم , سر سفره نشسته بوديم واسه ي ناهار , غذا مرغ بود ! من ران مرغ دوست دارم اما توي ديس ديگه ران نمونده بود , مجبور شدم يكي از سينه ها رو بردارم , اما بازم طاقت نياوردم , آخرش به پسر عمه ام كه روبروم نشسته بود , گفتم : حامد , من سينه ام رو مي دم به تو , تو هم رونتو بده به من , باشه ؟!
خیلی باحال بود بلااااااین سوتی نیست اما خاطرس:
یه بار با بچه ها توی مدرسه وسط کریدور نماز جماعت به پا کرده بودیم آقا داشت نماز میخوند که معلم پرورشیمون که یه دختر ریزه میزه و نکبت و چندش بود کفش پاشنه دار پوشیده بود امد رد بشه پاهاش رفت هوا با مغز افتاد زمین ما اینقدر وسط نماز خندیدیم که نماز و قطع کردن![]()
به به چشمم روشنچند وقت پيش , هممون تو خونه ي پدر بزرگم جمع شده بوديم , سر سفره نشسته بوديم واسه ي ناهار , غذا مرغ بود ! من ران مرغ دوست دارم اما توي ديس ديگه ران نمونده بود , مجبور شدم يكي از سينه ها رو بردارم , اما بازم طاقت نياوردم , آخرش به پسر عمه ام كه روبروم نشسته بود , گفتم : حامد , من سينه ام رو مي دم به تو , تو هم رونتو بده به من , باشه ؟!
من گشنم شده زیاد .... جوری که باید هم رون بخورم هم سینه.شاید چیز دیگه ای هم لازم باشه تا سیرم بکنه.البته میدونید رون و سینه به عنوان دسر هستش غذا چیز دیگه ای باید باشه....چند وقت پيش , هممون تو خونه ي پدر بزرگم جمع شده بوديم , سر سفره نشسته بوديم واسه ي ناهار , غذا مرغ بود ! من ران مرغ دوست دارم اما توي ديس ديگه ران نمونده بود , مجبور شدم يكي از سينه ها رو بردارم , اما بازم طاقت نياوردم , آخرش به پسر عمه ام كه روبروم نشسته بود , گفتم : حامد , من سينه ام رو مي دم به تو , تو هم رونتو بده به من , باشه ؟!
آفرين پسراي خوب ! باريكلا !حالا که حامی تایید کرد منم تایید می کنم قبل از این که گردنم بشکنه![]()
عجب سوتی خفنی![]()
به به چشمم روشن
حالا کافیه ما بگیم گشنمونه......بیا ببین چه علم شنگه ای راه میندازه ولی خودش چه چیزا به پسر مردم میگه
حالا که اینطور شد .........................اقا من گشنمه.یک کلام .تا چیزی نخورمم نمیرم.![]()
من گشنم شده زیاد .... جوری که باید هم رون بخورم هم سینه.شاید چیز دیگه ای هم لازم باشه تا سیرم بکنه.البته میدونید رون و سینه به عنوان دسر هستش غذا چیز دیگه ای باید باشه....
اینم سوتی بوده که من دادم
................
.................
راس میگه دیگه....شورشو دراوردینااا!!!حامی دیگه اینقد حرف از بخور بخور نزن مگه اینجا رستورانه؟....بسته دیگه اینو نیارید بالا برید تو سوتی 2![]()
همه زیر سر حامی و پترو ست![]()
![]()
دیگه نیایداااااااا![]()
![]()
![]()
![]()
بازم گير دادي به من ؟!! خودت برو و ببين كي شروع كرد !!!راس میگه دیگه....شورشو دراوردینااا!!!حامی دیگه اینقد حرف از بخور بخور نزن مگه اینجا رستورانه؟.......اینقدم اسپم نکنید....این error و حامی و پترو هم حرف دیگه بلد نیستن فقط هی....
افرین گلم....شما میبینی اسپم میکنن جوابشونو نده...باریکلا..بازم گير دادي به من ؟!! خودت برو و ببين كي شروع كرد !!!
من فقط سوتيمو نوشتم ! اونا خودشون شروع كردن !![]()
![]()
![]()
من دیگه حرف نمیزنم
میرم خودکشی کتم
خدافظ![]()
من دیگه حرف نمیزنم
میرم خودکشی کتم
خدافظ![]()
برید بینم
تو فكر منو نمي كني ؟!!! مي خواي بي حامي بشم ؟!! فقط فكر خودتي ؟!!! آره خودخواه ؟!!
برو تو سوتي هاي ٢ .
منم اونجا . برو پسرم .
ممممم مممممم مممم ممم ممممممم مممم ممم مممم مممم مممممم مممممممممم(چقدر سخته با دهن بسته حرف زدن) داشتم خفه میشدم
تو فكر منو نمي كني ؟!!! مي خواي بي حامي بشم ؟!! فقط فكر خودتي ؟!!! آره خودخواه ؟!!
برو تو سوتي هاي ٢ .
منم اونجا . برو پسرم .
من دیگه حرف نمیزنم
میرم خودکشی کتم
خدافظ![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |