هنوز نیومده میخوای کلی پیشرفت کنی ؟![]()

هنوز نیومده میخوای کلی پیشرفت کنی ؟![]()
مگه چه مشکلی داشت ؟ویرایش...
اون چند روزم حساب کردم گفتم!باور کن چند روزی میشه اومدم
![]()
اون سوتی مامان بزرگتتتتت خدایی باحال بود ایول حیف کوپن ندارم ....یکی طلبتیه بار مادربزرگم رفته بود مغازه میخواست یه دفتر 60 برگ بگیره
برگشت به فروشنده گفت
ببخشید آقا دفتر شلپک دارید
*
*
*
یه بار هم مادربزرگم زنگ زده بود خونمون ما خونه نبودیم گوشی رفت رو پیغام گیر
پیغامگیرمون هم خارجی بود مادربزرگم هم گفته بود
پش چرا دهنتون کج میکن عین ادم حرف بزن دیگه
این چه وضع حرف زدنه ؟؟؟
*
*
*
یه بار سر کلاس زیست درسمون دربار ه ی گروه خونی و تولید مثل بود دو تا از بچه ها به من گفتن از خانم بپرس میشه جنسیت بچه رو قبل از ازدواج فهمید منم که حواسم نبود همینو از خانم پرسیدم یهو دیدم کل کلاس ولو شدن رو زمین تازه فهمیدم که چی گفتم
*
*
*
یه بار دوستم رفت پای تخته درس جواب بده دفتر یکی از بچه ها رو وقتی حواسش نبود کش رفت خانم دفتر رو نگاه کرد یهو دید توی دفتر اسم یکی دیگه رو نوشتن برگشت به دوستم گفت دفتر خودت کجاست دوستم هم برگشت به درو غ گفت دفتر رو طلایه برده اون روز هم دوستم طلایه غایب بود
نفر بعدی که رفت پای تخته جدی جدی هم دفترش دست طلایه بود اونم برگشت گفت دفترم رو طلایه برده نفر بعدی هم که دفترش ناقص بود اونم گفت دفترم رو طلایه برده
نفر بعدی که رفت پای تخته دفترش جا مونده بود خانم قبل از اینکه اون حرفی بزنه گفت لابد دفتر تو رو هم طلایه برده
فداش شم اینقد گلاون سوتی مامان بزرگتتتتت خدایی باحال بود ایول حیف کوپن ندارم ....یکی طلبت
اینم یکی دیگه
یه روز داشتم واسه دوتم از یه حادثه صحبت میکردم میخواستم بگم یه پرشیا پر پسر
گفتم یه پسر پر پرشیا
*
*
*
یه بار دیگه برای دیدن یه تئاتر دعوت شده بودم دانشگاه آزاد وارد که شدم پشت پیشخون یه زن بود ازش آدرس الن رو گرفتم و حواسم نبود پیچیدم که از در طرف اقایون برم داخل یهو دیدم مامانم و دوستم دارن با تعجب بهم نگا میکنن نگهبانا هم با حرص بعد که از روبرو سه تا پسر داشتن می یومدن فهمیدم چه گندی زدم
*
*
*
یه بار دیگه تو رستوران بودیم از شانس من بیچاره نوشابه ها رو تو شیشه آوردن داشتیم غذا میخوردیم که بابام گفت اون نوشابه رو بذار اونور فقط مواظب باش نشکنیش همینکه بابام این حرفو زد نوشابه از دستم افتاد رو می و خورد به اون یکی و افتادن و دوتاشونم شکستن
راستی مگه شما 14 سالتون نیس پس چطور زیست خوندین؟؟؟فداش شم اینقد گل
سوتیاش زیاده ولی حیف یادم نمیاد
نکته بسیار ظریفی بود که دوست خوبمون بهش اشاره کردراستی مگه شما 14 سالتون نیس پس چطور زیست خوندین؟؟؟
تازه تئاترم دعوت شده بود دانشگاه ازادنکته بسیار ظریفی بود که دوست خوبمون بهش اشاره کرد![]()
خدایا اخر عاقبت همه مونو بخیر کن نکنه پسرم هستی؟تازه تئاترم دعوت شده بود دانشگاه ازاد![]()
خدایا اخر عاقبت همه مونو بخیر کن نکنه پسرم هستی؟![]()
بچه بودم که یه فیلم جبهه ایی تکراری داشت نشون میداد.
اومدم بگم میدونم آخرش چی می شه که گفتم آخرش یارو شهید می شه با عصا بر می گرده!!!!!!!!!!!!!![]()
با رز بودم babyمن؟؟؟مگه بهم میخوره؟؟؟
![]()
با رز بودم baby
حالا جنسیت شما چیست مرمت گر جوان؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |