دوست عزیز اسم اونی که شما میدی نفرینه( ای خراب شه اون ...)اسم این نفرینهمن یه وقتایی که sms ها نمیره یه فوشایی به این ایرانسل میدم که اگه آهم بگیره کل سازمانش منهدم میشه![]()
ولی فوش اونایی که من میدم مثلا....

دوست عزیز اسم اونی که شما میدی نفرینه( ای خراب شه اون ...)اسم این نفرینهمن یه وقتایی که sms ها نمیره یه فوشایی به این ایرانسل میدم که اگه آهم بگیره کل سازمانش منهدم میشه![]()
یعنی میخوای بگی نگرفتی؟بیچاره ایرانسل همتون دارید بدیاشو میگید.من هم خط ثابت دارم هم ایرانسل اما خداییش وقتی بری تو طرح ایرانسل خیلی هزینه هات کمتر میشه در صورتی که خط ثابت هزینه هاش سر سام اور.
به خاطر این تبلیغ برای ایرانسل خداییش باید بهم 5 تومان شارژ مجانی بده.![]()
راستشو بخوای همین الان از ایرانسل با هام تماس گرفتند و نصف سهام شرکتو دادند به من.یعنی میخوای بگی نگرفتی؟![]()
سلام دوستم
من یک هفته پیش ؛ در خواست آهنگ پیشوازم رو به 7575 فرستادم . آهنگ ویولون به کد 331114 . بعد 2 تا sms اومد از طرف ایرانسل که یکی می گفت آهنگ شما فعال شده ؛و یکی دیگه می گفت تا فلان تاریخ این آهنگتون اعتبار داره و می تونید ازش استفاده کنید . 500 تومان هم از شارژم کم کرد .
اما آهنگم فعال نشد . شبش زنگ زدم به خدمات مشترکین ایرانسل . جواب درست حسابی ندادند به من و یارو منو الکی پیچوند . گفت سیستم های ما در حال به روز رسانی هستند ؛ آهنگ پیشوازتون بعدا فعال میشه ..... بعد گفت شما چند ساعت دیگه هم زنگ بزنید .
من که دیگه زنگ نزدم . چون حس کردم داره منو می پیچونه و سرکاریه.
آهنگم هم بعد یک هفته هنوز فعال نشده !!!
یعنی نیمشه کاری کرد؟!![]()
حالا درسته که بدی داره ولی خوبیم داره بابا......بیچاره ایرانسل همتون دارید بدیاشو میگید.من هم خط ثابت دارم هم ایرانسل اما خداییش وقتی بری تو طرح ایرانسل خیلی هزینه هات کمتر میشه در صورتی که خط ثابت هزینه هاش سر سام اور.
به خاطر این تبلیغ برای ایرانسل خداییش باید بهم 5 تومان شارژ مجانی بده.![]()
يه سوال نمي دونم به موبايل مربوطه يا كامپيوتر
چطور ميشه با ايرانسل به اينترنت متصل شد از طريق كامپيوترا نه از طريق موبايل؟؟؟
من سیم کارتو ازز اول بهمن دو بار شارژ کردم ، ولی سمکارت هدیه ام هنوز شارژ نشده .
اولین تماس رو هم از سیم کارت هدیه گرفتم ، ولی ثبت نامش رو هنوز تکمیل نکردم
چرا سیم کارت هدیه هنوز شارژ نشده (20%)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آقا مهرشاد گل
خوبي ؟
يه سوال داشتم . من ايرانسل مدتها پيش خريدم ولي الان چندان راضي نيستم . كجا ها ميشه سيم كارت اعتباري ايرانسل رو فروخت ؟! اصلا مشتري داره يا نه؟!
ممنون![]()
دوستان عزيز آيا كسي مي دونه كه كه ميشه از اينترنت ايرانسل رايگان استفاده كرد يا نه ؟؟؟؟؟//
![]()
سلام
من یک مزاحم تلفنی (ایرانسل) دارم....خفم کرده
چطوری میتونم بفهمم کیه یا از کجا زنگ میزنه؟؟؟
با کامپیوتر نمیشه از طریق ایرانسل رایگان کار کرد
ولی با با نصب نرم افزار oer mini می شه رایگان از اینترنت ایرانسل استفاده کرد