sadegh_z
عضو جدید
تنها راهش اینه که به مزاحما بگی پسری
خیلی سریع حل میشه
به شرطی که صدات نشیده باشن

آره گفت اونام باور کردن

ناقلا به چند نفد این کلکو زدی

خیلی سریع حل میشه
ایراد از خط اونه! بهش بگو که بره پیگیری کنه و گرنه اخر ماه قبض مخابرات پیگیرش میشه!!!چند وقته که از شماره 912 برام یه اس ام اس چند بار میاد کسی میدونه چرا اینطوریه؟؟؟
واقعاً دیوونه کننده شده![]()
ایراد از خط اونه! بهش بگو که بره پیگیری کنه و گرنه اخر ماه قبض مخابرات پیگیرش میشه!!!![]()
مشکل من اینه که جند ماهه ایرانسل دارم اکه بخوام بندازم دور باید جکار کنم؟
خیلی سریع حل میشه
مهرشاد جان من جدیدا نمیتونم اس ام اس بدم مشکل چیه؟! اس ام اس میگیرم ولی فرستاده نمیشه!
این کدهای رفع مشکلاتم هیچ کدوم واسه من کار نمیکنه!!!
همه اش میگه rerequest not completed !![]()
نمیشه ...به هیچ عنوان نمی تونی پیدا کنیمن يه سيم كارت دايمي همراه اول دارم كه به دلايلي نياز به سيم كارت ايرانسلي دارم كه فقط 4 شماره اولش فرق بكنه وبقيه مثل همين خطم باشه مثلا اگر من 0915 هستم اون 0935 يا 0936 يا 0937 يا 0938 يا .... باشه و بقيه شماره ها يكي باشه كه فقط ظاهرا دو خط 0936 و 0937 موجوده صاحب هاش هم نمي فروشن نميشه كاري كرد كه من 0935 يا 0938 يا ... رو بگيرم ؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی؟!مشکل از خود شرکت سرویس دهنده هستش
ببین هر شرکتی که دارای اپراتور هستش برای تقویت آنتن دهی باید در خیلی از نقاط آنتن داشته باشه که الان مشکل از این آنتن هاست البته خیلی پیچیده تره ....مفهوم بود....یعنی چی؟!
کدوم سرویس دهنده؟!![]()
یعنی چی؟!
کدوم سرویس دهنده؟!![]()
سلام مهرشاد جان...
برای سیم کارت های اعتبارییم باید سند بزنی؟؟؟؟![]()
سلام
این تایپک رو زدم تا هر کدوم از بچه ها که برای خط ایرانسلش مشکلی پیش اومد براش رفع کنم.....لازم به توضیح است که من خودم کارمند ایرانسلم وبه تمام فوت وفن های ایرانسل واردم(البته دارم کار همکارامو تو ایران کساد می کنم ولی کمک کردن به شما واجب تره چون هزینش یه خورده نسبت به کاری که انجام می دهند بالاست )
یعنی نیمشه کاری کرد؟!ببین هر شرکتی که دارای اپراتور هستش برای تقویت آنتن دهی باید در خیلی از نقاط آنتن داشته باشه که الان مشکل از این آنتن هاست البته خیلی پیچیده تره ....مفهوم بود....
سلام دوستم
من یک هفته پیش ؛ در خواست آهنگ پیشوازم رو به 7575 فرستادم . آهنگ ویولون به کد 331114 . بعد 2 تا sms اومد از طرف ایرانسل که یکی می گفت آهنگ شما فعال شده ؛و یکی دیگه می گفت تا فلان تاریخ این آهنگتون اعتبار داره و می تونید ازش استفاده کنید . 500 تومان هم از شارژم کم کرد .
اما آهنگم فعال نشد . شبش زنگ زدم به خدمات مشترکین ایرانسل . جواب درست حسابی ندادند به من و یارو منو الکی پیچوند . گفت سیستم های ما در حال به روز رسانی هستند ؛ آهنگ پیشوازتون بعدا فعال میشه ..... بعد گفت شما چند ساعت دیگه هم زنگ بزنید .
من که دیگه زنگ نزدم . چون حس کردم داره منو می پیچونه و سرکاریه.
آهنگم هم بعد یک هفته هنوز فعال نشده !!!
سلام مهرشاد جان...
برای سیم کارت های اعتبارییم باید سند بزنی؟؟؟؟![]()
سلام آقا مهرشاد گلحتما باید سند بزنی....2000تومان هزینه ثبت سند به علاوه یک برگ فتوکپی کارت ملی وسط برگه A4
سلام آقا مهرشاد گل
خوبي ؟
يه سوال داشتم . من ايرانسل مدتها پيش خريدم ولي الان چندان راضي نيستم . كجا ها ميشه سيم كارت اعتباري ايرانسل رو فروخت ؟! اصلا مشتري داره يا نه؟!
ممنون![]()
شاید 5 تومن گیرت بیاد اونم اگه شارژ توش باشه , پول کرایه و وقت و .. که ازش کم کنی یه چیزی هم باید از جیبت بدی, بسوزونشسلام آقا مهرشاد گل
خوبي ؟
يه سوال داشتم . من ايرانسل مدتها پيش خريدم ولي الان چندان راضي نيستم . كجا ها ميشه سيم كارت اعتباري ايرانسل رو فروخت ؟! اصلا مشتري داره يا نه؟!
ممنون![]()
50 تومنکسی نمیخره. مگه خودش چقدره که بخوان بخرنش.
تازه هرکی بره یه نو بخره سیمکارت هم هدیه میگیره.
حاا نیما تو چقد میفروشی؟
50 تومن![]()
سلام
بچه ها به 7575 اس ام اس زدین تا حالا
خیلی باحاله